There are no ads, please add some


Gametalk VVV – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen VVV op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. VVV – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Zie ook eerdere bericht:
26-08-2017: Keizer neemt Orejuela en Wöber mee naar VenloGerelateerde posts

34 reacties

  1. De Ajacied

   Idd en hoop op revanche van afgelopen donderdag
   Ga er voor mannen, er is nog maar één echte prijs te halen, de 34e Titel
   Ga ervoor
   ❌❌❌

  2. TikkieTakkie

   Liever niet Buitenkantje rechts, dat was onze misstap tegen Rosenborg, we werden helemaal plat gelopen op het middenveld. Gewoon 4-3-3. Met Huntelaar in de basis, ik heb Dolberg ook niet gezien tijdens Rosenborg – Ajax, dus moet hij maar genoegen nemen met een plaatsje op de bank, daarna mag hij best invallen met Cerny en Schöne (ga er van uit dat hij gewoon frenkie laat starten met Donny en Ziyech, lijkt mij het beste)😉

   1. TikkieTakkie

    We dachten ook dat we Rosenborg en Heracles van het veld zouden vegen met zulke spelers, maar ‘nee’ gebeurde ook niet.

 1. Emilio4Ajax

  Ben het met je eens BR…Eerste kwartier 4-2-4 dan scoren we 2 keer, daarna terug vallen naar 4-4-2 waarbij Cerny en Younes naar het middenveld terug zakken om zo ruimte te geven op de flanken aan Dolberg en Huntelaar zodat Cerny en Younes dr overheen kunnen komen in het centrum. Dan weer verder naar 4-3-3 met afwisselend Younes en Cerny op de flanken… Sta je door de onrust in de verdediging van VVV met 4-0 voor bij de rust…eitje toch…Ajax onwaardig dacht het niet…❌❌❌❤️🍻😎

 2. JBajax

  Off- topic: Bosz bevestigd de interesse in Dolberg voor BvB.
  Die is dus vertrokken aangezien ze net 105miljoen hebben binnen geharkt. Voor minder dan 60 miljoen niet laten gaan!!

 3. AFCA my World

  De wedstrijd moet gewonnen worden anders word het nog degradatie voetbal,ach is eens wat anders ! ⚽️

  1. BobbyHaarms

   Nou de kans is groot dat Ajax straks dus nóg rijker wordt. Maar op het veld is het 1 grote armoede.

   1. Indojood

    Gelijk heeft ie, armoedige teringbende bij de club en veel supporters moeten hem ook niet.

  2. De Nees

   Dolberg hou je niet meer. Haal van dat geld 2 pitbul types, voor MV en CV, geef je dit elftal weer smoel en kracht.

 4. bs

  Ja jongens, we zullen moeten accepteren dat het is zoals het is. Komende week kunnen er nog hele vervelende dingen gebeuren (Dolberg, zyiech weg; Veltman, Dijks en Younes die blijven, geem versterkingen meer – wie wil er nu nog bij Ajax spelen??). VVV uit is niet zomaar gewonnen. Scheveningen uit voor de beker ook niet …
  Er zullen ook nog wat reinigingswerkzaamheden moeten plaatsvinden in staf, bestuur en TH. En dan moeten we met zijn allen maar weer in de opbouw, eerder dan voorzien, maar het moet nu dan maar!!!

 5. Basisspeler

  Als je de collum van vd Sar leest zou je haast hopen op nog ern nederlasg. Lijkt of TH nog niet doordrongen is van de ernst vd situatie.

 6. Brokamp

  Steeds meer ploegen gaan over naar 5-3-2 . In dit systeemkun je prima met Dolberg en Huntelaar uit de voeten. De 2 buitenste middenvelders moeten wel veel loopvermogen hebben. Vooral in uitwedstrijden een heel mooi systeem om te spelen.

 7. Cootje Adriaanse

  Verwacht een 1-3 overwinning, maar dat zal voor veel mensen in en om Ajax ook weer een camouflerende werking hebben.

  Ergens denk je: het zou misschien wel eens goed zijn als dit Ajax volledig op zijn smoel gaat om de ernst van de sutuatie duidelijk te maken, maar hoe slecht moet het nog gaan voordat het bestuur/RVC wakker wordt. Het feit dat ze kennelijk slapen en/of de siuatie bagetaliseren is al zeer verontrustend.

  Uiteindelijk hopen we nu nog maar één ding: eind van het seizoen met die schaal staan. Maar met deze groep/trainer en het verwachte vertrek van Dolberg en Ziyech doen we straks helaas echt onder aan de kwaliteiten bij PSV en Feyenoord.

 8. fjonkman

  En ondertussen dendert feijenoord als een malle over willem II heen.. 4-0 na 40 minuten spelen.. Ajax kan zich dus geen puntverlies permiteren vandaag, want je kan ervan uitgaan dat psv ook gewoon wint van roda jc. 34e titel is momenteel ook mijlenver weg.. Het moet echt anders!!!

Reageren is niet mogelijk.