There are no ads, please add some


VI: ‘Belangstelling Ajax voor Barcelona-middenvelder Sergi Samper’

Voetbal International meldt op basis van berichtgeving van Catalunya Radio dat Ajax interesse heeft in Barcelona speler Sergi Samper. De laatste dagen wordt gemeld dat Ajax er graag nog een controlerende middenvelder bij zou willen hebben, daarvoor kan de 22-jarige speler van Barcelona een optie zijn. Ook Las Palmas, Girona en Saint-Étienne zijn geïnteresseerd in Samper, die vorig jaar werd verhuurd aan Granada.


Gerelateerde posts

24 reacties

   1. Remco425

    Barcelona heeft ook het hele idee van Cruijff overboord gegooid. Op het veld al geen driehoekjes meer te bekennen, afstanden tussen de spelers zijn ook veel te groot en nu verkopen ze net als Ajax hun eigen talenten om er andere spelers voor terug te kopen.

    1. De Nees

     Ik zie ook een best zorgelijke ontwikkeling bij Barca. Opleiding is niet meer prioriteit en zij doen volop mee in de mega bedragen gekte. Na die 2 verliespartijen tegen Real gaat de beer helemaal los daar. Vrees dat Cruijff’s gedachtegoed binnen 5 jaar verleden tijd is.

  1. KBouter

   Ik zeg niet dat Sergi dat is, maar een goede controlerende verdediger erbij is geen luxe.

   We hebben allemaal eind vorig seizoen en tot nu toe gezien dat Schone het niet meer kan belopen, dan zien we liever Frenkie maar die is nog heel jong en zal in de EL onder sneeuwen. Daarom een uitstekend controlerende 6 zoals Nigel de Jong zal heel goed zijn.

   1. -buitenkantje rechts-

    Samper is idd een verdedigende middenvelder. Is hij beter dan Frenkie en Carel? Vind dat Keizer nu maar eens aan de slag moet ipv op ziek naar een Barcelona afdankertje. Met nog twee backs erbij heeft hij prima materiaal tot zijn beschikking.

    1. EugAjax

     Helemaal eens BR. Keizer valt me beetje tegen door constant om versterking te vragen. Aan de slag. Er staat gewoon een goede selectie. Ik ben tegen evt komst Samper. Zoals jij ook zegt. Er staat goede jeugd klaar op die positie als vervanger voor Schone. Mocht dat nodig zijn

  2. JohnDoe77

   Omdat Keizer wat balans mist in zijn elftal. Vooral een controlerend middenvelder ontbreekt, naast natuurlijk de verdedigers en een aanvaller… nog genoeg te doen de komende twee weken!

  3. De Nees

   Ergens zou ik het zonde vinden om van de Jong een 6 te maken, daarvoor vind ik zijn balbehandeling en snel denken te goed voor. Ik zie hem liever in de positie achter de spits en liever v Beek op 6. OF anders Frenkie naast Donnie ipv Ziyech, want krediet periode van Ziyech ss wel een beetje voorbij dat moet echt beter op zo’n cruciale positie. Maar een controleur is echt nodig, een probeersel is best trickie daarom eigenlijk liever een routinier die het elftal ook op z’n flikker kan geven, daar is die 6 positie voor gemaakt.

   1. Ajaxslied

    Helemaal mee eens Frenkie is een echte ras voetballer. In potentie een stuk beter als ziyech. Frenkie hoort gewoon op tien te spelen. Heb liever een Nigel de Jong of een poulsen op 6.

 1. BobbyHaarms

  Tsja…en dan na 2 weken proberen hem te halen wil ie ineens niet meer komen zeker. Dat kennen we nu wel die belangstelling voor Barca spelers 🤔

 2. dickst14

  Als Orejuela goed is als rechtsback dan hebben we alleen een goede linksback nodig. Door de zwakke verdediging staat er teveel druk op het middenveld. Aub geen Samper. We hebben de Jong en Eiting ook nog.

 3. AFCA my World

  Niet alles geloven wat er geroepen wordt,nu Ajax spelers nodig heeft is er in iedereen ineens belangstelling ! ⚽️

 4. FrankiC

  Technisch goed, weinig balverlies, maar het is een speler die vooral graag risicoloos rondspeelt
  Maar of hij beter is dan Eiting of De Jong waag ik te betwijfelen.
  Niet nodig. Te weinig diepgang, te weing ‘klootzak’.

Reageren is niet mogelijk.