There are no ads, please add some


NOS: ‘Ajax heeft oogje op Ayoub’

FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub zou volgens de NOS in de belangstelling staan van Ajax. De Marokkaanse speler zag onlangs een transfer naar Bursaspor afketsen maar wil nog altijd een stap hogerop maken al weet hij niks van de interesse van Ajax.’Het is voetbal en als je goed presteert dan kun je verwachten dat er interesse komt. Echter weet ik nog van niets en focus ik mij op FC Utrecht. Ik heb altijd gezegd, de volgende stap voor mij zou de top-drie moeten zijn. Als dat niet mogelijk is, dan moet ik naar het buitenland. Ajax zou een mooie stap zijn, maar er is nu geen sprake van’.

Bron: NOS


Gerelateerde posts

48 reacties

  1. EvdB

   Off Topic
   Koop professionele systeemen ….
   Hoeven seizoenkaarthouders niet een losse kaart te halen bij de kassa
   Wat een afgang gisteren ….
   Dan

   1. SPHAFCA

    Ging inderdaad helemaal nergens over. Gelukkig had ik dat vorige week niet met Heracles uit, ga dan maar is terug naar Amsterdam omdat je kaart het niet doet haha

  2. FrankiC

   Met Labyad haal je onrust en arrogantie in huis. Gelukkig haalt hij bij lange na het niveau niet en ben ik fan van Younes, dus hoeven we daarover niet na te denken.
   Of bedoel je Asaidi?

 1. Melvis

  Prima aankoop, heeft felheid en doorzettingsvermogen dat mooie toevoeging zou zijn….daarnaast komt hij gowd over in interviews, goede persoonlijkheid…..dus wat mij betreft halen!

 2. nick-afca95

  Is een prima speler. Maar zijn ze bij Ajax de andere middenvelders vergeten, daar staan namelijk al 5 goeie opties (Ziyech, vd Beek, de Jong, Schöne, Eiting). Kijk liever even voor een goeie centrale verdediger en linksback (en niet een ventje van 19 die nog niks heeft gepresteerd of een speler van 34 die wil afbouwen. Gewoon een speler die er direct staat. En ja, dat kost meer geld en salaris. Maar met deze bankrekenking ben je dat bijna verplicht.

    1. EugAjax

     Precies Emilio, lijkt wel op vroeg anticiperen😂😂😂. Wat mij betreft meer dan welkom. Alleen even afwachten hoe geblesseerd hij is na die waanzinnige tackle van Willem II speler.

    2. Ajaxstaff

     Misschien al wel eerder , wou graag Europa in en als ze dat donderdag niet halen faalt Ajax .

    1. Emilio4Ajax

     Denk dat je hier ook ff naar de leeftijd van Ayoub is ten opzichte van de talenten die we zelf in huis hebben. Eiting als alternatief voor linksachter is ook niet zo slecht denk ik. Voetballend vermogen van de achterhoede wordtver dan niet slechter op…❌❌❌❤️🍻😎

     1. -buitenkantje rechts-

      Las dat volgens Roy Douglas Cassierra de snelste speler van Ajax is.. misschien ook een buitenspeler? Als experiment: stel je stelt Dolberg, Cassierra en Huntelaar op. Zou ik wel eens willen zien.

 3. Rensenbrink

  Hoe vaak moet deze speler aangeven graag het mooie rood wit te willen dragen? Meer motivatie vindt je niet zo snel meer.

 4. JohnDoe77

  Ayoub heb ik een paar posts geleden ook al geroepen; kost niet veel geld, speelt als een baas in de controlerende rol, doen!

 5. Keijzertje123

  Dijks speelde een puike partij hoor haalt alles uit zijn kwaliteiten. Mentaliteit is ook een kwaliteit

  1. -buitenkantje rechts-

   Verdedigend niks mis mee.. maar opbouwend. Zo sneu voor die jongen. Je ziet hem aandoenlijk zijn best doen om de bal goed voor te geven. Aan de andere kant.. Al het gevaar kwam wel van links. Aan de rechterkant zag ik Veltman niet buitenom komen en voorzetten afgeven. En weer zooo knullig verdedigd. Hoe kan Idrissi nou binnendoor komen? Les 1 verdedigen: dwing je tegenstander naar de buitenkant!

   1. Widi

    Is het je ook opgevallen dat Ajax, ook in in vorige wedstrijden met andere spelers, zelf de ruimte zoekt/maakt op links en bijna niet op rechts? Lijkt net of er op de rechterhelft van het veld meer spelers staan.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ja, was mij ook opgevallen. Is toch ook de rol van Veltman die nauwelijks mee opkomt en aanvallend te weinig bijdraagt.
     Even wat anders: Danilo Pereira al gezien? Scoorde een hattrick tegen Anderlecht.. Ben benieuwd naar hem.

  2. FrankiC

   Ik twijfelde, maar doe toch een onthulling Keizertje123: jij houdt niet van technisch Ajax voetbal. Ik vond het zielig!

 6. BoyVanAjax

  Prima speler! Na andere grotere Eredivisie speler te hebben misgelopen moeten ze voor hem gaan!

 7. AFCA my World

  Sjeune en eiting,kunnen het gewenste niveau niet aan ! Dus goede optie , ja ! ⚽️

 8. Brokamp

  Waarom niet er bij. Ayoub speelt al jaren prima en staat er direct. En inderdaad doe Labyad er ook maar bij. Harde werkers nietsmis mee.

 9. Remco425

  Beetje dubbel. Zeker ee goede speler, maar we hebben nu Ziyech, Schöne, Vd Beek, De Jong en Eiting al terwijl Sinkgraven indien fit daar ook kan spelen. Zo’n aankoop kan je na 1 of 2 jaar ook weer kwijt zijn als hij goed presteerd. Dan is het toch beter bouwen aan een team met eigen jeugd spelers die al jaren bij Ajax zitten en binding hebben met de club en hierdoor meestal wat langer blijven.

  1. Emilio4Ajax

   Nog een keertje dan… Denk datwe Ziyech volgend jaar kwijt zijn en mischien Sinkgraven ook als die goed van zn blessure terug komt…❌❌❌❤️🍻😎

  2. De Nees

   Een controleur is dringender nodig dan nog een voetballende MV, dat is al goed bezet. Anticiperen op vertrek volgend jaar van Ziyech lijkt me ook wat vroeg, als bankzitter is het zonde en het betreft een ED speler, in mei/juni halen is vroeg zat.

  1. De seijs

   Ja dat dacht ik ook. Zeker dus. Volgens mij wel een goeie gozer. Hij werkt in iedergeval altijd keihard. Marc halen die kerel!

 10. JBajax

  Van mij hoeft het niet! Ik heb liever een ervaren middenvelder wat de jonge jongens kan meenemen en leren! Type nigel de jong!

Reageren is niet mogelijk.