There are no ads, please add some


Opstellingen Rosenborg – Ajax, Dolberg start in de spits

Ajax begint om 20:45 uur aan de belangrijke wedstrijd in de play-offs van de Europa League tegen het Noorse Rosenborg. Trainer Marcel Keizer heeft ondanks alle geruchten toch gekozen voor Kasper Dolberg als spits waardoor Klaas Jan Huntelaar op de bank zal beginnen. Ajax moet in Trondheim een 0-1 thuisnederlaag zien weg te werken om toe te treden tot de groepsfase van de Europa League.

Opstelling Rosenborg: Hansen, Meling, Lundemo, Bjordal, Skjelvik, Jensen, Konradsen, Midtsjo, Jevtovic, Bendtner, De Lanlay

Opstelling Ajax: Andre Onana, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Mitchell Dijks, Donny van de Beek, Lasse Schone, Hakim Ziyech, Justin Kluivert, Kasper Dolberg, Amin Younes


Gerelateerde posts

246 reacties

 1. Ajaxslied

  Snap je toch niet waarom kan Younes niet vaker zulke ballen geven. Lekker buitenom en een voorzet niks mis mee.

 2. fjonkman

  Ik krijg nu al kramp in me reet van het billen samen knijpen!!! Hou vol Ajax en maak het af!!!!

 3. Kevke87

  lekker man boys. maar jongens ook even met zn allen proberen iets positiever te zijn. onze eigen spelers kapot maken is ook de oplossing niet. want nu juichen we allemaal

 4. bs

  We zijn er echt nog niet …. nog een of twee keer scoren is minimaal noodzakelijk met mensen als Dijks …Zyiech van het padje … etc etc.

 5. bs

  Veltman speelt nu alsof Ajax met 1 been in de finale staat. Risicovol allemaal hoor … waar is het teamwerk?

 6. Indojood

  En weer gaat Keizer de fout in door een wissel. Naar achteren lopen en deksel op de neus.

 7. M800M

  VERDOMME Keizer waar ben je mee bezig man!!! Die wissels slaan helemaal nergens op! Dat tactische gegoochel van die vent komt me de strot uit. Rot op! En neem bergkamp en overmars lekker mee

 8. fjonkman

  Wat een beginners fout van Keizer jongens… je haalt Dolberg eruit en geeft het momentum aan Rosenborg.. blijkbaar willen ze geen Europees voetbal dit jaar?????

 9. Ab is fan van Johan en Jonk

  Keizer, als de uitschakeling een feit is dan veruit merendeels op jouw conto.

 10. AjaxJay070

  Keizer moet zn conclusie trekken. CL verkloot met zn kutwissels en ook nu weer, witte zakdoekjes mogen van mij mee

 11. Ajax1958

  Zo, ik ben nu lang genoeg positief geweest, dat werkt niet en is ook niet realistisch. ER MOETEN KOPPEN ROLLEN!!!!!!!

 12. knudde32

  en nu maar knus naar jullie warme bedjes wat een kleuterbende deel van seizoen nu al naar de klote

 13. Iamsterdam2015

  Dit wordt een heel heel heel zwaar seizoen met deze manier van spelen…….ik hoor mijn pisvee en feyenooit supporters al morgen op het werk!!!!
  DRAMATISCH EN WAT EEN AFGANG!!!!!!! Zwolle is potverdomme 2 klasse beter dan Rosenborg………en ja ook
  Als Ajax!!!!!!! WAT EEN AFGANG

 14. PvL020

  Keizer heeft AJAX in 92 dagen VERKRACHT!!!! Wie wisselt nou zo’n superkoppel en zet een van de slechtse mensen op het middenveld en Dijks laten staan

   1. Cootje Adriaanse

    En het merendeel van de forumleden was enthousiast over zijn aanstelling!!!! Werd geroemd om zijn werkwijze (die mij nooit helder werd). En zijn al die voorstanders na drie weken seizoen 2017/2018 al om???

 15. f-side64

  bedankt Overmars voor het verkopen van sanchez en m.keizer voor de belachelijke wissel van dolberg voor een verdediger

 16. Ab is fan van Johan en Jonk

  Een voordeel. Hoef voor minimaal 3 europese wedstrijden geen geld uit te geven. Vrees voor het hele seizoen.

 17. Forever nr14

  Keizer gezakt voor examen!
  Hoe kun je die droeftoeter “Veltman” op het middenveld zetten en zo’n jonge jonge zeefuik zo’n opdracht geven?????
  Exit Veltman en helaas ook Keizer

 18. KBouter

  Ben totaal gedesillusioneerd, ga vanavond ook niet verder hier. Morgen weer met een frisse verstandige kop verder debatten.

  Truste all!!

 19. Forever nr14

  Belachelijk slechte wissel gewoon! Echt belachelijk!
  Wat heeft die Veltman in de ogen van Keizer??????
  Prutsert
  En natuurlijk ook wederom dit triete beleid van RVC en consorten!!! Club vernietigen dat is het!
  Ik snap niet dat wij dit nog accepteren????

 20. BobbyHaarms

  Afgelopen, klaar, over en uit. Van finalist tegen Manchester naar het absolute lachertje van Europa. En dat in 3 maanden tijd. Dolberg, lekker eieren voor je geld kiezen nu. En Ziyech zie ik ook nog vertrekken, zeker na zijn rare reactie toen hij zondag scoorde. Wat een ongelooflijke afgang van een zielloos Ajax, wat een “geweldig” TH zitten we mee opgezadeld! Dijks en Veltman bewijzen keer op keer van het niveau Heracles te zijn, zelden zoveel gepruts gezien achterin!

  Zoveelste teleurstelling al in een nu al verloren seizoen.

  1. fjonkman

   Niveau Heracles??? Ik weet niet hoor.. maar hadden we niet verloren van Heracles?? Dus hun niveau ligt nog lager dan dat van Heracles!!

   1. BobbyHaarms

    Je hebt helemaal gelijk. Eigenlijk ben ik nog te lief…niveau Roda dan? Hoe dan ook, als je zo je kansen weggeeft heb je niks, maar dan ook echt helemaal niks te zoeken in Europa..

 21. Iamsterdam2015

  Hoe kan je nou een kwartier voor tijd de stekker eruit trekken door die wissel!?!?!?! Echt zo een tactische domme wissel. Je speelde gvd niet tegen real bayern of psg!?!? jezus wat een domme domme actie van Keizer!!!!

 22. -buitenkantje rechts-

  Geen kwaliteit.. verkeerde wissels.. Keizer zakt door het ijs.. vreselijk om te zien.. Rosenborg is Ajax gewoon 2x de baas. ROSENBORG hè..
  Duidelijk is dat mensen hun conclusies moeten trekken.. Het kan niet zo zijn dat Ajax met zo’n financiële situatie drie sterkhouders verkoopt en zich versterkt! Jochies van 18-20 zijn namelijk geen versterkingen voor sterkhouders.. je kan ook niet meer wegkomen met het argument.. niemand wil komen.

  1. bs

   Er gaan nu mensen weg, niemand wil meer naar Ajax en … pfff dieptepunt is compleet. Het enige wat nog kan gebeuren is dat VVV komende weekend nog een beetje zout kan strooien. We moeten door een diep dal met zijn allen. Ajax is middenmoter, meer niet. Uithuilen en opnieuw beginnen. Het komt wel weer….

   1. -buitenkantje rechts-

    Onze aankoop van €15M op de tribune.. Waarom niet Dolberg op rechts gezet toen Kluivert geblesseerd was. Huntelaar in de spits. Had ik echt verwacht met Neres op de tribune. En dan Zeefuik laten debuteren in zo’n cruciale wedstrijd.. Dan heb je een complete black-out en laat je zien niet geschikt te zijn.
    Mannen.. probeer meestal positief te zijn.. de rede van dingen te begrijpen.. wat nu duidelijk is dat we de bodem hebben geraakt en dat er principierl zaken fout gaan.. Ook moeten verantwoordelijken conclusies trekken..
    Overmars.. Bergkamp.. Sar.. ze moeten het boetekleed aantrekken en conclusies trekken. Het eens zo trotse en mooie rood-wit is belachelijk gemaakt.. sinds 1966 geen Europees voetbal..

 23. Indojood

  Voor het eerst sinds 65-66 geen Europees voetbal gehaald, ik had nooit gedacht deze dag mee te maken. Heb even de kracht niet om tekeer te gaan. Ik schaam me er nu voor om Ajacied te zijn.

 24. Bert62

  Hoe kun je gvd een goed draaiende tandem uit elkaar halen en zo’n Zeefuik er voor in de plaats zetten

 25. De Nees

  Tuuurlijk laat je een jonkie debuteren bij 1-2 stand, volkomen logisch Keizer…..Controle was er al amper en daarna helemaal weg. D’r zitten 3 hersenpannen daar en dan brouwen ze deze wissel.

 26. Forever nr14

  Het is echt triest dit, echt de schuld van Keizer vandaag, maar. De heren die het voor het zeggen hebben en de mooiste club van weleer zo kapot te maken moeten ook eens aangepakt worden! Stelletje ongelooflijke eikels.

 27. Vak 120

  Keizer is de schuldige!! 2-1 voor en hun waren rijp voor de slacht!! Hij haalt dolberg eruit en zeefuik erin…..ontslaan die kwal,echt anti ajax keizer!

 28. Dolfie_67

  Verdedeging op orde Overmars??? Volgens mij verdwijnt met de dag je voetbalverstand…Rosenborg amper kansen en 3x scoren…….

 29. Overdwars

  Niet te geloven dit he, rot die Keizer er gelijk uit. Niet eens voor de camera verschijnen ook he!! Wat een kut wissel zeg, ongelooflijk wat een amateur. Begint al met zn keuze voor Dolberg vanaf de start. Dan ga je jouw keuze er ook weer vroegtijdig afhalen op het moment dat hij eindelijk in het spel begint voor te komen. Ajax onwaardig. Nog maar 1 club in europa (vitesse)… is toch verbijsterend

Reageren is niet mogelijk.