There are no ads, please add some


‘Sanchez meldde zich zelf voor transfer’

Fox Sports meldt dat de Colombiaan Sanchez zich zaterdag zelf meldde op het kantoor van Overmars om te praten over zijn mogelijke overgang naar Tottenham. Dat de verdediger dat juist op een wedstrijddag deed zou hebben geleid tot de nodige irritatie bij Overmars en Keizer, die geconcludeerd hadden dat de juiste focus er niet was bij de verdediger. 

‘Van mij hoeft hij niet weg. Er moeten een aantal dingen worden uitgesproken en ik hoop dat hij er dan weer bij is’, zo benadrukte Keizer in gesprek met De Telegraaf. Sánchez kwam vorig jaar zomer voor ongeveer vijf miljoen euro over van Atlético Nacional uit zijn vaderland en maakte veel indruk in zijn eerste jaar bij Ajax.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

60 reacties

 1. theomar

  Dat had ik niet verwacht vsn Sanchez. Valt zwaar tegen. Ik zou zeggen 50 miljoen en gauw verkopen. In elk geval geen professionele instelling van een profvoetballer.

  1. JBajax

   Ik begrijp het eerlijk gezegd wel. Prachtige club voor een top salaris. Natuurlijk super jammer voor ons als supporters maar hem neem ik persoonlijk niks kwalijk.

   1. De Ajacied

    Ik zeg houden deze bikkel,
    Na nog zo’n seizoen brengt hij het dubbele op. Betaal wat meer salaris want die 150 miljoen doen op de bank ook nix
    Dus omhoog dat salarisplafond
    ❌❌❌

   2. Jari_94-95

    Precies! Als je zelf in zo’n situatie zit en meer geld kan verdienen zal je waarschijnlijk ook geen nee zeggen. Is misschien een makkelijk antwoord. Maar hij kiest voor zichzelf en dat is gewoon begrijpelijk.

  2. AjaxKat

   Ik had zoiets wel verwacht. Vorig seizoen kon hij al naar Barca maar toen hij erachter kwam dat het om Barca B ging wilde hij zsm naar Ajax. In mijn ogen heb je dan wel een professionele houding tov jezelf. En voetballers (helemaal met zijn achtergrond) spelen om het geld. Makkelijk zat. Kan ik hem niet kwalijk nemen. En met PB heeft ie het mooiste voorbeeld gehad van hoe het er in de voetballerij aan toe kan gaan. Zijn keuze om dit zo te spelen komt dus ook niet uit de lucht voor mij. Maar met het verlies van gisteren echt klote. Echt jammer, maar Sanchez hou je nu niet meer tegen.
   Ben benieuwd hoe Ajax dit gaat oplossen.
   Voetbal is weer business geworden bij Ajax en sentimenten zoals loyaliteit en de situatie Nouri zijn helaas alweer naar de achtergrond verdreven.

  1. Charka53

   juist Indojood , nog niet zo lang geleden zij hij nog dat hij zich verplicht voelde om nog een jaar te blijven om dat hij zo blij was met Ajax , ik vind dit een lage streek en onbegrijpelijk want na een jaar goed spelen staan er nog meer clubs voor hem aan de deur te kloppen.

    1. koote207

     Jongens dit is de rol die Ajax nu speelt…..je kan hier niks tegen doen, en er gaan er nog meer let maar op

   1. Indojood

    Dat ie uiteindelijk weg gaat is onvermijdelijk en dat begrijp ik volkomen. Vind echter de timing ongepast. Eerste wedstrijd van de competitie.

    1. koote207

     Helemaal eens maar dit hebben we toch allemaal zien aankomen, ik begrijp werkelijk niet dat ze niet op tijd mensen aantrekken, hoe kan het nu dat je 2 weken voor tijd nog op zoek moet naar minimaal 4 spelers echt niet te geloven

     1. Indojood

      Ach ja, koote207, schrijven over wat er misgaat bij Ajax. Kan er 25 uur per dag mee vullen.

    2. Ajax1958

     @ Indojood. Hier had het TH eerder op moeten inspelen en dat bedoel ik dus met te laat anticiperen.

  2. De Nees

   Concentratie weg, voorbereiding in de soep…. soms denk je in wat voor wereld dat hele voetbal zich afspeelt. In de normale maatschappij faal je toch hard hoor als je zo snel van de leg raakt. En dan zijn het ook nog ’s duur betaalde profs.

 2. Reservewissel

  Tja, ergens over praten moet gewoon kunnen. Ergens anders las ik dat hij zelf aangaf ongemotiveerd te zijn voor heracles. Dat is een ander verhaal natuurlijk. Wel de klassieke methode om weg te komen. Onwijs jammer maar die is deze week weg.

    1. HURBIE

     Tekende een contract voor vijf jaar ,bij zijn volle bewustzijn en laat nu iedereen barsten TRIEST

 3. AFCA my World

  Nou als hij zelf weg wil gaat het ook gebeuren,maar dan voor zo’n hoog mogelijke prijs ! 50 miljoen en doorverkooppercentage ! Tottenham is de top in europa nog niet,als Ajax zich had geplaatst voor de CL was hij gebleven ! ⚽️

 4. De seijs

  Ik hoop niet dat de spurs achter deze actie zit van Sanchez. Anders moet ajax nooit meer zaken doen met de spurs, zou echt een lage actie zijn. En Sanchez ajax heeft je zeker nog een jaar hard nodig. Wat er nu gebeurt in de verdediging kan echt niet.

 5. Robv

  Ken je zien dat voetballers alleen maar aan zichzelf denken. Geen champions league voetbal bij ajax dan ga ik maar weg en dan maar zeggen dat hij het voor het team doet, wat een onzin allemaal

 6. Sjakie1952

  Widi, JohnDoe en al die andere wijsneuzen kruipen onder hun steen nu en komen er hopelijk niet onder vandaan

 7. Ajax013

  Vind niet dat wij hier over kunnen meepraten. De mensen die zeggen dat het triest is en onproffesioneel en oncollegiaal die zouden wss precies het zelfde doen als ze euro tekens door de lucht zien vliegen. Vanaf de zijkant is het allemaal wel makkelijk lullen. Maar geen een van ons weet hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat in die wereld. Miss heeft sanchez wel instructies gekregen van zijn zaakwaarnemer

  1. Indojood

   Dit had ook vandaag of maandag gekund. Het gebeurde op de wedstrijddag, de eerste wedstrijd van het seizoen.

   1. Litmanen

    Eens, bovendien zijn daar zaakwaarnemers voor. Spelers gaan niet zelf naar de directie om daar dit neer te leggen. Volkomen terecht dat Keizer hem niet meenam.

 8. Mijn Club

  Ergens is het natuurlijk wel te begrijpen. Hij is een broodvoetballer zonder clubliefde. Immers … hij speelt hier pas een jaar. Of de club Ajax of Tottenham heet zal hem een worst zijn. Hij is geen fan van een club en speelt voetbal om geld te verdienen en het hoogst haalbare te halen. Dat is Ajax sinpelweg niet.
  Bij deze trouwens neem ik ff afstand van het voetbal, want het kan me geenszins bekoren :((
  Hoop dat jullie ondanks alles wat er is gebeurd (Appie, uitschakeling CL etc) er nog plezier aan kunnen beleven. Ik niet. Mijn slaaprust gaat voor, dus ga ik geen voetbal meer kijken. Ik kijk wel andere sporten vanaf nu. Wielrennen, F1 is ook mooi :))

  1. De Nees

   Jammer Mijn Club. Of je kijkt zonder enige verwachting, scheelde me een hoop frustraties, zo deed ik dat onder FdBoer tijdperk. 😂

 9. Jobmeneer

  Het zou beter voor HEM zijn om nog een jaartje te blijven bij ajax.
  Dat is ook een stuk beter voor zijn ontwikkeling.

 10. Jimmy1971

  Begrijp dat Sanchez zo snel mogelijk hogerop wil maar ook hij maakt , ondanks zijn onverzettelijkheid , nog regelmatig foutjes en verkeerde inschattingen !
  Zou voor hem daarom echt beter zijn om nog een jaar bij Ajax te blijven om dit eruit te krijgen , want een mooie transfer krijgt hij uiteindelijk toch wel ..

  1. Litmanen

   Ben je gek, laat hem bij Spurs maar de concurrentie aangaan met Toby Aldeweireld. Kan een lange zit worden voor hem.

 11. Kingkong

  Overmars moet met Barcelona en Sanchez praten en regelen dat hij dit jaar nog hier blijft en dan daar heen verhuisd , zijn ze allebei wel voor te porren

 12. Kingkong

  Begrijpelijk mijnclub maar supporter ben je met je hart dat kan je niet ff opzij zetten dat is voor het leven.

  1. Mijn Club

   Ben ook supporter voor het leven, maar Ajax is al jaren enkel nog een handelshuis. Voor mij is voetbal WINNEN. Ik ben zelf altijd een winnaarstype geweest. Bij MIJN CLUB staat winnen duidelijk niet meer op numero uno, maar op plek 3 of zo. Dat gaat mij aan het hart en kost me mijn rust (vooral slaaprust en gemoedstoestand).
   Daarom houd ik het in ieder geval tot aan de tweede seizoenshelft voor gezien. Hopelijk treedt er verbetering op, maar dat zie ik niet gebeuren. Helaas …

 13. EugAjax

  Dank je wel voor verpesten van de openingswedstijd meneer Sanchez. Onvoorstelbaar dat je komt op de wedstrijddag. Je laat je team, staf en supporters mega in de steek. Je hebt een langjarig contract met volle verstand getekend en dan wilt bij de eerste de beste trein ons verlaten. Kan ik evt nog enigszins met heel veel moeite begrip voor opbrengen maar NIET op een wedstrijddag!
  Wat mij betreft doet TH het volgende. Zet hem naast elftal definitief, ga praten met die vele clubs en breng hem naar de hoogst biedende. Het zal hem wsl niet uitmaken Real, Barca of Spurs bijv. Dan ga met selectie praten en meld ze dat de volgende die denkt recalcitrant te moeten zijn met langjarig contract meteen op de tribune komt voor de rest van het jaar. Dan hou je misschien nog de controle in je organisatie! En Ajax kan dat dan doen want we kunnen wel wat lijden financieel. De Ligt meteen op zijn plek vast neer zetten en dan als er in jeugd niks loopt uit de Eredivisie of vlakbij een standin voor De Ligt halen.

  1. Litmanen

   Eens Eug., maar ik ben beng dat De Ligt te licht is nog. Dat doelpunt gisteren zag er slecht uit. Dan maar Veldman en Viergever in het centrum.
   Een ding snap ik niet, vRhijn had toch getekend? Waarom ging/gaat dat niet door?

   1. AB

    Tering Litmanen, neem jij dat bericht nu nog steeds serieus?? 😂😂😂. Oh ja, je andere favo speler he.

   2. EugAjax

    Eens Litmanen waarschijnlijk is De Ligt nu nog te licht. Ik heb hem wel dermate hoog zitten dat hij een steile leercurve zal hebben indien hij veel speelt. Als Ajax Vam Rhijn zou halen dan zal centrum Viergever/Veltman zeker een reeele optie zijn. Met Van Rhijn als RB. ik denk alleen dat het geen serieus verhaal was. En ze hebben nu die Colombiaan.

  2. fjonkman

   Ey Euch… je gaat me toch niet vertellen dat het feit dat Sanchez niet meedeed, de wedstrijd verloren ging toch? Zijn we zonder Sanchez dan echt minder dan Heracles?? Volgens mij lag dit verlies wel ergens anders aan hoor…

   1. EugAjax

    Fjonkman als we materiaal Ajax vergelijken op papier met rest van Eredivisie hoort Ajax bijna alle 34 wedstrijden te winnen, dus zo kijk ik er niet naar want dat is niet reeel. Ik denk echt dat zoiets meespeelt, want je bent ingespeeld met een Sanchex op die positie. De Ligt zal het net anders invullen en dan gaat het ten koste van team prestatie. Heb ik het nog niet eens over het effect hiervan in de koppies van de spelers. Er zijn er misschien meer die op een transfer azen en dan heb je evt meteen sneeuwbal effect. Kwaliteits technisch heb je gelijk met of zonder Sanchez moet Ajax normaliter makkelijk 3 punten halen tegen Heracles. En ja in de wedstrijd ging genoeg fout. Ik vond bijv de wissels bij 1-1 te vroeg te aanvallend en dat zette deur wijs open voor de Heraclieden.

  3. De Nees

   Nee sorry Eug, vind dit echt een mentale weerbaarheid van lik me vessie. Serieus, dit kan je als speler niet een plekje geven en dan 90 min knallen? Dan kun je daarna nog even in de put gaan zitten. Eens dat de timing niet ok is maar dan nog moet je kunnen leveren. Come on man, duur betaalde profs waar hebben we het over.

   1. EugAjax

    Eerlijkheid gebied te zeggen dat de spelers zich er inderdaad juist niet achter verschuilen. Dat spreekt voor hun. Maar hebt dan ook weer met schuiven van pionnen te maken. Ik kan het niet bewijzen, meer gevoel, maar ik denk dat het invloed had op de wedstrijd.

  1. Litmanen

   Aldeweireld, ik geeft Sanchez weinig kans. Speelt daar fantastisch, naast Verthongen. Ook toevallig, ex Ajax…..

 14. Jari10

  Zo zit de voetbalwereld nu eenmaal in elkaar. Deze jongens komen van ver en spelen voor het geld en daar is niets mis mee. Direct weg en voor hem een nieuwe. Met eigen jongens als de Ligt kun je een toekomst bouwen. Passanten horen er nu eenmaal bij.

 15. andr

  Hoe komen jullie hier nou weer bij AjaxFanzone?!?! Fox sports heeft niet gezegd dat Sanchez weg wil? Dit is weer zomaar iets de wereld inroepen, bah.

 16. JohnDoe77

  Tsja, die gozer is een jaar hier. Heeft natuurlijk nog geen band met Ajax. Als hij dan naar Engeland kan en hij hoort zijn vermoedelijke salaris, is het niet gek dat hij op een deur klopt. Hij is 21! Maar het zou zo zonde zijn als hij weggaat! Het is wel duidelijk dat we hem hard kunnen gebruiken dit seizoen!

 17. afcadeluxe

  ik vind het maar raar,er was interesse o.a.van barcelona,dan zegt sanchez dattie min.nog 1jaar blijft,en nu ineens wil hij naar london??volgend jaar is hij 22,nog tijd zat om vet te cashen en ook bij ajax verhongerd zijn familie niet,klinkt soms alsof hij niet ksn rondkomen met zo 1 salaris

 18. Forever nr14

  Pffff verdorie zeg ieder jaar hetzelfde gedoe rond de transfer periode! En helaas neemt Ajax daarin weer veel te laat actie! Wachten tot 1-9 is gewoon te laat weer en lopen we weer achter de feiten aan.
  Maar daar tegen kunnen we ook gewoon niet op tegen deze macht van buitenlandse clubs

 19. AB

  Beste Eug, als we even nadenken is het duidelijk waar het fout is gegaan en dat is toch echt bij Marc. Als Marc op een gegeven moment stelt dat er drie spelers niet te koop zijn dat heb je allereerst hierover een gesprek met de spelers. Daar geef je aan dat vertrek en gesprekken met een andere partij niet aan de orde zijn. Als je dat goed kortsluit dan komt Sanchez dus niet aankloppen bij je. Communicatie is echter niet het sterkste punt van het TH.

  1. EugAjax

   AB, ik denk dat je naief bent hierin. Dit soort verzoeken komen so wie so wel van een speler als hij echt wil. Of Ajax eerder tegen hem gezegd heeft dat hij niet weg mocht of niet. Verder leg je probleem onterecht bij Marc en dus Ajax neer. Maar ik lees alweer dat Marc gemeld heeft vandaag aan ze dat hij aan contract gehouden word. Daadkracht noem ik dat! We gaan het zien hoe dit afloopt maar Ajax verzetten zich met alles wat ze hebben tegen uitverkoop van onze sterkhouders. Ik vind dat zeer goed teken.

 20. Ajax belg

  de actie van Sanchez zijn gewoon de gevolgen van oneerlijke concurrentie van de grote landen , wij kleine landen moeten 2 maanden eerder klaar zijn , nu pas gaat het grote geld rollen en worden er spelers hoofden gek gemaakt met gekke salarissen. Ajax moet gewoon spelers aan hun contract houden ,we hebben geen geld nodig , de selectie op pijl houden en verstrekken met 1topper (Richardson), aanvullende met onzegoede jeugd

 21. Ajaxfoort

  Ik begrijp ook niet dat Ajax zijn poot niet stijf houdt. Sanchez heeft met gezond verstand een meerjarig contract getekend. Als je dan een jaartje eerder gaat, prima. Maar al na 1 jaar dat wordt te gek. En dat weet Sanchez ook wel. Hij probeert het alleen. Logisch. Maar daar zou ik, als ik Overmars was, niet in trappen. Gewoon lekker ballen en niet zeuren zou ik zeggen.

 22. Brokamp

  Wij doen allemaal heel moeilijk over deze situatie omdat Ajax ons cluppie is maar dat heeft hij echt niet.Die jongen komt naar Europa toe om geld te verdienen en graag zoveel en zo snel mogelijk. Daar is op zich niets
  mis mee, wij zouden allemaal hetzelfde doen. Maar vergeet niet de zaakwaarnemers achter de spelers, ook die willen het zelfde. Dus geen sentimenten maar supersnel handelen voor een nieuwe want we hebben geen tijd te verliezen. En wat Sanches betreft verkopen voor de hoogste prijs en gewoon afcheid van nemen. Klaar !!!

 23. Ajaxfoort

  Een meerjarig contract tekenen en dan na een jaar vertrekken… dat kun je proberen, maar daar moet Ajax niet in trappen. Een jaar eerder weg, oke. Na een jaar weg is niet reeel. Dat weet Sanchez ook wel. Dus lekker ballen en niet zo zeuren.

Reageren is niet mogelijk.