There are no ads, please add some


Jong Ajax verslaat Fortuna Sittard met 4-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard met 4-2 gewonnen en blijft na twee wedstrijden ongeslagen in de Jupiler League. Mateo Cassierra was de grote man in de eerste helft. De Colombiaan scoorde al na 45 seconden de 1-0 en gaf na tien minuten een assist op Robert Muric die de 2-0 maakte. In de tweede helft was het opnieuw Muric die scoorde maar het was Fortuna dat zich niet gewonnen gaf. In een tijdsbestek van drie minuten scoorden de Limburgers twee keer via Schuurs en Semedo. Het was echter aankoop Dennis Johnsen die aan alle onzekerheid een einde maakte en hij bepaalde de eindstand op 4-2. Ajax gaat nu samen met FC Oss en Jong AZ aan de leiding in de Jupiler League met zes punten.

Gerelateerde posts

16 reacties

 1. Iamsterdam2015

  Ligt het nou aan mij of niet maar die Cassiera scoort echt wekelijks in jong Ajax. Misschien een keer in het 1e laten invallen cq laten starten?? Tis maar een tip hoor van een leek

  1. -buitenkantje rechts-

   Je zou drie spitsen kunnen opstellen in navolging van Barca.. Dolberg op links.. KJH spits.. Cassierra op 10.. Cerny/Kluivert op rechts..

  2. frenkynairo

   klopt lamsterdam. had hem eigenlijk afgeschreven na de wedstrijd tegen psv. Maar geef hem maar weer een kans inderdaad.

 2. AFCA my World

  Ik heb al eerder ge-opteert voor cassierra, geef die jongen kansen,hij doet het toch ook bij jong ! ⚽️

 3. Brokamp

  Cassierra heeft misschien nog wel een seizoen nodig om hier te wennen/aclimatiseren. Geef hem die ruimte en dan kan hij dat later dubbel en dwars terug betalen. Sommigen hebben gewoon iets meer tijd nodig. Succes boy. Ik lees hier dat Schuurs nog een jaar bij Fortuna mag blijven. Er was/is alleen belangstelling voor hem en is niet van ons oor zover ik weet. Als het een groot talent is zou het mooi zijn. Toch de beelden eens gaan bekijken. Johnson zou een mooie goal gemaakt hebben. Goed bezig jongens.

 4. Brokamp

  Cassierra heeft misschien nog wel een seizoen nodig om hier te wennen/aclimatiseren. Geef hem die ruimte en dan kan hij dat later dubbel en dwars terug betalen. Sommigen hebben gewoon iets meer tijd nodig. Succes boy. Ik lees hier dat Schuurs nog een jaar bij Fortuna mag blijven. Er was/is alleen belangstelling voor hem en is niet van ons voor zover ik weet. Als het een groot talent is zou het mooi zijn. Toch de beelden eens gaan bekijken. Johnson zou een mooie goal gemaakt hebben. Goed bezig jongens.

  1. afcadeluxe

   johnson zn tweede goal,heb hem ook nog niet gezien maar schijnt een mooie geweest te zijn,die is goed bezig (op basis wat ik lees)

Reageren is niet mogelijk.