There are no ads, please add some


‘Donderdag tegen Rosenborg Klaas-Jan in de basis’

Als het aan Hugo Borst ligt, staat Klaas-Jan Huntelaar ook donderdagavond tegen Rosenborg BK in de spits bij Ajax. De routinier kreeg zondag tegen FC Groningen de voorkeur boven Kasper Dolberg en betaalde het vertrouwen terug, door het openingsdoelpunt te maken. Volgens Borst is Huntelaar op dit moment een betere spits dan Dolberg en moet Ajax akkoord gaan als er nog een enorm bod binnenkomt op de Deense spits.

“Als AS Monaco morgen een bod op Kasper Dolberg doet (35 miljoen euro), en nog een (40 miljoen), en nog een (45 miljoen), dan laat Ajax Kasper Dolberg heus gaan”, voorspelt de columnist maandag in het Algemeen Dagblad. “Voor een jongen die eerst eens goed moet gaan voetballen is een bod van 45 miljoen een lot uit de loterij. Als een buitenlandse club zo gestoord is om dat neer te tellen, dan zegt Overmars ‘ja’. Niet in de laatste plaats omdat Ajax Kaas-Jan heeft.”

Volgens Borst is Huntelaar beter, rijper, sluwer, wijzer, gemener en productiever. Hij snapt dat analisten ‘geilen’ op de ‘mysterieuze, zwijgzame, goed geproportioneerde Dolberg’. “Die jongen wordt heel goed. Wordt. Rond 2020. Maar het gaat om nu. Ajax kan nog door in Europa. Winnen in Noorwegen kan best. Zonder Dolberg, met Klaas-Jan”, schrijft Borst. “Donderdag tegen Rosenborg begint Marcel Keizer met Klaas-Jan in de basis.”


Gerelateerde posts

105 reacties

 1. ajaxpers

  Deze vieze holbewoner moet zeker niks zeggen over Ajax. Dolberg is onze topspits en dat is kjh ook.

  1. Teuntje

   Nog niet, ajaxpers. Dolberg gaat een absolute topper worden, maar is het nog niet.
   Ik vind dan ook niet dat Ajax hem moet verkopen, maar wel dat KJ voorlopig basisspeler moet zijn.

   1. paulvos

    Gewoon de rollen omdraaien, Dolberg nog verder laten leren en rijpen, dus niet verkopen, wie verkoopt verwarmt.

 2. Teuntje

  Mee eens! KJ is die ‘rotzak’ die Ajax hard nodig heeft en waar ik afgelopen donderdag over schreef.
  Hij heeft body, gogme, ervaring en is een aanjager.
  Ook zie hem donderdag graag starten!!

  1. Litmanen

   Nou, Dolberg nu verkopen? Lijkt me niet. Huntelaar is 34 en oogt nu nog fit, maar laten we eerlijk zijn, zoals Dolberg van eigen helft richting goal kan stormen, dat zie ik Huntelaar niet doen.
   In de zestien is Huntelaar de baas, maar daar buiten lijkt mij niet hoor.

   Als je Dolberg nu verkoopt, dan heb je echt een probleem. Een nog dunnere selectie.

   1. FrankiC

    Bij voorkeur niet verkopen, maar het zou bij een hoog bod wel eens erg verstandig kunnen zijn om hem te verkopen. Ik denk dat een meevoetballende/lopende spits beter rendeert. Met Sierhuis heb je binnenkort (dus wachten tot de winter) prima back-up.

  2. -buitenkantje rechts-

   Denk niet dat Dolberg dit seizoen verkocht gaat worden.. Keizer sprak (overdreven) duidelijk zijn steun uit aan Dolberg. Geeft niks, maar Dolberg moet gewoon nog veel leren en is nog jong, Vandaar dat de combi met KJH misschien goed kan uitpakken. Hoewel KJH wel iemand is die graag wil spelen en niet graag 2e viool speelt.

 3. FrankiC

  Borst heeft wel gelijk, zoals zo vaak. En waarom mag hij niets zeggen over Ajax. Het is wel een goed om kennis te nemen van meningen van niet emotioneel betrokken kenners.

    1. FrankiC

     Zou het echt zo zijn Widi, dat er supporters onder ons zijn die een hekel hebben aan mensen louter omdat ze in Rotterdam wonen of ‘holen’? Heftig!3

 4. Charka53

  Waar bemoei deze eikel zich mee dit is aan de trainer wie hij opstel en Dolberg mag nog even blijven van ons

  1. f-side64

   Hugo borst moet zijn verlopen tering bek houden die landloper kon/Kan het niveau van fc jostiband 12 niet eens aan.

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Echt grappig de Seijs. Omdat F side jou een maatje gunt bij de josti band?

 5. Jimmy1971

  Ik zou Dolberg nog even niet verkopen , al zijn die bedragen te goed voor de nog wisselvallige Dolberg.
  Maar ben het zeker met het belang van de wedstrijd tegen Rosenborg , wel eens dat Huntelaar donderdag moet starten ..

 6. Widi

  Hebben we een nieuwe assistent trainer? Als Spijkerman dan maar vertrekt. Dan mag zelfs Hugo B komen.

 7. Indojood

  Prima als KJH speelt donderdag, Dolberg heeft het even niet.

  Verkopen? Wat een onzin. Heeft niets voor niets de Johan Cruijff Prijs gewonnen.

  1. Toppertje

   Juist. Wat een onzin om te roepen dat ze hem moeten verkopen. Ajax heeft minimaal 2 eredivisie waardige spitsen nodig. Dolberg heeft het even niet maar gaat nog van grote waarde zijn. Gaat gewoon de cyclus van een talent door met een bijbehorende terugval. Hetzelfde overkwam Bazoer. Heb ik me ook aan lopen ergeren maar had niet op zijn leeftijd al afgeschreven mogen worden. Sierhuis komt eraan maar zal eerst nog iets moeten laten zien op eredivisie niveau en als dat al lukt zal hij hetzelfde als Dolberg meemaken. Talenten verkopen als ze even niet presteren is onzin en past niet bij Ajax.

   1. FrankiC

    Ik ergerde me al aan Bazoer in zijn ‘goeie’ periode. Tactisch onbenul die nooit verantwoording nam! Weg ermee.

    1. Litmanen

     Ook eens Franki. Bazoer tegen Dortmund gezien: dramatisch. De uitstraling van een vedette, maar hij kwam aan alle kanten tekort.

 8. AFCA my World

  Dolberg zit gewoon in een dip,zag je al aan het eind van vorig seizoen,komt hij sterker uit terug,NIET verkopen ! ⚽️

 9. Yindi

  Momenten genoeg de afgelopen periode die me enigszins aan het twijfelen hebben gebracht over Dolberg,dat klopt wel. Hij oogt absoluut niet “fris”. Iedere speler heeft echter een tijd dat het wat minder loopt. Maar hij heeft laten zien dat hij werkelijk briljant is/kan zijn. Zoals Lasse zich gisteren vrij draaide en scoorde, (beauty van een actie) dat verwacht je van Dolberg vaker te zien. Hij kan dat als geen ander. Verder denk ik dat hij te lief is en zou hij meer een “klootzak” moeten zijn. KJH kan hem dat wel aanleren denk ik/hoop ik.
  Lijkt me ook goed als Sierhuis er weer bij komt trouwens, verwacht ik erg veel van. Duurt gvd wel erg lang die blessure. Weer iemand hoe dat zit met hem?

 10. Yindi

  Ook Zynech lijkt minder dan voorheen. Gisteren weer enigszins ok. Dat interview met hem vond ik wel mooi. Hij vroeg (gepikeerd) of ze wel in de gaten hadden hoeveel kilometers hij per wedstrijd maakt!! Denk wel dat hij daar een punt heeft. Hij werkt keihard namelijk, verzaakt niet. Vergeet niet dat afgelopen seizoen Davy er nog bij was. Met name Zynech heeft daar nu last van, wordt veel meer van hem gevraagd daardoor. Davy weg is een enorme aderlating voor, niet alleen Zynech, maar voor het hele team blijkt nu wel.

  1. Litmanen

   Ik ga de discussie niet aan over de vorm van Ziyech, maar moet dat afgemeten worden aan het aantal kilometers wat hij per wedstrijd aflegt? Ik heb liever dat hij dat niet doet en de bal aan de juiste kleur geeft. Dan is hij een stuk nuttiger.

   1. -buitenkantje rechts-

    Assist en goal?? Je schermt de hele tijd met 14x balverlies(als dat al klopt)..
    Maar is dat veel of weinig? Hoeveel balverlies hebben de andere spelers geleden? Uit hoeveel balcontacten was die 14x? Hoeveel schoten op goal? Hoeveel onderscheppingen? Assist en goal? En ja, hoeveel km gelopen hoort daar ook bij.
    Daarbij zijn er ook nog de ongrijpbare zaken zoals.. aanwezigheid in het veld.. duelkracht.. positiespel enz..
    Maw je hebt volledig voor niks met je potloodje streepjes lopen trekken op je blocnote.

    1. Litmanen

     Het ging mij er meer om dat ik wel eens wilde zien of het klopte dat hij zoveel ballen inlevert. Nou dat klopt, zelfs als hij goed speelt.
     Hetzelfde verhaal over vdBeek. De kritiek op Schone was dat hij zoveel tijd nodig had in balbezit om de pass te geven. VdBeek had gisteren nog veel meer tijd nodig omdat hij eerst met de bal gaat lopen en dan pas de oplossing zoekt.
     Het vervelende is dat vdBeek en Schone heel goed samen kunnen spelen, maar vdBeek dan wel een linie naar voren, in de rol vab Klaassen en Schone de controleur die af en toe bijsluit en dan ook nog gevaarlijk is.
     Ik weet niet of je opgelet hebt gisteren, maar vdBeek speelde heel ver naar achter in depunt en bleef daar.

     En allemaal om Ziyech maar te laten spelen, want De Jong stond ook niet op zijn favoriete plek. In dit geval zou Keizer ook kunnen kiezen om De Jong op de plaats van Ziyech te laten spelen, maar op de training is Ziyech zich constant bij Keizer om zich als de grote leider te profileren.

     Tot slot, ik mis de vrije trappen van Schone, want Ziyech eist bijna alles op en raakt alleen de tweede ring of de muur. Daar hoef ik geen statistieken van te tonen denk ik?

     1. Widi

      Van de Beek eerst lopen? Ik zie juist dat hij al weet waar de bal heen moet voordat hij de bal heeft. Kijken wij verschillende wedstrijden? Of verwar je van de Beek en Veltman?

     2. Widi

      Ik weet wat ik gezien heb. En ik zie Donny al jaren. Inderdaad een beetje flauw om juist tegen jou over Veltman te beginnen. Maar hij was weer niet best vind ik

    2. Indojood

     Huh, assist en goal was een positief bedoelde opmerking, om aan te geven dat ie belangrijk en beslissend is voor het elftal. Die 14x balverlies opmerking komt niet bij mij vandaan.

   2. Remco425

    De vraag van die kuttekop van een interviewer was waarom hij soms zo terug schokte, oftewel ze bedoelde dat hij lui was. Daar reageerde hij op over het aantal gelopen meters. Maar die kut is zo dom dat ze dat niet door had. Die aantal meters heeft dus niet met kwaliteit te maken, maar alles dat hij zich wél de pleuris werkt en zeker niet lui is. Teveel meters maken moet juist niet. Meeverdedigen houdt niet in constant terug rennen zoals die kut het graag ziet. Meeverdedigen moet je zoveel mogelijk doen in je positie. Als Ziyech namelijk helemaal terug moet rennen, moet hij bij balbezit wéér het halve veld over rennen waardoor vermoeidheid tegen gaat werken in de zuiverheid van passen. Maar dat snapt die kut niet. Ik hoop dat jij dat nu wel snapt Litmanen.

    1. Widi

     Ze had hem juist heel goed door. Dit soort heftige reacties zijn we van jou niet gewend Remco😉

     1. Remco425

      Weet ik Widi, ik irriteerde me dan ook mateloos aan dat mens. En nee, ze had hem niet door. Hij had haar juist door. Het enige wat ze probeerde is hem uit de tent te lokken om de kijkcijfers omhoog te pompen. Zat niks inhoudelijks bij. Alleen trapte Ziyech daar niet in en na iedere keer dezelfde vraag gaf hij iedere keer hetzelfde antwoord.

     2. Remco425

      Omdat dat soms beter is dan zinloos rennen Widi. Maar dat wilde zij helemaal niet weten. Zij wilde een vuurtje opstoken door hem min of meer lui te noemen, terwijl hij door middel van aantal gelopen meters aangaf dat hij verre van lui is. Als ze dat door had gehad, had ze het niet nóg 3x gevraagd. En dus antwoordde hij nóg 3x hetzelfde. Sorry, maar dan snap je het als interviewer niet. Ze dacht als beginnelingetje ook even haar tanden te durven laten zien. Nou applaus hoor. Maar als iemand ergens geen antwoord op wil geven, heeft het geen zin nog 3x hetzelfde te vragen. Dan wordt het geen goed, maar een irritant zeik interview. Wat een amateuristisch wijf zeg.

     3. Widi

      We komen hier niet uit. Want ik denk juist dat ze hem vroeg waarom hij dit seizoen niet doet wat hij tweede helft vorig seizoen wel deed. En hij reageert geprikkeld omdat hij dat zelf ook weet.

     4. Litmanen

      Remco, wat mij betreft trapte Ziyech er wel in want hij werd kwaad. Als het zo is zoals jij zegt, dan kan hij dat ook als antwoord geven, dan komt hij een stuk intelligenter over.
      Ziyech maakt domme kilometers, want als hij druk moet zetten, dan sjokt hij terug. Dat had die “kut” goed gezien.

     5. Remco425

      Nee Litmanen, hij trapte er niet in want hij gaf haar niet waar ze naar zocht/zoog. Hij ging er verder niet op in en bleef erg netjes. Hij reageerde gepikeerd, niet kwaad en zei verder niets meer. Zij bleef zuigen en hij gaf gewoon 4x hetzelfde antwoord.

    2. Indojood

     IJdele hoop, Remco. Litmanen heeft het vermogen om spelers die tekort komen als favoriet of topper te bestempelen. De lijst is inmiddels eindeloos, Van Rhijn, Fischer, Andersen, Zivkovic, en ga zo maar door.

     1. Litmanen

      Allemaal prima spelers. Spelem dit jaar allemaal Europees. Ajax ook? Of moeten we dat nog evenafwachten.
      Hou eens op met dat gezeik achteraf. Toen ze kwamen vond iedereen bij Ajax het wereld talenten. Zo goedkoop om mensen af te serveren als ze bij Ajax de top niet halen.
      Bijvoorbeeld Andersen werd als een supertalent beschouwd. Zoek de krantenknipsels even terug over deze spelers. Lyrisch was iedereen.
      En voor de goede orde, dat talent hebben die gasten nog steeds. Ik heb er meer waardering voor dan voor Kishna, Gudelj, Ghazi, Bazoer, Tete en Riedewald die bij de eerste tegenslag hun zaakwaarnemer belden……..

     1. Indojood

      Sorry, ik was vergeten dat jij niet meer weet wat sex is. Die opblaaspop naast je heeft natuurlijk ook koppijn van jouw gejank.

   3. De Nees

    Widi vind dat Ziyech te veel achter de man aan moet lopen. Terugverdedigen en dan bij balbezit snel naar voren en acties maken is wat veel gevraagd voor een creativeling. Daarom moet het elftal Ziyech meer ontlasten daarin om hem meer te benutten op zijn sterke punten.

    1. Widi

     Widi vindt dat Ziyech net als alle anderen meteen moet omschakelen als hij de bal verspeelt. Dat deed hij vorig jaar na de winterstop ook, dus waarom nu niet. En als hij nog een stap wil maken, hoort dat er ook bij. Anders heeft hij niets te zoeken in een grote competitie. Liever niet injuist opschrijven wat ik vind De Nees. Niet nodig toch?

     1. Remco425

      Omschakelen is niet als een malle terug rennen. Omschakelen is vanuit je positie druk op de bal en speler zetten. Het probleem bij bijna alle teams is dat iedereen bij balverlies achteruit gaat rennen. Dan moet je bij balbezit ook wéér dat hele veld over rennen. Dan raakt een aanvallende speler vermoeid en zijn zuiverheid kwijt. Das logisch.

     2. Widi

      Remco je hebt gelijk. Behalve als de bal en je tegenstander tussen jou en je eigen goal is. Dan moet je eerst terug. En die situatie heb ik dit seizoen regelmatig gezien bij Ziyech. Helene heeft dat kennelijk ook gezien.

     3. Litmanen

      Als Ziyech de bal naar de juiste kleur speelt hoeft hij minder druk te zetten en wordt hij niet zo moe en raakt hij zijn zuiverheid niet kwijt. Rot op, het is Messi niet!

     4. Remco425

      Dit is precies hetgeen waar Cruijff altijd op heeft gehamerd. Maar die zal er ook wel geen verstand van hebben gehad…

 11. Brokamp

  Prima annalise van Hugo Borst, Klaas Jan in de spits is op dit moment de beste optie. Waarom zou iemand uit 010 niets over Ajax mogen zeggen. En hij is voor Spangen, toch iets heel anders dan voor Zuid.

 12. Geenemotie

  Maakt toch niet uit waar Hugo Borst fan van is! Hij geeft gewoon een goede analyse. Dat doet niets aan de kwaliteiten van Dolberg. Die zijn onbetwist, maar Klaas Jan kan dingen brengen, fenijn, ervaring die Dolberg nog niet heeft. Perfecte combi dus.

 13. -buitenkantje rechts-

  Klaas-Jan liet zien op dit ogenblik verder en beter te zijn dan Dolberg. Heb Dolberg nog nooit met gescheurd shirt gezien.. Huntelaar is een èchte spits.. blijft scherp tot in de 93e minuut en is altijd gevaarlijk.. weet uit te delen. Verdedigers hebben ontzag voor hem.. 34 jaar, maar er zit nog geen sleet op. Dolberg langzaam terug brengen als hij bewijst beter te worden.
  Lees hier vaak dat Dolberg voor de toekomst is.. Ja, voor de toekomst, maar niet bij Ajax. Dolberg is aan het eind van dit seizoen vertrokken. Er werd nu al aan hem getrokken. Laat de beste spelen. Wel zo eerlijk.

  1. Indojood

   Haha, gescheurd shirt is nu de norm, BR. Dolberg heeft pas één seizoen erop zitten. Niks ten nadele van KJH maar die speelde op zijn 19e bij AGOVV. Leuk om dat opportunisme hier te lezen.

   1. -buitenkantje rechts-

    Bij mij geen opportunisme.. ik zeg dit al een tijdje.. net als mijn opmerkingen over Dolberg. Dolberg is een talent en zal waarschijnlijk een hele goede spits worden. Maar het gaat nu even om het heden! Wie speelt er donderdag? Dan zeg ik dat je op dit moment beter KJH kan opstellen.

  2. Indojood

   Bergkamp heeft dat dromerige ook gehad en is pas later een klootzak geworden (in de goede zin van het woord als speler, zeg het er maar bij voordat EugAjax weer in mijn nek komt hijgen).

   KJH is gehaald om Dolberg daarbij te helpen. Kan je nagaan wat een geweldige spits je hebt als hij dat van zich afbijten ook onder de knie krijgt.

   1. -buitenkantje rechts-

    Als hij dat leert en zich actiever gaat opstellen en scherper wordt voor de goal en zijn concentratie 93 min kan volhouden. Dan heb je een hele goede spits. Gaat nu even over komende donderdag.

   2. EugAjax

    Hahaha Indojood dat had niet gehoeven. Eens met de Dennis opmerking als speler. Als Hoofd Betaald Voetbal vind je hem ook een klootzak geworden, alleen dan zijn we het niet eens 👍

 14. Overdwars

  Klaas Jan aub, allemaal wel grappig dat stoicijnse maar ik zie toch liever een spits die uitbundig juicht alsof het zijn eerste doelpunt is voor Ajax. Vergeet niet dat KJH altijd al een echte ajacied is geweest. Als kleine jongen voetbalde hij op straat al met zelfgemaakte doeltjes met hetzelde rood witte net. Vind ik prachtig!

  1. Remco425

   Dat stoicijnse heeft niets met grappigheid te maken. Hij wil alleen niet juichen omdat hij dan uit zn concentratie gaat. Er is met een doelpunt namelijk nog niets gewonnen. Ieder mens is anders en iedereen juicht anders. Van mij mag Dolberg 100x zo stoicijns blijven kijken.

 15. a.p.

  Dolberg is even niet in vorm. Hij krijgt ook geen goede ballen
  Maar verkopen….nu nog zeker niet. De trainer kijkt donderdag wie het beste in die wedstrijd in spits k moet staan.
  Hugo B. effe dimmen man.

 16. fjonkman

  Ik zou Dolberg echt nog lang niet laten gaan. Laat hem maar eens op linksbuiten proberen, met KJ in de spits en Kluiffie, Cerny of Neres op rechtsbuiten. Younes heeft momenteel toch geen rendement, ondanks dat ie niet slecht speelt momenteel, maar op links zijn we niet erg productief, dus laat Kasper donderdag maar van links beginnen.

  1. Yindi

   En Veltman in het doel en misschien Keizer voor Dijks en Younes op de plaats van Overmars.
   Kom op man, wat een gelul zeg! Halleluja.

 17. Ab is fan van Johan en Jonk

  Gewoon Dolberg op links, Huntelaar spits en Kluivert op rechts. Goed voor Dolberg om even in andere positie te staan. Ook leerzaam. Ziet hij ook beter hoe Huntelaar oorlog maakt. Daarnaast denk ik dat Dolberg effectiever is dan Younes.

 18. EugAjax

  Spitspositie bij Ajax beste dubbele bezetting. Ergo indien alle posities zo sterk dubbel bezet zouden zijn kunnen we een gooi doen naar de cup met de grote oren. KJH donderdag in de spits. Dolberg komt wel weer in vorm en indien dat gebeurt is hij weer onze eerste spits. Tot die tijd KJH opstellen. Maar DOLBERG ZEKER NIET VERKOPEN!

  1. Litmanen

   Ik denk, gezien de ruimte die er tegen Rosenborg komt, dat Dolberg meer kan brengen. We zullen het zien, ook hoe Ajax op dat niveau eventueel zonder Schone gaat spelen.

   1. Widi

    Ik ben er niet van overtuigd dat die ruimte er komt. Waarom zou Rosenborg anders spelen dan vorige week?

   2. EugAjax

    Litmanen ik ga er vanuit dat Rosenborg zelfde taktiek aanhoud als afgelopen donderdag. In ieder geval totdat Ajax op voorsporng staat. Maar het kan ook andersom Rosenborg moet in Noorse comptitie ook aanvallend voetballen dus ze kunnen ons verrassen. We gaan het zien. Als er inderdaad meer ruimte komt zou Dolberg wsl beter zijn.

    1. Remco425

     In de Noorse competitie spelen ze inderdaad aanvallend, maar de trainer kiest er bewust voor dat in internationale wedstrijden niet te doen. Zal dus ook donderdag niet gebeuren. Zeker niet met die 1-0 voorsprong.

     1. EugAjax

      Ik denk het ook niet Remco, daarom mijn voorkeur voor KJH. Ik moet wel zeggen de man wisselde aanvallend op het laatst in de Arena. Hij gaf aan dat hij geanalyseerd had dat Ajax conditioneel nog niet zo sterk is als hun vanwege het feit dat ze midden in seizoen al zitten. Ik moet zeggen dat heeft hij goed aangepakt.

     2. Emilio4Ajax

      Rosenborg staat met 1-0 (2-0 vw uit-doelpunt) voor…die gaan twee bussen parkeren en op de counter spelen…komt Ajax op 1-0 en het blijft lang zo dan het laatste half uur 4-3-3… Daarom moet Ajax er 3 maken…❌❌❌❤️🍻😎

 19. TikkieTakkie

  Huntelaar is ook eigenlijk de gene die in de basis moet beginnen! Is veel beter! Kasper is wel goed en gaat nog veel beter worden maar op dit moment is hij toch de minderen van de 2, het is voor Dolberg misschien wel beter in de basis om door te ontwikkelen maar we moeten de beste opstellen en dat is Klaas-Jan!

 20. JohnDoe77

  Hij is een beetje voorbarig. In de vorm waarin hij de laatste maanden verkeert (de dip die jeugdige spelers gewoonlijk hebben), is hij wellicht de helft waard. Maar Dolberg is slim, weet dat hij bij Ajax veel kan leren van Bergkamp (is nuttiger als Bergkamp in het TH waar hij aankopen tegen houdt) en natuurlijk van KJ. Lekker richting 2020 verkopen als hij zich 3 jaar bewezen heeft!

 21. BoyVanAjax

  Hij moet ff zijn mons dichthouden. Kasper is een geweldige spits en heeft dst vorig seizoen ook duidelijk laten zien! Hij sppeelt nu misschien even wat minder, maar hij kan ze vorm zomaar weer terugpakken!

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   Die is echt wel leuk 👍. Niet waar, ik heb Hugo veel hoger zitten maar wel leuk.

 22. Ab is fan van Johan en Jonk

  Samenvattend is het een logisch maar voorbarig verhaal van die vieze holbewoner met zijn verlopen teringbek volgens het forum.

Reageren is niet mogelijk.