There are no ads, please add some


Orejuela nog niet in bezit van werkvergunning

Ajax kan voorlopig nog niet beschikken over Luis Manuel Orejuela. De 21-jarige Colombiaanse rechtsback tekende vorige week een vijfjarig contract bij Ajax (zie eerder bericht) maar beschikt nog niet over een werkvergunning. Op dit moment traint Orejuela ook nog niet mee bij Ajax.

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. JBajax

  Jammer! Ik ben erg benieuwd om hem op het veld te zien! Ik denk dat hij een grote concurrent gaat worden voor veltman! Zie veltman liever CV staan zodat Orejuela rechtback kan staan. Aanvallend is hij veel sterker denk ik.

   1. Bakkie

    Je hoeft een speler niet eerst te zien om te weten dat hij aanvallend sterker is dan Veltman, Gido 😜

 2. Brokamp

  Nee hij mag nog niet meetrainen, dat is werken voor hem en daar heeft hij geen vergunning voor. Shoppen in Nederland zou ik zeggen. Hebben we ook niets met een wervergunning te maken zou ik zeggen.
  Daar krijgen die Engelsen door de brexit nog een mooi gedonder mee zou ik denken. Dan moeten ze ookvoor elke speler een werkvergunning aanvragen. Nou opschieten TH, de klok en de competitie tikken door.

 3. BobbyHaarms

  Je zal zien dat, doordat de tijd doortikt, er uiteindelijk weer overgeschakeld wordt naar de zogezegde paniekaankopen of een gevalletje Westerman voor weinig. Ongelooflijk dat andere clubs allang hun zaakjes op orde hebben en Ajax maar loopt te kutten 🤔

   1. BobbyHaarms

    De clubs onder de subtop hebben wat dat betreft iets meer tijd dan de topclubs die vaak al Europese (belangrijke) duels moeten spelen met enorme financiële belangen. Zelfs een Feyenoord heeft uitstekend en snel ingespeeld op vertrekkende spelers. Dát mis ik al jaren bij onze club Widi.

    1. Widi

     In feite ben je als Ajax nooit klaar. Er kan tot eind augustus altijd weer een rijke club komen die een speler weghaalt die je graag wilde houden. Over Feyenoord: ik ben niet zo kapot van Haps, St.Juste en Boetius. Prima spelers, maar die maken Ajax niet beter. En ze waren vrij duur. Met name Haps.

     1. BobbyHaarms

      Dat klopt. Maar waar het om gaat is dat Feyenoord wel onmiddelijk handelt en alles keurig op orde heeft. Deze spelers passen prima bij die club. En dat spelers eind augustus nog weggehaald kunnen worden is natuurlijk van de zotte.

     2. Widi

      Dat is ook omdat Ajax hoger mikte. Dat het nog niet gelukt is en dat nu zelfs Dijks moet spelen is wrang. Ik hoop dat we volgend jaar meer geluk hebben. En dat onze scouts en Overmars ook weer beter zijn dan.

     3. Ab is fan van Johan en Jonk

      Ik help het je hopen. Ze moeten nu al de plannen/draaiboeken hebben liggen voor de transferperiode met de winterstop. Ik vrees dat dat verre van waar is

     4. -buitenkantje rechts-

      Meende dat jij ook voorstander was van Haps en St Juste FrankiC.. Ook Sam Larsson zie jij graag komen. En jij pleit voor stevig investeren. Of vergis ik me nu?

     5. FrankiC

      Eerder Willems dan Haps, eerder Dumic dan St. Juste. St Juste vind ik goed maar twijfel of hij échte top is. Volgens mij heb jij je twijfels daarover ook wel eens uitgesproken en jij zag hem (denk ik) tweewekelijks. Dan sluit ik me daarbij aan. Van Larsson ben ik overtuigd en die kan op mentaal en fysiek gebied nog stappen maken. Halen dus. Ik heb nog wel eens lijstje waar eigenlijk alleen Stengs (voorlopig) en Sneijder vanaf zijn.

     6. -buitenkantje rechts-

      Willems heeft een goede drive naar voren en een prima voorzet. Vind hem alleen gemakzuchtig en een beetje lui. Heeft nu al aangegeven te moeten wennen aan de trainingsarbeid bij Frankfurt. Haps voor en na zijn blessure was wel even een verschil.. In de vorm voor zijn blessure vond ik hem een aanwinst. St Juste vind ik ook een twijfelgeval.. (zie hem niet 2x per wk hoor😄) Dumic heeft met zijn 1.93 en als international van Bosnië al wat ervaring op niveau. Zou ik een goede vervanger voor Sanchez hebben gevonden. Maar ja.. getekend bij Utrecht.
      Stengs heeft een afgescheurde kruisband.. Eerst maar eens zien hoe hij daar uit komt. Een zwaar geblesseerde speler kopen lijkt me geen optie.

     7. FrankiC

      Ha, ik bedoel met tweewekelijks 1 x in de 2 wkn. De thuiswedstrijden dus.
      Todd Kane had mij ook zo’n goede versterking geleken (maar die speelde bij Gron. ook niet)

 4. JohnDoe77

  Heeft iemand idee hoe lang zo’n proces duurt? Veltman kan wel wat concurrentie gebruiken! Als die niet kan/mag spelen hebben we niets. En dat terwijl Veltman als RB eigenlijk al de backup van iemamd had moeten zijn! 🙈

   1. -buitenkantje rechts-

    Oh? Zijn dr voor topsporters speciale (versnelde) regelingen? Normaal 5/6 weken. Naast werkvergunning moet ook een verblijfsvergunning worden aangevraagd die meende ik ook gecombineerd aangevraagd kan worden bij sporters.

    1. FrankiC

     Ik wil er geen studie van maken maar voor hogere leidinggevenden, specialisten, sportcoaches, sporters en artiesten geldt een aparte aanvraagprocedure.

Reageren is niet mogelijk.