There are no ads, please add some


Higler fluit Ajax – FC Groningen

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en FC Groningen. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Honig en Siebert. Vierde official is Perez. Ajax – FC Groningen begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

 


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Marc Overdwars

  Adolf Higler?

  Sorry alvast voor diegene die hier over vallen maar ik kon het gewoonweg even niet laten.

 2. -buitenkantje rechts-

  Vind Higler altijd zo zenuwachtig en onzeker over komen.. en dan tegelijkertijd zekerheid en gezag willen uitstralen. Geeft hetzelfde effect als zure melk in de koffie..

   1. -buitenkantje rechts-

    Meestal kiezen scheidsrechters voor de scheidsrechtersfluit Fox40 of ACME Tornado..

    scheidsrechters hebben er al snel mee te maken. De keuze van de scheidsrechtersfluit. De ene scheidsrechter spreekt vol lof over de Fox40, de andere scheidsrechter spreekt vol lof over de ACME Tornado.
    De belangrijke vraag is dan natuurlijk.. Waarop baseer je de keuze?
    Iedere scheidsrechter heeft zo zijn mening over welke scheidsrechtersfluit hij nou het beste vindt. De volgende aspecten spelen een zeer grote rol spelen in de keuze van de scheidsrechtersfluit:
    – Ligt de fluit lekker in de hand?
    – Heeft de fluit een mooi geluid? Kan ik met de fluit verschillende ‘bedoelingen’ duidelijk maken. (stevige overtreding harde lange fluit, kleine overtreding korte fluit etc.)
    – Is de fluit makkelijk te verkrijgen?
    – Het gevoel bij de fluit: voel je je als scheidsrechter niet goed bij de fluit dan kies je een ander.

    Het een na laatste punt lijkt wat onlogisch maar toch is het zo, de Fox40 is in bijna elke winkel te verkrijgen. De ACME Tornado bijna alleen via het internet, dat is een van de redenen waarom de meeste scheidsrechters wekelijks op de Fox40 blazen. Het laatste punt is misschien wel het belangrijkste van allemaal, voel je je bij de fluit niet fijn dan zul je voor een andere fluit kiezen, de een voelt zich beter bij een Fox40, de ander bij een ACME Tornado.
    Zie Dennis meer als een Fox40 scheids..
    😜⚽️

 3. Charka53

  Maar hopen dat hij een toverfluit mee neemt dan kan hij Ajax misschien beter laten spelen.

Reageren is niet mogelijk.