Tuttosport: ‘Milan gaat zich melden voor Dolberg’

Kasper Dolberg is na Davinson Sanchez de volgende speler die Ajax gaat verlaten, althans als wij het Italiaanse medium Tuttosport mogen geloven. AC Milan zou zich namelijk willen melden voor de Deen en heeft een bedrag van ongeveer 35 miljoen in gedachten.

Milan zou in eerste instantie Nikola Kalinic of Pierre-Emerick Aubameyang willen aantrekken maar die transfers lijken niet te gaan plaatsvinden waardoor men is overgeschakeld naar Dolberg. Volgens het medium is de waarde van de 19-jarige Dolberg recent iets gedaald door de uitschakeling in de voorronde van de Champions League. Naast Milan zouden ook AS Monaco en Borussia Dortmund nog steeds interesse hebben in Dolberg.

Bron: Tuttosport

Related posts

66 Comments

    1. antonajax

      Voor zon bedrag verkopen. We hebben Huntelaar in huis. Kan die mooi in de spits spelen en die jonge gast van heerenveen af en toe laten ruiken aan het echte werk

    2. koote207

      Alleen Ziyech nog even weg en dan is dit seizoen ook weer naar de klote en kunnen we met zn alle naar de bankrekening kijken hoe veel het wel niet is? en iedereen met een seizoenskaart is er weer ingetrapt!!

      1. Litmanen

        Ziyech gaat in zijn huidige vorm nergens naar toe. Als Overmars woord houdt en bij Sanchez deed hij dat ( tegen biedingen van 50 miljoen en meer doen we niks) dan blijft Dolberg.
        Hij wil zelf graag nog blijven, dus er moet wel iets meer komen als een bod van 35 miljoen.

        1. koote207

          35 miljoen is niks meer dat leggen ze zo op tafel en dan.?? We zijn een doorgeef luik geworden

  1. AFCA my World

    Tuurlijk, we plukken Ajax kaal,en je hebt jaren geen last meer van Ajax,wat die potten op en geven nix uit ! ⚽️

    1. Amoebe

      Hoe vaak moet het nu nog worden gezegd….echte geariveerde topper komen niet naar de eredivisie….hoeveel je ook betaald!

      Dus zeggen dat overmars niets haalt is te makkelijk.

      Liever kwaliteit als kwantiteit….alleen kopen als het een topper is en anders zelf aanvullen.

  2. Geroldkohlen

    sterkhouders vertrekken en wij een dikke bankrekening! en nog geen echte versterking in zicht, ben bang dat Ziyech ook gaat dan is de hele as weg ! gaat lekker!

        1. dennis78

          nog niet. maar geloof me dat hij het er moeilijk mee heeft. hij gaat zijn draai vinden. en dan pakt hij die 34e schaal.

  3. Charka53

    Wel ja de Dolberg ook maar weg we zijn nu toch bezig en zeg nu zelf we maken toch geen gebruik van Kaspar zijn kwaliteiten dus niet treuren maar zakken vullen.

    1. Hoeda Fak Ajoe

      Kijk ook even naar andere topics voor je Marc verder afzeikt. Geef je ook een positieve reactie als Dolberg en Sanchez blijven?

  4. Hoeda Fak Ajoe

    Ik ga er even vanuit dat eenieder die hier Marc voor grofvuil uitmaakt nederig zijn/haar excuses maakt als blijkt dat Dolberg en Sanchez blijven. Ik wordt niet goed van al die gasten hier die Marc c.s. afbranden op basis van geruchten. Tot op heden verdienen ze alleen maar lof. Waarvan akte.

    1. Widi

      Lof omdat er zo’n fijne selectie staat met ervaren coach op de bank??? Ik heb het niet kunnen zien tegen Heracles

      1. Hoeda Fak Ajoe

        Ach kom op, Widi. Het waren dezelfde spelers die pas geleden tot de finale van de EL kwamen. Gaan we nu Overmars de schuld geven als de mannen een keer slecht spelen?

          1. EugAjax

            Klopt Widi, ik wilde ook al wat aan ‘jou’ schrijven. Dit is echt irritant. Ik moet ook goed in de gaten houden want voor hetzelfde geld had ik ook geantwoord naar ‘je’

          2. Widi

            Morgen bel ik even met de organisatie achter dit forum. Heb ik al vaker gedaan. Dit moet stoppen.

          3. Hoeda Fak Ajoe

            F… ja! Excuus Widi. Ik vond het al raar ?.
            @redactie: zorg er nu eindelijk eens voor dat het misbruik van nick’s aangepakt wordt!

    2. Indojood

      Niks ervan, Hoeda. Als hij ze binnenhoudt doet hij gewoon eens een keer zijn werk. Het is niet moeilijk om gewoon “niet te koop” te zeggen en de bal bij speler/zaakwaarnemer te laten liggen.

      1. EugAjax

        Indojood er is werkelijk helemaal niemand in Nederland te vinden die nee zegt tegen 85 (!) mln voor twee spelers, als er al niet meer op te halen valt. Dus nee het is niet makkelijk. Ajax toont ballen en hun ware gezicht. Ze hebben laatste jaren ZELF deze situatie gecreerd om nee tegen bijna de volledige begroting te zeggen! Bijv PSV MOET Propper verkopen. Dus NEE het is niet makkelijk het allemaal te danken aan het door jou verfoeide beleid dat Ajax nu standvastig kan zijn.

        1. Indojood

          Eug, nogmaals complete plaatje bekijken. Sinds 2014 niets meer gewonnen en een half jaar onder Bosz mooi voetbal gezien. Cruijff weggejaagd en hem laten sterven met verdriet in zijn hart.

          Ajax onwaardig!

          Je weet onderhand hoe ik er over denk. Boek lezen en lezen wat Cruijff de laatste maanden tot zijn dood over Ajax te zeggen had.

          1. EugAjax

            Indojood volgens mij ging het hier om hoe Overmars zijn werk doet. En als ik dat complete plaatje bekijk is dat goed to zeer goed. De rest weet ik allemaal. Grappig, of juist niet, dat jij me daar vraagt om naar complete plaatje te kijken. Dat betekent dus naar alle bronnen van informatie en dus niet alleen de info uit de Jonk hoek. En ja ik ga in 1 ding zeker met je mee. Ik neem het Dennis cs bijzonder kwalijk dat ze nauwelijks tot geen contact meer hadden met Johan en dat daardoor Johan met extra verdriet in hart is gestorven. Daar baal ik ook van. En ook, dus eigenlijk twee dingen, vind ik drie jaar zonder prijs Ajax onwaardig. Maar hey als Milik of wie dan ook er meer inschopt tegen Graafschap, was het dan wel goed? En een Europese finale is geen prijs maar wel mooi voor onze reputatie in Europa eindelijk! Dat is echt niet alleen de verdienste van Bosz en zowel dan moest hij toch eerst aangesteld worden door…….er gaat nog genoeg fout. Dus ik raad jou ook aan naar complete plaatje te bekijken. Dus niet alleen uit 1 hoek. Maar eens we komen er nooit uit ??geeft niks

          2. Widi

            Indojood, jij wil niet inzien dat het plan Cruijff zonder Cruijff maar een plan is. De man zelf was essentieel voor het slagen ervan. In goede gezondheid zou hij het niet hebben laten ontsporen. Bepaalde dingen liepen uit de hand. Daar was Bergkamp tegen. Met Jonk kwam hij daar helaas niet uit. Een verlies voor Ajax. Net als het overlijden van JC. Ook aan dit plan kleefden gebreken. Johan was niet feilloos. Dat blijkt al uit het feit dat hij Ling naar voren schoof. Ik zal nooit vertellen hoe, maar ik weer uit ervaring dat Ling totaal ongeschikt is. Je noemt ook Keje Molenaar. Ik verzeker je dat die nog geen maand met Ling gewerkt zou hebben. Ik weer ook zeker dat Ling dat rapport niet heeft geschreven. Kan hij eenvoudig niet. Wie wel? Jaap de Groot? Het wordt gezegd. We hebben nu 3 ex topvoetballers. Ajacieden. Die meer geld hebben dan ze nog op kunnen maken. Die steken elke week 60-80 uur in Ajax. Hoe dan? Niet omdat het moet. Omdat ze het willen. Jij wil ze het liefst morgen nog weg hebben. Benieuwd wie we dan krijgen.

          3. EugAjax

            Widi ik denk dat je het beter verwoord dan ikzelf. Van Ling weet ik dat natuurlijk niet maar ik ben wel inderdaad erg aan hem gaan twijfelen na rapport. Ik ben het dus eens met context.

      2. Hoeda Fak Ajoe

        Hij doet steeds zijn werk! Hij heeft selecties samengesteld die vier maal achter elkaar kampioen zijn geworden en vervolgens een ombouw mogelijk gemaakt naar een selectie die de EL finale heeft gespeeld! Natuurlijk maakt hij zijn fouten, maar over het algemeen verdient hij het niet om afgezeken te worden. En nee zeggen tegen een kleine 100 miljoen (55 voor Sanchez en 35 voor Dolberg) is echt niet zo makkelijk hoor voor een beursgenoteerd bedrijf. Zeker gezien het verwijt op dit forum dat hij alleen werkt voor het pluche en zijn bonus!

    3. Basisspeler

      Hou toch op met je excuses. In het verleden is vask genoeg gebleken dat uitlatingen van Overmars in de pers niet betrouwbaar waren. Wacht eerst even af

          1. Basisspeler

            Hahaha!! Sukkel! Welk ‘probleem’ zou ik dan hebben? Maar wees gerust. Ik zit er niet achter. Zijn misschien meer mensen die het niet met je eens zijn Widietje. Of kan je dat niet verteren.
            Ga een cornervlag poetsen ofzo.. maak jezelf nuttig. Steeds meer krijgen een hekel aan jouw Bromsnor gedrag kerel! Nog niet in de gaten? AS niks voor je?

          2. Widi

            Als je het niet bent heb je alleen je eigen probleem. En dat zul je wel houden ook denk ik. Maar degene die het wel is, heeft wel degelijk een probleem. Ik heb het even laten gebeuren, maar het duurt te lang. Er gaat iets aan gedaan worden.

          3. Basisspeler

            Ik heb geen probleem kerel. Jij hebt een probleem! Lopen dreigen als een kleine kleuter.. Iedereen ziet toch wie de originele Widi is en wie niet. Maar zoek het lekker uit. Succes kleuter!

  5. Brokamp

    Milan heeft een bedrag van 35 miljoen in gedachten, dat is dan jammer voor Milan. Zij kunnen dan wel wat in gedachten hebben maar Jax bepaald toch de prijs. De absolute hoofdprijs en anders moet Dolberg nog maar een jaartje wachten.

  6. Brokamp

    Waarom moet je toch altijd 2x je item versturen, kan daar nietiets an gedaan worden. Verrekte irritant.

  7. JohnDoe77

    Van Aubemayang naar Dolberg? Whahahahaha! De laatste wedstrijden zit hij er niet meer zo fel op, dus of hij al klaar is voor een volgende stap… en dat zegt hij zelf ook steeds.

  8. JohnDoe77

    Van Aubemayang naar Dolberg? Whahahahaha! De laatste wedstrijden zit hij er niet meer zo fel op, dus of hij al klaar is voor een volgende stap… en dat zegt hij zelf ook steeds. Met deze koopgek zou ik trouwens nooit voor Milan kiezen! Die heeft al een heel elftal gekocht voor bizarre bedragen!

  9. Woody1710

    Ik zeg competitievervalsing !!!
    Comp pas laten beginnen na de de transferperiode, of transferperiode maar tot eind juli

  10. a.p.

    Woods 1710 helemaal met je eens, dit is allemaal competitie verwoesting!! Pas de pompetitie beginnen als de transferperiode voorbij is.

  11. a.p.

    ja nu ook al Dolbergecht in de etalage. Wat zullen we een geld hebben. alleen waar blijven daarna de resultaten 1e wedstrijd al verloren 2-1. dan nu ? ?

  12. Iedereen heeft een mening

    Dit was te verwachten. Ajax heeft/had een aantal (top)talenten die redelijk tot goed presteerden in de EL. Dat levert veel belangstelling op. Ajax (Overmars) kan zeggen dat een speler niet te koop is maar een ontevrede speler levert niets op. Het enige wat je als club dan kan doen is proberen een zo hoog mogelijk bedrag te incasseren en (wederom) opnieuw beginnen.

  13. Arnold711

    Deze waanzin komt voort uit alle overnamens door rijke mensen die voetbalclubs als speeltafel gebruiken. Waarom ging Ajax naar de beurs? Juist om geld binnen te halen voor expantie. Niet wetende dat deze waanzin zou ontstaan. Kijk naar de tv gelden, Ajax gemiddelt 8 miljoen per jaar en de staart club in Engeland start met 80 miljoen plus als het niet meer is. Fifa en Uefa hebben het voetbal commerciel gemaakt zonder er grenzen aan te geven. Bosman arrest heeft de start gegeven van hoge transfersommen. Het enige wat gaat helpen is dat de regel gewoon weer wordt 3 buitenlanders maximaal op het veld, transferwindow alleen in de zomer, half juni tot half juli, vergoedingen van transfer mag niet boven de 10 maal basissalaris van de speler zijn bij zijn huidige club. Dan wordt voetbal weer leuk en eerlijk.

    1. Widi

      En dat kan niet zolang de EU de regels voor vrij verkeer van werknemers handhaaft. In Engeland zou het kunnen na de Brexit. Maar daar zullen ze het waarschijnlijk niet doen.

    2. Remco425

      Gedeeltelijk eens. Die vergoedingen 10x basissalaris gaat niet zoveel uitmaken als spelers 60M per jaar verdienen. Gaat alleen ten koste van clubs als Ajax. Die kunnen dan maar max 10M vragen en dan loopy écht de hele selectie leeg.

    3. Ajax belg

      dit is de meest correcte gedachte die ik op dit forum gelezen heb. alleen vraag ik me af of UEFA en FIFA nog gelijkheid willen, aan Europese regels ivm te werkstelling doe je niets ,elke club koopt wie en belaald wat ze wil ,maar met een regel van 4 (1meer) buitenlanders zouden vele spelers nadenken voor ze weer naar zon Engelse club waar ze al 65 spelers hebben. Laat Marco hier werk. an maken ,dan is hij groter dan Johan

  14. dennis78

    Sam Larsson is een geschikte speler. hij weet hoe het gaat hier in NL. goede speler die eventueel Kluivert kan vervangen als hij een mindere wedstrijd heeft…vaak zijn de acties goed, maar.mist er een goede voorzet.

    1. Widi

      Dat is een speler die gewoon niet speelt bij Heerenveen omdat hij weg wil. Heeft zijn kont tegen de krib gegooid. Nee dank je dus!

      1. dennis78

        daar zit misschien wel wat in. Maar veel beter materiaal is er niet voor handen. laten we hopen dat er nog ergens een verborgen talent rondloopt.

        1. Remco425

          Je moet nooit een speler kopen met als reden ‘gebrek aan beter’. Dan kunnen we beter eigen jeugd doorschuiven.

  15. Ajax belg

    probleem is nu,als je Dolberg verkoopt ,dan zal Sanchez niet blij zijn . Dolberg kunnen we missen ,Sanshez NIET.

Comments are closed.