There are no ads, please add some


Ajax akkoord met voorstel omtrent bezetting F-Side

Ajax heeft met vertegenwoordigers van de F-Side, AFCA Supportersclub en de SVA overeenstemming bereikt over een nieuwe regeling op de F-Side. Doel van de regeling is om de F-Side zo sfeervol mogelijk te maken en de opkomst tijdens wedstrijden te vergroten. Het feit dat de opkomst de afgelopen jaren nogal aan de lage kant was staat in schril contrast met de vele Ajacieden die op de wachtlijst staan.

Met het goedkeuren van het voorstel zullen alle seizoenkaarthouders op de F-Side vanaf dit seizoen elf van de zeventien thuiswedstrijden moeten bezoeken. Mocht je een keer niet kunnen en leen je je kaart uit aan een vriend of familielid dan telt dit ook mee als wedstrijdbezoek. Echter voor personen die dit seizoen geen elf thuiswedstrijden bezoeken zal de seizoenkaart volgend seizoen worden ingetrokken en krijgen zij in overleg een andere plaats in het stadion toegewezen.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

37 reacties

   1. Charka53

    Als je met knap mooi voetbal bedoeld gaan we niet veel winnen , ze moeten meer resultaat voetbal gaan spelen en alleen als ze met enkele doelpunten voor staan mogen ze voor mijn part een voetbal show geven.

     1. Charka53

      Dan maar mooi voetbal vind ikzelf ook fijner om naar te kijken maar weer eens een club finale zou ik ook graag weer eens mee maken.

    1. Marc Overdwars

     Wat voor een voetbal dan ook, het zou altijd ala Ajax gaan maar kampioen worden is Ajax wel weer aan zijn stand verplicht.

 1. TikkieTakkie

  Goed gedaan van Ajax, in de Arena moet het altijd sweervol zijn! Als onze tegenstander het veld op komt dan moeten ze gewoon zich zo laten horen at ze dan al weten dat hier niets te halen valt!

 2. BobbyHaarms

  Goede zaak dit! Gappie van me zit al jaren op de F-Side en achter hem zijn steevast 4(!) lege plekken. Tijd dat dit eindelijk goed aangepakt wordt!

 3. KBouter

  Klopt, eigenlijk van het zotte…er zijn mensen die al jaren op de wachtlijst staan om daar een plek re krijgen, terwijl er gasten zijn die bijna het hele seizoen niet op komen dagen.

  Kan me wel iets voorstellen dat wanneer je daar een seizoenkaart hebt en je ineens een jaartje ” op vakantie moet” dat je ff weg bent. Maar dat geldt voor alle vakken.

  1. KBouter

   Hoop wel dat die knuppel daar die microfoon inslikt…dat boehh geroep is zwaar irritant!!

 4. a.p.

  Die muziemakers moeten ook Ajax eens aanmoedigen als Ajax eens achterkomen, nu gaan ze op dezelfde wijze door met zingen. Het zou goed zijn om in die situaties ons Ajax extra aantemoedigen

 5. Ab is fan van Johan en Jonk

  Tegen Nice was het wel even ouderwets. Noord en Zuid tegen elkaar zingen. Heerlijk geluid dan toch in die betonnen kolos. Zat aan de lange zijde voor een keer en dat klonk best gaaf.

 6. a.p.

  het zou goed zijn als de F side-muziekmakers Ajax extra gaan aanmoedigen als ze plotseling achter komen te staan. Nu gaan ze op dezelfde wijze verder. Dus extra……..power er in!

 7. AFCA my World

  Prima regeling,zo hoort het,stoor mij al jaren aan de lege plekken tegen de kleinere clubs ! ⚽️

  1. Remco425

   Dat kan juridisch dus niet. Je moet de mensen die niet vaak komen in ieder geval een alternatieve plek kunnen bieden. Dat gaat niet als het voor het hele stadion geldt.

 8. Fvanr

  Belachelijk dat je met seizoenskaart niet komt opdagen. Een aanfluiting voor ons als ajacieden als je dit bericht in de media leest. De hoon en spot van lampies en kakkerlakken worden al naar me toegeworpen. Ik moet het de kakkerlakken wel nageven, ze hebben een trouwere supportersschare dan ons mooi weer publiek.

 9. Remco425

  Van mij mag Ajax nog wel verder gaan. Mensen op deze tribune worden geacht fanatiek te zijn. Gewoon minimaal 14 of zelfs 15 wedstrijden aanhouden.

Reageren is niet mogelijk.