There are no ads, please add some


Veltman: ‘Het is niet zo dat we er al uit liggen, hè’

Joël Veltman reageerde gelaten op het dramatische verlies van Ajax tegen Rosenborg. De aanvoerder weet de nederlaag aan een gebrek aan scherpte voor het doel. ,,Wij schoten zo vaak naast.” ,,Het is niet zo dat we er al uit liggen, hè”, aldus Veltman voor de camera’s van Ziggo gepikeerd op een vraag over de staat van Ajax. ,,Maar qua resultaat moet het beter, dat is duidelijk. En het spel moet ook beter. Je hoopt dat je de lijn van vorig jaar door kunt trekken en dat lukt dan niet. Als je in de eerste helft scoort ga je makkelijker voetballen. Maar je weet dat de tegenstander ook een paar kansen gaat krijgen.”

Marcel keizer deelt de mening van zijn aanvoerder: ,,Als je vier, vijf mogelijkheden krijgt, dan moet je er op dit niveau wel een paar in schieten”, aldus de tot dusverre onfortuinlijke Ajax-trainer. ,,We krijgen voor rust genoeg mogelijkheden, zij kwamen er nauwelijks uit. Veel tijd om na te denken is er niet. “Morgen zijn we bij elkaar, zaterdag trainen we weer en zondag wacht Groningen. Zo gaat dat”, aldus Keizer. Of er nog spelers bij gaan komen? ,,We zijn wel met dingen bezig, maar momenteel kunnen we daar niets over zeggen”, zo besluit hij.


Gerelateerde posts

115 reacties

 1. marcussboss

  Ik blijf het echt een rare jongen vinden! fout op fout maakt hij en dan doet het extra veel pijn dat tete voor een schamele prijs van 3 miljoen is verkocht!!😠

  1. Litmanen

   Belachelijke opmerking. Als er een gisteren Ajax in de race hield was het Veltman.
   Kijk de eerste helft terug!

   1. dickst14

    Hij heeft een bal van de lijn gehaald. Eindelijk iets goeds.Voor de rest was het weer een drama. Litmanen wordt eens Ajax supporter ipv. Veltman supporter.
    Een troost Litmanen. Er zijn er veel meer die Veltman goed vinden in Ajax 1. Dat zijn alleen wel 010 supporters

    1. Litmanen

     En alle trainers van Ajax, De Boer, Bosz en Keizer. Die schat ik hoger in dan jouw Dickst, Sorry.
     Bovendien redde hij voor rust nog een keer de kloten van De Ligt.
     Zonder hem had het 2-0 gestaan……

     1. EugAjax

      Litmanen dat je toch nog steeds reageert de ‘Veltman fanclub’. Zou me niet verbazen als ze dit steeds schrijven om je uit de tent te lokken. Veltman was vorig jaar een van de beste en meest efficiente Ajax spelers. Een sterkhouder. In finale de beste, gister een van de beste, zag er wel ongelukkig uit bij goal. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik ook meteen mopperde op hem. Maar uiteindelijk was het verkeerd uitsptappen Ligt. Als die niet uitstapt dan gebeurt het niet. Plus Onana had nog niet uit goal moeten rennen. Maar verder goede partij van Joel. Hij valt me tot nu toe wel tegen als aanvoerder. Als woordvoerder van de selectie naar buiten toe althans

     2. Ab is fan van Johan en Jonk

      Over “dat je nog steeds reageert” gesproken 😂😂😂. Gisteren Veltman één van de beste. Gisteren waren er geen “beste”, hooguit minst slechte en daar behoorde Veltman niet toe. Misschien komt het omdat je geen zicht had op het gehele veld en alle bewegingen en anders hebben ze vast wel een brillenzaak in Noorwegen.

     3. EugAjax

      AB je hebt nu al weer drie keer gereageerd en geen enkel woord inhoudelijk hahahahaha. Sorry je bent echt niet serieus te nemen, en dan ook nog een verhaal over een beleggingsclub hahahaha als dat al zo is dan heb ik nog nergens een hedgefund meegemaakt met zoveel winstpotentieeel. Je bent gewoonweg lachwekkend. En nu ook al paar keer weer 1 zinnetje uit verhaal halen en dan “indojood luister even wat hij nu weer zegt……” hahahaha. Comedy capers met jou. Ik moet echt wel lachen om je. Ga zo door beetje humor door tussen de ellendige seizoensstart altijd goed

     4. Remco425

      Zoals De Ligt meerdere keren de kloten van Veltman redde als die weer volledig uit positie liep…

  2. Arie

   Die Veltman kan beter zijn mond houden samen met Zyech wat een bagger.
   Dolberg moeten ze eens met bruikbare ballen bedienen zodat hij er iets mee kan. Graag een twee benige middenvelder als Sneider die ze hebben laten lopen sukkelsssss. Die jonge spelers Mogen geen fouten maken omdat de oudere niet thuis geven.

  3. FrankiC

   Veltman speelde een hele verdienstelijke pot. Younes en De Ligt waren degene die een ruime voldoende haalden. Maar dan…
   Ik hunker tijdens zo’n wedstrijd naar Sinkgraven op lb. Ik overweeg, net zoals ik vroeger weigerde naar het Nederlands XI-tal te kijken als Kuijt meedeed, om niet meer naar Ajax te kijken als Dijks mee speelt. Zó onbeholpen en dan die positionering, heeft geen idee waar hij moet lopen.

   Reden: té laat, slecht of niet ingekocht. Net als vorig jaar lopen we schade op als het erom gaat.
   Foei.

  4. FrankiC

   Veltman speelde een hele verdienstelijke pot. Younes en De Ligt waren degene die een ruime voldoende haalden. Maar dan…
   Ik hunker tijdens zo’n wedstrijd naar Sinkgraven op lb. Ik overweeg, net zoals ik vroeger weigerde naar het Nederlands XI-tal te kijken als Kuijt meedeed, om niet meer naar Ajax te kijken als Dijks mee speelt. Zó onbeholpen en dan die positionering, heeft geen idee waar hij moet lopen.

   Reden: té laat, slecht of niet ingekocht. Net als vorig jaar lopen we schade op als het erom gaat. Foei.

   1. -buitenkantje rechts-

    Veltman… serieus? Younes deed zijn gewoonlijke trucje weer en kon daar enig gevaar mee stichten, maar met samenspel, voorzetten, snel aanvalsspel had dat toch niks te maken? Heb jij meer dan 3 aanvalscombinaties gezien? Younes behaalde zijn gebruikelijke niveau en dat was pijnlijk om te zien genoeg om de beste speler van Ajax te zijn.. Dojks daarentegen vond ik boven zichzelf uitstijgen.. speelde verdienstelijk voor zijn doen. Ik verwijt Dijks niks.

  1. Charka53

   we kunnen nu wel zeuren over een fout waaruit een doelpunt is gevallen maar als die schutters voorin de bal nu eens in het net schieten was er niets aan de hand .

 2. BoyVanAjax

  Maar 0-2 of 1-2 winnen uit is heel lastig, maar we zullen inderdaad hopen moeten blijven houden!

 3. Iceman

  Ja hij haalt een bal weg en maakt een grote fout waar door Ajax de Wedstrijd verliest. En dan heeft Meneer nog het gorre lef om te roepen dat Ajax het wel zal redden in Noorwegen en dat wij zelf 2 moeten maken en er geen tegen mogen krijgen. Nou Veltman is de enige gek die daar nog in gelooft. Met deze selectie zeker niet en Marc blijf lekker op de Euro’s zitten wat een beleid wat een bestuur het gewoon een kleuterklas dit Ajax en ze blijven maar jongen kindjes contracteren…ik vrees het ergste zondag tegen FC Groningen.

   1. Ajax1958

    Die jongen is net 18, mag die een fout maken? Btw wordt er achterin nog een beetje gecoached door onze aanvoerder?

    1. Litmanen

     Alle wedstrijden maakt De Ligt beslissende fouten! Groot talent maar debiel om iemand anders de schuld te geven. Achttien of achtentwintig. Hij staat daar!

    2. Remco425

     Klopt Ajax1958. Veltman moet dan voor de rugdekking zorgen. Zéker als er eentje aan zíjn kant doorkomt. Verder was De Ligt als 17-jarige onze beste verdediger. Knapte ook op de plek van Veltman een paar keer vuil werk op.

    3. KBouter

     Ajax1958 Natuurlijk mag hij dat is ook een leerproces en word hij alleen maar beter van.

     Ik zeg alleen dat velen hier Veltman onterecht als schuldige aanwijzen, dat Veltman er niet veel aan kon doen omdat Ligt verkeerd instapte.

     1. Ajax1958

      Is ook zo, maar ik zie Veltman regelmatig gekke dingen doen terwijl hij de routinier is. Keizer had hem geen aanvoerder moeten maken, want hij heeft zijn handen vol aan zijn eigen spel, het is geen leider, kan niet organiseren en verdediging leiden.

   1. Charka53

    Natuurlijk ben je niet gek Brokamp alleen dit gaat niet gebeuren we zijn dit seizoen erg slecht begonnen door verschillende omstandigheden en daar zijn ze nog niet uit dus ga er maar van uit dat we daar ook een klopje krijgen.

 4. Ajaxamsterdam009876

  Iedereen kan wel altijd haten op Veltman, maar zo’n slechte wedstrijd speelde hij niet (bal van de lijn), de tegengoal was voornamelijk matthijs zijn schuld maar Veltman ging natuurlijk ook niet vrijuit! Ik vind het koppel viergever – de ligt te zwak, daar moet sowieso nog een versterking worden gehaald

  1. Remco425

   Veltman was drama. Op die bal van de lijn na deed hij zo’n beetje alles fout. Speler van de goal kwam van zijn kant, passing was slecht, voorzetten waren slecht.

   1. Litmanen

    Volgen keer die Golden Retriever laten kijken.
    De goal was een fout van De Ligt. Gaf hij zelf toe trouwens.

 5. AFCA my World

  Hopelijk ligt veltman er snel wel uit,laat de jonkies + huntelaar het maar doen, dit lijkt niet eens op voetbal ! ⚽️

 6. -buitenkantje rechts-

  Veltman is geen aanvoerder. Iett aanwezig in het veld. Geen realistische weergave ban de wedstrijd. Geen uitstraling. Een matige verdediger die eigenlijk verkocht had moeten worden, mar waar geen belangstelling voor was. Krijg de indruk dat Marc zich behoorlijk misrekend heeft betreft Veltman. De contactverlenging die gegeven is om zodoende een hogere transfersom te kunnen bedingen?
  Eigenlijk kan je Veltman niet kwalijk nemen dat hij geen Ajaxwaardige speler is.

  1. Ajax1958

   Oeps BR, dat vind ik ook, maar ik krijg dan kommentaar. Vind het een matige speler die al 3 seizoenen stil staat in ontwikkeling. Ik zeg door selecteren, zowel lb als rb.

  2. Litmanen

   BR, de enige twee die gisteren een fatsoenlijk niveau haalden waren Younes en Veltman de twee meest gehate Ajacieden.
   Of worden mensen nu al geslacht vanwege het interview na zo’n deceptie?

   Begin eens over vd Beek en Ziyech. Als er twee echt heel slecht waren……..

   1. paullus

    ziyech was slecht maar werkte als een paard
    schone die ging ook weer steeds slechter spelen
    word veel tetraag in de voortzetting van het spel

   2. Bakkie

    Je snapt het nog steeds niet he, Litmanen… Zal het nog 1 keer uitleggen: Veltman was gister inderdaad niet de slechtste, hij haalde zijn niveau, namelijk een 6. Ziyech en vdBeek scoorden gister misschien wel een 5, maar hun niveau ligt op een 7 of een 8. Dit is wat BR bedoelt met “matige verdediger”

    1. Litmanen

     Bakkie heeft dus liever spelers die een 5 halen dan een 6?
     Omdat ze in vorm een 7 halen?
     wanneer komen ze dan in vorm? Eind van het seizoen?
     Ziyech en VdBeek haalden trouwens een 4.
     Als jij cijfers mag geven mag ik dat ook.

     1. Litmanen

      dus voldoende. En de rest? allemaal een tien?
      Hans Anders schijnt een aanbieding te hebben.

 7. Jimmy1971

  Maar als 1 ding vanavond is gebleken is dat we het met de eigen jeugd alleen ook niet gaan redden ..
  Er moet echte kwaliteit en ervaring aangekocht worden !!

 8. Gido

  Met deze verdediging moet je er elke wedstrijd 3 maken. Die Noren hadden er nog 2 kunnen maken.

  1. Gido

   En Veltman kan er zelf weinig aan doen, doet zijn stinkende best en is een echte Ajacied. Vorig jaar kwam die bal er niet want had Sanchez hem al weggehaald. Nu komen zijn tekortkomingen aan het licht.

  2. Litmanen

   En hoeveel deed ons middenveld en aanval? Of moet de verdediging ze er ook nog inschieten?

   1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Wie moet er volgens jouw mening altijd opbouwen? Ehhhh, oh ja Veltman. Waar zou volgens jou de opbouw dan moeten beginnen …… ehhhhh verdediging. Waar gebeurde dat niet, ook niet vanaf de juiste posities, ehhhhhh bij de verdediging. Wie moet tijdens de wedstrijd ingrijpen ….. ehhhhh de aanoerder en wie is dat ook al weer bij Ajax ……. ehhhhhhh hebben we niet.

 9. Iedereen heeft een mening

  Ik heb geen 4 of 5 kansen gezien. De beste kansen waren voor Rosenborg. Hoe diep kun je zinken in een paar maanden tijd. Van EL-finale naar geen EL. 1 voordeel, alle aandacht kan straks naar de competitie 😩😩😡😡

 10. JohnDoe77

  Het is bizar om te zien! Met Sanchez erbij konden we vorig seizoen met matige spelers toch een verdediging laten zien die iedereen “solide” vond. Zonder worden de tekortkomingen overduidelijk. Viergever vind iedereen niet van het gewenste niveau, al speelde hij vorig seizoen best aardige wedstrijden, Dijks was al weg en daar waren we blij mee, De Ligt is nog te groen zonder leider naast hem die kan corrigeren, Veltman is al jaren de mindere verdediger in vergelijk met Tete, maar toch is die weg en Veltman nota bene aanvoerder…En nog erger; wat zit er voor verdedigers op de bank?
  Waar zijn de types Sanchez, Aldeweireld, Vertonghen, Vermalen, Stam, De Boer, etc?! Zo hebben we niets te zoeken in Europa en krijgen wij het nog lastig om de top drie te halen in Nederland!

  1. Remco425

   Sanchez is gewoon een heel groot verschil. Als de verdediging goed staat loopt de rest van het team ook veel beter. Zelfs een paar weken geleden tegen een veel sterkere tegenstander als Nice speelden we bepaalde fases erg sterk.

  1. dickst14

   Hij zou eens moeten beginnen om niet plichtmatig als een wijf het gat op de vleugel steeds dicht te lopen. Hij loopt op een manier dat ie de bal liever niet heeft en zorgt ervoor dat Netes Kluivert naar binnen moet. Ach laat ik er over ophouden. Hopelijk komt Almere City nog met een goed bot

 11. RonJ64

  Is aanvoerder dus hoort dan zgn. De Tv te woord te staan, iets wat m ook al niet echt goed afgaat, op dingen die hij misschien repareerde van een ander, was dit een beginnersfout klaar wn steek dan hand in eigen boezem, ik voorzie als er niet snel wat gaat gebeuren een Rampjaar ?!?…laat ik het mis hebben !

 12. ajaxpers

  Jammer dat de aanvoerder zo weinig/geen zelfreflectie heeft en geen woord over zijn eigen spel zei. Wat miste ik de tackels van Tete en de power van Bazoer etc. Dit gaat hem niet worden.

 13. Ajaxfoort

  Het resultaat moet beter, het spel moet beter…. eigenlijk moet alles beter. Ze speelden na de 0-1 alsof het 2-0 stond. Nee mannen, hier moet echt nog heel wat gebeuren.

 14. Indojood

  Leuk zo’n artikel over Veltman, komt meneer Pavlov weer rondbazuinen dat het een wereldvoetballer is. Jullie zijn ook een stelletje pleurislijers daar bij Ajaxfanzone, haha.

 15. Brokamp

  Wat typerend voor de avond was is het verschil tussen links en rechts. Op rechts kwam er deze hele wedstrijd niets uit. En op linksWaren het Youness en Dijks die goed speelden terwijl de schakel daartussen, Zyech, erg ongelukkig was. Daar kwam het enigste gevaar vandaan. Het verdedigende centrum en Veltman waren matig.

 16. Brokamp

  Typerend voor het beleid bij Ajax de rechtervleugel: een aantal jaren geleden hadden we vd Wiel, speelde goed haalde het Nederlands elftal en had van Rijn achter zich. vd Wiel moest weg van Rijn moest erin, speelde goed haalde het Nederlands elftal maar Tete zat er achter. Van Rijn moest weg Tete moest erin, speelde goed haalde het Nederlands elftal maar moest weg. Waarom? Niets zat er achter dan maar Veltman op die positie een centrale verdediger, speelt matig, haalt desondanks het Nederlands elftal en wordt notabene benoemd tot aanvoerder. Snap jij het nog, ik niet. Hoe dom kun je zijn, 3 goede rechter verdedigers op rij verkopen met dit als resultaat.
  Dat Marc Overmars een prima verkoper is dat weten we allemaal maar inkopen is wel even wat anders. Als je een goede inkoper wil hebben moet je verstand van voetbal hebben, inzicht wat je op welke posities te kort komt. Vorig jaar heb ook ik genoten van het leuke opportinistische spel wat er gespeeld werd. Maar wat toen al duidelijk werd in de wedstrijden tegen Lyon en Schalke is dat dit elftal evenwichtig slecht in elkaar steekt. Wat dat betreft heb ik weinig vertrouwen in het TH. 3 Topvoetballers bij elkaar die een prachtige carriere hebben gehad maar als je dit niet ziet heb ik mijn bedenkingen over hun visie. Het wordt tijd dat er eens een echte INKOPER wordt aangeste.

 17. skel

  Nee maar volgende week wel….ach het geld is al binnen voor dit seizoen….. en de supporters moeten er maar genoegen mee nemendat ajax na een zomervakantie op het pec zwolle niveau zit…..echt een topclub…..

 18. Remco425

  Waardeloze analyse van Veltman. Vanaf het begin in de verdediging terwijl de interviewer dit keer gewoon gelijk had. Een totaal verkeerd beeld van de wedstrijd weergeven, geen zelfreflectie (“bal ging over de verdediging”, nee Veltman, de bal ging over jou) en zo’n beetje de hele schuld van de nederlaag bij de aanval leggen terwijl de verdediging minstens zo slecht was. Sterker, de beste speler was een aanvaller (Younes) en hijzelf 1 van de slechtste.

 19. Yindi

  Wat een gezeik over Veltman. Waarom gaat het niet over Zynech, Neres, Kluivert? Deze laatste 3 speelden op amateur-niveau

 20. Yindi

  Wat een gezeik over Veltman. Waarom gaat het niet over Zynech, Neres, Kluivert, Keizer (want die vergat de Jong in te brengen) laatste 3 speelden op amateur-niveau

 21. FrankiC

  Natuurlijk verwijt ik Dijks ook niets. Hij wordt opgesteld en trekt zijn kicksen aan. Hij kan niet beter en snapt het spelletje niet.
  Younes is nu eenmaal geen combinatie voetballer, maar ik schuif naar het puntje van mijn stoel als hij de bal krijgt. Wederom de beste aanvaller. Neres heeft het niveau niet dat zijn koopprijs deed vermoeden. Had ook moeite met positionering. Liep veel dicht.
  Hé BR, je baalt toch niet dat de 2 besten (volgens mij dan), niet in jouw beginopstelling stonden? 😉

  1. -buitenkantje rechts-

   Goed dat je al kunt relativeren FrankiC.. Zover was ik nog niet. Over Younes worden we het niet eens denk ik. Waar jij op het puntje van je stoel gaat zitten erger ik me vaak aan zijn gebrek aan variatie en combinatiespel. Heb ook geen enkele voorzet op maat gezien. Tja.. wat moet je met dit Ajax.. begin te denken dat er iets funamenteel fout is.. afbreken dan maar en opnieuw opbouwen?

   1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Afbreken en opbouwen werkt alleen als een hoop mensen vertrekken en dan bedoel ik niet de spelers.

   2. FrankiC

    Het zit me nog erg hoog hoor masr het kwaad is al geschied, dat is het probleem.

    Na de finale had Ajax meteen moeten laten blijken dat dit de opmaat was naar meer: CL en versterking (Sneijder en/of verdedigende Belg, desnoods Nigel en een Rb/Lb). Maar het is afbreuk en etalageverkoop geworden. Ipv dat spelers naar Ajax willen komen, willen ze nu weg. Dat is onbegrijpelijk en Ajax aan te rekenen.

    Wij bekijken het van de zijlijn en weten vaak niet wat er achter de schermen is gebeurd. O, wat had ik graag bij de gesprekken met Bosz gezeten. Ik krijg steeds meer de indruk dat de egootjes die nu deel van het TH e.d. uitmaken, meer naar hem hadden moeten luisteren. De eisen van Bosz voor direct inzetbare versterking, waren IN HET BELANG VAN AJAX. Nu hoef ik niet zo te schreeuwen, maar het zittende ‘hart’ voelde dat de eigen posities werden aangetast. Kwamen met kreten als een trainer is een passant en niemand is groter dan de club. Ze hadden volgens mij moeten zeggen: daar zit wat in, hetgeen direct een eigen doodsvonnis zou zijn geweest.

    BR: niet meteen afbreken. Alleen Voor Dolberg even meer incasseren dan hij waard is en meteen gaan investeren in jongens die graag willen (je kent mijn namen: Larsson, Mahi, Dumic, Hateboer, Modric (hi, hi), Kane, Stengs (2018/2019) etc etc. Dijks en Viergever in een ruil betrekken graag….

     1. FrankiC

      Ga ik zeker op letten. Ik zag vorige week al een weergaloze goal van hem. Nog in het Heerenveen shirt (tegen amateurs).

     2. -buitenkantje rechts-

      Ja, tegen Buitenpost.. Snel, kan zowel links- als rechtsbuiten, technisch vaardig. Brak in 2016 zijn been anders had hij al vaker in de basis gestaan bij Heerenveen.

  2. De Nees

   Helemaal eens FrankiC. En we kunnen per speler een analyse maken wat ie goed/ fout deed maar de oorzaak ligt dieper, we klagen ieder jaar over hetzelfde. Jaar na jaar bewijst THA dat er begrip ontbreekt hoe je een elftal moet samenstellen, dat betekent afstemmen op sterkte/zwaktes vd spelers, INCL de type trainer die je aanstelt. Type trainer moet passen bij je elftal, met Bosz werkte dat goed, harde trainer met duidelijke visie. Keizer is weer een probeersel, het is gewoon op hoop van zegen. TH heeft geen oog wat elftal nodig heeft maar heeft na Bosz een les geleerd en kiest voor gelijkgestemde meningen want dat is veilig, ziedaar Keizer. Ziyech, Beek, Jong moeten met elkaar strijden om hun 3 posities, daarachter moet je een goeie ervaren controleur staan. Dus niet Schone maar durf daar een investering te doen. Als Ziyech poep speelt dan Jong erin, geen eeuwig krediet geven. Spits wordt maar niet bereikt, waarom kan daar niet op getraind worden totdat ze er maf van worden? Achterlijn halen en voorzetten is niet moeilijk, geen dure aankoop nodig in principe. Aansluiting spits en MV in 16 is er niet omdat de flank of niet of te onpas levert. Durf te investeren in 1 of 2 goeie ervaren CV die rest vd verdediging aanstuurt. Als CV+MV kwalitatief sterk is dan kunnen ook de mindere/ jeugdige spelers aanhaken.

 22. Yindi

  Wat een gezeik over Veltman. Waarom gaat het niet over Zynech, Neres, Kluivert, Keizer (want die vergat de Jong in te brengen). Genoemde 3 speelden op amateur-niveau.
  Houdt op over Veltman!!
  Drrai de tv eens om dan zie je het vermoedelijk beter!!

 23. Ajax belg

  ik moet er niet aandenken wat er gebeurt als we verliezen van Groningen. dat kan zo maar gebeuren metdeze groep

 24. Ronbo

  Miste niet alleen scherpte voor het doel hoor, ook op t middenveld en de verdediging hadden geen of weinig scherpte. Maar alla zondag wel die scherpte tonen en in Noorwegen ff laten zien dat t een vergissing was.

 25. Yindi

  Widi, ik mis jou op dit forum na gisteravond. Ben jij net zo geschrokken als ik? Heb ff overwogen niet te reageren maar dat is lastig omdat iedereen het steeds (enigszins onterecht) over Veltman heeft. Het kan toch niet zo zijn dat ze allemaal niet meer kunnen voetballen? Organisatorisch klopt het niet volgens mij en dan kom ik uit op Keizer. Ben beetje bang dat hij niet de juiste man zal blijken te zijn voor dit Ajax. Tegen Nice ging het nog maar het wordt elke week slechter!!

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   Tegen Nice was het wisselbeleid juist dramatisch waardoor de hele organisatie verdween en Nice terug kon komen in de wedstrijd.

   1. Ab is fan van Johan en Jonk

    Verder is Widi denk ik onderweg naar Overmars om hem te vertellen dat hij het vertrouwen in hem onherstelbaar heeft beschadigd. 😉

    1. Ab is fan van Johan en Jonk

     Daar loopt hij Eug ook tegen het lijf denk ik zo. Die is ook zwaar teleurgesteld en een depressie nabij.

 26. Yindi

  Dus Ab is f v J en J: mee eens dat het wel eens voor 30% aan de spelers en 70% aan Keizer ligt dat we nu in deze situatie zijn beland? Dramatisch om dat te moeten vaststellen hoor. Lees net ook dat Zynech het bestuur van alles verwijt!! Deed hij mee dan gisteravond? Beetje zelfreflectie zou op z’n plaats zijn in deze.!!!

 27. Yindi

  Was er geen interesse van Liverpool voor Zynech? Misschien nog eens bellen met Engeland? Ruil voorstellen met Wijnaldum? Goede voetballer met de nodige ervaring op niveau. mv met Wijnaldum/vd Beek/De Jong.

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   Denk dat Wijnaldum liever Europees speelt en in de PL. Zowel qua wedstrijden als financieel veel aantrekkelijker. Daarnaast valt het bij de diverse supportersgroepen (met name Feijenoord) niet zo goed als hij naar Ajax gaat. Brengt niet echt rust in de tent 😉

 28. a.p.

  wat nu…a.s. zondag de gehele Arena achter Ajax gaan staan en dan krijgen ze hopelijk het vertrouwen weer terug. We Moeten Verder

 29. Frip

  Ik ben het deze keer eens met veldman de ligt mag niet instappen en pure pech van veltman dat hij verkeerd stapt

  1. Remco425

   En dat Veltman als ervaren speler totaal niet anticipeert op wat een 17-jarige onervaren speler zou kunnen doen, noch op wat zijn directe tegenstander zou kunnen doen. Liep volledig uit positie tussen wal en schip en verzoop daar dus door. Tuurlijk was het een fout van De Ligt, maar Veltman was er minstens zo schuldig aan. Verschil is alleen dat er van Veltman wat ervarenheid wordt verwacht. Maar in plaats daarvan legt hij heel makkelijk en laf alle schuld bij de 17-jarige onervaren speler. Klaassen zou dat NOOIT gedaan hebben. Die kwam voor zijn medespelers op en stak de hand zelfs als het onterecht was nog in eigen boezem.

 30. fjonkman

  Ik vraag me af waar Veltman het idee vandaan haalt dat we nog niet zijn uitgeschakeld… we hebben Rosenborg in een zetel geplaatst door de thuiswedstrijd volledig te verkloten, waardoor ze in eigen huis gewoon lekker hun eigen spelletje kunnen spelen. Oftewel, lekker achteruit lopen en Ajax er weer uit counteren. Ik zie dit niet meer goedkomen.. dit word gewoon een seizoen om snel te vergeten… en dan is het klotespel pas net begonnen!!

Reageren is niet mogelijk.