There are no ads, please add some


Kluivert loopt lichte spierblessure op

Justin Kluivert heeft tijdens het duel met Rosenborg een lichte spierblessure opgelopen. Kluivert viel in de eerste helft geblesseerd uit en greep al snel naar zijn hamstring in zijn linker bovenbeen. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het om een lichte spierblessure gaat en dat Kluivert weer snel inzetbaar zal zijn voor het elftal van Marcel Keizer. 

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

20 reacties

 1. Rensenbrink

  Lichtpunt in de duisternis. Voor hem kom je toch naar het stadion. En wat als hij niet uitgevallen was gisteren… zucht, we kunnen er alleen maar van dromen.

  1. dickst14

   Als je alle kansen en de wedstrijd ziet dan hadden we met 5-1 moeten winnen, maar met deze verdediging zal het elke wedstrijd billeknijpen zijn.

   1. Rensenbrink

    “Zolang je er maar meer maakt dan je tegenstander win je de wedstrijd.” Zei een wijs man ooit. 😉
    Op naar de korfbaluitslagen. VVV – Ajax 12-16

   2. HURBIE

    Ja 14 die achterhoede moet op de schop en meteen zondag al
    Ben wel blij dat het met Kluivert mee valt

 2. TikkieTakkie

  Gelukkig is het dus niet lang tijdig😁 hij moet er echt bij zijn, je zou je niet voor willen stellen als Neres weer zou moeten spelen😶

 3. -buitenkantje rechts-

  De beste speler van Ajax totdat hij uitviel.. ik vind het een heerlijke speler.. Moet nog leren nauwkeuriger voor te geven of terug te leggen. Zijn manier van spelen kost ook veel kracht.. geef deze jongen nog 5 jr en hij is wereldtop.

 4. ief

  zie t denk ik anders….als kluivert een zetje krijgt..wordtie boos en pakt gelijk een gele kaart. dat is nu al 3 wedstrijden zo. kluivert moet even weer terug naar jong Ajax en dan rustig brengen. hij is te snel uit zijn spel te halen.

 5. Geckoo

  En nergens op dit forum een bericht dat Van Duivenbode stopt als lid van de RvC??

  Het is jammer dat juist hij stopt, maar gelukkig wel om de reden waarom dit Ajax zo armlastig is..
  Hopelijk gaan de oven open bij de rest van de hoge heren..

 6. De Nees

  OffT: Theo v Duivebode opgestapt als lid van RvC uit onvrede over technisch beleid. Hoop dat hij hiermee een goed voorbeeld geeft.

 7. SchweizerAjaxfan

  Dat is dan nog een klein pluspunt na de dramatische avond..

  Ik kan het nogsteeds niet geloven.. maar zag wederom dezelfde fouten als tegen Nice toen de voorsprong er was. Een gedeelte wilde aanvallen en een gedeelte wilde verdedigen.. hoe kan dit? ligt dat aan de trainer of de spelers

Reageren is niet mogelijk.