Gametalk Ajax – FC Groningen: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur uur de thuiswedstrijd in de competitie tegen FC Groningen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.


Related posts

50 Comments

  1. AFCA my World

    Niet via twitter maar in de JC Arena ! Toch achter je club blijven staan,in zware tijden ! ⚽️

    1. paulvos

      Nou ik hoop op de zelfde uitslag als de laatste paar jaar 2-0, maar heb zo mijn twijfels, gezien de laatste wedstrijden.

  2. -buitenkantje rechts-

    Goals en een overwinning.. Vertrouwen tanken en uitbouwen met nog 1/2 versterkingen erbij..

  3. JohnDoe77

    Ik volg de wedstrijd wel gewoon vanaf de tribune! ? Iedereen veel succes en laat dit de eerste wedstrijd zijn van vele die we met mooi voetbal winnend afsluiten! WZAWZDB

  4. fjonkman

    Ach ja, uiteindelijk is het toch altijd ons cluppie, dus morgen gewoon weer kijken en hopen dat we winnen..

    1. FrankiC

      Transferverzoek ingediend en lijkt onderweg naar Southampton (bod 17.000.000) om daar Virgil van Dijk op te volgen. Hoop dat een van hen (of moeder de vrouw) heimwee naar Nederland heeft!

  5. Brokamp

    Nou mensen morgen weer matchday, het glas is minimaal altijd half vol. We blijven onze ploeg altijd steunen in goede en in slechte tijden. Misschien gaat het nu wat minder maar al 010 en die lampekappen beide verliezen en wij winnen van Groningen dan staan we er morge gewoon weer bij en kan de opmars beginnen. Dus sta achter je ploeg en geniet morgen met volle teugen.

  6. Brokamp

    Nou mensen morgen weer matchday, het glas is minimaal altijd half vol. We blijven onze ploeg altijd steunen in goede en in slechte tijden. Misschien gaat het nu wat minder maar al 010 en die lampekappen beide verliezen en wij winnen van Groningen dan staan we er morge gewoon weer bij en kan de opmars beginnen. Dus sta achter je ploeg en geniet morgen met volle teugen.?

  7. Widi

    Off topic: het ip adres van degene die de nep topics aanmaakte is inmiddels geblokkeerd. Dus ook het eigenlijke account van diegene. Missen we een of meer opvallende namen?

    1. Basisspeler

      Hoop niet dat je mij mist Snuf.. kuttijd voor je nu alle shit van TH en RVC pp straat ligt. Hoe moet je dit nou weer rechtbrijen hè. Slaap je nog wel goed? Straks ook nog uitleggen dat er ondanks toezeggingen van Overmars wéér geen versterkingen komen. Hoe moet je dat nu weer goedpraten widihandje?
      Nog steeds te duur, onrealistisch praatje? Supporters zijn niet gek!

      1. JohnDoe77

        De meeste supporters hier waren wel gek. De “roast” van Overmars kwam hier bij ieder onderwerp terug. Een grote meerderheid vond dat hij “Marc Netto” was en een hoop dingen die ik niet ga herhalen. Een kleine groep heeft steeds erop gehamerd dat transfers niet alleen door Marc worden gedaan, maar door een grotere groep mensen -het TH- goedgekeurd moeten worden. En dat ze weliswaar beter hadden kunnen handelen in een aantal gevallen (en vooral sneller), maar je dat dus niet standaard op het bordje van Marc mag leggen. Maar het kleine groepje die wel realistisch is over hoe dat proces is ingericht werd dan afgebrand omdat het makkelijk duimpjes scoren is als je Marc Overmars aanpakt….

        En dan lees is het artikel dat Marc graag investeringen gedaan zou hebben, maar tegenover zich oa een Bergkamp en Vd Sar treft die dat niet goedkeuren. De verkeerde dus steeds door “supporters” aangepakt dus! Die lange is onze CEO maar om nu te zeggen dat de wereld daar van onder de indruk is…. en Bergkamp zijn naam valt wel heel vaak als het gaat om negatieve zaken binnen Ajax… en Overmars maar de discussie met die twee voeren om de broodnodige -en uit ambitie door hem beloofde- versterkingen binnen te kunnen halen.

        Zo praat je dat dus goed! En we weten vast wel wie er in welk kamp zat, toch?

        1. Moosie

          Daar had ik het stuk niet voor nodig ik wist al hoe de structuur van de club was een daarom ook van de beurs en Jonk terug.

          1. JohnDoe77

            De beurs heeft er niets mee te maken. Dat is een discussie ernaast, waabij je je kunt afvragen wat de zin van een beursnotering is nu we zoveel geld hebben. Op de beurs ben je om de mogelijkheden die het biedt je te financieren, maar daarvan zullen we de komende jaren geen gebruik van maken gok ik!

        2. Indojood

          Ik weet in welk kamp ik zit.

          Ik ben sinds januari 2011 lid van deze site, eerst via Ajax1.nl, later samengevoegd met Ajaxfanzone (in 2014 geloof ik) met het doel om steun te geven aan Johan’s plannen voor Ajax.

          Het is maar een heel klein groepje die het functioneren van het TH en directie al sinds jaar en dag hier aan de kaak durft te stellen. Zie wel heel veel supporters hier die zeggen voor Johan te zijn maar precies het tegenovergestelde geluid laten horen in hun bijdragen, tot aan het belachelijke toe.

          1. Widi

            We zouden geen kampen moeten hebben. We zijn allemaal voor Ajax. Zoals ik al eerder zei: aan de kaak stellen is prima. Maar veel schreeuwers hier hebben hier ongenuanceerd ingehakt op Overmars. Alles is niet zo zwart wit. Ook niet zo zwart wit als jij het stelt. De mensen waar jij (ook wel eens terecht) zoveel kritiek hebt, zijn door JC en door niemand anders geselecteerd. Net als Jonk trouwens. Het is JC geweest die deze mensen bij elkaar heeft gezet. In het geval van Sar volgens mij omdat de de JC academy volgde of gevolgd had. Achteraf niet allemaal gelukkige keuzes. Johan was niet meer in staat om dat nog te repareren. We moeten het er dus mee doen. En dat tegen de achtergrond van een heel sterk veranderde voetbalwereld als gevolg van het vele geld dat erin wordt gepompt door televisie en miljardairs. Een factor die gewoon een grote rol speelt in het reilen en zeilen van Ajax. Jij stelt dat Ajax gelet op de middelen al lang het Bayern Munchen/Juventus van Nederland had moeten zijn. Dat ben ik met je eens. Ik lees alleen niet wat men anders had moeten doen. In de jeugd ben je, met of zonder Jonk, afhankelijk van lichtingen. Echte ervaren toppers zijn in Nederland onhaalbaar. Had Ajax dan Haps, St. Juste, Amrabat en Larsson moeten kopen? En Luckassen? Ik vind van niet. Wat vind jij? Het is duidelijk dat jij een groot hart voor Ajax hebt en veel voetbalkennis. Staat voor mij buiten kijf. Dus vraag ik jou: wat hadden ze dan wel moeten doen? Of wat stel jij voor dat voor de korte en lange termijn wordt gedaan?

        3. Basisspeler

          Wat een gelul John! Marc is vetantwoordelijk. Kijk naar zijn functie! Een echte kerel verschuilt zich niet achter anderen. Gehuilebalk noem ik het. RVC controleert of het gaat via afgedproken regeltjes. Marc doet aan- verkopen.

          1. Widi

            Basisspeler, je verwijt mij dat ik een politieagent ben hier. Het valt me al weken op dat de pot de ketel verwijt dat die zwart ziet. Zodra iemand een andere mening heeft dan jij, laat je dat op niet mis te verstane wijze weten. Het verschil tussen jou en mij is dat jij over veel minder kennis en achtergrondinformatie beschikt. En/of je leest niet of slecht. In dit geval schrijft John, net als veel anderen, dat Overmars hier wellicht ten onrechte is afgemaakt omdat hem is verweten dat hij op de centen zit, terwijl hij in werkelijkheid meer wil uitgeven dan hij mag van de RVC. Brigadier Dog Basisspeler komt dan niet verder dan “gelul” en “gehuilebalk” en een verwijzing naar de functie van Overmars. Terwijl we nu weten dat Overmars binnen die functie dus gebonden is door de RVC en mede TH leden. Ten onrechte stel jij dat de RVC alleen controleert. Dat is dus niet zo. Ik wist dat al wat langer. Anderen ook. Jij lijkt het nu niet te willen weten. Of je begrijpt het gewoon niet. Toch hang je de Brigadier Dog uit en veroordeelt John. Terwijl John alleen maar op een nette manier aangeeft hoe de werkelijke stand van zaken is. Je zou iedereen een plezier doen als je jezelf hier wat meer gaat bedienen van kennis en feiten en wat minder van bluf en krachttermen. Vooringenomenheid leidt zelden tot verlichting. ****** brigadier dog is een politiehond uit een animatie televisieserie die in de eerste helft van de jaren-70 erg populair was. Tsjuuuuuuuw Musky!!

          2. Basisspeler

            Haha! Je doet precies wat ik wil.
            Ten eerste selectieve verontwaardiging. Noord Koreaan bv hoor ik je niet over.
            Ten tweede copiegedrag. Ik Snuf en Bromsnor, jij brigadier Dog. Wijzend op een niet creatieve geest.
            Te derde je eigen overschatting. Andere meningen zijn bij jou “tekortkomingen in kennis en inzicht” De werkelijke stand van zaken bepaal jij niet Widietje. De waarheid zal binnenkort boven water komen. Versneld door weer een tegenvallend resultaat.
            Inspector Gadget mag je van mij ook gebruiken vastgeroest fossiel!

          3. Widi

            Ja je doet precies wat ik wil. Ik lok je uit om te bewijzen dat jij niet degene bent die de nepprofielen maakte, en je doet het. Ik heb wel degelijk iets aan Indojood geschreven over Noordkoreaan. Ben jij een narcist? Iedereen mag zelf bepalen wat waar is. Jij ook. Zelfs als je daar vaststaande feiten links voor moet laten liggen. In plaats van er een vete tussen jou en mij van te maken, zou je ook eens met argumenten kunnen reageren. Je bent alleen maar bezig met proberen mij een hak te zetten. Dat zal je incidenteel best lukken. En dan? Lees liever alles. En heb liever een open blik. Dan kunnen we open discussieren. Dat maakt het forum veel leuker. Tenzij het misbruikt wordt om een geschonden ego te bevredigen. Ik heb geen behoefte om jou uit te schelden. Heb ik niet nodig. Prettige wedstrijd. Ik hoop op een goed resultaat. Jij ook?

          4. De Nees

            Basisspeler wat is de rol van TH, wie erin zit en wat is van ieder de taken en verantwoordelijkheden? Wat is de rol van RvC? Je roept veel ben daarom benieuwd naar je kennis.

        4. De Nees

          Goed stuk JD. Alleen kamp verhaal hoeft niet zozeer, dat is zwart-wit denken terwijl je vaak in meningen ook overlap hebt. En volgens mij is Marc ook de meest correcte van dat stel en met een betere visie dan Bergkamp en Sar alleen de laatste 2 voelen zich gewichtiger en overrulen Overmars wel vaker.

      1. Widi

        Die heb ik volgens mij gisteren nog gezien. Jij zou natuurlijk graag zien dat hij degene is die is geblokkeerd. Ik ben gewoon nieuwsgierig. Bankzitter reageerde meteen. Die is dus van de lijst met verdachten af. Benieuwd of onze vriend uit 1952 nog reageert.

        1. De seijs

          Komt omdat ab hier ook altijd andere namen gebruikt. En ook om te sarren dus ja dat was mijn eerste gedachten. Hoop dat het nu voorbij is. Goeie actie van jouw trouwens. ?

  8. Cootje Adriaanse

    Tuurlijk sta je achter je club. Altijd. Maar weinig vertrouwen momenteel. Zoals ik onlangs aangaf, ik zie dit Ajax momenteel zelfs niet thuis winnen van laagvlieger Excelsior. Iedereen kan aanvoelen dat het rommelt in de club en ook in het team. Je ziet het ook aan de koppies en de reacties tijdens/na de wedstrijd. Er is een groot gebrek aan vertrouwen, leiderschap en voldoende dragende spelers. Ik verwacht daarom een stroef spelend Ajax met helaas een teleurstellend resultaat. Ik voel het een beetje alsof we weer in de “periode Jan Wouters aan het roer” zitten. Maar hopelijk zit ik er volledig naast en trakteert Ajax ons op een prima pot maar nog belangrijker op dit moment: 3 punten. Maar dat is gebaseerd op hoop en niet op mijn verwachting.

    1. JohnDoe77

      Dat potje tegen Excelsior zien we nog wel… al zijn die kunstgras velden echt niet het ding van Ajax en andere ploegen die willen voetballen!

  9. Ab is fan van Johan en Jonk

    Op naar het Johan Cruijff Stadion. Op naar 426. Prettige wedstrijd allemaal.

  10. JohnDoe77

    Geen Younes, wel Frenkie, Kluivert… over een andere boeg dus! Ben benieuwd, op naar het stadion! Veel plezier allemaal!!

  11. fjonkman

    Ook Huntelaar speelt, mij benieuwen hoe hij het doet vandaag.. hopelijk krijgt ie wel meer bruikbare ballen dan waar Kasper Dolberg het mee moest doen de afgelopen wedstrijden. succes straks mannen!!!

  12. Ab is fan van Johan en Jonk

    Zo jammer dat Widi niet meteen gevraagd de racist van het forum te weren. Gemiste kans.

Comments are closed.