Delegatie Spurs in Amsterdam om transfer Sanchez af te ronden

Een delegatie van Tottenham Hotspur is gearriveerd in Amsterdam om opnieuw de onderhandelingen te openen over een transfer van Davinson Sanchez. Tevens zouden er ook meerdere zaakwaarnemers van de Colombiaanse verdediger aanwezig zijn, zo weet het AD te melden.

Ajax sloeg afgelopen weekend een bod van veertig miljoen af maar de verwachting is dat Tottenham een hoger bod op tafel gaat leggen. Sanchez heeft inmiddels de wens uitgesproken dat hij graag in Engeland wil voetballen waardoor het zeer aannemelijk is dat het huwelijk tussen Sanchez en Ajax na één jaar alweer voorbij is. Naast Spurs zouden ook Chelsea en Real Madrid in de markt zijn voor Sánchez. De verdediger heeft echter aan vrienden laten weten dat hij zijn loopbaan wil voortzetten bij Tottenham.

Bron: AD

Related posts

140 Comments

  1. DennisTheMenace

    Lekker laten gaan, hij heeft z’n keuze al gemaakt. Lekker 50 miljoen eruit slepen, en proberen een goede Zuid Amerikaan te scouten.

    1. vak411

      Idd, niet te houden., durf te investeren, geld hoort op het veld.., zeker als de jeugd niet voldoet op die positie

      1. Emilio4Ajax

        Dat je niet voldoet is één kant, maar geen mentale weerbaarheid tonen is uiteindelijk erger omdat dat de wil tot vechtlust bepaald op een naast het veld…!??

    2. De Nees

      Stiekem wisten we maanden geleden dat Sanchez niet te houden was, zeker na het mislopen van CL. Nu hij toch gaat ben ik blij dat het Spurs is geworden.

      1. Guacamole

        Natuurlijk gaat ie weg voor zoveel geld. De waarheid is kut maar Engelse middenmootjes hebben veel meer geld dan Ajax of welke eredivisie club dan ook. Enige wat we kunnen doen is hoofd boven water houden en hopen dat we ver kunnen komen in Europa.

        1. rickert

          Ik weet niet wanneer jij Tottenham voor het laatst zag spelen. Met versterking over de breedte kan het tippen de topploegen van dit moment. Een paar goede jonge talenten en een paar ervaren spelers, het is een logische stap, helaas.

      2. DennisTheMenace

        The Spurs hebben goede ervaring met Ajax spelers: Eriksen, Vertonghen, Alderweireld. Leuke ploeg om naar te kijken.

    1. EugAjax

      Ze vriendelijk ontvangen voor een kopje koffie en tussen de koetjes en kalfjes praat even melden “not for sale” ????.

        1. EugAjax

          We gaan het zien. Deze markt is inderdaad krankzinnig dus ik ben er niet 100% gerust op dat hij blijft. Plus hoe gaat Sanchez reageren en wat is uiteindelijk de echte bieding? Dat soort dingen word wel bepalend. Ik lees net Barca betaalt 40mln voor Paulinho voor de breedte…………..onvoorstelbaar wat er allemaal gebeurt?we gaan het zien.

          1. Litmanen

            Hij wil weg Eug. Niet te houden. Hopelijk kan Ajax met hogere biedingen van Madrid of Chelsea schermen, zodat er meer uit te halen is.

          2. EugAjax

            Ik weet het Litmanen. Maar ik baal van dit soort recalcitrant gedrag. Daarom liefst hem niet zijn zin geven. Plus ik ben bang voor sneeuwbal effect als je dit gaat ‘belonen’ met een transfer. Daarom schreef ik laatst, Sanchez toch weg doen en meteen rest van selectie melden dat bij volgend recalcitrant gedrag speler linea recta naar tribune kan. En laten we eerlijk zijn. Voetballers zijn net kleine kinderen, dus pak hun speeltje af en ze gaan zich zorgen maken

          3. Litmanen

            Dat zou geen zin hebben. Dan moeten we er een terug kopen voor 45 miljoen.
            Waar praten we over. Dit zijn toch zieke bedragen.
            Welke verdediger van 19 met 1 jaar eredivisie ervaring is 50 miljoen waard?
            Te debiel voor woorden.

          4. HURBIE

            Vind het ook geen normale bedragen meer Litmanen vraag me af of die gekte ooit een keer stopt

      1. Charka53

        Dan maar hopen dat die koffie gloeiend heet is en dat ze hun mond zo verbranden dat er niet gehandeld kan worden.

    1. Emilio4Ajax

      Ja Jimmy, daarom begrijp ik deze move niet, want ik meen dat ze dr al twee belgen in het centrum hadden staan…50 mln en Jan in de deal betrekken zou zo gek nog niet zijn plus een doorverkoop percentage+ bonussen…??

        1. De Nees

          Vertonghen terug en dan op 6 zetten, dat zou wat zijn. In zijn Ajax tijd vond ik hem meer een MV dan CV met zijn kracht en drive naar voren vanaf het MV. Zou een droomdeal zijn. En anders volgend jaar maar.

          1. FrankiC

            He-le-maal eens. Vertonghen op 6. Veltman en De Ligt erachter. Nieuwe rechtback (of 2) kopen.

    1. BobbyHaarms

      Ja helaas wel. En Sanchez is een fantastische speler, echt. Maar hij is wel heel snel vergeten dat Ajax degene is die hem de kans gaf om naar Europa te komen om dik geld te gaan verdienen.

  2. Melvis

    Prima dat Spurs en Sanchez graag in het huwelijksbootje willen stappen, maar dan moet Spurs wel met een royale bruidsschat over de brug komen, anders huwelijken we Davinaon gewoon aan een ander uit ?

  3. Basisspeler

    AD, Volkskrant, Trouw, overal staat hetzelfde. Overmars is er wederom niet in geslaagd om voor de start CL èn competitie de selectie op orde te hebben. Om je kapot te schamen!
    Heb al eerder gezegd dat Overmars eens geëvalueerd moest worden! Maar door wie hè

    1. BobbyHaarms

      Klopt, en het is ook elk jaar hetzelfde liedje. Om moedeloos van te worden gewoon.

      Ajax is er om de aandeelhouders tevreden te houden, maar zeker niet de supporters.

    2. BobbyHaarms

      De beurs (aandeelhouders) maken onze mooie club kapot. Dacht altijd dat Ajax voor de supporters was, maar dat sprookje is definitief verleden tijd.

      1. Bakkie

        En het stomme is ook nog dat het merendeel van de supporters ook nog blij is met “hoeveel geld iedereen oplevert”. We zouden allemaal niet meer naar die wedstrijden moeten gaan, zolang ze geen goeie spelers op de mat zetten.

      2. De Nees

        Dat onze sterspelers elke zomer vertrekken is een feit geworden. Daarom dit als een gegeven aanvaarden en moet Ajax telkens klaar staan met 1 of 2 gegadigden voor aankoop.

    3. BobbyHaarms

      Hebben jullie ook zulke problemen met de app? Voor het eerst vandaag pas dat ik erop kan komen ?

      1. Indojood

        De Android app is niet mee te werken, iOS weet ik niet en de website ververst automatisch elke zoveel seconden. Ben je wat aan het typen, paf weg.

        1. Widi

          Widi heeft dit probleem juist besproken vandaag. Ik was toch aan het bellen over de nep accounts. Die er trouwens niet meer geweest zijn sinds gisteravond. Ik zie graag reacties over JC. Maar dat eeuwige gehuilebalk van jou ken ik nu wel. Ieder topic weet je zo te draaien dat je het TH het vertrek van Jonk kan verwijten. En dat het plan niet strikt gevolgd wordt, weet ook iedereen. En dat Ajax tot ruim een half jaar geleden nog wel eens zei dat het wel gevolgd wordt, weten we ook allemaal. Verzin eens iets nieuws. Of laat eens een topic lopen. Over ware aard gesproken: had van jou niet verwacht dat je zo zou janken als je een keer wordt aangepakt. Je hebt hier regelmatig beweerd dat mensen die werden aangepakt niet moesten zeuren en dat jij best aangepakt mocht worden. De eerste keer dat het gebeurt, blijf je dagen janken en overal steken onder water uitdelen. Kun je toch niet zo goed incasseren als je zelf dacht. Heb je trouwens door dat ik jou rechtstreeks aanspreek? Jij doet het via de band.

          1. Basisspeler

            Hypocriet.. hoe vaak reageer jij wel niet “via de band” En hoe reageer jij als je geschoren wordt Bromsnor? Hoe ist met je rechtzaak?? Haha! Kleuter!

          2. Widi

            Rechtzaak zal niet nodig zijn. Er wordt aan gewerkt. Heb jij nog fake accounts gezien sinds gisteravond? Ik reageer inderdaad ook wel eens via de band. Goed dat jij het opneemt voor Indojood. Benieuwd of we jou nog zien na 1 september. Want je hebt maar 1 onderwerp: Overmars afzeiken om wie hij verkoopt en niet koopt. Van mijn part kruip je dan weer 4 maanden onder je steen. Tussen de andere ratten.

          3. Basisspeler

            Neem het voor niemand op. Reageer gewoon op jouw bullshit!
            Misschien hebben ze de fake accounts weggehaald, maar een rechtzaak heeft er nooit ingezeten. Maar dat moet jij weten als advocaat. Toch? Loze dreigementen van een hypocriete kleuter. Zielig geval ben je

          4. Widi

            Je hebt net zoveel kijk op juridische zaken als op voetbal. Misschien heb je meer verstand van verzekeringen. Ik merk dat je erg gefascineerd bent door me. Begrijp ik best hoor. Maar laat het geen obsessie worden.

          5. Basisspeler

            Wat een zelfingenomen lul ben je! Komisch gewoon. Wil je wel even uitleggen dat jouw bullshit over een rechtzaak geen enkele rechtsgrond heeft. Even voorzetje: iedere nick is anoniem derhalve niet gekoppeld aan openbaar persoon. Bovendien is deze functionaliteit gewoon mogelijk gemaskt door de ontwerpers van site en app.
            Volledige bullshit dus van je! Je hebt op je knietjes moeten smeken of ze de fake accounts wilden verwijderen. Neem je moeder in de maling!

          6. dickst14

            Overmars wist in mei al dat Tete en Riedewald weg zouden/moesten gaan. Ook dat Sanchez wel eens verkocht zou kunnen worden. Bij 010 verkopen ze Kasdorp en Kongolo en ze halen Dikx en Haps. Niet dat ik daar nou zo van gecharmeerd ben, maar de selectie staat. Wij moesten al eerder klaar zijn vanwege voorronde CL. Helaas is het seizoen alweer verziekt voor het begonnen is.

          7. Widi

            Sanchez heeft toch gewoon gespeeld tegen Nice? En voor Klaassen hadden we Donny. En Traoré vonden we met zijn allen niks. Dus de basis was er gewoon. En daarmee kun je uitgeschakeld worden door Nice. Waar we ook van hadden kunnen winnen. Je hoort niemand meer over het feit dat de voorbereiding in het water is gevallen door een tragedie. We zijn nu een maand verder en iedereen lijkt te vinden dat het geen rol meer mag spelen. Wel nog klappen in de 34e minuut, maar de spelers mogen er geen last meer van hebben. Denk dat het voor veel spelers niet zo werkt.

          8. dickst14

            de verdediging tegen Heracles ; Dijks Viergever De Ligt Veltman.
            Alleen de Ligt kan het Ajax nivo in de toekomst halen, maar momenteel ook nog niet. 50 tegengoals in de competitie zou best kunnen.

          9. Widi

            Je zegt dat Sanchez wel eens verkocht zou kunnen worden. Maar dat was tegen Nice dus niet aan de orde. En behalve CL is er nog niets verloren. Ik benoem de oorzaak van de slechte seizoenstart. Overmars is niet die oorzaak.

          10. Basisspeler

            Een mogelijke oorzaak en jouw mening. Niet DE oorzaak. Klinkt zo zelfingenomen en belerend.

          11. Toppertje

            Mis door vakantie wat berichten en blijkbaar ook een hoop geouwehoer. Maar op inhoud: de basis van ons Ajax is niet goed. We hebben een paar grote talenten mer eromheen middelmaat. Dat is gewoon onvoldoende om kwalificatie CL af te dwingen en op afstand van F’noord of PSV kampioen te worden, wat gezien de middelen zou moeten.

          12. EugAjax

            Widi ik ben het ‘gewoon’ weer met je eens. De nasleep van de in het water gevallen voorbereiding en de tragedie heeft veel diepere wonden geslagen dan menigeen denkt. Ik meen zelfs gezien te hebben dat Sar een traantje weg pinkte op de tribune in die beladen 34e minuut. Welk effect heeft dit op de spelers? Niet te meten natuurlijk maar mijn inschatting is effect is heel groot. Daar kan geen beleid tegen op. Sommigen zeg kom op zeg het is topsport en daar zit een punt in. Maar in mijn optiek zelfs topsporters kunnen hun gevoelens niet zomaar aan de kant zetten. We gaan het zien hoe het seizoen gaat maar ik vermoed niet zoals we allemaal graag willen.

          13. De Nees

            Widi thanks voor je actie tegen die nepaccounts, je ondernam ten minste iets, hopen maar dat het ophoudt. Basisspeler je klinkt als een ondankbare lamlul, je moedigt die fakers juist aan met je hufterige commentaar.

          14. Basisspeler

            Moedig niks aan. Vind fake accounts ook niks. Reageer wel op loze bedreigingen en bullshit van Bromsnor

          15. De Nees

            Zoekt die bullshit vooral ook bij jezelf. Als iemand voetbalinhoudelijk reageert hoeven we niet telkens een haat post van je te zien omdat je nog wat te vereffenen hebt.

          16. De Nees

            Welke les Ajax1958? Je doet net zo graag mee met dat geleuter van Basisspeler en Sjakie. Je voegt voetbalinhoudelijk niks toe, alleen aanhaken waar stront over en weer gegooid wordt. Meeloper.

  4. AFCA my World

    Het zal helaas rond de 42 liggen,misschien kan je nog een doorverkoop percentage er uitslepen ! Spurs is niet de top van europa ! Word nog vervolgd naar een grotere club ! ⚽️

  5. Amoebe

    Als de tranfer gesprekken net zo snel gaan als deze app dan voetbalt hij hier nog 4 seizoenen.

    1. Widi

      Toen ik vanmorgen belde over de fake accounts, heb ik de traagheid ook besproken. De technische mensen achter deze app (dus niet de redactie) zijn helemaal niet op de hoogte van dit gebrek. Nu inmiddels wel.

      1. Basisspeler

        Goh.. en tegelijkertijd ook nog even een paar topics geplaatst? Je vindt jezelf heel wat hè kleuter. Moet je “via de band” niet nog iemand bedreigen?

          1. Basisspeler

            Nee, dat zal je nooit kunnen zijn. Je moet je beperkingen kennen. Je bent een hete luchtballon die op knappen staat

      2. dickst14

        Vreemd dat ze daar niet van op de hoogte zijn. Als je een app hebt dan kijk je toch constant of het goed functioneert.

        1. Widi

          Het zijn eigenlijk twee aparte entiteiten. De redactie staat los van de bouwers van de app. Ik kreeg haast het idee dat de redactie alleen maar een soort klant is van de techneuten.

        2. Basisspeler

          Gewoon bullshit.. tuurlijk kijken ze continu of de app naar behoren functioneert. Bovendien kan je met klachten de redactie mailen. Ook wordt meegelezen met reacties hier zoals je dat soms ook merkt als bv Henk reageert.

          1. Widi

            Weet je dat ook weer beter? Bij de bouwer weten ze dat dus niet. Ik zeg toch dat ik die mensen gesproken heb! Gaat je obsessie voor mij dan zo ver dat je me tegenspreekt om het tegenspreken? Er wordt hier al een jaar geklaagd over de traagheid van de app. En over de bereikbaarheid. Indojood heeft al eens voorgesteld om er een betaalde app van te maken, zodat met de opbrengst een sterkere server of zo gekocht kan worden. Er is niets veranderd, ondanks dat Henk meeleest. Met Henk heb ik vandaag ook contact gehad trouwens. Voor de zoveelste keer weet je niet waarover je het hebt. Structureel dom. En erg irritant.

          2. Indojood

            De server heeft misschien of wellicht onvoldoende resources om het verkeer te verwerken. Nu met al dat gekloot bij Ajax is er veel verkeer. Ook de website geeft af en toe 503 foutmeldingen. Als je niet met de app kunt inloggen dan is de server en/of database niet bereikbaar (maximaal aantal connecties/sessies bereikt of 100% RAM of CPU gebruik). Dit soort sites (WordPress) wordt vaak als een dienst afgenomen door(een virtual private server of software as a service in de cloud). Men betaalt hiervoor een x-bedrag per maand en krijgt bv. 2 CPU’s, 2 GB RAM en 10 GB traffic. Ik noem maar even wat getallen maar als deze maxima dus worden aangetikt bij veel sessies (verkeer) dan wordt het traag en uiteindelijk onbereikbaar. Als je even later het weer probeert heb je misschien geluk, krijg je een sessie van de server toegewezen en mag je uiteindelijk op de database je reactie plaatsen.

            Ik heb dit wel eens eerder gezegd hier dat Ajaxfanzone hun server capaciteit moet verhogen. Dit kost meer geld dus misschien moeten ze overgaan tot een betaalde app of meer reclames toelaten. Een jaar geleden of zo werd iedereen gek hier van Leadbolt reclames in de app dus dat laatste lijkt me geen goed plan. Met een betaalapp zal je tevens een hoop meuk buiten de deur houden maar ik snap ook wel dat Ajaxfanzone het gratis wil houden vanwege toegankelijkheid. In ieder geval.is niets doen geen optie. Denk dat de app zelf okay is maar ik switch wel eens naar de website als de app niet meer te gebruiken is. Soms lukt het dan wel.

          3. Widi

            Ik verwees net al naar jouw voorstellen van minstens een jaar geleden. En ik heb daadwerkelijk met een medewerker van DTT gesproken. Die gaf te kennen niet op de hoogte te zijn van de problemen met de website.

          4. Basisspeler

            Tuurlijk niet nitwit! Die leveren een dienst waarvoor betaald wordt! Aan hun dienst ligt het niet. Het ligt aan het bedrag dat de eigenaren van de site kunnen betalen.

          5. Widi

            Soms wou ik dat iemand de dingen die jij zegt eens in mijn gezicht zou zeggen. Ik ben er namelijk vrij zeker van dat je dat niet zou doen. Of maar 1 keer.

          6. Indojood

            Ach, dat is ook de consequentie van een forum, Widi, zonder het goed te willen praten. Een klein clubje hier bezigt graag racistische praat. Beetje stoer doen vanachter een toetsenbord, tablet of telefoon. Doen ze ook niet op een volle F-side.

          7. Basisspeler

            Goh, meneer de advocaat. Is dat wederom een dreigement? Zal ik nu een kort geding aanspannen? Vast meer rechtsgrond als iemand die toevallig ook Widi als anonieme nick gebruikt. Denk je niet?

          8. Widi

            Meer dan. Ik hoop dat je advocaat de Nederlandse taal wel beheerst. Maar voor alle duidelijkheid: als jij in het normale leven zo’n grote smoel tegen me zou hebben, sloeg ik m dicht. Vat dat maar op zoals je wilt. En verder kun je de tering krijgen.

      3. KBouter

        Redactie is niet op de hoogte van dit gebrek. De redactie zal eens vaker hier de posten moeten lezen wat hier gebeurd, dan hadden ze het wel geweten.

        Is toch heel triest dan zó n site hier wel nieuwe posten opzet, maar schijt heeft hoe het daarna werkt en dat ze hier elkaar de hersens inslaan?

        1. Widi

          KBouter, met Fred heb ik het niet over dit probleem gehad. Wel met die techneuten. Ik weet dus niet zeker of de redactie op de hoogte is. Maar dat moet haast wel als ze meelezen.

  6. JohnDoe77

    Meerdere zaakwaarnemers ook echt… dat is natuurlijk wel het nadeel van aankopen; Sanchez voelt natuurlijk niets voor Ajax. Wist vermoedelijk een jaar terug niet eens waar de club vandaan komt. Niet gek dat hij dan nu verder wil als het kan!

  7. -buitenkantje rechts-

    Man man man.. kan ook niet ff een paar weekjes weg hè.. Uit de CL.. eerste competitiewedstrijd verloren tegen notabene Heracles, Sanchez met 1 been buiten JC stadion..
    Maar goed ben er weer. Vanaf nu gaat het weer beter!
    ??⚽️

    1. EugAjax

      Hey BR welkom terug man we hebben inderdaad veel positieve wendingen nodig. Regel het maar ???

      1. -buitenkantje rechts-

        HaEug.. was even een paar weekjes met gezin naar de ☀️ Had beloofd geen internet en mobiel. Heerlijk bevrijdend moet ik zeggen. Ben dan ook niet op de hoogte wat er allemaal gezegd is en wat er precies speelt. Wel krant gelezen natuurlijk..?

        1. EugAjax

          Lekker man zo een vakantie. En ik heb laatst ook ervaren dat app paar weken aan kant schuiven goed werkt. We zijn inderdaad slecht begonnen. Veel discussie over de oorzaken hiervoor. Persoonlijk in notendop ben ik overtuigd dat dat meer aan de randzaken ligt. Hoewel ik ongeval Nouri zeker niet als randzaak beschouw. Het gaat moeilijk en ingewikkeld seizoen worden. En nu ook nog muitende spelers Sanchez en aanvoerder Veltman. We gaan het zien en hopelijk kan Ajax zich snel herpakken want Rosenborg komt er aan! Maar met terugkeer ‘wonderdokter’ BR zie ik het helemaal weer zitten ??

        1. dickst14

          Het gaat heel goed. Helaas CL gemist en 3 puntjes achter in de competitie, maar dat gaan we allemaal inhalen als we de nieuwe inkopen binnen hebben volgende maand.

          1. Indojood

            Ja, dickst14. Ik kreeg hier te horen dat ik excuses moet aanbieden aan Overmars. Het is eerder andersom. Wat Amoebe had gezegd. Seizoenkaarthouders compenseren met € 100,- o.i.d.

  8. fpvk

    Sanchez heeft Ajax eigenlijk vanaf het begin alleen maar als opstap naar een grotere club gezien.

  9. Valentino

    Minimaal 50 en anders lekker met Chelsea en Real onderhandelen. Dan gaat Sanchez daar maar mee onderhandelen. Hij wil zo nodig weg, dan wel voor de hoofdprijs.

  10. Gido

    Dank je wel Davinson. Eén jaar goed voor onze club gespeeld en 50 miljoen winst op je gemaakt. Als wij dat vantevoren hadden geweten hadden wij er allemaal voor getekend.

    1. -buitenkantje rechts-

      Dank je Moosie. Zal even wat topics teruglezen om te zien wat er speelt. Zin in do tegen Rosenborg. Hoop dat Sanchez er dan nog staat. Ze hebben daar die Bendtner rondlopen. Goede spits!

  11. Emilio4Ajax

    Begint er op te lujken dat het een goede cash flow wordt dit jaar… Maar een paar die daar wel bij varen dmv bonussen…??

  12. f-side64

    Is wel te houden hij heeft toch 1 contract getekend tot 2021 en dat geld hebben ze niet echt nodig

  13. Brokamp

    Laten we hopen dat het vandaag afgewikkeld wordt, zijn we van die soap ook weer af. Voor mij mag Ajax versterking zoeken in Nederland. Koop gewoon bij de concurrentie de besten weg . Waarom Haps niet gekocht 010 heeft hem nu voor 6 M opgehaald. En laat de scouting daarna rustig zijn werk doen. Koop voor mijn part de private investeerders van de Arena uit dan zijn we samen met de gemeente eigenaar. Komen veel inkomsten dan structureel binnen. Met de bouw van de Arena was ongeveer 130 M gemoeit. 48 procent is in handen van de Gemeente. 10 procent van Ajax maar dat is hoger omdat ze nog niet zolang geleden extra aandelen hebben gekocht. Er lag bij de bouw 30 M aan hypotheek op. Alleen met de opbrengst van Deze transfer kun je al samen met de Gemeente eigenaar zijn. Ik zeg doen. Je houdt nog geld over en er is genoeg in kas. Iedereen die een eigen huis heeft zou zo blij zijn als wat als je die vrij zou hebben. Dit is ons huis Ajax, zo sel mogelijk doen ! . En als De Spurs Sanches zo graag willen hebben laat zij die zaakwaarnemers maar betalen, dat gaan wij toch zeker niet doen. Wat belangrijk is, geef Sanches die transfer en zorg voor prima contacten met die Engelsen want hun toppers komen zowat allemaal hier vandaan en die moeten ook nog een keer weer terug.

  14. Brokamp

    Volgens VI zijn de engelse clubs van plan om te beslissen dat volgend jaar bij de start van de competitie de transfermarkt moet sluiten. Hypocrietis wel dat het alleen geld voor de engelse markt en niet voor de buitenlandse. Ze zouden ons dus nog wel leeg kunnen kopen wat zeker zal gebeuren als ze in eigen land zijn uit gekocht. Ne derlandse clubs pas op ! Zorg er voor dat je onze markt dan ook dicht timmert. 24 uur voor start van onze competitie de markt dicht maar ook voor het buitenland. Dek je goed in want anders houden we helemaal niets meer over. En zorg er ook voor dat we minimaal gelijk starten met het buitenland want anders helpt het nog niet.

    1. EugAjax

      Brokamp, ik ben nog niet heel goed hiervan op de hoogte, maar als de PL transferwindow dicht gooit voor start competitie betekent het dat niks meer aangekocht mag worden, ook niet uit buitenland. Wel kan spelers verkocht worden aan buitenland aangezien die nog open zijn dan. Over een maand een beslissing en dan weten we meer wsl. Maar als het is inderdaad zoals jij omschrijft dan moeten alle bonden mee. Op zich trouwens een goed voorstel alleen dit is van PL. Wel vooruitstrevend ik ben benieuwd of dit doorgaat

      1. Emilio4Ajax

        Bra initiatief van de Engelse…meerdere bonden, incl. de UEFA kunnen hier een voorbeeld aan nemen…??

  15. Janneman16

    Engelse clubs willen de transfer einddatum vervroegen. eindelijk wordt er iemand wakker.

  16. Widi

    Ik ben Widi en ik ben de beste. Ik heb er hoogst persoonlijk voor gezorgd dat er geen nep accounts meer zijn. Iedereen moet mij dus dankbaar zijn. Ik wil dan ook graag dat iedereen mij vanaf nu aanspreekt met Meester Widi.

    1. Basisspeler

      Fake Widi, kappen daarmee! Vind de originele Widi ook een zak drop, maar iemands nick jatten is not done. Bovendien riskeer je nu een “rechtzaak” die je heel veel geld gaat kosten.

  17. Cootje Adriaanse

    En dat is de volgende die wordt verkocht. Nu Dolberg nog en dan gaan we maar weer wat van maken dit seizoen……(zucht)

  18. Ajax1958

    Hahaha meeloper zegt ie. Helaas “vriend” ik heb een eigen mening itt tot een heleboel van die gladde glibbers die met alle winden meewaaien. Daar heb ik een grafhekel aan, je moet ergens voor staan. Waar ik ook een hekel aan heb is van die mannetjes zoals jij die je proberen belerend toe te spreken en denken alle wijsheid in pacht te hebben en geen kritiek kan verdragen. Helaas, het is niet allemaal koek en ei binnen de club en dat mag best aan de orde gesteld worden. Smeagel.

    1. Indojood

      Vroeger was het gezelliger hier, ouwe. Je weet wel. Lekker veel pro-Cruijff volk. Maar met het wegvallen van Johan is het hard achteruit gegaan. Er is hier een partij Noord-Koreanen verschenen die menen te moeten bepalen hoe je je moet gedragen en welke onderwerpen je mag bespreken.

      1. Widi

        Kom op Indojood. Ik weet dat je mij de ergste vindt. Maar Noord Koreaans??? Ik zou je nooit opsluiten of zo hoor???. Eigenlijk ben je zelf geen haar beter. Wie jou een keer goed tegenspreekt, wordt vervolgens dag na dag aangepakt. Je hebt zelfs al een paar dagen geen tijd gehad om TH aan te pakken……

    2. De Nees

      Als iemand na 20 keer blijft trollen omdat ie maar wraak blijft nemen, dan stoort dat, op bepaald moment zeg ik daar wat van, is je dat duidelijk? Jij geniet van dit soort klooierij omdat jezelf zo’n figuur bent. Inhoudelijk kritiek kan ik verdragen, al dat andere niet.

      1. Ajax1958

        Kijk, gaat hij weer belerend praten. Maar goed, ik laat je in die waan.Jammer dat je nickname iets anders doet vermoeden. Die verwijst nl naar een oud speler die kan uitdelen EN incasseren. Iets wat jij nooit zal leren, bedrijfsleidertje van de Aldi.

      2. De Nees

        1958 vermoed iemand met enigszins wat levenswijsheid en volwassenheid, maar dat is bij jouw wel ver te zoeken. Mss moet je ’s vaker je heil zoeken in de ballenbak bij een ikea in de buurt. Dit gezwam nu van jouw is nergens op gebaseerd, maar je zoekt een reden omdat ik eerder op je reageerde vanwege je haat post op iemand, dat steekt je nog? Wat ik aangaf heeft niks met belerend te maken, want voortdurende wraakpost stoort als je een normale voetbaldiscussie volgt van anderen. En als iets mij voortdurend stoort dan zeg ik na 20 keer een keer wat. Jouw meeloper gedrag en aanhaken op haat posts geeft aan waarom je liever geen tegenreactie ziet bij wie dan ook. Trouwens bedrijfsleider bij een supermarkt dat niveau ben ik onderhand voorbij. Als je niks weet over iemand hou je dan koest.

  19. Ajax1958

    Yep, binnen de lijntjes blijven en vooral geen kritiek geven. Tja, hebben ze toch echt pech, want ik laat me niet monddood maken. Dat is binnen het bedrijfsleven ook zo, een bedrijf wordt niet beter van ja knikkers, maar juist van kritiek, daar kunnen ze nl nog wat van leren. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat “ze” het allemaal halleluja vinden gaan en alles binnen Ajax is. Of ” ze” hebben een gigantische plaat voor hun kop.

    1. De Nees

      Want jij bent ook zo’n grote held voor het scherm, daar laat je je niet monddood maken he? Doe je dit ook in je eigen omgeving of ben je toch maar een bang vogeltje zoals dat typerend is voor deze ‘grote helden’? Blijf jezelf vooral veel moed inpraten dat helpt.

    2. Widi

      Natuurlijk moeten we ook kritisch zijn. Waar ik vooral tegen ageer is het onbeperkt afmaken van Overmars en hem de schuld geven van dingen waar hij ook niets aan kan doen. Het hoeft niet persoonlijk te worden.

Comments are closed.