There are no ads, please add some


Ajax wil ook Fortuna-talent Schuurs(17)

Naast de jonge Oostenrijkse verdediger Maximilian Wöber (zie bericht)wil Ajax ook graag het jonge talent Perr Schuurs inlijven. De zaakwaarnemer van het 17-jarige talent, Wessel Weezenberg, voerde gisteren op De Toekomst een gesprek met Marc Overmars. Ajax is bereid de speler te kopen en nog één seizoen in Sittard te laten spelen, zo meldt De Telegraaf.

Ook PSV en Liverpool zijn geïnteresseerd in de zoon van voormalig handbal-international Lambert Schuurs. Het contract van de 1,91 meter lange verdediger loopt tot de zomer van 2019.

 


Gerelateerde posts

59 reacties

 1. ajaxhoger

  Kleuterschool ajax , het zal best een talent zijn,anders kopen ze hem niet .
  Koop maar ervaring voor in het eerste,er zitten er overal zat op de bank .

  1. Emilio4Ajax

   Vindt dit een slimme zet…talent van 17 jaar nu kopen, maar gewoon laten doorvoetballen bij zn eigen club, in zn eigen omgeving en minuten laten maken…❌❌❌❤️🌦🍻😎

  2. nick-afca95

   Hahaha ik zei het 2 dagen terug al. Als Ajax Sanchez verkoopt gaan ze nietszeggende talenten en spelers die presteren op lager niveau halen.

    1. HURBIE

     Zeker weten Widi ,maar zie toch liever een speler die er meteen staat en van meerwaarde is

     1. Widi

      Het een sluit het ander niet uit. Maar wie dan? Ik heb de afgelopen op dit forum maar 1 naam gelezen van een speler die ons kon helpen: Kevin Prince Boateng. En die tekende dezelfde dag bij Eintracht Frankfurt. Veel kleinere naam dan Ajax. Maar wel een grotere competitie zonder kunstgras. Ik snap best dat de scouting met namen moet komen. Maar als wij het ook al niet weten….

     1. Widi

      Dennis, heb je gelezen dat deze Schuurs helemaal niet bestemd is voor Jong Ajax? Zo ja, waarom schrijf je dit. Zo nee, waarom lees je niet eerst voordat je wat schrijft?

     2. dennis78

      hij word een jaar gestald bij fortuna. mits hij gekocht word. ik denk dat hij eerst minuten gaat maken bij jong Ajax. net zoals frenkie de jong. niets mis mee. want het is/zijn hele goede talenten.

   1. Ajaxslied

    Ik word hier echt moe van al die domme reacties op dit forum. Mensen begrijpen blijkbaar niet dat Ajax zich ook bezig moet houden met de toekomst. Snap niet eens waarom je hier negatief op zou reageren.

  3. Gido

   Wat een dramatische reactie. Natuurlijk moet Ajax dit soort spelers jong halen. Staat volledig los van Ajax 1.

 2. Ab is fan van Johan en Jonk

  Dat worden over twee jaar weer een hoop teleurgestelde jonge jingens of gaat Ajax met twee team JL en twee teams in de eredivisie spelen.

 3. Charka53

  leuk weer een broekje er bij maar gaan we daar de punten mee halen of zou het niet beter zijn wat routine te halen of ben ik nou zo dom.

  1. FrankiC

   Waarom wordt er zo negatief gereageerd op investeringen voor de toekomst. Zeker als je ziet dat de doorstroom voor de achterhoede er komende jaren niet goed uit ziet!

   1. Iamsterdam2015

    Eens FrankiC. En komt bij dat hij ook al aanvoerder is geweest bij Fortuna in het 1e. Het schijnt echt (letterlijk en figuurlijk) een groot talent te zijn. Wij gaan het zien want op Foxsport was gister ook al een item over hem en PSV is ook in de markt plus komt bij dat ajax zoals ieder jaar ik heb last van slaap heeft en als het te laat is en hij bin psv zit is het ” owja…. we waren net te laat…..”. Dus dit zal ook wel niet door gaan. Maar goed. Ik blijf hopen.

 4. Basisspeler

  Die bedoelde ik dus! Schuurs van Fortuna uit de Jupiler Lesgue komt als sterkhouder naar Ajax! Blamage! Halen we een jochie uit de Jupiler League bij Fortuna.

  1. AFCA my World

   Blijkbaar snap jij het niet,het is een talent voor de toekomst,daarom blijft hij bij zijn eigen club om meer ervaring op te doen,waarom lezen jij en vele anderen de artikelen niet goed ? Geen sterkhouder maar toekomstige basisspeler ! Hier word ik zo moe van !

   1. Toppertje

    Eens AFCA. Los zien van het 1e. Daar moet wat gebeuren maar betekent niet dat Ajax niet naar de toekomst moet kijken. Wordt er naar NL talent gekeken is het weer niet goed.

 5. Indojood

  Het is in ieder geval een Nederlander, beter dan weer een of andere latino met 100 zaakwaarnemers.

  1. Basisspeler

   Ja, meer Nedetlands is niet mogelijk. Blond haar in een scheiding met blauwe ogen. Zou hij zich al moeten scheren?

   1. Indojood

    Zo bedoel ik het niet. NL nationaliteit zodat hij ook voor Oranje kan spelen. Snap je reactie wel. Op zichzelf zou dit een goed bericht zijn maar omdat het TH de grote lijn, de rode draad al lang verloren is, komt het, terecht overigens, niet goed aan bij supporters.

  1. FrankiC

   Lees gewoon eerst het nieuwsitem voordat je allerlei onzin post en negatieve stemmingmakerij in de hand werkt.

   1. Widi

    Inderdaad Frankic……in de hand werkt. Al die ongefundeerde oneliners werken nog meer ongefundeerde oneliners in de hand. Mensen willen hier wel meepraten, maar vertikken het om behoorlijk het nieuws te lezen.

 6. Basisspeler

  Zou als aanvaller niet kunnen slapen als ik wist dat ik de volgende dag tegen talent Schuurs moest spelen.

  1. Widi

   Waarom zo spottend? Dit is een groot talent. Zijn trainer Sunday Oliseh is heel erg positief over hem. Sunday heeft genoeg topspelers gezien in zijn carriere. Waarom niet eens een keer ergens positief op reageren?

   1. Basisspeler

    Omdat wij als Ajax nu niet zitten te wachten op nog een talent! Wij hebben behoefte aan directe versterkingen Widi. Vandaar mijn spot. Stelde me voor hem in Ajax1 te zien. Enige positieve is dat hij gewoon wekelijks kan blijven spelen.

    Bovendien heb ik een behoorlijke scepsis ontwikkeld bij de term “groot talent” Er moeten bij Ajax langzamerhand tientallen “grote talenten” rondlopen. Waar blijven ze??

    1. Widi

     Ik denk ongeveer te weten wat we hebben. We hoeven geen grote doorbraken te verwachten het eerste jaar. Het aantrekken van deze speler staat het eventueel aantrekken van directe versterkingen niet in de weg. Maar wie zijn dat? En willen ze komen? Je moet vooral niet denken dat ik geen versterkingen wil hoor. Ik ben alleen sceptisch over de haalbaarheid.

 7. Valentino

  En daar zullen we het dan zeker mee moeten doen deze periode. Versterkingen voor Jong Ajax.

 8. Ab is fan van Johan en Jonk

  FrankiC, de nadruk moet nu liggen bij het eerste elftal. Inmiddels zijn er zoveel jonge spelers (veel uit het buitenland) gekocht dat het des te duidelijker wordt hoe slecht het gaat met de eigen opleiding. Ik ben het eens met Indojood dat het goed is dat deze aankoop Nederlands is ivm het Nederlandse voetbal. De nadruk ligt echter momenteel op 20 jaar en jonger en dat is nu funest voor het eerste team die ervaring mist. Ervaring die je alleen krijgt door veel gespeeld te hebben waardoor je automatisch ouder bent dan 24. Dat buitenlandse clubs ook achter hem aanzitten is niet relevant, gaan we dan elk beoogd talent binnenhalen? Belangtijkste nu is het eerste elftal. Ik vrees echter, gezien de resterende tijd, dat het weer een Westermann of Zimling gaat worden. Verder als de sodemieter de jeugdopleiding weer op orde brengen. Wie zouden we daar nu toch goed bij kunnen gebruiken? Shit die hebben ze met pek en veren het stadion uitgegooid.

 9. -buitenkantje rechts-

  Ken hem verder niet, maar zal een talent zijn. Waar zijn de tijden dat spelers gewoon welkom werden geheten als ze naar Ajax kwamen?
  Naast aankopen voor Ajax1 ben je natuurlijk ook bezig voor de toekomst.. Ik zie op dit moment weinig verdigende talenten rondlopen bij Ajax. Over anticiperen gesproken. Dit is dus ook anticiperen.
  Begrijp ook wel dat we liever nu directe versterkingen zien. Neemt niet weg dat dit soort investeringen voor de toekomst ook belangrijk zijn.

  1. EugAjax

   Eens BR dus bij deze alvast welkom Perr Bij mooiste club. Goed iniatief ook om eerst verder te rijpen bij Fortuna.

   1. -buitenkantje rechts-

    Hoi Eug.. wat vond jij van de wedstrijd met de omzettingen voor Schöne, Dolberg en Younes?

    1. EugAjax

     Hoi BR, over Huntelaar Dolberg switch toevallig net op andere topic naar je gewchreven. Cerny maakte goede indruk volgens mij. En van wat ik gezien heb is dat Frenkie Schone verving, mar stond Donny op plek Schone? Ik vraag dit omdat ik onderweg was in Noorwegen en net een kleine samenvatting heb gezien. Wat me wel opviel is dat Lasse meteen even zijn ‘gram’ haalde wat een knal zeg 😄. Het pakte in ieder geval allemaal goed uit, en ik was tevreden wat ik van Ziyech zag in die samenvatting. Toch weer beslissend. Zal dit het begin zijn van de hand van Keizer? Zou zomaar kunnen en hopelijk valt het dan allemaal net zo in elkaar als vorig jaar in bekerwedstrijd tegen Willem II. Younes moet ik eerlijk bekennen heb ik niet gemist. Ik blijf het een geweldenaar vinden, maar misschien blijf ik te gekleurd door zijn eerste jaar. Je ziet wel bij hem dat hij last heeft van erg korte vakantie. Cerny heeft veel talent. Ronald de Boer is altijd lyrisch over hem geweest gaat hij dan nu toch na blessure het verschil maken? Vandaag was in samenvatting veelbelovend 😄👍

     1. -buitenkantje rechts-

      Ja gelezen. Schöne sprak met zijn voeten ipv in de micofoon..👍 Veel plezier in Noorwegen!

     2. EugAjax

      Precies BR dat is volgens mij ook beetje wat Litmanen ergens anders bedoelde. In vergelijking met bijv Ziyech. Hakim deed nu wel 2 keer beslissende dingen dus dat is mooi. Ik schrik wel van Litmanen opmerking dat hij weer veel balverlies leed. 14 keer poeh! Zit wel beetje in spel opgesloten maar toch. Bovenal flinke verbetering met Rosenborg. Tegen Nice heb ik bij tijd en wijle een beter Ajax gezien dan vanmiddag. Ik blijf erbij dat we een goede selectie hebben. En er komt weer jeugd aan. Keizer zal daar meer oog voor hebben dan Bosz had. Ik ben benieuwd hoe dit doorgaat zetten. En dank je😄

     3. Ab is fan van Johan en Jonk

      Wel bijzonder dat jij opmerkingn van Litmanen serieus neemt. Behalve een totaal vreemde kijk op voetbal een heel vervelend mens. Net als de Seijs. Als je dan alles leest, lees dan ook alles en laat Litmanen en de Seijs voortaan links liggen.
      Jij geeft ze hier een podium.

     4. EugAjax

      AB ik neem aan dat je niet serieus bent en hier weer flink aan stoken bent. Kijk eerst eens in de spiegel als je mensen om andere redenen buiten de voetbaldiscussies van forum wil hebben. De man van de grofste beledigingen en zelfs doodsbedreigingen…laat me niet lanchen. Nu mbt Litmanen en de opmerkingen die ik serieus neem. Lees alles terug en dan begrijpt zelfs jij dat ik het dan hier over zijn voetbalinhoudelijke commentaren heb. Daar leer ik inderdaad van vooral omdat mijn zwakte in visie ligt bij voetbaltactischr, weleens met De Nees besproken dus daar ben je van op de hoogte😄. Toch ben ik het zeker niet altijd eens met Litmanen, dat is dus anders dan dat ik zijn voetbalteksten serieus neem. Alle andere teksten die daarbuiten vallen daar heb ik gister wat van gezegd. Waar mijn grenzen liggen. Ik ga daar me niet meer in mengen dan kan ik dagelijks hier aan de gang blijven. En ja wel natuurlijk als het tegen mij is. Nu even een vraag ter overdenking. Jij noemt Seijs en Litmanen, heb jij ze ooit kunnen betrappen op uit de bocht vliegen tegen mij? Antwoord is nee.misschien omdat ik normaal met ze praat en discussieer over voetbalzaken? Daarom kijk eens in de spiegel. Verbeter de wereld, en begin bij jezelf zou ik zeggen. Dan geef je pas echt het goede voorbeeld. Of neem anders voorbeeld aan je idool Indojood of beter Johan. Die kunnen allebei stevig debat voeren maar uiteindelijk wel met respect! Probeer eens

     5. Ab is fan van Johan en Jonk

      Dank voor de bevestiging Eug en ik ben serieus. Als je nu in je stukken de vietbaltechnische visie voortaan ook nog achterwege laat, worden je bijdragen ook een stuk kleiner (één regel denk ik). Het is nooit slim over zaken te praten waarvan je weet dat daar je zwakte ligt. Wat jij met de Nees allemaal besproken hebt weet ik niet. Ik lees niet alles, ik heb ook een leven naast het forum. Jij niet zo blijkt.

     6. Ab is fan van Johan en Jonk

      Ok en Eug, wel het hele verhaal vertellen m.b.t. mijn felle reacties he. Wel vertellen waardoor het begon. Ik zal je op weg helpen ……. mijn moeder …… 2e ring. Opmerkingen van jouw vriendjes. Suffie.

     7. EugAjax

      AB ik heb het pver teksten die je had aan mijn adres en ik heb je nog nooit benaderd over je moeder en of 2e ring tekst. En verder als het niet slim is om over zaken te praten als je weet dat daar je zwakte ligt, wat doe jij dan in godsnaam op dit forum 😂😂😂😂😂? Sorry was inkoppertje 👍

     8. Ab is fan van Johan en Jonk

      Ach, je wil het niet begrijpen en lekker op jouw manier benaderen. Gewoon doen, anderen trappen er in, ik niet maar dat weet je inmiddels al lang. Blijf maar de schijnheilige goedzak spelen. Het forum is jouw leven. Prima 👍

 10. AFCA my World

  He he eindelijk worden ze wijzer,koop zo’n speler en laat hem nog ervaring op doen bij zijn eigen club ! ⚽️

 11. Ajaxfoort

  Ik ben het eens met de meerderheid hier. Je kunt wel een paar jonge jongens kopen voor de toekomst, maar je moet er rekening mee houden dat je ze verder opleidt en dat als ze echt goed zijn na een jaar al verder trekken. Leuk voor de bankrekening van Ajax, maar als supporter heb je er niets aan. Kijk ook eens voor een ervaren vent waar je op dit moment iets aan hebt. Ze kunnen het gebruiken heb ik tot nu toe gezien.

 12. Keijzertje123

  Waarom zeikt iedereen zo het wil niet zeggen dat het één het ander uitsluit zoals iemand hier net ook al zei. In ieder normaal bedrijf wat ajax eigenlijk ook is zeker sinds ze op de beurs actief zijn zouden ze hun handen dichtknijpen met een persoon zoals overmars.

 13. skel

  In ieder bedrijf sluit je een contract of voor het leveren van een product met de daarbij behorende kwaliteit. Ik heb geen seizoenkaart genomen om na de transferperiode naar een ander elftal te kijken die een veel mindere kwaliteit heeft ……supporters moet dit jaarlijks terug kerende fenomeen geen niet langer meer pikken…. als

Reageren is niet mogelijk.