There are no ads, please add some


Younes wederom opgeroepen voor Duits nationaal elftal

Afgelopen zomer werd Amin Younes opgeroepen voor het Duitse nationale elftal dat deelnam aan de Confederations Cup en deze ook won. Velen zeiden toen dat de vleugelspeler van Ajax alleen maar opgeroepen was omdat grote namen ontbraken ivm de vakantie periode. Younes is echter nu ook opgeroepen voor de komende duels van Duitsland in de strijd om WK-kwalificatie tegen Tsjechië en Noorwegen.


Gerelateerde posts

65 reacties

    1. TikkieTakkie

     Charka, Younes speelt gewelidg de laatste tijd en heeft dat immers ook gedaan toen hij in de Confederations Cup mee deet met Duitsland. U heeft denk ik een bril nodig, dan ziet u weer hoe goed hij nu is!

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Heeft hij gespeeld in de CF? Oh ja, twee keer 10 minuten toch? Het was de sensatie.

   1. TikkieTakkie

    Ach man, als hij zo enorm slecht speeld dan kan hij nog Marcelo het bos in sturen! Zijn schijnbewegingen zijn zelfs op zijn slechtse dag van waarde, dan mag hij misschien niet altijd scoren maar hij kan geweldige kansen creeren.

    1. De Nees

     Zijn rendement om anderen instelling te brengen is toch wel erg laag. Op een of andere manier strand het in schoonheid, af en toe mooie passeerbewegingen maar voortzetting is zelden effectief.

   1. FrankiC

    Hij is klein, dat geef ik toe, maar hij speelde erg goed. Het valt me op dat sls men een (vooringenomen) mening over een speler heeft dat dat dan bijna onomkeerbaar is.

     1. TikkieTakkie

      Dickst14, we hebben ook nog europees gespeeld gister he? Niet gezien? Want daar speelde hij erg goed!

     2. TikkieTakkie

      Dickst14, waarom zeg je ubberhaupt dat ke hem zondag niet hebt gezien terwijl je daarna zegt dat hij toen ziek was? Dan is het toch normaal dat je hem niet gezien hebt? Je probeert Younes dus nu onderuit tehalen terwijl hij niet instaat was te spelen? Je baas gaat toch ook niet zeuren dat je slecht hebt gewerkt terwijl je die dag ziek was? Ik zie de logica niet.

     3. dickst14

      de logica is dat frankic zegt dat hij gisteren EN zondag heel goed was terwijl hij niet speelde en ziek was. Zegt niets over de prestatie van Youness in dit geval. Alleen dat hij niet goed kon zijn omdat hij niet speelde. pfffff wat is dit vermoeiend.

     4. Ab is fan van Johan en Jonk

      Was zondag wel veruit zijn beste prestatie van de afgelopen maanden 😂

   1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Vrees dan toch coor na competitie. Toch raar dat hij nog zoveel supporters heeft ondanks het ongelooflijk lage rendement. Mensen zijn al blij met een intikker per 4 wedstrijden en een assist per 6 wedstrijden. Omdat hij twee man kan bezighouden waarvan vervolgens weer niemand profiteert of als vrije man niet aangespeeld wodt door hem. Maar goed, zal wel weer te negatief zijn. Met dat negatieve is Ajax overigens zelf begonnen.

   1. Basisspeler

    Wasr staat dat ik van spelers zoals Dijks hou. Graag even zuiver houden. Ik vind het een dribbelsmurf met hooguit 3 geslaagde acties per wedstrijd met nauwelijks oog voor medespelers en die ook nauwelijks meeverdedigt.

     1. Basisspeler

      Je stelt geen vraag. Je geeft namelijk zonder het antwoord af te wachten zelf al antwoord. Betere vraag zou zijn: van welk type speler houd jij dan? Of, wie vind jij een goede selectiedpeler?
      Dan toon je werkelijk belangstelling in de mening van een ander. Dat doe jij hier niet. Jij probeert me in een bepaalde hoek te duwen.

  1. FrankiC

   Meen je dit Widi? Of neem je me in de maling?

   Hij SCOORT op geweldige wijze de 1-1
   Hij neemt schitterend aan op de zijlijn, passeert zijn man en geeft een ASSIST op maat. Schöne scoort!

   Alleen bij de tegendoelpunten was hij niet betrokken.

    1. Toppertje

     En toch. Hij speelde gisteren redelijk maar het is m.i. overall te mager. In teveel wedstrijden zie je hem niet en ik vind zijn acties teveel van hetzelfde in vergelijking bv met Kluivert. Mist ook echte snelheid.

  2. -buitenkantje rechts-

   Overdrijven is ook een vak FrankiC.. Hij scoorde op geweldige wijze de 1-1 (intikkertje) Hij geeft eindelijk een bal goed terug en is daardoor wederom belangrijk voor Ajax. Ik geef toe dat hij wederom weer een van de gevaarlijkste aanvallers was nadat Kluivert geblesseerd raakte. Die was tot dan toe vele malen beter.. Daarbij vond ik de linkerkant slechts sporadisch goed lopen. Met Cerny krijg je meer combinatievoetbal en was er tegen Groningen constant gevaar.

   1. De seijs

    Cerny? ?? Die klootzak had af moeten spelen dan was het 1-3 geweest die ego tipper. De Graafschap staat nog op het netvlies! Wat een waardeloze team speler is dat zeg de Cerny.

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Zo zo, Seijsje verdedigen? Moet niet gekker worden hier. Maar oké, ook klootzakken hebben recht op een advocaat.

     2. Widi

      Nee ik verdedig Seijs niet hoor. Maar Cerny maakt wel structureel de verkeerde keuzes op voor Ajax heel erg belangrijke momenten. Seijs zal dat niet zelf bedacht hebben, maar het is wel zo. Je zou toch moeten weten dat ik reageer op de inhoud en niet op de persoon. Al laat ik me wel eens gaan natuurlijk…..

     3. -buitenkantje rechts-

      Structureel? Dit is zijn tweede basisplek dit seizoen. Vorig seizoen blessure en JA. Daarvoor een misser bij de Graafschap alsof er geen andere missers gemaakt werden. Dat is toch niet structureel?
      Ik kijk naar de voetballer en zijn voetballend vermogen. Dan is Cerny verder dan Younes. Niet alleen is hij nu al verder,hij heeft de potentie om echt een topper te worden. Bovendien laat hij andere spelers beter spelen. Veel meer een teamspeler. Younes kan iets forceren in de kleine ruimte, maar heeft nauwelijks oog voor zijn omgeving. Zou hij dat wel doen, heb je een topper..
      Daarnaast vind ik wel dat aanvallers af en toe balverlies mogen lijden. Risico en opportunisme hoort bij een aanvaller.

     4. Widi

      Hij heeft ondanks blessures stiekem al meer wedstrijden gespeeld dan je denkt. Vooral bij Jong Ajax. En daar heb ik hem vaak de verkeerde keuzes zien maken. Daarom noem ik het structureel. Ik zie hem ook liever gewoon scoren of een goede assist geven hoor. Maar ik geef mijn objectieve oordeel.

    1. De Nees

     Moet bekennen dat de Graafschap ook bij mij ff voorbij flitste bij die kans van Cerny. Niet afgeven doet Cerny vaker, echt bij meer wedstrijden gezien van hem. Een egoïstisch trekje die je zelden eruit krijgt bij bepaalde karakters.

     1. -buitenkantje rechts-

      In dit soort situaties is het altijd achteraf de koe in de kont kijken.. Geeft hij hem af en bv Dolberg mist dan wordt gezegd, waarom schiet ie niet zelf?? Als je de actie no erns terug kijkt zie je dat het verdomd lastig was om de bal goed terug te leggen. Zelf schieten was zeker begrijpelijk.

    2. KBouter

     Man man man…het is een feit dat” jeugdspelers” enorm leren van fouten maken. Hiervoor krijgt hij echt wel voor op zijn kloten in de kleedkamer hoor. Laat die gastjes lekker leren van hun fouten!

 1. Brokamp

  Ik neem het ook een beetje op voor Youness. Heeft van die dagen dat je hem achter het behang zou plakken maar speelt ook prima wedstrijden. Wat hij moet leren is dat op het moment dat hij zich vrij speelt, wat heel vaak gebeurt, hij het overzicht moet hebben om vaker die bal af te geven. Hij heeft het absoluut inzich om de assist koning van de competitie te worden. Zijn rendement wordt dan vele malen groter. Laat Bergkamp daar zijn tijd maar eens in gaan steken lijkt me beter dan zijn gelul in het TH.

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   Dat is al vele malen aangegeven. Zijn rendement had zoveel hoger kunnen zijn maar hij heeft ook dat: kop naar beneden en gaan. Als ze dat bij ajax nu nog niet in de gaten hebben of hebben kunnen veranderen blijft hij dat doen.

   1. FrankiC

    Jij bent wel ingenomen met Cerny maar niet met Younes, terwijl ze beiden voor eigen succes gaan.
    Het lijkt erop dat je wrange reacties wil geven en hoopt sommige mensen bij de enkels af te kunnen zagen…

    1. De Nees

     Maar Younes is al een poos hetzelfde niveau. Rendement blijft laag, na een goede wedstrijd heeft hij alweer krediet van 10, terwijl hij daarvoor op 3 zat. Pas na 5 goede wedstrijden op rij naar een krediet 6, iets in die trant.

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Toch gek dat wanneer je feitelijke reacties geeft deze als wrang worden gezien en dan ook nog met een zaag in mijn handen.

 2. Ab is fan van Johan en Jonk

  Ach, hoe vaak had Younes een pass moeten geven i.p.v. door pingelen zonder resultaat? Waren we misschien ook wel ruimschoots kampioen geweest. Daarnaast is het zwaar gestoord Cerny de schuld te geven van de wedstrijd tegen de Graafschap. Dat was ook gewoon collectief falen.

  1. Widi

   Younes heeft het ook vaak. Maar als gisteren 11 man de vorm van Younes hadden, zaten we nu in een groep.

 3. AFCA my World

  Erg wisselvallig werkt goede met superslechte wedstrijden af,je kunt niet op hem bouwen ! ⚽️

 4. Widi

  Het is gewoon lullig dat voor veel mensen Younes nooit goed genoeg kan spelen. Net als Veltman trouwens. Ik probeer gewoon objectief te zijn. Als Younes goed speelt, geef ik hem credits. Net als bij andere spelers.

Reageren is niet mogelijk.