There are no ads, please add some


Vermoedelijke opstelling Ajax: Sanchez op de bank, Neres in de basis

Volgens De Telegraaf laat Marcel Keizer Davinon Sanchez in eerste instantie op de bank beginnen tegen Rosenborg. Het centrum De Ligt en Viergever zal, net als tegen Heracles, gaan starten, aldus de ochtenkrant. De opstelling wordt mogelijk op één positie gewijzigd ten opzichte van het duel van afgelopen zaterdag; De Telegraaf verwacht Neres in plaats van Justin Kluivert, omdat die beter wordt geacht in de kleine ruimte. Ajax-Rosenborg begint vanavond om 20:45uur in de Johan Cruijff ArenA.

Vermoedelijke opstelling Ajax volgens De Telegraaf: Onana; Veltman, De Ligt, Viergever, Dijks; Van de Beek, Schöne, Ziyech; Neres, Dolberg, Younes


Gerelateerde posts

57 reacties

 1. FrankiC

  Verrassend Neres ipv Kluivert, maar de achterliggende gedachte is begrijpelijk en dus te billijken. Ik ben wel blij dag Younes speelt….

  Helaas moeten we nog meemaken dat Dijks voor Ajax een Europese wedstrijd speelt. Dit is het TH aan te rekenen.

  1. vak411

   Voorlopig geeft Ajax gewoon overwinningen nodig. Dan komt de flow vanzelf weer. Ondertussen wachten we op mooie aankopen. Het minste wat wij kunnen doen is er achter gaan staan! Alle teletekst zeikers hier nemen we niet serieus meer.. azijn zeikers!

   1. vak411

    Eeeeuh Frankic laatste was niet naar jou hoor. Algemeen, ben het gezeik zat. Na heracles las ik sommige reacties hier, die wisten dat het kampioenschap alweer verspeeld was…pffffffft

   1. FrankiC

    Dat lijkt erop. Je zult hem tegenhebben. Niet alles lukt, maar hij probeert wat. Na vanavond gaat zijn ster weer reizen. Houden jullie hem in de gaten vanavond?

    1. Charka53

     Hij is voor de tegenstander erg irritant en erger me rot aan dat gepingel dat steeds tot niets lijf maar laten we inderdaad maar hopen dat hij vanavond weer eens wat rendement heeft.

    2. De Nees

     Goed Franki, zal extra op Younes letten. Hoewel dat vaak al automatisch gebeurt zijnde de bron van vele irritaties. 😉 Let jij dan ook extra op zijn slappe schoten? zachte schotjes in de 16 met binnenkantje voet, ipv keiharde ‘opzouten-uithalen’ zoals good old de Nees!

 2. Charka53

  Neres ipv Kluivert lijkt mij oké Justin komt nog wat tekort en Neres mag ook wel eens laten zien wat hij kan , Sanchez op de bank mooi kan hij zijn motivatie opvijzelen.

 3. BobbyHaarms

  Je hoeft zeker geen medelijden met hem te hebben, en je zal het misschien niet zo snel aan hem merken…maar wat zal die Sanchez balen als ie nu moet banken! 😁

  1. HURBIE

   Balen zal hij zeker BH maar met het vooruitzicht met wat hij gaat verdienen is die pijn snel weg

 4. -buitenkantje rechts-

  Sanchez zou ik gewoon laten spelen.. ook Kluivert zou samen met Neres in de basis staan. Younes exit.
  Dijks had ik niet laten spelen. Viergever op links. In het centrum Sanchez/Veltman. Rechts Zeefuik.
  Volgens het AD speelt Sanchez trouwens gewoon.

 5. JohnDoe77

  Ik ben vooral benieuwd of Neres zijn waarde in een belangrijke wedstrijd eens echt kan tonen! Duur kereltje en laat zo nu en dan best leuke dingen zien, maar erg overtuigend is het nog niet. Hopelijk vanavond wel!

  1. Remco425

   Heeft ook nog weinig gespeeld en is de 1e wedstrijd tegen Nice prima ingevallen. Maar ik zou net als br met zowel Kluivert als Neres spelen.

  2. De Nees

   Vind Neres best goeie op zich maar hij is wel wat druistig nog maar kan aan leeftijd liggen. Blij dat ie speelt i.e.g. zou helemaal top zijn Kluivert voor Younes en anders maar een snelle invalbeurt.

  1. De Nees

   De wedstrijd is te volgen bij alle andere providers op hun eigen freeview kanaal. Volgens mij bij KPN kanaal 233/239 maar weet niet zeker. Anders net zolang zappen totdat je de wedstrijd tegenkomt.

 6. Janneman16

  Ik zou zeggen younes eruit. kluivert naar links (vorig jaar ging de samenwerking met zyech super) Neres op rechts.

  1. Remco425

   Je kan het oneens zijn met de opstelling, maar wel een beetje respectvoller met onze eigen spelers omgaan. De enige kabouter hier ben jij, paullus de boskabouter…

     1. Indojood

      KBouter, moeilijk in te schatten als je als Cruijff fan opeens het functioneren van dit zooitje ongeregeld gaat goedpraten.

      Eet je tegenwoordig paddestoelen i.p.v. er op te zitten? 😀

  1. KBouter

   Ik heb geen Ziggobagger en kijk via Kodi Streamen SEBN.

   Misschien kun je kijken online ( dat hebben ze ook) via sebn.sc

 7. HDfan

  Sanchez gewoon erin zetten en Kluivert achter de hand als het links of rechts niet loopt is ok

 8. AFCA my World

  Kluivert rijt soms verdedigingen open,dus die had ook kunnen spelen,misschien als vermoeidheid bij de tegenstander toeslaat valt hij in,altijd een genot om naar hem te kijken (volgens mijn dochter dan) 😉! ⚽️

 9. Ajax013

  Heb zelfs gelezen dat sanchez helemaal niet gaat spelen en op de tribune aanwezig zal zijn

  1. De Nees

   Kan me niet voorstellen dat Sanchez gaat spelen, risico op blessure gaat Ajax echt niet lopen. Zie het als wat ‘politiek’ om hem bij de selectie te halen, meer niet.

 10. Ab is fan van Johan en Jonk

  Als Neres op rechts staat wil dat toch niet zeggen dat Kluivert op de bank zit? Die kan op links staan met Younes op de bank. Alleen gelezen dat Neres zal spelen. Naam afvaller nog niet gehoord.

  1. De Nees

   Younes heeft een gouden pik. Levert iedere wedstrijd vooral prut maar toch zien trainers vooral goeds in hem. Sommige spelers hebben dat, waar anderen na 2 kut wedstrijden meteen kunnen banken.

 11. Ab is fan van Johan en Jonk

  Beste opstelling in mijn ogen:
  Onana
  Veltman Sanchez de Ligt Viergever
  vd Beek de Jong Ziyech
  Neres Dolberg Kluivert

 12. Ab is fan van Johan en Jonk

  Lees net dat Sanchez waarschijnlijk nu al niet meer bij het team is. Dan achterin:
  Veltman de Ligt Viergever Dijks of Zeefuik Veltman de Ligt Viergever.
  Voorkeur voor het laatste (minste aanpassing op korte termijn)

 13. Ab is fan van Johan en Jonk

  Net gelezen dat Sanchez selectie heeft verlaten, dan achterin:
  Veltman de Ligt Viergever Dijks of Zeefuik Veltman de Ligt Viergever

  1. KBouter

   Klopt, las ik ook…schijnt dat Sanchez het Hilton heeft verlaten uit protest dat Ajax niet wil meewerken aan een transfer van 40 mio.

   Dit kan nog lekker uit de klauwen lopen, als het waar is.

   1. De Nees

    hmmm door Spurs ingegeven? niks aantrekken van dat toneelspel, ik zou juist iedere keer als Spurs de vraagprijs weigert telkens een miljoen bovenop gooien als straf.

    1. KBouter

     Nees…dit is iets meer dan toneelspel. Plaats Ajax zich niet of wel met Sanchez, dat is een wezen verschil. Dit is muiten en werkweigering en dient zwaar gestraft te worden.

 14. BoyVanAjax

  Jammer, zou Huntelaar en De Jong eens in de basis willen zien. Laten we in ieder geval de boys steunen en er straks achter gaan staan.

 15. EugAjax

  Onvoorstelbaar die Sanchez. Hij doet maar. Hij kan aansluiten bij Dembele en Coutinho. Indien niemand Ajax zijn prijs wil betalen, dan eerste helft seizoen op tribune. En daarna kijken we verder. Lijkt mij goed plan. Word tijd dat spelers eens beseffen contract is contract. Verder goeie en logische opstelling. 3 eigen opgeleide jongens in totaal 5 Nederlanders en een lekkere voorhoede met drie jonge honden en nog creatief ook! Word genieten. Succes mannen maak die Noren gek!

  1. Remco425

   Als je hem aan z’n contract zou houden, zal hij toch weer zn best moeten doen om in de picture te blijven.

Reageren is niet mogelijk.