Viergever baalt en voelt geen vertrouwen vanuit de club

Nick Viergever weet nog steeds niet waar hij aan toe is bij Ajax en daar baalt de verdediger behoorlijk van, zo laat hij weten in een interview met Het Parool. Viergever heeft nog steeds geen nieuw contract gekregen maar mag ook niet vertrekken bij Ajax.

‘Na mijn vakantie heb ik een gesprek gehad met Marc Overmars maar die kon mij geen duidelijkheid geven over mijn aflopende contract. Er was wat belangstelling uit het buitenland maar ik kreeg gelijk te horen dat ik niet mag vertrekken bij Ajax. Het is een vreemde situatie en daar heb ik het best wel moeilijk mee. Binnenkort komt er nog een vervolggesprek maar het is de vraag of ik dan wel ga bijtekenen want het geeft mij geen goed gevoel hoe de club er nu in staat. Van mijn medespelers en van de trainer voel ik wel de waardering maar vanuit de club is dat niet aanwezig om mij een nieuw contract aan te bieden, dus het blijft allemaal heel apart’.

Bron: Het Parool

 

Related posts

33 Comments

  1. JBajax

   Zonde dat Viergever zich voelt. Ik kan mij voorstellen dat hij ook behoefte kan hebben aan iets nieuws gezien zijn leeftijd. Ik hoop wel dat hij blijft want ik ben van mening dat hij van enorme waarde kan zijn voor het team. Kan op meerdere posities spelen en werkt altijd altijd op het veld!

   1. Gido

    Precies, harde werker. Is Sergio Ramos niet, moet gewoon hard blijven werken. Hij speelt bij gebrek aan beter en moet gewoon zijn contract uitdienen en blij zijn dat hij bij Ajax mag spelen met zijn beperkte capaciteiten.

  2. Ajaxslied

   Waarom Viergever heeft gewoon gelijk. Als ze hem geen nieuw contract geven gun hem dan gewoon zijn transfer. In de voorgaande jaren moesten spelers verlengen anders werden ze buiten de selectie gezet.

    1. Ajaxslied

     Zoveel transferwaarde had boilessen niet hoor. En hetzelfde niveau als Viergever. Dus je lult weer een hoop onzin. Daarnaast vorig seizoen was hij wel iets meer als een waterdrager en voorlopig staat hij nog wel in de basis.

    2. Remco425

     Geldt voor iedereen Gido. Alleen voor Schöne gold dat niet omdat hij transfervrij werd gehaald.

  3. Dominic-AFCajax

   Nick luister als je zelf niet eens vertrouwen hebt dan gaat dat niet echt de goede kant op en laat klaas gwn basis staan dolberg niet gezien vandaag en plus de blinde voorzetten

  4. Remco425

   Hij heeft gewoon gelijk. Door de onzekerheid heeft hij ook andere dingen aan zijn hoofd en kan hij zich niet 100% concentreren al zal hij zeker nog steeds 100% zijn best doen. Is heel menselijk. Als hij met een aflopend contract niet weg mag moet Ajax gewoon verlengen. Andersom moet dat namelijk ook van Ajax.

 1. ritchy

  als het vervolggesprek niets oplevert dan kan je uitkijken naar een andere club dan kan je misschien tijdens de winterstop weg ik geef je gelijk succes

 2. EugAjax

  Nou Nick je weet wat je te doen staat. Dit seizoen ga je laten zien dat Marc en TH het bij het verkeerde end hebben en dat ze je contract al hadden moeten verlengen, als je dat vind. Een beetje a la Schone in zijn laatste contract jaar en kijk eens rechts van je…….verrek Lasse speelt nog steeds bij ons. En weet je waarom? Omdat hij niet ging zitten mokken maar even aan heren TH liet zien waarom hij bij Ajax moet spelen. Succes Nick als je je lijn van vorig seizoen doortrekt en niet van begin dit seizoen dan komt het echt in orde. En anders aan einde dit jaar transfervrij. Dat is dan top toch voor je? Heb je je in de kijker gespeeld dit seizoen. Dus ga ervoor man! Succes en knokken??

  1. Litmanen

   Aan de ene kant heb je gelijk Eug. Aan de andere kant, ze weten heus wel of ze willen verlengen. Ze zien intern dat het aan die jongen knaagt en zijn zelfvertrouwen wordt er niet beter op. Op dit moment moet Ajax zuinig zijn op zijn sterkhouders.Als Veltman verlenging krijgt verdient Viergever het ook. Zelfs niet in de basis is hij super bruikbaar in het centrum en aan de zijkant.
   Komop Overmars, regel dit!

  2. De Nees

   Viergever verdient wel meer respect dan deze behandeling. Vorig jaar een vd steunpilaren. TH moet verlengen of laten gaan, maar niet zo mee sollen.

 3. witbrood

  opruiers stemmngmakerij. viergever krijg nog gesprek en mischien mag hij wel als dank transfervrij weg na dit jaar. niemand weet nog van hoedje en randje en eerst maar even afwachten.

 4. witbrood

  opruiers stemmngmakerij. viergever mag mischien wel als dank transfervrij weg na dit jaar. niemand weet nog van hoedje en randje en eerst maar even afwachten.

 5. BoyVanAjax

  Kan ik me voorstellen dat hij zich nief op z’n plek voelt. Wel jammer, want het is een goede jongen!

 6. -buitenkantje rechts-

  Als het goed is heb je met iedere speler een plan uitgestippeld. Zowel speler als club weten dan waar ze aan toe zijn. Inderdaad een vreemde situatie. Kan me Viergever wel indenken..

 7. ajaxpers

  Als er al een vervolggesprek gepland is dan wacht je dat af en laat je niks uit in de media. Zonde

 8. Ab is fan van Johan en Jonk

  Viergever heeft 100% gelijk. Respectloos gedrag van de kant van Ajax/Overmars. Hij krijgt gewoon geen beeld van zijn toekomst en dat is belachelijk. Als er straks een lv wordt aangetrokken mag hij opzouten cq banken. Fijn hoor zo’n werkgever.

 9. De seijs

  Viergever heeft een contract en die mag hij uitdienen. Is niks mis mee! Hij hoeft niet naar kleedkamer 2 geen gekkigheid gewoon blijven werken voor zijn geld. Nogmaals niks mis mee! En zoals hij zelf aangeeft hij blijft met plezier naar zijn werk gaan. En er volgt nog een gesprek. Duidelijk toch!

 10. Bert62

  Zo ga je niet met spelers om. Zeg gewoon waar hij aan toe is gvd dat is beter voor hem en de club

 11. JohnDoe77

  Ik snap hem wel. Ajax is richting spelers met 1jr contract altijd duidelijk; verlengen, verkopen of op de bank. En nu zijn ze zo ver en doen ze niets! Niet dat hij veel keuzes heeft…

 12. Basisspeler

  Alweer het zoveelste voorbeeld van wanbeleid door voornamelijk Overmars. Selectie niet op orde, leugens in de pers over wel/niet te koop, nu dit van Viergever.
  Op basis van wat blijft deze man zitten. Saldo bankrekening?

 13. Basisspeler

  Off topic: Spurs en Ajax zouden akkoord zijn over transfersom van 40 miljoen £
  Sanchez zit niet eens meer bij de wedstrijdselectie.

 14. Charka53

  Viergever is een speler met een hoop inzet en staat er als hij speelt een beetje Waarder is op zijn plaats en waarom behandelen ze die Sanchez niet op deze manier , of valt er iets te verdienen aan hem , nou ik vind dit beneden alle peil.

 15. AFCA my World

  Zolang er geen goede vervangers komen zal er niemand mogen vertrekken,waar blijven de aankopen ??? ⚽️

 16. Brokamp

  Nou Nick gewoon je seizoen uit spelen. Als ze niet komen moeten ze straks ook niet zeiken als jij niet meer wil verlengen. Loop je toch gewoon transfervrij de deur uit. Deze jongen krijgt inderdaad te weinig waardering, ze zijn zeker je goal tegen schalke al vergeten.

  1. Gido

   En zijn struikelpartij tegen PSV ook niet. Gewoon een hele gemiddelde speler die prima zijn best heeft gedaan. Geen praatjes krijgen en lopen zeiken.

 17. Valentino

  Weet je Overmars, verkoop Viergever ook lekker net als Sanchez en doe gelijk het zelfde met Ziyech, Onana en Dolberg en ga lekker op de schatkist zitten. In dit tempo zijn ze volgend jaar toch niks meer waard.
  Je wordt onderhand gewoon jaloers op Vitesse en zelfs Feijenoord als je ziet hoe snel die deze periode schakelen met aankopen en hoe ver van te voren die clubs de selecties weer op sterkte hebben.
  Hier is het weer wachten tot de laatste dag, als je Europees eruit ligt en al op achterstand staat in de competitie. En dan mag je nog blij zijn met een Zimling 2.0.
  Zoveel namen worden er genoemd maar actie ho maar.

  1. JohnDoe77

   Met Overmars doel je op het Technisch Hart neem ik aan? Daarbij kunnen die niet veel meer doen in de verkoop als ze nu deden met Sanchez! Wat ze wel hadden kunnen doen is inkopen, al begrijp ik dat het niet meevalt spelers naar Nederland te halen…

 18. PvL020

  Was ook wel te zien aan de instelling van viergever vandaag. Bijna iedereen weet volgens mij niet waar ze aan toe zijn

Comments are closed.