There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Rosenborg: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt donderdagavond om 20:45 uur de eerste wedstrijd in de playoff-ronde van de Europa League tegen BK Rosenborg. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.Gerelateerde posts

45 reacties

  1. Bakkie

   Ik merk dat ik minder enthousiast ben dan normaal. Heeft denk ik te maken met de gebrekkige selectie

   1. Indojood

    Heb ik ook last van. Toch zit ik er vanavond weer in 429. Bovendien bekruip me het gevoel dat de invloed van Bosz groter was dan menigeen hier denkt. Blijft opmerkelijk dat het ging lopen toen Bosz volledig zijn eigen plan ging trekken.

    1. Emilio4Ajax

     Gek hè…iedereen die vorig jaar afgezeken werd wordt nu gemist…Weten en waarderen wat je hebt, want je weet nooit wat je krijgt… Ben dr bang voor vanavond…❌❌❌❤️🍻😎

    2. KBouter

     Keizer nog ff de kans geven, het is nog vroeg. Ik kan me nog herinneren dat jij vorig jaar bij Bosz ook ging twijfelen en dat dat later om sloeg in vertrouwen.

     Maar wanneer Ajax ook deze wedstrijden verliest, kan ik me voorstellen dat Keizer het moeilijk gaat krijgen want de supporters zullen zich keren tegen dit Ajax. (bestuur TH ) Terecht of niet terecht…ze zullen zich gaan roeren!

     1. Indojood

      Ja, er waren toen indicaties dat Bosz ging terugvallen op de zekerheden van FdB, toen ging ik twijfelen of hij het ging redden. Mooi dat hij zijn eigen plan trok.

      Wat betreft het TH, dan is het terecht mocht dit onverhoopt gebeuren. Europees voetbal mislopen is een regelrechte schande. 65-66 was dat voor het laatst (90-91 tel ik niet mee omdat we geschorst waren).

     2. KBouter

      Tja, maar als je kijk naar vorig seizoen..finale EL en we zijn alleen Klaassen en Traore kwijt, voor Klaassen speelt Donny.. als we de EL niét halen, ligt dat aan het TH of eerder aan een misschien te lichte trainer? De selectie is niet eens zo veel minder geworden, ook al was het vaak billenknijpen vorig seizoen maar tegen Nice speelden we eerder naïef dan tactisch en ook de wissels waren niet van wereldklasse. Oké…TH stelt de trainer aan!

     3. EugAjax

      AB lees de volgende zin even paar keer goed na
      “Bosz vind Kruzen een betere (assistent) spitsen trainer dan Bergkamp”
      Edwin probeerde het aan Dolberg cs voor te leggen en die is nog aan bijkomen van het lachen……..
      Alleen al voor die inschatting van Bosz moet je je handen dichtknijpen dat Petertje zijn hand overspeelt heeft. Mannen als ajaxpers, Forever14 etc hadden al door dat Petertje raar figuur is en weining loyaal naar Ajax. Gelukkig zit hij goed bij Dortmund. Kijken of hij na 1 jaar daar alle geelzwarte mannen er ook uit wil werken……..

     4. Ab is fan van Johan en Jonk

      Goh, en toen? Ajax is weinig loyaal naar Cruijff. Daar wel eens aan gedacht slimpie. Bergkamp moet gewoon vertrekken, is geen betrouwbaar persoon. Groot voetballer maar niet betrouwbaar.

     5. EugAjax

      AB wat heeft Bosz in godsnaam met Cruijff te maken? Kom eens met een mening. Heb jij ook Kruzen hoger zitten dan Bergkamp kerel? Ik ben benieuwd maar dan ook echt benieuwd.

 1. BoyVanAjax

  Ik wad ff teleurgesteld na de CL uischakeling, mu nu heb ik er weer veel zin! Ik zal gaan kijken!

 2. -buitenkantje rechts-

  Zit er nu al klaar voor. Mooie pot om het moraal wat op te vijzelen.. Benieuwd naar het spel van Ajax.

 3. Charka53

  Laten we maar hopen dat door alle perikelen van de laatste tijd Keizer alles op de rails heeft en dat we een leuke pot te zien krijgen met goede afloop.

 4. ajaxpers

  Onana
  Viergever, Sanchez, de ligt, veltman
  Donny, ziyech, schone(frenkie)
  Neres, dolberg, kluivert(younes)

  1. -buitenkantje rechts-

   Viergever en Veltman ff omdraaien. Voor de rest zou het best kunnen kloppen.

 5. JohnDoe77

  We kunnen wel weer een goed resultaat gebruiken! Kunnen we meteen iedereen laten zien dat er in de JC ArenA niets te halen is!!

  1. Yindi

   Wedstrijd vanavond kon wel eens cruciaal zijn voor rest van het seizoen. Als het mis gaat dan is er crisis de komende maanden, mineur waar je dan zo maar heel lang in kunt zitten. Speel je een dijk van een wedstrijd dan geeft dat weer enorm veel vertrouwen. Billen knijpen dus!!!

 6. FrankiC

  Ik hoop op de zelfde beginopstelling als tegen Nice. Volgende week donderdag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Volle bak jongens, alsof er niets gebeurd is en we uiteindelijk naar de poulefase gaan.

 7. JohnDoe77

  Het lag Ajax vorig seizoen in elk geval goed om thuis te beginnen! En hopelijk met een goede Sanchez in de basis! Hij verdient het wel om met een sterke wedstrijd afscheid te nemen!

  1. BobbyHaarms

   Zeker in dit soort wedstrijden kan je KJH goed gebruiken. Maar goed, laten we hopen dat Dolberg nu eindelijk wakker is want die indruk heeft ie nog niet echt gegeven.

   1. bs

    Er is hard getraind om de aanvoer richting Kasper te verbeteren!! Ik verwacht Neres in de basis. Frenkie ipv Schone en Davinson moet gewoon maar blijven. Hij maakt op de training een ontspannen indruk, hoop dat hij er vrede mee heeft.

   2. Bakkie

    Als je speelt zoals we nu doen, heb je aan Huntelaar net zoveel als aan Dolberg in de spits: Namelijk heel weinig.

 8. Iceman

  Succes Boys. Laat ons trots wezen dat wij ons suporter mag noemen en zijn van de beste club van Nederland pak ze in die gasten.

  1. Ab is fan van Johan en Jonk

   36 doelpunten tegen in 19 wedstrijden. Top. Ploeg staat stijf onderaan. Goed gedaan Ajaxpers.

 9. Melvis

  Sanchez idd gewoon opstellen, kan hij mooi weer focussen op voetbal en versterkt het signaal van ons Ajax dat we ons niet laten manipuleren door die groot geld clubs! Poot stijf houden en Rosenborg gewoon klop geven💪🏻

 10. Melvis

  Liefste zou ik zien:
  Onana
  Veltman Sanchez de Ligt Viergever
  Van de Beek, De Jong, Ziyech
  Neres, Huntelaar, Kluivert

 11. -buitenkantje rechts-

  Voorkeur:
  Onana
  Zeefuik. Veltman Sanchez. Viergever
  Schöne
  vd Beek. Ziyech
  Neres. Huntelaar. Kluivert

  1. EugAjax

   Mooie opstelling BR, 4,eigen jeugdspelers en 7 Nederlanders. Een Ajax waar ik me mee kan indentificeren. En dan ook nog bol van kwaliteit! Hopelijk luistert Keizer naar je grotendeels👍. En van wat ik lees de messen worden al geslepen mocht het onverhoopt niet lukken. Ik heb er vertrouwen in ondanks de zware omstandigheden en ook lastige tegenstander die we geloot hebben, echter nivo RBK is stuk lager dan ons aller Ajax, zeker jouw opstelling 👍

  1. -buitenkantje rechts-

   Kluivert ook las ik..Dat terwijl Younes mag blijven staan. Onbegrijpelijk!..

 12. Linda.ajax

  Tuurlijk gaan we kijken. We houden van Ajax. Misschien Huntelaar iets meer laten spelen vanavond. Is lekker gemotiveerd. 💪🏻💪🏻💪🏻

 13. Basisspeler

  Wordt een lastige pot. Rosenborg gaat op de counter spelen met snelle aanvallers en gevaarlijke spits. Verwacht een 1-1 of 1-2

Reageren is niet mogelijk.