There are no ads, please add some


Gametalk Rosenborg – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win een gesigneerde tekening van Justin Kluivert!

Ajax speelt donderdagavond de belangrijke wedstrijd in de play-offs van de Europa League tegen Rosenborg. Na de 0-1 thuisnederlaag zal Ajax moeten winnen om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen en dit keer een gesigneerd exemplaar van Justin Kluivert voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Rosenborg – Ajax begint donderdag om 20:45 uur.Gerelateerde posts

65 reacties

  1. De Ajacied

   Zoist ja
   Hoop op Huntelaar, dat hij het verschil vanavond gaat maken.
   Vol erop klappen dat is wat ze moeten doen.
   Succes en hoop en ga goede uitslag uit
   ❌❌❌

  1. Widi

   Jezus! Doet me meteen denken aan die van Gaal die dat in het Engels ging zeggen. Krijg weer spontaan kippenvel. Plaatsvervangende schaamte.

 1. Ab is fan van Johan en Jonk

  Mag ik hopen dat Eug definitief verdwaald is in de fjorden van Noorwegen?

   1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Sinds wanneer is hopen een dreigement? Geen domme dingen zeggen hoor.

    1. Basisspeler

     De enige die dom is en niet te vertrouwen ben jij AB. Met je verzonnen vakantie. Je vetzonnen baan en je verzonnen aangifte. Je verhaal rammelt nanelijk asn alle kanten. Widi heeft een paar punten aangestipt. Verder ben jij geen topconsultant. Je bijdragen en uitlatingen verraden je.

    2. Litmanen

     AB, als jij krijgt wat je een ander gunt, dan is jouw einde langzaam en pijnlijk.
     Maar je hebt hier vast wel een vriend die jouw pijn kan verzachten…..

  1. Indojood

   Ik vind deze opmerking, net als die van seijs tegenover Moosie, veel te ver gaan. Als je dit daadwerkelijk meent dan ben je ziek in je kop.

   1. Toppertje

    Ik heb blijkbaar veel gemist de laatste tijd. Kan alleen maar zeggen dat ik jullie met die haat en nijd opmerkingen liever zie oprotten van dit forum. Iedere topic wordt gvd vervuilt met onzinnige discussies. Het moet hier over Ajax gaan met respect voor elkaars mening en respect voor anderen. Als je dat niet kunt opbrengen blijf dan lekker weg van een forum waar leden de liefde voor hun club delen.

     1. Toppertje

      Hoeft ook niet zolang er in de bijdragen wederzijds respect is. Mag best scherp gediscusseerd worden maar met respect en zoals het bij Ajacieden onderling hoort. Ik waardeer jou bijdragen meestal maar uiteraard geldt ook voor jou dat als je het niet kunt opbrengen het voor dit forum beter is dat je gaat. Maar dat is een keuze die aan jou is. Daar ga ik natuurlijk niet over. Ik geloof alleen dat als het zo doorgaat zoals nu, er niet veel van dit forum zal overblijven. En dat zou jammer zijn.

     2. Indojood

      Omdat je rechtstreeks op mijn bijdrage reageerde dacht ik dat je specifiek mij bedoelde.

      Ik denk dat het een aderlating is voor dit forum als ik wegga. 😗

     3. Toppertje

      😂 Nee hoor. Plaats mijn bericht gewoon onder de laatste reactie. Denk dat iedereen het wel weet als ze zich aangesproken moeten voelen.

   1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Ben gewoon niet blij met huidig Ajax. Sorry, is niet anders maar wel eerlijk.

    1. -buitenkantje rechts-

     Dat kan je ook een ‘andere’ manier uiten AB.. niet ten koste van het team.

    2. Litmanen

     AB is fan van Johan en Jonk maar duidelijk al heel lang niet meer van Ajax.
     Rot een keer op met je negatieve cynisme.

  1. dickst14

   Ongelofelijk dat de bonus van Overmars getelateerd is aan de bedrijfsresultaten, lees verkopen. En dan weer zeggen Dolberg is niet te koop. Hij moet zijn werk eens doen en zorgen dat de selectie klaar is bij het begin. Elk jaar hetzelfde. Wie rekent Overmars hierop af?? De Commisarissen?? Hebben die ook nog persoonlijk voordeel bij de verkopen of zijn het complete randdebielen??

   1. Moosie

    Is wel te koop 100 miljoen televaag vandaag ze leren het nooit wij zijn patricia paay en hun die gast die stond te pissen

     1. Moosie

      Flikker toch op laf klootzakje jij vind grappen over kanker goed en als je in een shop werkt dan ben je een moordenaar jij bent niet goed bij je hoofd net als seis

     2. Litmanen

      Jammer dat je niet kan lezen. Ik heb geschreven dat ik drughandel gelijkstel aan moord. Vanuit mijn ervaring mag ik dat schrijven. En als je even aangeeft waar ik grappen over kanker goedkeur, dan hebben we dat probleem ook opgelost.
      Jij en je vriend zijn volkomen doorgedraaid en jullie verwachten vervolgens normale antwoorden op de drek die jullie hier ten koste van anderen dumpen.
      Niet iedereen pikt dat.

     3. Indojood

      Jij bent niets beter. Wensen dat mensen van de tweede ring afspringen, wensen dat iemand iets met zes planken moet gaan doen. Iemand die een andere mening toegedaan is betichten van Alzheimer. Wensen dat iemand met een Ajax shirt een Feyenoord kroeg ingaat en daarbij vragen om een livestream.

     4. Indojood

      Las ook dat je Ab een toekomst in een urn wenst. Dat is natuurlijk een beschaafde opmerking. Volgens mij is er niemand op het forum hier die anderen zo graag dood ziet gaan. Jij bent nog een graadje erger dan Ab.

     5. JohnDoe77

      Goed bezig weer damens! Ik kan niet wachten op het volgende onderwerp waar jullie weer los kunnen gaan op elkaar! 🙈

     6. Moosie

      Rari ga nou maar gewoon met mensen schrijven die nog de tijd willen nemen voor je zoals BR ook al schreef er komt alleen maar bagger uit jouw vingers en jij denkt dat je een overtreffende trap moet zijn dus zet jezelf lekker voor lul ga vooral zo door praat er straks niemand meer met je en kun je me daar ook weer de schuld van geven.

 2. dennis78

  deze pot gaan ze alles geven..klaasjan scoort er 2 en laat zien dat hij in de spits hoort. op dit moment is dolberg niet scherp genoeg.

 3. Postduif

  Maar hopen dat het morgen avond goed af komt,anders hebben we volgend jaar ook een probleem met uit wedstrijden in rusland of waar dan ook.
  Maar ik geef de moet nog niet op voor onze godezonen.

  1. Brokamp

   Wat een slecht taalgebruik postduif, moet met een t, moedmoedmoed, onthou dat nu eens en ga anders weer naar school terug. Je kunt er zo heen vliegen.

 4. -buitenkantje rechts-

  Het topic is: ” gametalk Rosenborg” .. Kan het ook 1 topic eens niet gaan over TH?? What’s next.. Een aangifte tegen Overmars wegens wanprestatie en woordbreuk?? Allemachtig.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik heb al een programma lopen waarbij alle uitspraken van Overmars automatisch worden gescand en opgeslagen.. Handig joh! 😜⚽️

    1. Widi

     Ik neem aan dat dit een grap is. Anders gaat het wel erg ver. Heb je nog wel tijd om te consuntelen?😂

     1. -buitenkantje rechts-

      Tegen mij Widi? Ik ben geen consultant hoor.. 😄 Poging tot relativerende humor na aanleiding van eerdere berichtgeving van AB..😎⚽️

 5. AFCA my World

  Vanavond aangekomen,morgen stad onveilig maken,en hopelijk bezatten (erg duur)omdat we door zijn ! ⚽️

 6. JohnDoe77

  Hopelijk met dezelfde opstelling als tegen Groningen, uiteraard op Dijks na. Anders gaat die wedstrijd zo lang duren als je iedere keer die ballen uit die fjorden moet halen na een “voorzet”! 😂

 7. Brokamp

  Nou we peppen elkaar wel weer lekker op. Doe eens een beetje positief jongens. Vorig seizoen kreeg kreeg Viergever veel vuil over zich heen maar hij heeft ons heel wat keertjes gered ( zie o.a. uit bij Schalke ) hoor trouwens nog niets over zijnverlenging.

 8. Kingkong

  Ik heb hier weer een hoop super slechte asociale reacties naar elkaar gelezen bewaar die onzin voor 010 of Pisvee dan kan ik dat wat beter verdragen , echte Ajax fans steunen elkaar in moeilijke tijden.

Reageren is niet mogelijk.