There are no ads, please add some


Ploegsma: ‘Bod van anderhalf miljoen euro op Schuurs nodig’

Ajax zou naar verluidt verregaande interesse hebben in Fortuna Sittard-speler Perr Schuurs (zie eerdere bericht). De zaakwaarnemer van het zeventienjarige talent, Wessel Weezenberg, voerde op De Toekomst al een gesprek met Ajax-directeur spelersbeleid Marc Overmars. Voordeel voor Fortuna om uiteindelijk te kiezen voor Ajax is dat Overmars bereidt is Schuurs komend seizoen op huurbasis bij Fortuna te laten.

Spelersmakelaar Kees Ploegsma denkt in De Limburger dat clubs met een bod van anderhalf miljoen euro op Perr Schuurs een eind komen. ‘Zeventien jaar en aanvoerder? Anderhalf miljoen, misschien met wat extra’s aan bonussen, zou een goed bedrag zijn. Als hij zich goed ontwikkelt, dan is dat mooi meegenomen. Wordt het niets, dan is een verlies van anderhalf miljoen euro wel te overzien voor topclubs.’ Het contract van de lange verdediger (1.91 meter) loopt bij Fortuna Sittard nog tot de zomer van 2019. Ook PSV en Liverpool zouden interesse hebben in Schuurs.

Zie ook eerdere bericht:
20-08-2017: Ajax wil ook Fortuna-talent Schuurs(17)


Gerelateerde posts

98 reacties

 1. KBouter

  Wat is wijsheid…1.5 mio voor een Nederlands talent.

  Voor buitenlandse talenten geven ze dit geld ook voor uit.

  Neem hem, schijnt ook echt een talent te zijn. Ben er eerlijk in, ik ken hem verder niet.

  1. Joep

   Als je op zo’n jonge leeftijd al aanvoerder bent dan heb je wel wat in je mars. Verder ken ik hem ook niet. Gezien zijn leeftijd een prima koopje.

   1. De Ajacied

    Ik zeg halen die gast
    Geef Fortuna 1.7 miljoen en Ajax pikt hem voor de neus van die boereh weg
    En hij weet ook dat hij bij Ajax een eerlijke kans krijgt
    Welkom Schuurs bij dé club Ajax
    ❌❌❌

    1. Widi

     Grappig. Hier wordt gestreden over een salaris van maximaal 6 ton voor Overmars. En jij geeft zomaar 2 ton cadeau aan Fortuna Sittard.

  2. FrankiC

   Niet twijfelen. Meteen doen. Koopje.

   Hij is echt héél erg goed en veel beter dan het centrale duo in Jong Ajax. Lange ballen op de stropdas, tackle á la Tete, lang en sterk, nu al leider en strafschoppennemer etc etc

  3. Litmanen

   Zeker, gewoon kopen en nog een jaar laten rijpen daar. Dat geld haal je er altijd wel uit.
   Bij Neres betwijfel ik dat.

  4. De Nees

   Waarde van een speler is deels ook maar subjectief, of je terecht iets meer of minder betaalt is toch niet te bepalen. Maar voor Fortuna is 2 ton verschil een vermogen, gun ze ook wat. Al verheugd alvast dat het een NL speler is.

  5. Emilio4Ajax

   Wist niet dat die ploegsma nog leefde…jarenlang niets van gehoord, maar wat heeft hij hier mee te maken…dat ie de prijszetting aan andere laat…❌❌❌❤️🍻😎

   1. Widi

    Hij leeft nog, maar dit gaat over zijn zoon. Die heeft dezelfde voornaam en is in zijn voetsporen getreden.

  1. Widi

   Jari, vorige week was de kritiek nog dat er niet wordt geanticipeerd op verkopen. Nu jij dit weer. Wanneer is het wel goed? Bovendien blijft hij een jaar bij Fortuna.

   1. Jari10

    Niet van mij hoor. Maar het valt me op dat er erg veel focus ligt op verdedigers. Die zijn mi makkelijker op te leiden dan aanvallers en zo dun zitten we niet in de verdedigers. Als Dolberg zou gaan heb jij dan ideeen wij achter KJ spits moet zijn. Ik nier echt.

    1. Widi

     We hebben niet veel verdedigers. Dijks en Veltman spelen in de basis. Maar dat zegt jou kennelijk niets. Als Sierhuis niet meer geblesseerd is, dan kan hij best invallen. En Cassierra kan dat sowieso. Je hebt er denk ik een andere kijk op dan veel anderen.

     1. Jari10

      Valt wel mee Widi. Maar als Dolberg gaat over hopelijk minimaal 2 jaar en KJ dan vermoedelijk stopt zou ik het goed vinden nu ook te scouten op een jonge talentvolle spits. Daarnaast hebben we ook al 2 verdedigers gekocht en ben ik wel fan van Sinkgraven op linksback. Maar Schuurs halen voor de toekomst is altijd goed hoor. Casiera zie ik het niet halen maar hopelijk zie ik dat fout.

  2. -buitenkantje rechts-

   Spits achter Dolberg? Sierhuis en Pereira staan komend seizoen te trappelen.. Verwacht dat KJH er misschien ook nog 1 jaartje aan vast knoopt.

  3. vjci

   Ordinaire zeiklul!!

   Als je het verstand van een borrelnoot hebt qua voetbal, ga dan niet op een forum zitten!!!

     1. Moosie

      In tegenstelling tot Rari vind ik Jari wel vaak redelijk goeie teksten hebben ben jij nieuw ofzo ?

  4. Emilio4Ajax

   Zijn allemaal aanvallende verdedigers… Wel een beetje bij de les blijven Jari10…😘😘😘❌❌❌❤️🍻😎😉

  1. HURBIE

   Extra verdediger met perspectief altijd een goeie zaak
   Helemaal voor dit bedrag
   Beter als 12 miljoen voor Neres waar tot nu toe weinig aan heb

 2. Wenen 1995

  Zie deze aankoop maar als een sociaal gebaar naar de kleinere clubs met hierbij een kans op een lalent voor de toekomst!

 3. Kingkong

  Mag ik op dezesite ff vermelden dat mister Ajax voor mij voorlopig heeft afgedaan met het gekweel van het 010 versje ! Een keer was leuk ( lees denigrerend) maar om het op t.v. Tedoen gaat mij te ver.

  1. Yindi

   JC ook vermorzelt door jou? Heeft er zelfs gevoetbald. Ok, geef toe dat ik het toen ook niet plezierig vond maar…..,
   Trouwens, Wimpie Janssen heeft ook nog voor onze club gespeeld hoor. Schril contrast met wat jij allemaal roept!!

 4. Kingkong

  Mag ik op dezesite ff vermelden dat mister Ajax voor mij voorlopig heeft afgedaan met het gekweel van het 010 versje ! Een keer was leuk ( lees denigrerend) maar om het op t.v. Tedoen gaat mij te ver. Lijkt wel of hij het meent

  1. Basisspeler

   Mister Ajax heeft afgedaan? Ik geniet van Sjaak. Iemand die wars van belangen gewoon zijn mening vertelt. Geeft karakter aan de club

   1. KBouter

    Ik vind het juist heel groots en dapper wat Sjaak heeft gedaan. Zelfs echte Feyenoorders waarderen dit.

  2. De Nees

   Ach ja op een r’dams verjaardagsfeestje, hij mompelde meer dan echt zingen, niet bepaald een ramp lijkt me. Sjakie blijft Ajax.

 5. AFCA my World

  Gelijk handelen,anders zijn we weer te laat, lijkt echt een talent te zijn,heerlijke verdediger en kopsterk ! ⚽️

 6. HDfan

  Fijn allemaal dat jonge grut , maar nu graag een ervaren verdedigende middenvelder en een ervaren aanvallende erbij

 7. JohnDoe77

  Allemaal voor de toekomst! Dit moeten we los zien van de acties voor het eerste, al zou het fijn zijn daar wat stappen in te zien!

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   Zoveel reacties die alleen maar zeggen: kopen om het kopen, anders heeft een ander hem. Zo ongelooflijke dom die reacties. Halen als: hij een waardevolle aanvulling is op een ontstane ruimte en geen opvulling, Nederlands talent is, vanaf volgend seizoen incidenteel mee kan met het eerste. Alleen wat betreft het tweede punt kan iedereen hier wat logisch zeggen.

     1. KBouter

      Als je iedereen wilt kopen OM psv voor te zijn, ben je niet de allerslimste.

      Dan hadden oa Luuk de Jong, Manolev en nog wel een paar van die hier bij ons gevoetbald.

      Maar Widi bedoeld denk ik….hij heeft het niveau voor een topclub en is voor jeugd nu al buiten categorie. Ja, dan moet je psv wel voor zijn, als hé tenminste zelfs ook zó n speler zoekt, en die niet in je eigen opleiding zit.

   1. -buitenkantje rechts-

    Deze reacties hebben sl een voorgeschiedenis AB.. Op het vorige topic over Schuurs al gezegd dat het een groot talent is dat Ajax goed kan gebruiken. Als dan duidelijk wordt dat PSV deze jongen ook graag wil inlijven is het logisch dat mensen zeggen.. Snel handelen voor PSV ermee aan de haal gaat.

    1. EugAjax

     AB lijkt daarom op Van Gaal: Widi ben jij nou zo dom of ben ik nou zo slim hahahaha. AB misschien nog even boek lezen van Johan of zijn blauwe tegeltjes “je gaat het pas zien als je het door hebt” 😂😂😂. Meteen even een afsluitertje. Roadtrip begint zo op naar Trondheim! Hup Ajax 😂😂😂😂😂

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Flikker op Eug, mis de trein, mis de wedstrijd en verdwaal voor altijd in de Noorse fjorden. Ik ben in mijn leven een hoop domme lullen tegen gekomen maar jij hoort tot de top drie. Je moet geestelijk gehandicapt zijn, kan niet anders. Speciaal voor jou hoop ik dat je volkomen voor lul zit in het stadion. Dat je je rot gaat schamen voor de prestaties van het TH omdat Ajax dit seizoen niet Europees speelt. Omdat het TH weer te laat is geweest maar wel bonussen op gaat strijken. Weinig plezier donderdag Eug, heel weinig plezier. Neem een pauze van 10 jaar …. oh nee, kan niet, het forum is het enige in je leven. Jammer, heel jammer.

     2. Ab is fan van Johan en Jonk

      Mededeling voor Litmanen: ik kijk donderdag niet, ik ga uit eten. Widi, ik wens je succes donderdag maar bij uitschakeling slaap ik er geen minuut minder van. Heb het met TH gewoon gehad en ze verdienen uitschakeling. Misschien worden ze dan wakker.

     3. Ajax1958

      Raar soort humor heb jij eugje, missc hien werkt dat beter in jouw Limburg, waar ze enorm naief zijn

     4. Ab is fan van Johan en Jonk

      Eug is niet alleen fan van TH maar van van Gaal. Zoals ik al zei: geestelijk gehandicapt.

     5. Widi

      Simpele? Waarom zo onvriendelijk? Zelf ben je geen Einstein. Daaraan is 1 woord. En in onttrekken zitten 2 t’s. En achter wil moet juist geen t.

     6. Ajax1958

      Idd ik ben geen Einstein, geef ik zo toe, maar het feit dat je nu taalkundig aan de gang gaat zegt mij al genoeg en geef je je zwakte toe simpele.

     7. Widi

      Ik wijs hier nog maar zelden op taalfouten. Deze keer wel omdat je mij zonder reden simpele noemt. Eerst gooide je al heel Limburg op een hoop. Ik heb verder niets met Limburg, maar ook dat was onaardig en niet heel snugger van je. Je zak wel niet je dag hebben of niet je leven. Sterkte.

     8. Ajax1958

      En dat zou Maxima zeggen, maar ik zeg : jij bent een achterbakse arrogante kwal die een beetje de wijsneus en betweter hier uit loopt te hangen en of je alle wijsheid in pacht hebt met al je zgn rechtzaken hier. Gooi mij er dan maar eens vanaf hier mafkees. Flikker een eind op Smeagol!!!

     9. Widi

      Voor de goede orde: ik heb niemand ergens afgegooid. Ik heb de redactie verzocht iemand te blokkeren die profielen van anderen, ook die van mij, namaakte. De redactie heeft besloten hem volledig te blokkeren. Ik heb die persoon eerst verzocht ermee te stoppen. Daarna aangekondigd dat ik anders actie zou ondernemen. En dat heb ik gedaan. Jij denkt hier mensen te kunnen uitschelden. En als ik daar iets van zeg, ga je mij uitschelden. En als ik je er dan op wijs dat je zelf bent waar je mij voor uitscheldt, ben ik een betweter. En weer ga je schelden. Je demonstreert je onmacht. Je zit in dit geval gewoon fout. En dat weet je zelf. Daarom ga je schelden. En ik ga niet terug schelden. Slaap lekker en denk om je ❤️

     10. Ajax1958

      @ wipi Je vind je eigen wel heel erg belangrijk, tel zelf even hoe belangrijk jij jezelf vindt mafkees.

     11. Widi

      Je komt niet verder dan schelden. Op mijn beurt vraag ik mij af of je een minderwaardigheidscomplex hebt. Je gaat enorm tekeer omdat je ergens op gewezen wordt. Je sleept er van alles bij. Gaat beledigen. Maar je weet dat je zelf gewoon fout zat. Dat verandert niet door schelden en beledigen. Denk om je hart.

 8. Brokamp

  Dit is wat Ajax nou moet doen. Vastleggen dergelijke talenten en zorgen dat je de concurrentie voor bent. Deze jongens krijgen bij ons een prima opleiding en ook een eerlijke kans. Als het niet lukt zijn ze goed genoeg om elders een prima voortzetting van hun carriere te hebben.

 9. Wembley71

  Hier moet je dus wel in investeren, gewoon betalen wat ze vragen. Goed joch met een goeie kop erop, halen dat kind!

 10. Gert Ajax

  Als je zo groot talent bent hoor je bij de beste club te spelen en dat is Ajax👌
  Fortuna heeft best wat talenten voortgebracht: van bommel ricksen en nog een aantal.
  Die Schuurs is ook zo jongen die ik ver zie komen

 11. Ajax1958

  Sjeesssss dat jij zo dom ben man, jij zit in de categorie seijs en ajaxpers. Ik had je iets hoger ingeschat, jammer man

    1. De seijs

     😂😂😂 schelden is een reactie van onvermogen ab😂😂😂😂😂 denk nou maar om je hoofd😂😂

     1. De seijs

      Ja ik zie het al. Het gaat de verkeerde kant weer op met jou. Aaaaaahhh Nou daar zijn we straks weer effe vanaf😂 heel veel sterkte alvast ab!😂😂

Reageren is niet mogelijk.