There are no ads, please add some


Rosenborg thuis onderuit tegen Haugesund

Rosenborg kende, in tegenstelling tot Ajax, een slechte generale voor de return van komende donderdag in de play-offs van de Europa League. De koploper van de Noorse competitie ging in eigen huis met 0-1 onderuit tegen de nummer zes; Haugesund. De voorsprong van Rosenborg slonk daarmee naar 7 punten. Donderdag verdedigen de Noren de 0-1 voorsprong die de club vorige week behaalde op Ajax in de ArenA.


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. Charka53

  Daar kunnen we niets mee donderdag is weer een andere wedstrijd dan staat er weer een ander Rosenborg dus Ajax jullie gaan het niet makkelijk krijgen

  1. Emilio4Ajax

   Donderdag verliest Rosenborg voor de tweede keer binnen een week…❌❌❌❤️🍻😎

 2. -buitenkantje rechts-

  We zijn zeker niet kansloos.. Rosenborg is geen wereldploeg..Snel de tegengoal maken en we staan met 1 voet in de volgende ronde.

  1. Remco425

   Zeker niet en het spel vandaag was een stuk beter dan donderdag. Hopelijk kunnen ze dit doortrekken, dan hebben we een kans. Maar makkelijk wordt het niet.

 3. Kingkong

  Laten we ons nou niet blij maken met een dooie mus , we zullen echt aan de bak moeten willen we een kans hebben.

 4. JohnDoe77

  Gaat onze aanvoerder reageren op commentaar dat hij kreeg van Bruggink en De Boer na donderdag; zo dom! Daarmee bewijst hij hun gelijk, hij is geen geschikte aanvoerder!

 5. bs

  Nou … als Haugesund het kan … (ik had er nog nooit van gehoord …)…. bovendien: per vandaag zijn we over het dieptepunt heen!! Dus …

 6. Rensenbrink

  Zelfde elf als vandaag (en wissels ook OK) dan wordt het wel wat. Nou ja… Veltman weg op rechts. Alleen die er fff naast laten als het kan.

 7. Brokamp

  Nou Ajax op naar Rosenborg, bikkelen en er over van de week. We gaan ze pakken. Alle neuzen dezelfde kant op.

 8. PeerG

  Lees net in de VG ( Noorse krant ) dat ze 8 basis spelers hadden vervangen.
  Waarvan 3 debutanten!

 9. Indojood

  Wordt een moeilijke opgave maar ik heb er vertrouwen in. Moet wel zeggen dat ik gisteren niet gerust naar het JCS ging. Ben blij dat Ziyech weer belangrijk was met een goal en een assist.

  1. afcadeluxe

   haha ik werd ook stiknerveus toen die 2-1viel en dacht oh nee,het zal toch niet..maar hoop dat dit resultaat de jongens een boost geeft!

 10. Dagrump

  Sorry dat ik het zeg maar Dijks moet eens een paar dagen alleen maar gaan oefenen om goede voorzetten te gaan geven !

  1. Widi

   Geef me een veld en een net ballen en over een maand komt de helft van zijn voorzetten al aan. En Schiphol kan rustig adem halen.

Reageren is niet mogelijk.