Telegraaf: Ajax wijst Monaco-bod van ruim 50 miljoen op Dolberg af

Gisteren wisten wij al te melden dat Monaco zich gemeld had bij Ajax voor Kasper Dolberg. Ajax heeft volgens De Telegraaf een bod boven de 50 miljoen euro op Dolberg afgewezen. Monaco zou in Dolberg de vervanger zien voor Kylian Mbappé die in onderhandeling is met Paris-Saint Germain. Het is volgens de krant de vraag in hoeverre Ajax bij nog hogere biedingen bereid is nee te blijven zeggen.

De club reageert vooralsnog niet op de poging van AS Monaco om Dolberg in te lijven. Hoe de speler zelf tegen de interesse aankijkt en of hij morgen op Noorse bodem tegen Rosenborg eventueel zijn laatste wedstrijd speelt, is ook onduidelijk. Maar wat gebeurt er als AS Monaco met nóg absurdere bedragen smijt voor de jongeling? Legt Ajax ook een bod van 60 of 70 miljoen euro naast zich neer? En hoe verantwoord is dat met een begroting van 85 miljoen euro?

 

 

Marcel Keizer, die vandaag met zijn selectie naar het Noorse Trondheim vertrekt om de nederlaag tegen Rosenborg (0-1) proberen te repareren, moet in elk geval een lastige knoop doorhakken. Speelt Huntelaar of Dolberg of vindt hij een oplossing om beiden te kunnen opstellen? Want de kans dat Dolbergj net als Sanchez werk zal weigeren, lijkt bij Dolberg niet groot.

Zie ook eerdere bericht:

22-08-20147: Italiaanse media: ‘Monaco meldt zich bij Ajax voor Dolberg’

Related posts

115 Comments

   1. Bakkie

    Ik vind het echt geweldig als we zometeen 200 miljoen op de bank hebben staan. Echt fantastisch, wat een prachtige club is Ajax toch… 200 miljoen, daar ga ik echt van juichen.

   2. Valentino

    Hoorde net dan Ajax de prijs op 100 mln heeft gezet. Prima om als openingsbod te hanteren lijkt mij.

  1. vak411

   Idd €60 mil. Is niet te weigeren. Gewoon een week rekken en ondertussen een andere topper proberen te verleiden zodat je gelijk vervanger hebt. Denk dat ik sanchez meer zal missen dan dolberg. Kai staat ook klaar, hunter en Good old Siem kunnen ook spelen. Wat belachelijk veel geld. Ik denk dat ze bij psvee en feyenooit stik jaloers worden van deze bedragen..

     1. Indojood

      Je snapt toch wel dat je nu niks kan terugkopen of huren van dezelfde kwaliteit. Dat lukt Ajax sowieso niet. Wij moeten onze eigen toppers opleiden en niet te snel afserveren en/of verkopen.

     2. Widi

      Indojood, dat lijkt bij velen nog steeds niet duidelijk te zijn. Ook vandaag zie je weer berichten van mensen die denken dat Ajax echte kwaliteit en ouder dan 20 op iedere hoek kan kopen….

     3. BobbyHaarms

      Dat klopt Indo, en juist daar wringt de schoen. De tijd om talenten op te leiden wordt gewoon steeds krapper, simpelweg omdat de basisspelers steeds sneller weggaan. En al helemaal als een speler een goed seizoen heeft gedraaid. Zelfs Donny is nog niet bij machte te brengen wat Klaassen bracht, logisch natuurlijk maar het betekent wel dat je voorlopig aan kwaliteit hebt ingeboet, ondanks het rustige brengen van Donny. Zelfde geldt waarschijnlijk voor Sanchez en mogelijk straks ook Dolberg. Echt goede spelers houden we helaas niet tot hun 24e met als gevolg dat er een talent (te) vroeg voor de leeuwen wordt geworpen OF je moet hopen op een aankoop die gelijk voldoet. Beide opties vind ik nogal een risico, zeker als je bv strijdt voor plaatsing CL.

      Salarisplafond verhogen is een optie, maar of het helpt? Het is en blijft, met alle respect, de eredivisie. En laten we nou eens stoppen met dat vreselijke kunstgras. Kan me levendig voorstellen dat het een mogelijke versterking doet besluiten om mede daardoor niet voor Ajax/NL te kiezen.

    1. Toppertje

     Welke topper wil naar Ajax. Mochten we morgen Europees voetbal mislopen zie ik zelfs geen sub-topper naar Ajax komen. Zolang Dolberg zelf niet aangeeft weg te willen niet verkopen. Volgend jaar brengt ie ook nog wel een mooi bedrag op. Alles moet nu gericht zijn op het kampioenschap niet op een nog vollere bankrekening.

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Tsja, maar de bonus van Overmars gaat op zeker naar het maximum als hij Dolberg verkoopt. Dat wordt dus een, nee, nee, nee ….. oké dan maar wel. Reden: konden het als Ajax niet laten lopen.

     2. Widi

      Flauw steeds over die bonus. Die gozer vangt in het beste geval ruim 6 ton. Dat verdienen Brands en van Geel ook wel. En hij had al naar Arsenal gekund voor een veelvoud. Ik waardeer je bijdragen vaak, maar dit gedoe over die bonus mag je van mij achterwege laten.

     3. Ab is fan van Johan en Jonk

      Dus is het goed dat hij het krijgt? Omdat een ander dat ook krijgt? Aan zulke redenaties heb ik zo’n bloedhekel. Als je niet voldoende presteert hoor geen aangepaste bonus te krijgen maar geen bonus en heel, heel erg blij zijn met het vorstelijke salaris dat hij als basis ontvangt. Dat hele bonus gedonder is zo kut. Dus ja, ik blijf terugkomen op die idiote bonus regeling en ja ik blijf zeggen dat het TH met Bergkmap overigens als topper, kut is. Het is heel erg flauw en naief om te stellen dat ze het goed doen want dat is niet zo. Ze hebben geen enkele visie en anticiperen altijd te laat. Nu moet je plan klaar zijn voor van de winter en dan ben je al rijkelijk laat maar E zitten nog te kutten met deze periode. Joepie, joepie, een 19 jarige binnen gehaald. Applaus applaus. Nee, je krijgt geen topper van 27-28 maar je moet toch echt wel ervaren spelers kunnen vinden die betaalbaar zijn en goed genoeg. Andere clubs lukt dat ook en Ajax is geen club momenteel die het recht heeft een grote broek aan te trekken. Verder verkloten ze zelf de eigen opleiding omdat er na de laatste groep verdomd weinig uit eigen gelederen komt. Dus sorry, ik laat niets achterwege wanneer ik wat kwijt wil ( daarin verschillen wij overigens niet). Het zou Overmars en consorten sieren als E zouden zeggen: nee dank je, geen bonus. Nu kan hij met een glimlach en euro tekens in zijn ogen vrolijk op tv zeggen: heb het niet helemaal goed gedaan.

     4. Widi

      Ja dan is het goed dat hij dat krijgt. Want dat is dan het salaris dat mensen in zijn positie bij een topclub in Nederland krijgen. Hij is zelf meer bezig om het goed te doen dan met bonussen. Als je dat wilt zien en horen tijdens intervieuws, zie en hoor je dat ook.

     5. Ab is fan van Johan en Jonk

      Sorry Widi, dat is net het domme gelul van deze tijd. Omdat anderen het krijgen in zo’n positie is het juist dat hij het krijgt. Als anderen bonussen krijgen terwijl ze fouten maken of gewoon geen goed werk of onvoldoende werk leveren is het ook gestoord dat men daarvoor gewoon toch een bonus ontvangt. Ook al is die misschien wat lager. Jan met de pet moet uitstekend presteren (voldoende of goed is niet goed genoeg) voor een kleine flexibele beloning. Overmars ( en al die anderen) krijgen sowieso een bonus. Een lage bij slecht presteren, een gemiddelde bij voldoende en de top bonus bij goed. Ze hoeven jiet eens uitstekend te presteren. Dat zit jij goed te praten? Dan stopt elke logische discussie.

     6. Widi

      Je zal het allemaal wel weten. Zolang jij hem verwijt dat hij echt slecht presteert, houdt het op. En als je denkt dat je iemand in zijn positie met een ton kunt afschepen, houdt het ook op. Vraag en aanbod zal dan wel geen rol spelen. Ik ben weer dom. En jij weet het wel heel goed.

     7. Ab is fan van Johan en Jonk

      Waar staat dat het een ton moet zijn. Ik zeg dat hij heel blij mag zijn met de drie ton als basis. Het gaat om dat kut bonus systeem dat van geen kanten deugt. Niet bij Ajax, ongetwijfeld niet bij andere clubs, niet bij andere bedrijven. Het wel verstrekken omdat ze anders niet komen is de meest erge dooddoener die er is. Dat is net de reden waarom alles bij het oude blijft. De kut smoes van: als wij het niet doen doet een ander het en hebben we niemand. Het is bewezen de grootste flauwekul die er is. Ik had jou toch een stuk hoger zitten Widi, valt me echt erg tegen. Jammer.

     8. Widi

      Ik heb het niet over bonussen. Ik vind een salaris van 6 ton niet heel gek voor Overmars. En daarom ben ik vast dom. En teleurstellend.

     9. -buitenkantje rechts-

      Is een non-discussie.. Hetzelfde verhaal kan je ophangen over salarissen van spelers.. zaakwaarnemers.. trainers.. directieleden van mulrinationals.. Wat jij doet AB is door jouw antipathie voor Overmars, Sar en Bergkamp inzoomen op de beloning TH die geheel marktconform is zoals Widi aangeeft.

     10. Indojood

      Het idee van Johan was om financieel onafhankelijke ex-spelers aan het roer te krijgen omdat deze niet door geld gedreven worden maar door passie en clubliefde. Ik geloof dat de drie heren financieel onafhankelijk zijn, Overmars zeker omdat hij zakelijk instinct heeft (zijn verdiende miljoenen heeft hij goed belegd), Bergkamp leidt volgens mij niet echt een uitbundige levensstijl en spendeert sowieso geen geld aan vliegreizen, Sar lijkt me ook geen geldsmijter. Dit is zomaar een inschatting. Geloof ook niet dat ze overmatig betaald worden.

      Dat ze mijns inziens het beleid niet goed uitvoeren is een ander verhaal.

     11. Ab is fan van Johan en Jonk

      Mijn laatste reactie is onderaan terecht gekomen. Ook al is de balenendenorm niet van toepassing op dit soort bedrijven, het zou ze sieren als ze zich er wel aan zouden houden. Het is en blijft voor een groot deel publiekgeld (supporters) wat ze gebruiken. Als supporter vind ik het buiten proportie. Heel veel goede (sport) bestuurders ( ook ex top sporters) zouden het willen doen voor een “normaal” salaris. Dat is mijn overtuiging. Ik weet zeker dat bijvoorbeeld een Jordi en een Jonk er geen enkel probleem mee zouden hebben. Gewoon vanwege hun passie, hun liefde voor het spel en voor Ajax. Ze zullen voldoende gekwalificeerde mensen hierin mee krijgen.

     12. Litmanen

      Het verhaal kijkt mij simoel: als Ajax vanavond doorkomt, dan blijft Dolberg. Vliegen we er uit, dan mag hij voor 60 of meer weg, want ergens moet het verloren geld vandaan komen en volgend jaar ben je hem ook kwijt.

      Siem en Huntelaar kunnen de competitie in Nederland wel redden voor Ajax, daar heb je Dolberg eventueel niet bij nodig.

      Het liefst zie ik hem nog twee of drie jaar rijpen, maar dat is een utopie. Gaat echt niet gebeuren.

     13. Indojood

      Vanavond gaan ze niet doorkomen, wel hopelijk morgenavond. Denk niet dat Ajax moet verkopen om dit gat in de begroting te repareren, mochten we eruit vliegen. We zijn geen pisvlekken.

     14. Ab is fan van Johan en Jonk

      Zie totaal geen gat in de begroting hoor. Er is een groot overschot op de balans.

     15. Ajaxslied

      Die bonus zal een stuk hoger zijn als Ajax kampioen Word en in Europa goed presteert. Als Ajax slecht presteert dan verdient Overmars een heel stuk minder als van geel en brands. Dus stop allemaal eens met dat gezeik over zijn bonus.

     16. Ab is fan van Johan en Jonk

      Wat zit je toch te vergelijken met anderen. Kan me geen fuck schelen. Overmars gaat ondanks slecht presteren met een deel van mijn centen als bonus aan de haal en daar baal ik van en flink ook. Die klojo’s van andere clubs geven mijn centen niet uit.

     17. Ab is fan van Johan en Jonk

      Als ik zo Overmars de bonus door zijn neus kan boren: geen kampioen en geen Europees voetbal. Misschien volgt daardoor wel zijn ontslag. Joepie.

     18. Litmanen

      Hij heeft zelf aangegeven nog graag te blijven……. Maar als Monaco hem het vijfvoudige gaat betalen zal zijn zaakwaarnemer ook gaan rekenen.

     19. Charka53

      Sanchez had ook gezegd dat hij nog zeker één seizoen bij Ajax zo blijven maar ging ook weg voor meer €€€€€€

     1. HURBIE

      Tror wel goed dat Marc zijnpoot stijf houd met dat gips er omheen wat de supporters hebben gedaan

   1. De Nees

    TH zal toch niet denken volgend jaar is de idioterie op de transfermarkt voorbij om nu vlug nog 50 mln te pakken? Kijk naar Liverpool, Dortmund die hebben geld ook niet nodig en wijzen zelfs bedragen boven 100 mln af. Waarom kan Ajax dit niet, kies ’s voor de sterkte van je selectie ipv alsmaar de bankrekening spekken. Maar TH kennende gaan ze het doen om daarna te roepen dit konden we niet weigeren. Denk dat Litmanen het juist verwoorde: TH redeneert Dolberg is volgend jaar toch weg, halen we EL morgen niet, dan hebben we voor niveau ED genoeg aan Hunter, Sierhuis en Siem als eventuele aanvulling en is het bye bye Dolberg. Halen we EL wel dan nog zie ik Dolberg toch gaan. “I’m gonna make him an offer he can’t refuse” en anders ligt er een afgehakte paardekop in Overmars’ bed. ?

 1. Valentino

  50 mln inderdaad lekker afwijzen, Monaco heeft zoveel verdient deze periode dat er meer uit de halen is. Bod tussen de 60 en 70 mln is haast niet te weigeren en ook wel een flink bod voor een speler die nu 1 topseizoen achter de rug heeft.

   1. HURBIE

    Dat kan je wel zeggen Amoebe ,sinds de transfer van Neymar zijn de bedragen die betaald worden absurd en helemaal uit zijn verband getrokken
    Voor de slechste spelers worden nog gigantische bedragen betaald
    FIFA WERK AAN DE WINKEL

    1. Amoebe

     De fifa is een onderdeel van het probleem.

     Er is maar 1 iemand die het tij kan keren en dat zijn de supporters!

     Zodra zei niet meer komen en stoppen met het kopen van merchandice dan is het klaar….tot die tijd is alles zakelijk belang! (Altijd geweest ook voor de goede orde).

     1. Janneman16

      nee hoor, ik denk dat er ook een andere mogelijkheid is die al vaker genoemd is. in het veld verplicht 5 of 6 spelers neerzetten die uit het land van de club komt. Dan kunnen ze niet zoveel meer kopen en wordt de prijs lager. ook echt goed naar het fair play kijken en ze daaraan laten houden werkt denk ik ook mits ze deze aanscherpen.

     2. Amoebe

      Maar daar gaat toch oa de fifa over??

      En die beginnen daar niet aan en waarom niet?? Money!!!

  1. BobbyHaarms

   Met deze bedragen zeer zeker, dan gaat Ajax overstag. Maar als Dolberg zelf niet wil blijft ie gewoon bij Ajax hoor. (is misschien hopen tegen beter weten in)

   1. Remco425

    Ik denk dat alles ervN afhangt wat de speler wil. Ajax had Sanchez ook niet voor 40M verkocht als hij zelf had willen blijven. Gelukkig is Dolberg wel een andere persoon en heeft hij zelf aangegeven nog niet weg te willen. We gaan zien hoeveel dat waard was.

    1. BobbyHaarms

     Dolberg lijkt me een verstandige jongen. Maar 1 telefoontje kan iemand volledig doen omslaan. Wat als hem een basisplaats wordt beloofd en een salaris 5x zo hoog als bij Ajax in een mooie competitie, m.a.w. de spreekwoordelijke gouden bergen? Hij zal er toch op zijn minst over gaan nadenken..

    2. Widi

     Er zijn mij teveel supporters op deze site die kicken op die miljoenen. Ze lijken niet te beseffen dat we er toch geen echt goede spelers mee naar Ajax kunnen halen. Als je dat wel beseft, en je weet dat we al geld zat hebben, wil je gewoon je goede spelers houden.

     1. Toppertje

      Juist Widi. Als supporter willen we een gezonde club en prijzen. Ajax is al gezond dus nu graag prijzen maar laten we vooral dichtbij de identiteit van Ajax blijven en vertrouwen houden in onze jeugd.

     2. -buitenkantje rechts-

      Je kan met geld wel een selectie samenstellen, waarmee je elk jaar met afstand kampioen wordt in NL en overwintert in Europa.

     3. Ab is fan van Johan en Jonk

      Dat kan je met geld maar bestaat Ajax dan nog of zijn we dan een gewone koop-club. Als het dat gaat worden haken een hoop supporters af. Dan alleen nog fan van de naam Ajax en that’s it.

     4. -buitenkantje rechts-

      We zijn een koopclub. Alleen kopen we jongelingen tussen 16-20 jaar die we eerst inde forellenvijver gooien. Een enkele zelfopgeleide speler breekt nog door. Dit is niks nieuws. Jij zult waarschijnlijk zeggen dat het door de opleiding komt..Ik ben meer geneigd te zeggen dat het door een zwakke generatie komt. Misschien zouden we een Kluivert en vd Beek zelf moeten vragen van wie ze nou het meest geleerd hebben.

   2. Emilio4Ajax

    Wedstrijd van morgen wordt nog belangrijker…EL moet gehaald worden anders is ie weg…Overigens is Dolberg Meer waar dan de huidige begroting van Ajax laat dat duidelijk zijn. Hoop dat jullie, de suporters, en Ajax zich dat wel ff realiseren voordat er bedragen geroepen worden en het kaartje verkocht de ronde gaat…❌❌❌❤️???

  1. Remco425

   Monaco ontvangt tussen de 180 en 200M. Hum eerste keus was de spits van Torino die 100M moest kosten en dat waren ze bereid te betalen alleen wilde de speler blijkbaar niet. Als je naar die bedragen kijkt is 50M een schijntje en lachen ze daar om.

 2. De seijs

  Altijd onderhandelen met dit soort bedragen. Tis niet normaal maar je gaat het niet tegen houden.

 3. Iedereen heeft een mening

  Dat wordt een bedrag rond de €60 mio maar zorg ook voor zo’n 10 – 20% doorverkooppercentage.

  1. Ajax013

   Ben het helemaal met je eens. Vind het wel raar dat ajax niks wil verkopen maar toch zon bod afwijst ? Het lijkt mij dat als je het afwijst dat je dan zoekt naar een hoger bod dat je niet kunt weigeren. Je moet dat bod zo lang mogelijk op de tafel laten liggen totdat monaco de moed opgeeft en doorschakelt

 4. Widi

  Ik vind dat we hem gewoon niet moeten verkopen nu. Kan volgend jaar ook nog. We hebben geld zat. En je kunt niemand terug kopen die voor wat betreft kealiteit in de buurt komt. Sierhuis nog geblesseerd. Lekker een jaartje wachten. Tenzij hij zelf persé weg wil. Maar dat heb ik hem niet horen zeggen.

  1. Jari10

   Ben het helemaal eens Widi maar ik vrees het ergste. Daarom mijn wens voor ook wat meer focus op aantrekken jong talent voor de spitspositie. Dit talent is zo schaars dat dit vior Ajax altijd prio moet zijn. Alle grote periodes had Ajax een topspits. Aan de andere kant kun je Dolberg gewoon binnenhouden. Deze jongen wordt alleen maar meer waard. En anders maar niet, dat risico kun je nemen met deze begroting en grote zak geld op de bank.

  2. Remco425

   Eens. Het geld hebben we niks aan tenzij je de salarissen flink gaat verhogen. Voor een volle bankrekening win je geen prijs. Het gaat om het voetbal.

 5. Iceman

  Nee doe Maar voor 225 Miljoen ?? kunnen wij van de Beurs en Wordt mijn Ajax weer een voetbalclub inplaats van een Bedrijf wat het nu is. Dit is toch te belachelijk voor woorden dit.

 6. -buitenkantje rechts-

  Financiën staan niet op plek 1 nu.. Het om kwaliteit in het veld. Je mag mijns inziens Dolberg alleen verkopen als je iemand van tenminste gelijke kwaliteit terug kan halen. En dat zie ik zo niet gebeuren. Tenzij zoals ook in het item staat hij zelf weg wil. Zijn zaakwaarnemer begint al te kwijlen..
  Hoor hier Siem de Jong. Jongens.. aub!

 7. JohnDoe77

  Dolberg heeft duidelijk gezegd dat hij niet uitgeleerd is. Contract loopt nog lang genoeg door om ook volgend jaar een mooie transfer te maken, vooral als hij zijn vorm weer terug weet te vinden. Hij komt nu als relatief onbekende speler binnen, moet hij nog niet doen! Hopen dat hij blijft dus! En dit is telegraaf nieuws hé!

  1. -buitenkantje rechts-

   De Telegraaf is over het algemeen goed ingelicht.. Dat is de ruilhandel die ze terug krijgen voor het functioneren als spreekbuis voor belangen van groepjes of personen binnen Ajax.

 8. fjonkman

  Jongens, laat ik eens een voorspelling doen.. als ons Ajax zich morgenavond niet weet te plaatsen voor de Europaleague, is Dolberg binnen 24 uur verkocht aan Monaco. En ik denk dat het spel hoe dan ook wel op de wagen is nu. Je bent toch gek als je een bod van 50 miljoen euro afwijst voor zo’n jonge speler? Stel je voor… morgen breekt Dolberg zijn been op meerdere plaatsen.. carrierre over.. en dan? Kijk naar Nouri.. het ongeluk zit in zo’n klein hoekje… ook voor Dolberg is Monaco een prachtclub. Leidt alleen maar wereldtoppers op. En met 50 miljoen bovenop de ruim 40 miljoen voor Sanchez en de hoeveel miljoen voor Klaassen, hoeft Ajax dit jaar niet eens druk te maken om europees voetbal. Gewoon een goeie 2e spits voor achter Huntelaar halen en je wordt fluitend kampioen, en kun je verder bouwen aan een sterk team. En stel dat Dolberg nu een klote seizoen gaat draaien (wat je vaker ziet nadat talenten doorbreken)… dan vang je hooguit 10 miljoen voor die jongen.. Nee hoor, een bod van 50 miljoen moet je meteen accepteren, tenzij je 100% zeker weet dat ze het bod zullen gaan verhogen….

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik denk dat je in grote lijnen gelijk hebt fJonkman. De opmerking over een goede vervanger is wel cruciaal. Die moet dan wel komen! Maar idd.. Dit zijn bedragen die je eigenlijk als Ajax zijnde niet kan weigeren. Zal wel op €55 milj uitkomen..

  2. Dagrump

   Ben het gedeeltelijk met je eens fjonkman!! Maar wat hebben we aan 60 miljoen extra op de bank ❓❓ NIKS VERKOPEN❗️❗️als je het van de andere kant bekijkt als Dolberg een super seizoen draait gaat ie volgend jaar voor nog meer weg !! Dus ik zeg ALLES eraan doen om Dolberg te behouden !!!

 9. Jimmy1971

  Met zoveel geld is het bijna niet meer te stoppen ..
  Voor Ajax en Dolberg is het beter als hij nog even blijft , maar dat gaat zo natuurlijk niet gebeuren !
  Als het niet te houden is gelijk doorschakelen naar Vincent Janssen , die moet ondertussen toch wel zin hebben om weer te voetballen ..

   1. Jimmy1971

    Tuurlijk BR , alle spitsen scoren vooral in NL !!
    ( Alves , Vlemminx , Berg , Matavs , etc ! )

 10. Dagrump

  Beste Marc hou die poot stijf❗️❗️En houd voet bij stuk om Dolberg niet te verkopen !! Dolberg moet gewoon behouden blijven ❗️❗️

 11. Kingkong

  Dolberg dus niet te houden , Siem welkom , maar waar blijft die internationale laatste man die achterin leiding kan geven.

 12. Basisspeler

  Bij deze bedragen moet je verkopen! Kijk wat dit voor mogelijkheden opent voor Ajax. In één klap 70% van je begroting verdienen. Dasrbij vind ik Dolberg niet onmisbaar voor Ajax. Dat vond ik eerder van Sanchez

 13. AFCA_Leidschenveen

  Gewoon NEE.. Klaar Kasper is super talent waar we nog heel veel van gaan zien genieten. Nu even dipje maar werd Zlatan eerst ook niet uitgefloten?

  Vast houden dus!!

 14. AFCA my World

  We zullen afscheid van Dolberg moeten nemen als er nog meer geld geboden word, we hebben sierhuis, cassiera en nog wat talenten om Huntelaar te vervangen als het nodig is ! ⚽️

 15. TikkieTakkie

  Niet normaal dat ze dit afslaan! Dolberg is zeker een goede speler met veel talent, maar hj speeld de laatste wedstrijden gewoon te min en dan moet je hem gewoon laten gaan voor 50 Mil en al helemaal voor 60 of 70! Hij word niet meer waard dan dit!

 16. Joep

  Ik zou blij zijn als de transferwindow gesloten is. Al die kut berichten van clubs die spelers van onze club willen kopen. Geld genoeg op de bank, als het doel is om van de beurs af te gaan prima. Echter als dat niet zo is dan hoort het kapitaal op het veld te staan.

 17. Joodst

  Persoonlijk wil ik niet dat ie gaat maar voor zulke bedragen ben je een dief van je eigen portomonee. Voor 60 miljoen mag die gaan. Haal een andere spits en steek de rest in de jeugd. Het is hard maar de realiteit vandaag de dag!

 18. Brokamp

  Er is geen enkel persoon belangrijker dan de club, ook Dolberg niet. Als je dergelijke bedragen kunt vangen moet je gewoon zaken doen en sentimenten uitschakelen. Dus verkopen. Je kunt nu overal de beste talenten ophalen, zelf gebruiken en wat overblijft doorschakelen. Verkopen of verhuren doen de grote clubs ook. Ik vind dat Ajax het prima doet en slim mee hobbelt in dit circus wat de grote clubs hebben opgezet. Het is een utopie om vanaf dit jaar te geloven dat een speler langer dan maximaal 2a3 jaar blijft. Wen er maar aan dat dit de toekomst is de komende jaren. Een leuk atractief elftal met elk jaar weer nieuwe gezichten. Het zal alleen voor de technische staf een hels karwei worden om er elk jaar een hecht elftal van te maken. Veel succes ermee heren trainers.

   1. Brokamp

    Hoi Widi, ik zou ten eerste de aandelen Ajax terug kopen en weer terug gaan naar de Ajax cultuur als vereniging. Te tweede zou ik het aandelen pakket van de Arena vergroten. Dan blijft er nog genoeg over om de beste jeugd die voor handen is in Nederland vast te leggen. Dan heb je voor de toekomst een brede basis om op verde te bouwen. Talent zelf opleiden en ontwikkelen, of je die nu uit je eigen jeugd haalt of bij de andere clubs. Het lijkt me dat we daartoe veroordeeld zijn. Maar dit heb je dan wel voor een gedeelte zelf in de hand. Ik beweer niet dat ik het alleen bij het rechte eind heb maar zo blij je baas in eigen huis dat is het belangrijkste. Zo zou ik ook nooit in zee gaan met al dat vreemde geld van die oliesheiks of b.v. Russische miljardairs.

    1. Widi

     Dat geld is er nu al. En enerzijds zijn we nog steeds een vereniging. Anderzijds merk je daar vaak weinig van en dat zal niet veranderen zonder de beurs. Mensen maken een vereniging. Op zichzelf zijn je plannen goed hoor. Al vraag ik me af of Ajax er echt beter van zal worden. En de bankrekening kan ook over een jaar weer gevuld worden. Ik zie graag Dolberg nog een jaar.

 19. Brokamp

  Iedereen roept nu wel dat Dolberg volgend jaar nog meer waard is, maar is dat wel waar. Hij moet dan wel nu een heel goed seizoen gaan draaien maar ik verwacht juist dit jaar nog heel veel van Huntelaar. Zagen jullie dat verbeten gezicht zondag, die gaat er voor. Als oranje het wk nog haalt ( al geloof ik daar niet zo in ) dan wil hij daar nog naartoe. Als Dolbberg niet zijn nivo haalt van vorig seizoen raakt hij uit beeld en tevens is er dan ook weer een contract jaar minder om af te kopen. Niemand kan zeggen wat de toekomst brengt, misschien wordt het allemaal nog veel gekker. Ik geloof dat ik mijn laatste centen maar ga investeren in een glazen bol.

  1. -buitenkantje rechts-

   Huntelaar gaat er zeker voor! Heb vorig seizoen al gezegd.. die komt niet voor de bank. KJ wil basisspeler zijn en scoren! Als hij do avond de beslissende goal er in schiet krijgt Dolberg een lastig seizoen..
   Desondank wil ik Dolberg het liefst NIET verkopen. Het hebben van twee goede spitsen is echt niet overbodig en gewoon noodzaak.

 20. Ab is fan van Johan en Jonk

  We hebben het nu over de bonussen van Overmars, van t de rest ook een giga scheefgroei kent zal toch niemand ontkennen? Maar daarom is het maar goed? Ik zeg niet dat ik er iets aan kan doen maar ik mag er wel wat van vinden toch? Goedpraten vind ik ……. sorry …. dom. Zelf werk ik op basis van positief resultaat. Geen positief resultaat is geen geld. Ik moet er dus simpelweg voor zorgen dat ik altijd positief resultaat lever. Ik verzeker je dat dat ook veel lekkerder werkt. Ik doe er dus iets aan in het klein, bij mijzelf en niets en niemand zal mij tegenhouden te blijven verkondigen dat de algemene (schijnbaar geaccepteerde) situatie niet klopt. Ook het geval bij spelers, zaakwaarnemers etc. Complete belachelijke scheefgroei. Ook bij Overmars en over hem hadden we het.

Comments are closed.