Sanchez meldt zich op De Toekomst, maar traint ‘vanwege knieblessure’ niet mee


Davinson Sanchez heeft zich dinsdagmorgen gewoon op De Toekomst gemeld. Hij trainde echter niet mee, zo meldt Mike Verweij van De Telegraaf. Ajax meldt op de website dat dit is vanwege een knieblessure. 

De verdediger lijkt af te stevenen op de transfer naar Tottenham Hotspur. Het is dan ook zeer de vraag of de verdediger donderdag tegen Rosenborg nog in actie zal komen. Ajax wil vooralsnog niet meer kwijt dan dat er veel wordt gesproken over Sanchez. Volgens Verweij is de melding over de knieblessure totale onzin.

Bron: De Telegraaf

Related posts

43 Comments

  1. koekkies

    Ajax zegt ‘door knieblessure’ nu gaat Ajax ook nog liegen,wat is er gebeurd met mijn cluppie?!!

    1. Cootje Adriaanse

      Ik hoorde Keizer van het weekend ook zeggen dat Sanchez niet meedeed omdat kunstgras hem niet zo lekker ligt. Yeah right. Dan kunnen we allemaal wel stoppen met voetballen…

  2. JBajax

    Pff, ik ben helemaal klaar met deze soap. Kom op Ajax, incasseren zodat wij weer verder kunnen om anders spelers te kopen en een mooi elftal te bouwen. Van Sanchez heb ik al
    Afscheid genomen! Bedankt voor een mooi jaar en succes bij de Spurs! Jammer dat je dit jaar niet kon blijven en dat je daardoor het landskampioenschap misloopt;-)

    1. KBouter

      Incasseren? Ajax moet juist op zijn strepen gaan staan en Sanchez en de rest van de selectie laten zien dat ” muiten” zwaar gestraft gaat worden.

      Een blessure faken om maar niet in actie te hoeven komen omdat je bang bent voor een blessure…hoort daar ook bij!!

      1. JBajax

        Dan ben je kntzettend Naief Kbouter. Tegen dit soort bedragen valt niet te strijden! Helemaal niet als de speler (en zaakwaarnemer) dit ook wil!

        1. Bakkie

          Wat ik graag zou zien is dat Ajax doorpakt en zijn eigen plan trekt. Ik lees liever dat we rond zijn met Carlos Cuesta (zijn opvolger in Colombia), dan laat je zien dat je PROACTIEF bent en niet alles maar laat gebeuren!

        2. -buitenkantje rechts-

          Je kunt je zelfs langzamerhand af ragen of een club als Ajax tegen dit soort enorme bedragen wel moet gaan tegenwerken.. Voor 45 miljoen kan je je team goed versterken. Even als voorbeeld. Las dat de waarde van het gehele team van Rosenborg 17M is. Bron: Transfermarkt.nl

        3. FrankiC

          Juist nu scherp blijven. Nu valt er voor Ajax geld te verdienen als het kien gespeeld wordt. Laat ze gerust even denken dat hij niet (zomaar) weg mag. Geïnteresseerden tegen elkaar uitspelen etc. Hard zaken doen.

          1. Litmanen

            Mee eens Franki. Van het Engelse geld win je het niet, dan maar zoveel mogelijk. Maar ik hoop dat ze bij de Fifa en Uefa een keer wakker worden want het voetbal wordt volkomem kapot gemaakt.
            Dan maar met maxima werken en hele zware maatregelen tegen spelers die uit hun contract willen lopen zonder akkoord van alle drie partijen ( koper, verkoper, speler) .
            Moet in een middag geregeld zijn.

      2. Marc Overdwars

        Mee eens JB
        Een werkweigeraar is die Sanchez, die zijn team in de steek laat. (vooral het moment was stuitend)
        Mooiste oplossing: een Bogarde van maken: komende jaren in het 2de laten spelen. Hij staat maar voor 5miljoen in de boeken, dus je valt er geen buil aan.
        40milj laten lopen om te laten zien dat niemand groter is dan de club. Dan heb je als Ajax pas klasse.

  3. -buitenkantje rechts-

    Uit alles lijkt het of een vertrek geforceerd wordt. Wel/niet komen op de training. Wel/niet meetrainen selectie. Nu een plots opgedoken “blessure”
    Het is wel duidelijk. Sanchez gaat hoe dan ook weg.
    Daarbij las ik dat AC Milan een bod heeft gedaan van 35M op Dolberg. Bron: Tuttosport

      1. HURBIE

        Hoop dat Marc Overmars niet vergeet om er nog wel spelers erbij te HALEN
        Anders moeten we de Ctjes opstellen

    1. Cootje Adriaanse

      Reken er maar op dat Dolberg ook vertrekt. De kaasschaaf gaat weer aardig over de selectie.

  4. AFCA my World

    Wij zijn hem gewoon kwijt,begrijp het nu eens, cashen en verder we hebben nog een heel seizoen te gaan ! ⚽️

  5. Kingkong

    Ajax moet sanchez duidelijk maken dat er voor elke fake blessure 5mln extra op de prijs komt en voor werk weigering 10 mln extra.

  6. fpvk

    Je moet gewoon in het contract van alle spelers laten opnemen dat naar aanleiding van de prestaties van het afgelopen seizoen aan het eind van dat seizoen de transferwaarde van elke speler opnieuw bepaald wordt en gecommuniceerd met speler en zaakwaarnemer. Deze hebben dan tot bijvoorbeeld 1 juli de tijd om een eventuele transfer rond te krijgen. Daarna wordt er niet meer verkocht. Ajax heeft dan nog tot het begin van de competitie de tijd om de nodige versterkingen aan te trekken indien nodig. Ik begrijp niet dat Ajax omtrent de transfers niet zijn eigen regels stelt. Deze moet je natuurlijk wel van te voren communiceren met alle betrokkenen en vastleggen zodat ook iedereen van te voren weet waar die aan toe is. Dan ben je ook gelijk van de ontevreden spelers af want ze weten van te voren dat na 1 juli ze niets meet hoeven te proberen. Indien dit voor Ajax als club alleen niet haalbaar is zou je mog kunnen kijken of dit niet via de KNVB als een soort landelijke regel er door te krijgen. Wanneer dit in andere landen bekend is weten ze ook dat je in Nederland je slag moet slaan voor 1 juli.

  7. Iamsterdam2015

    Tja je moet wel goede en sterke knieen hebben om al dat poen wat je gaat verdienen te kunnen dragen…..
    maar ne alle gekkigheid op een stokje. Kom ajax verlos iedereen die het aangaat van deze soap!!!

  8. Geenemotie

    Helaas vrees ik dat ajax als kleine speler in dit transfergeweld altijd de pineut zijn. Op het laatste moment worden we leeggekocht en verzwakt. Wordt weer een moeilijk seizoen. Balen….

  9. BeukerAjax

    Hopelijk veranderen ze de transfertijden. Iedereen kopen en verkopen totdat de competitie weer begint. Dan ben je af van al dat gezeik en onrust tijdens de competitie en europees voetbal. Het is eerlijker en voor Ajax een stok achter de deur om eens OPTIJD inkopen te doen zodat we in iedergeval de CL kunnen halen

  10. Mr Ajax

    Jammer maar helaas die is weg. Nu zijn 2 dingen belangrijk, 1. Zoveel mogelijk centjes eruit slepen en 2. Zo snel mogelijk een waardige vervanger vinden of in ieder geval ern verdediger erbij. En 3 kampioen worden natuurlijk!!

  11. De Nees

    Alle perikelen rondom Sanchez hebben we al tig keren gezien toch, ook bij andere clubs kunnen we dit volgen. Iedere zomer vertrekken onze sterkhouders, zorg dat je bijtijds weet wie je als vervangers wilt en hanteer dit als vaste strategie. En wees eerlijk, ook Ajax haalt sterspelers weg bij clubs en doet net zo goed mee aan dit spel. Neemt niet weg dat je alles in het werkt stelt om iemand te behouden maar wees als supporter ook reeel wat mogelijk mis.

  12. JohnDoe77

    Dat is duidelijk; die speelt natuurlijk niet! Jammer dat iemand op zo’n manier afscheid neemt van de club, zijn ploeggenoten en de fans die hem het podium geboden hebben! Snel die transfer rond en door!

  13. Jimmy1971

    Hij draagt zeker de hele dag zijn tekengeld bij zich , dat ie nu ‘Last’ van zijn knie heeft ..
    Het hele jaar bij een doelpunt op het Ajax logo gewezen , kan dus ook nog filmster worden !

  14. Janneman16

    transfer periode tot 1 augustus laten lopen. is iedereen van een hoop sores af. Dit kan toch niet…. 🙁

  15. Coenie

    En war gaat Sanchez daar doen? Waarschijnlijk op de bank zitten, of gaat Toby Alderweireld zijn plekkie afstaan? Misschien kunnen wij die in de deal betrekken? ^__^

Comments are closed.