Gametalk Ajax – Rosenborg: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt donderdagavond om 20:45 uur de eerste wedstrijd in de playoff-ronde van de Europa League tegen BK Rosenborg. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.


Related posts

45 Comments

    1. Bakkie

      Ik merk dat ik minder enthousiast ben dan normaal. Heeft denk ik te maken met de gebrekkige selectie

      1. Indojood

        Heb ik ook last van. Toch zit ik er vanavond weer in 429. Bovendien bekruip me het gevoel dat de invloed van Bosz groter was dan menigeen hier denkt. Blijft opmerkelijk dat het ging lopen toen Bosz volledig zijn eigen plan ging trekken.

        1. Emilio4Ajax

          Gek hè…iedereen die vorig jaar afgezeken werd wordt nu gemist…Weten en waarderen wat je hebt, want je weet nooit wat je krijgt… Ben dr bang voor vanavond…❌❌❌❤️??

        2. KBouter

          Keizer nog ff de kans geven, het is nog vroeg. Ik kan me nog herinneren dat jij vorig jaar bij Bosz ook ging twijfelen en dat dat later om sloeg in vertrouwen.

          Maar wanneer Ajax ook deze wedstrijden verliest, kan ik me voorstellen dat Keizer het moeilijk gaat krijgen want de supporters zullen zich keren tegen dit Ajax. (bestuur TH ) Terecht of niet terecht…ze zullen zich gaan roeren!

          1. Indojood

            Ja, er waren toen indicaties dat Bosz ging terugvallen op de zekerheden van FdB, toen ging ik twijfelen of hij het ging redden. Mooi dat hij zijn eigen plan trok.

            Wat betreft het TH, dan is het terecht mocht dit onverhoopt gebeuren. Europees voetbal mislopen is een regelrechte schande. 65-66 was dat voor het laatst (90-91 tel ik niet mee omdat we geschorst waren).

          2. KBouter

            Tja, maar als je kijk naar vorig seizoen..finale EL en we zijn alleen Klaassen en Traore kwijt, voor Klaassen speelt Donny.. als we de EL niét halen, ligt dat aan het TH of eerder aan een misschien te lichte trainer? De selectie is niet eens zo veel minder geworden, ook al was het vaak billenknijpen vorig seizoen maar tegen Nice speelden we eerder naïef dan tactisch en ook de wissels waren niet van wereldklasse. Oké…TH stelt de trainer aan!

          3. EugAjax

            AB lees de volgende zin even paar keer goed na
            “Bosz vind Kruzen een betere (assistent) spitsen trainer dan Bergkamp”
            Edwin probeerde het aan Dolberg cs voor te leggen en die is nog aan bijkomen van het lachen……..
            Alleen al voor die inschatting van Bosz moet je je handen dichtknijpen dat Petertje zijn hand overspeelt heeft. Mannen als ajaxpers, Forever14 etc hadden al door dat Petertje raar figuur is en weining loyaal naar Ajax. Gelukkig zit hij goed bij Dortmund. Kijken of hij na 1 jaar daar alle geelzwarte mannen er ook uit wil werken……..

          4. Ab is fan van Johan en Jonk

            Goh, en toen? Ajax is weinig loyaal naar Cruijff. Daar wel eens aan gedacht slimpie. Bergkamp moet gewoon vertrekken, is geen betrouwbaar persoon. Groot voetballer maar niet betrouwbaar.

          5. EugAjax

            AB wat heeft Bosz in godsnaam met Cruijff te maken? Kom eens met een mening. Heb jij ook Kruzen hoger zitten dan Bergkamp kerel? Ik ben benieuwd maar dan ook echt benieuwd.

  1. BoyVanAjax

    Ik wad ff teleurgesteld na de CL uischakeling, mu nu heb ik er weer veel zin! Ik zal gaan kijken!

  2. -buitenkantje rechts-

    Zit er nu al klaar voor. Mooie pot om het moraal wat op te vijzelen.. Benieuwd naar het spel van Ajax.

  3. Charka53

    Laten we maar hopen dat door alle perikelen van de laatste tijd Keizer alles op de rails heeft en dat we een leuke pot te zien krijgen met goede afloop.

  4. ajaxpers

    Onana
    Viergever, Sanchez, de ligt, veltman
    Donny, ziyech, schone(frenkie)
    Neres, dolberg, kluivert(younes)

  5. JohnDoe77

    We kunnen wel weer een goed resultaat gebruiken! Kunnen we meteen iedereen laten zien dat er in de JC ArenA niets te halen is!!

    1. Yindi

      Wedstrijd vanavond kon wel eens cruciaal zijn voor rest van het seizoen. Als het mis gaat dan is er crisis de komende maanden, mineur waar je dan zo maar heel lang in kunt zitten. Speel je een dijk van een wedstrijd dan geeft dat weer enorm veel vertrouwen. Billen knijpen dus!!!

  6. FrankiC

    Ik hoop op de zelfde beginopstelling als tegen Nice. Volgende week donderdag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Volle bak jongens, alsof er niets gebeurd is en we uiteindelijk naar de poulefase gaan.

  7. JohnDoe77

    Het lag Ajax vorig seizoen in elk geval goed om thuis te beginnen! En hopelijk met een goede Sanchez in de basis! Hij verdient het wel om met een sterke wedstrijd afscheid te nemen!

    1. BobbyHaarms

      Zeker in dit soort wedstrijden kan je KJH goed gebruiken. Maar goed, laten we hopen dat Dolberg nu eindelijk wakker is want die indruk heeft ie nog niet echt gegeven.

      1. bs

        Er is hard getraind om de aanvoer richting Kasper te verbeteren!! Ik verwacht Neres in de basis. Frenkie ipv Schone en Davinson moet gewoon maar blijven. Hij maakt op de training een ontspannen indruk, hoop dat hij er vrede mee heeft.

      2. Bakkie

        Als je speelt zoals we nu doen, heb je aan Huntelaar net zoveel als aan Dolberg in de spits: Namelijk heel weinig.

  8. Iceman

    Succes Boys. Laat ons trots wezen dat wij ons suporter mag noemen en zijn van de beste club van Nederland pak ze in die gasten.

    1. Ab is fan van Johan en Jonk

      36 doelpunten tegen in 19 wedstrijden. Top. Ploeg staat stijf onderaan. Goed gedaan Ajaxpers.

  9. Melvis

    Sanchez idd gewoon opstellen, kan hij mooi weer focussen op voetbal en versterkt het signaal van ons Ajax dat we ons niet laten manipuleren door die groot geld clubs! Poot stijf houden en Rosenborg gewoon klop geven??

  10. Melvis

    Liefste zou ik zien:
    Onana
    Veltman Sanchez de Ligt Viergever
    Van de Beek, De Jong, Ziyech
    Neres, Huntelaar, Kluivert

  11. -buitenkantje rechts-

    Voorkeur:
    Onana
    Zeefuik. Veltman Sanchez. Viergever
    Schöne
    vd Beek. Ziyech
    Neres. Huntelaar. Kluivert

    1. EugAjax

      Mooie opstelling BR, 4,eigen jeugdspelers en 7 Nederlanders. Een Ajax waar ik me mee kan indentificeren. En dan ook nog bol van kwaliteit! Hopelijk luistert Keizer naar je grotendeels?. En van wat ik lees de messen worden al geslepen mocht het onverhoopt niet lukken. Ik heb er vertrouwen in ondanks de zware omstandigheden en ook lastige tegenstander die we geloot hebben, echter nivo RBK is stuk lager dan ons aller Ajax, zeker jouw opstelling ?

  12. Linda.ajax

    Tuurlijk gaan we kijken. We houden van Ajax. Misschien Huntelaar iets meer laten spelen vanavond. Is lekker gemotiveerd. ??????

  13. Basisspeler

    Wordt een lastige pot. Rosenborg gaat op de counter spelen met snelle aanvallers en gevaarlijke spits. Verwacht een 1-1 of 1-2

Comments are closed.