There are no ads, please add some


Dolberg gehuldigd op Voetbalgala als Talent van het Jaar

Kasper Dolberg is maandagavond tijdens het 36e Voetballer van het Jaar Gala onderscheiden als Talent van het Jaar. De Deen kreeg de Johan Cruijff Prijs uitgereikt van Peter Bosz, zijn coach van vorig seizoen en de trainer die Dolberg liet doorbreken in zijn eerste seizoen bij Ajax1.

,,Als je lang in het voetbal meeloopt, werk je met veel spelersโ€, aldus Bosz in zijn lovende speech. ,,Heel af en toe kom je iets bijzonders tegen. Dat was bij Kasper het geval. Bijzonder omdat hij iets in zich verenigd wat je altijd aan het zoeken bent in een spits. Dan praat je over een complete spits, dat is Kasper Dolberg. Ik weet dat er heel veel vertrouwen in Kasper is binnen Ajax. Iedereen die met hem gewerkt heeft, erkent zijn potentie en kwaliteiten. Daarom zou ik hem willen zeggen: ‘je moet zo lang mogelijk blijven voetballen om de spits te worden waarvan ik denk dat je die kan worden’. Afgelopen seizoen heeft hij een geweldige stap gezet. Ik ben heel trots op hem dat hij zoveel wedstrijden heeft gespeeld op zo’n hoog niveau. Die lijn moet hij doorzetten, dan kan hij de absolute top halen.โ€


Gerelateerde posts

68 reacties

 1. JohnDoe77

  Gefeliciteerd man, nu snel over de kleine dip heen, leren van KJ en op naar titel van Ajacied van het jaar!

 2. AFCA my World

  Zou Bosz hem al een aanbieding gedaan hebben, hij wilde hem graag meenemen als stand-in voor die auwikbenbang ! โšฝ๏ธ

 3. ritchy

  mister Ajax voor de rest van zijn leven verbannen hij zong het kakkerlakkenlied walgelijk vuile verrader

  1. Moosie

   Gaat lekker in jouw hoofd op het moment dat jij de helft hebt betekend voor Ajax van wat Sjakie betekent mag je misschien zijn schoenen poetsen.

   1. ritchy

    je kent mij niet dus oordeel niet over mij misschien ben je zelf wel niet goed in je hoofd

  2. Yindi

   Jij bent ongelooflijk de weg kwijt.!!!!! Als ik jou was zou ik een hekel aan mezelf hebben. Jij hebt er geen idee van hoe de wereld zou moeten zijn, dat blijkt maar weer eens. Denk eens hoe respectvol ze bij 010 zijn omgegaan met het drama rond Appie!! Wie is er nou walgelijk??

   1. Yindi

    Ritchy, ik bedoel eigenlijk, rivaliteit is prima, haat is verderfelijk. Mijn wereld is blijkbaar niet de jouwe. Denk eens in de geest van Appie. Zou willen dat ik de helft aan menselijkheid had van datgene wat Appie en zijn familie had/heeft. Would make the world a better place!!!

    1. ritchy

     dit heeft niets met Appie Nouri te maken want wat Karim zei daar heb ik respect voor maar je gaat geen kakkerlakkenlied zingen

     1. De seijs

      ritchy een echte ajax zingt inderdaad het kakkerlak lied niet. Je mag die kakelakken respecteren maar hun lijf lied zing je niet. En natuurlijk mag jij daar hier iets van zeggen. Daar is het forum voor.๐Ÿ‘

     2. De seijs

      Elke keer als jij zwaar tegen een burn-out aan zit, neem jij hier tijdelijk een pas op de plaats. Dan kap jij hier op het forum je heb er genoeg van. Je hoofd zit vol en dan las jij een pauze in. Jij gaat even naar je wel bekende inrichting, je wordt aan alle kanten vol geduwd met pillen en dan moet je weer een beetje tot je zelf komen. Dan kom je weer hier terug met je zoveelste nieuwe naam. En dan gaat het weer een paar dagen redelijk, en ja dan begint het gedonder weer met jouw. Je valt weer in je oude gewoontes. Jammer maar een feit. Mij benieuwen hoelang je het nu weer vol houd, tot je weer een burn-out krijgt. En dan wordt je weer opgenomen en kom je weer met hangende pootjes terug. (voor zo lang het duurt) Ach we lachen er maar om๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ succes ab๐Ÿ˜‚

     3. Ab is fan van Johan en Jonk

      Ach, ik heb nog wat nieuws af en toe. Jij bent al jaren รฉรฉn en dezelfde mislukte geestelijk gehandicapte lul met een triangel zonder orkest. Wie is nu beter af.

  3. Charka53

   Gaat wel erg ver ritchy maar je laat nu wel zien hoe vele supporters er over denken en haat zaaien en dat geld niet voor de spelers dus van deze propaganda ben ik niet gediend en ik denk dat er meer zijn.

   1. ritchy

    ik ben alleen geen haat aan het zaaien zoals jij schrijft ieder zijn ding iedereen denkt anders dan andere de meeste zijn zeker vergeten wat ze over Patrick Kluivert zeiden en over die man die in de gracht van de arena belanden en dat spandoek met Johan Cruijff Piet keizer allebei een vinkje achter hun naam alleen die van Sjaak swart stond nog open daar kwamen een hele boel commentaar op en dan dit goed keuren wat hij doet no way Josรฉ

  4. Widi

   Sjaak heeft zich niet laten kennen. Heeft zich van zijn grootste kant laten zien door dat lied gewoon te zingen. Maakt hem geen verrader. Hij is nog even fanatiek Ajacied als ooit. Gewoon een beetje rustig ritchy. Niks aan de hand. En we hoeven Feyenoord supporters niet te haten. We geloven heus wel dat je Ajacied bent, ook als je niet zo tekeer gaat.

 4. -buitenkantje rechts-

  Het lievelingetje van Bosz.. mooie woorden.. zou hij hem nog deze zomer kopen of wachten tot de winterstop?

    1. Ab is fan van Johan en Jonk

     Wie is Jordi, Sjaak moet zijn mond houden, Jonk is een eikel, Johan een verrader. Fijne Ajax supporter is die de Seijs hoor. Volgens mij een Rotterdamse mol.

    2. De seijs

     Nees wat heeft Jordi nou voor het Nederlands voetbal betekent? Komop man laat je niet meeslepen!

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Laten we ons eens afvragen wat de meerwaarde is van de Seijs op het forum ……… ehhhhhh ik weet het. Kunnen lachen op zijn ongelooflijke domheid. Ongetwijfeld ook weer op zijn reactie die hieronder komt te staan.

     2. De seijs

      Als ik al jou reacties lees๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚man dan is het forum inderdaad lachwekkend. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ (wanneer ga je weer?) ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

     3. Ab is fan van Johan en Jonk

      Ik ga (misschien) pas als jij weer een racistische uitlating doet. Ik heb alles netjes gedocumenteerd (ook al mijn bijdragen) ik wacht op een verse van je. Wat jij Moosie hebt geflikt zal niet snel vergeten worden. Mijn bijdragen zijn inmiddels juridisch getoest. De uitslag (in gewone mensentaal): niet allemaal even slim en doordacht en los gezien mogelijk vervolgbaar maar gezien de omstandigheden waarin en waardoor ze gedaan zijn komen ze hooguit in aanmerking voor een reprimande. De uitlatingen van o.a. jouw kant komen echter in aanmerking voor: smaad, laster en racistisch gedrag. Dit gewoon ter kennisgeving.

   1. De Nees

    Hoezo meeslepen? Ik laat me niet beรฏnvloeden door wie ook, lees maar na, wat ik hier post is qua denkwijze/ mening constant tav Cruijff, TH, doorstroming e.d. Dit forum volg ik al wat jaren trouwens, al voordat het veranderde naar deze vorm zoโ€™n 5-6 jaar geleden. Veel leden โ€˜kenโ€™ ik en jouw dus ook Seijs, dus jouw buitenaards domme uitspraken, zoals over Cruijff en ook andere lage uithalen is mij welbekend. Je reactie op Moosies ziekte was wel de meest laaghartige wat ik hier gelezen heb. Ik reageer zelden op je, dat doen hier al genoeg, maar na Johan als je nu zijn zoon als lachobject neer gaat zetten dan bevestig je je lage zelfbeeld nogmaals.

 5. JohnDoe77

  Ik denk niet dat Dolberg naar Engeland gaat. Eerder naar Frankrijk; Monaco ziet in hem de opvolger van Mbappe… Toch reken ik erop dat hij dit jaar blijft omdat hij nog niet uitgeleerd is!

 6. ajaxpers

  Kasper gaat dus ook weg en alleen met kjh als spits hebben we niks te vertellen. Het lijkt net 3 dwaze dagen maar dan 2 dwaze maanden maar dan geen magazijnopruiming maar je etalage.

  1. Indojood

   Ben het met je eens, ajaxpers. Maar andere supporters vinden Dolberg niet goed genoeg en hopen dat ie verkocht wordt.

   1. Charka53

    Ja en die zelfde supporters liepen vorig seizoen voor aan omdat Kaspar soms de sterren van de hemel speelde .

 7. ajaxpers

  Tja, dan moeten ze ook niet zeiken over het RVC, TH etc. Want hun werkwijze is een afspiegeling van de supporters maar dan moeten ze wel goed naar zichzelf kijken.

 8. JBajax

  Haha, wat een lachertje dat voetbal gala. 3 feyenoorders? Bottigin boven Sanchez? Dat kunnen we ook niet meer serieus nemen dus!

  1. Yindi

   Ja, JB. Zulke uitverkiezingen zijn alleen maar leuk voor diegene die in het zonnetje worden gezet. Het is meestal geen eerlijke afspiegeling van de werkelijkheid. Was Ajax kampioen geworden dan had Sanchez de prijs in ontvangst mogen nemen. Zo werkt het nu eenmaal. Niet te veel waarde aan hechten dus. Leuk voor Botthigin maar verder redelijk waardeloos.

 9. Basisspeler

  Terecht! Mag deze jongen ook ff een dipje hebben? Zullen we Veltman, Dijks, Schรถne, Younes dan ook maar verkopen? Wees blij dat we teee topspitsen in huis hebben.

 10. Jari10

  Ieder jong toptalent krijgt te maken met een dip. Gewoon laten staan is hij er snel weer doorheen. Grootste talent sinds Zlatan wat bij Ajax heeft gespeeld. En die zat ook al vee te veel op de bank. Ging direct weg na een half jaartje basis. Moeten we van leren. Klaas Jan is een topper maar wel over the top.

     1. Ab is fan van Johan en Jonk

      Komt hij dan langs bij mij? Ja? Eindelijk? Ik hoop het echt De Nees, ik hoop het echt. Ik probeer hem al zonlang te ontmoeten. De eerste keer helaas mis gegaan.

     2. De Nees

      Volgens mij is ie al vaak genoeg de verkeerde tegengekomen, dat idee krijg ik bij hem. Een forum is de hemel voor hem, veilig voor zโ€™n scherm de held spelen.

     3. Ab is fan van Johan en Jonk

      Ik heb hem al aangegeven dat ik wacht op zijn volgende racistische blunder. Dan krijgt hij de blauwe aan zijn deur.

 11. Brokamp

  Gefeliciteerd Kasper, je gaat momenteel iets minder maar dat komt vanzelf wel weer. Al zie ik het er nog van komen dat ie gaat nu Monaco aan de bel trekt. Als het bod hoger is dan Sanches dan is hij weg. Toch lekker om tegen een gigantisch salaris lekker op de bank te gaan zitten. Zullen we dan een jaartje ruilen, ik heb thuis ook een geweldige bank. Fox sport aan dan vermaak je je prima. Als je dan zwaait, zwaai ik wel terug vanonder mijn parasolletje.

 12. KBouter

  Jongen is jong en het is heel normaal dat zulke gasten een terugval krijgen.

  Ga er maar aan staan…zo ineens op jonge leeftijd een basisplaats bij een topclub.

  Hoop dat hij nog een jaar bij ons blijft, ipv dat hij verkast naar bv Monaco.

 13. Ab is fan van Johan en Jonk

  Sjakie ๐Ÿ‘ ouwe. Gewoon uit respect voor actie Feijenoord voor Appie.

Reageren is niet mogelijk.