VI: Dinsdag of uiterlijk woensdag medische keuring Wöber

Ook Voetbal International meldt nu dat er sprake is van een akkoord over de transfer van Maximillian Wöber naar Ajax. Volgens VI meldt de 19-jarige centrale verdediger zich dinsdag of uiterlijk woensdag in Amsterdam voor zijn medische keuring. Naar verluidt betaalt Ajax een transfersom van 7,5 miljoen euro voor de Oostenrijker. Rapid Wien bedong daarnaast een doorverkoop percentage van 10%.

Wöber brak vorig seizoen door bij Rapid Wien en speelde toen elf wedstrijden in de Oostenrijkse competitie. De 1.88 meter lange verdediger is de tweede defensieve versterking bij Ajax. Vorige week tekende de Colombiaanse rechtsback Luis Manuel Orejuela een vijfjarig contract.

Drie maanden geleden deed Ajax ook al een poging Wöber in te lijven. Toen gaf de jongeling aan speeltijd bij zijn Oostenrijkse club te prefereren boven een concurrentiestrijd met onder anderen Davinson Sánchez en Jairo Riedewald. Nu die zijn vertrokken ziet Wöber alsnog perspectief in Amsterdam.

Zie ook eerdere berichten:
21-08-2017: ‘Ajax bereikt akkoord over Wöber; 7,5 miljoen plus doorverkooppercentage’
20-08-2017: Overmars hoopt komst Wöber snel af te ronden; Rapid houdt al rekening met vertrek
19-08-2017: De Telegraaf: ‘Ajax wil verdediger Wöber van Rapid Wien’
23-05-2017: ‘Ajax richt pijlen op 19-jarig Oostenrijks jeugdinternational’

Related posts

31 Comments

      1. HURBIE

        Hoop echt dat dit een goeie vervanger word van Sanchez
        Al zal dat niet makkelijk worde SUCCES MAN
        WELKOM

    1. Bert62

      Zo snel zal dat niet gaan bij ajax ondat hij eerst het systeem onder de knie moet krijgen. Dan zitten we al ver in het seizoen.

  1. JohnDoe77

    Prima dat we in ieder geval een tweede verdedigende versterking hebben nu! Volgende aankoop; Ayoub!

      1. JohnDoe77

        Hej, als daar onze “AB is fan van de 3j’s en Ronnie Tober” niet is! Fijn, dacht dat je een tijdje terug je “laatste bericht” (huilie huilie) gepost had? Gezellig hoor!!

  2. De Nees

    Twee jochies al CV…..benieuwd hoe snel de jubelstemming omslaat als ze lopen te schutteren achterin.

  3. Brokamp

    Kan niet snel genoeg gaan. We hebben broodnodig versterking nodig in de defensie. Hij heeft gelukkig geen werkvergunning nodig, is fit en kan desnoods kommend weekeind al worden ingezet. Waar blijft onze Colombiaanse vriend dan, heeft iemand hier nog iets over gehoord.

  4. Melvis

    Inderdaad een beetje mollige kop op sommige foto’s widi….hij doet me een beetje denken aan Mario Götze, die heeft ook zo’n dikkige babyface?….al is hij dan wel een stuk langer met zijn 1,88. Hoop dat hij het goed gaat doen, s6 Maximilian??

  5. AFCA my World

    Hopelijk is hij de ontbrekende schakel in de defensie,viergever terug naar links,en dijks in de uitverkoop ! ⚽️

Comments are closed.