There are no ads, please add some


Supporters op Twitter: ‘Janssen halen als vervanger Dolberg’

Het blijft nog steeds onzeker waar Kasper Dolberg aankomend seizoen zijn kunsten mag vertonen. Het Franse AS Monaco heeft een bod van 50 miljoen gedaan op de Deen (zie eerder bericht), maar dat is door Ajax afgewezen.

Mogelijk komt de club uit de Ligue 1 met een nog betere aanbieding en dan lijkt een vertrek van Dolberg aanstaande, want het blijft de vraag in hoeverre Ajax bij nog hogere biedingen bereid is nee te blijven zeggen. Supporters op Twitter weten wel wie Ajax moet halen als vervanger en in meerdere tweets valt de naam van Vincent Janssen. Zij opteren op Twitter voor een deal met Tottenham Hotspur, waarna Vincent Janssen de overstap zou moeten maken naar Ajax, desnoods via een huurconstructie. De Londenaren vragen voor een definitieve transfer naar verluidt 15 miljoen euro.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

33 reacties

     1. Emilio4Ajax

      Wat er nu moet gebeuren is niet in paniek raken, gewoon door gaan waar Keizer dit seizoen mee begonnen is… We kunnen nog steeds de dubbel winnen en de beker is de kortste weg naar de EL… Zag vandaag een wisselvallig Ajax met een koppel dat goed funktioneerde, Dolberg-Huntelaar. Een van de minst gepasseerde verdedigingen van vorig jaar is echter verrassend zwak, slecht in positie en geen gogme… Ziyech die weer op de verkeerde plekken bal verlies lijdt… Dolberg moet blijven, maar denk dat CL wel aan hm vreet…❌❌❌❤️🍻😎

  1. De seijs

   Die Marokkaan was echt eigenwijs. Als hij de mentaliteit van Ziyech had dan was hij echt wel goed geweest. Maar ja ….. eigen ego hè .

 1. ajaxpers

  Update: de kakkerlakken hebben zich vanwege de loting teruggetrokken uit de cl. Dit om NL niet belachelijk te maken.

  1. Charka53

   Leuk hoor , nu maar hopen dat wij door gaan vanavond anders sta jij goed voor lul ajaxpers 🙂

 2. AjaxKat

  Door die klotetransfer van Neymar lijkt niks meer te gek helaas dit seizoen. Ajax moet zich vanaf nu gaan voorbereiden op gekke transfers. Ben bang dat er een beter bod komt voor Dolberg en Ajax zwicht. Hoop dat het hierna een keer rustig wordt. Met andere woorden: denk dat het salarisplafond omhoog moet om dit gezeik voor volgend seizoen voor te blijven. De prijzen zijn denk ik niet meer hetzelfde en Ajax kan niet meer denken dat ze voor een dubbeltje op de eerste rij kunnen zitten.

  Maar Janssen als vervanger Dolberg: graag!

 3. f-side64

  als Ajax echt mee wil gaan doen in Europa moeten ze met onmiddellijke ingang van de beurs en de KNVB moet gaan dreigen met het intrekken van licentie van clubs kunstgras dan komt het hopelijk wel weer goed met het Nederlandse voetbal in het algemeen nog 1 ding KNVB stop nu eens met die godverdomde oefen interlands.

  1. Widi

   En alle miljardairs vermoorden en alle camera’s uit Engelse stadions. Dat helpt beter denk ik. En al net zo realistisch

 4. Ajaxfoort

  Laten we er vanuit gaan dat Ajax zijn poot stijf houdt en Dolberg behoudt. Janssen kopen of huren is toch ook pure armoede. Kom op zeg!

 5. AFCA my World

  Janssen zou idd een prima vervanger zijn,sierhuis en cassiera zijn er nog niet klaar voor !⚽️

 6. fjonkman

  Ik vind Janssen ook geen speler voor Ajax. Is niet het type spits wat Ajax zoekt. Dat we Dolberg gaan kwijtraken is nu wel zo goed als zeker. Ajax heeft die 50 miljoen hard nodig om de begroting op peil te houden nu we een seizoen zonder europees voetbal spelen. Maar welke goeie spits wil nu nog naar Ajax? Alleen maar voetballen in de beker en de eredivisie??? De aantrekkingskracht van Ajax op spelers is in 1 klap gehalveerd..

 7. bs

  Strak plan. We zullen pragmatisch moeten zijn. En roepen dat Tete moet (terug)komen voor Veltman is een mooie gedacht maar onrealistisch en opportunistisch.

 8. Stephanafca

  Ik denk dat we dolberg moeten en kunnen verkooen voor 60 miljoen. Huntelaar staat er en geef sierhuis de kans als stand-in.

Reageren is niet mogelijk.