There are no ads, please add some


Tottenham Hotspur wil 40 miljoen neertellen voor Davinson Sanchez

Tottenham Hotspur wil Davinson Sanchez dolgraag inlijven en heeft daar 40 miljoen euro voor over maar Ajax gaat daar vooralsnog niet op in. Marc Overmars zegt dat ‘Ajax heeft Davinson een topaanbieding gedaan voor een nieuw contract’. Vorig jaar betaalde Ajax 5 miljoen voor de Colombiaan en wil zeker nog één jaar gebruik maken van de verdediger. Ajax is bereid om daarvoor heel ver te gaan, zelfs het doorbreken van het salarisplafond behoort tot de mogelijkheden. De Spurs zijn niet de enige geïnteresseerden want Real Madrid en FC Barcelona zien Davinson graag komen. Marc Overmars heeft gezegd dat de verdediger ongeveer 40 miljoen moet gaan kosten maar dat bedrag is nu hoger. Het vertrek van Sanchez valt niet uit te sluiten omdat de Europese topclubs tegen elkaar gaan opbieden maar Ajax zal alles op alles zetten om Davinson voorlopig te behouden.


Gerelateerde posts

149 reacties

    1. Emilio4Ajax

     Kan nog leuk worden als die drie clubs tegen elkaar gaan opbieden…zien hoe ver ze willen gaan…🌧🍻😎

     1. Litmanen

      Waar zijn al die Overmars haters nu?
      Top Marc, je houdt je woord. Tenzij ze door het dak gaan met bieden. En dan nog doe je het top!

     2. Emilio4Ajax

      Vindt het ontzettend goed van Ajax en Overmars om zo te werk te gaan en duidelijk aangeven hoe de vork in de steel zit…toch interessant ook om te zien hoe serieus die drie grote clubs eigenlijk zijn als ze tegen elkaar gaan opbieden…Hoe ver willen ze gaan…?🌧🍻😎

     3. KBouter

      Klopt, Overmars kijkt nu naar het sportieve gebeuren en heeft maling aan geld wat Sanchez betreft.

      Heel heel…maar dan ook heel goed gedaan en hoop dat dit ook een signaal voor anderen is dat Ajax nu voor het sportieve gaat.

     4. Reservewissel

      Het gaat snel. Sanchez zit niet bij de wedstrijd selectie. Gewoon echt balen. Dat gaat ons dit seizoen veel punten kosten.

     5. KBouter

      Sanchez wou op de wedstrijd dag in gesprek met de Spurs hoorde ik, Keizer heeft hem daarom thuis gelaten. Geen spelers mee die niet gefocust zijn.

  1. AjaxKat

   Goed van Ajax!
   Nieuws hierin is dus dat Ajax het salarisplafond wil doorbreken om Sanchez te behouden. Bron: Telegraaf (miste ik in het stuk)

   1. FrankiC

    @Ajaxkat Dat ze door het salarisplafond willen schieten staat toch echt in beide bronnen. Als voorwaarde wordt gesteld dat hij een verbeterd contract tekent tot 2022.

    1. AjaxKat

     @FrankiC, de bron in artikelen is waar je het nieuws vandaan haalt. Dit geval dus Telegraaf. Anders heeft de schrijver dit uit de duim gezogen. In dit stuk staat nergens een bron. Ter verduidelijking heb ik net dus geprobeerd duidelijk te maken dat dit nieuws van De Telegraaf komt. Er komt namelijk zoveel uit de geruchtensfeer dat dat niet duidelijk is.

 1. TikkieTakkie

  40 miljoen?! Veel geld, maar toch nee zeggen! Sanchez is echt een steun pilaar achterin! We moeten heb behouden, we hebben mu wel die andere Colombiaan, maar wie zegt dat hij het gaat redden hier? Dadelijk is hij niet goed genoeg en is Sanchez weg?! Dan hebben we een probleem! Eerst kijken of die Colombiaan goed genoeg is, in die tijd gaat Tottenham waarschijnlijk denken dat 40 mil te weinig is omdat hij nig niet komt en bieden ze 45 mil en dan kunnen we hem pas verkopen👍🏼

 2. FrankiC

  Een man een man,een woord een woord.
  Ik ben erg benieuwd of Marc zijn uitspraken van vorige week nakomt. Sanchez wordt echt niet minder waard, dus geen reden om te verkopen.

  1. koote207

   Nee man natuurlijk niet, vorig jaar was Milik ook not for sale, 2 weken later was hij in Italie

    1. koote207

     Waarom niet Frankic..?? Het is toch een spelletje, weet je nog dat we met zn alle stonden te juichen dat Sneijder zou blijven hij had bijgetekend en ook hij was na 2 weken verkocht aan Madrid, ik hoop dat hij blijft he begrijp me niet verkeerd en ik hoop dat ze dit nu eens echt volhouden maar ik geloof er niet in!

     1. FrankiC

      Het is niet te vergelijken omdat iedereen na het bod van Milik zei: ‘strik erom voor dat bedrag en snel voordat ze zich bedenken’. Dat spelletje gaat om miljoenen en om (beleids)visie. Daarbij blijft het van dezijlijn moeilijk om dat spel te doorgronden, omdat we niet opde hoogte zijn. Het is hier gissen en roepen.

     2. KBouter

      Precies FrankiC bij Milik riep iedereen strikkie erom dié kunnen we missen,en nu roept iedereen..houden die gast.

      Goed van Marc dat hij door het salaris plafond gaat, mits hij bij gast tekenen tot 2022. Die 40 mio levert hij normaal gesproken volgend jaar ook wel op. Hij kan zelfs nog wel 2 seizoenen blijven.

   1. De Nees

    Bij Milik lag het idd anders. 30+ mln kon je niet laten lopen, iedereen was volgens mij hoogst verrast over dat eigenlijk absurde bedrag. Wat wel een goede ontwikkeling is om je steunpilaren in een hoger salaris schaal te plaatsen, je creëert een hogere drempel en het transferbedrag komt vele miljoenen hoger te liggen, niet te vergeten het signaal wat je daarmee afgeeft tav je sportieve ambities.

    1. Emilio4Ajax

     Het is vooralsnog de markt die bepaald hoeveel ze willen betalen. 220 voor Neymar, 180 voor die fransman en mischien wel 300+ voor Messie… Daarna is het aan Ajax welk bod men accepteerd… Kan verl hoger worden als en meerdere clubs zijn die beginnen te bieden…🌧🍻😎

 3. EugAjax

  Volgens mij staat duidelijk op VI dat Ajax bevestigt dat Tottenham een bieding heeft gedaan maar dat Ajax geantwoord heeft dat hij niet te koop is. Ook in lijn met een eerder uitgebreid interview van Bergkamp in VI. waarin hij aangaf dat zelfs bij exorbitante geboden bedragen voor Ajax’ sterkhouders, waar Sanchez er 1 van is, Ajax weleens heel gek kan gaan doen en zo een bod dus weigeren. Dat is namelijk en verantwoord gezien de financiele positie en belangrijker Ajax wil kwaliteit op het veld hebben. Tot op de dag van vandaag komen ze die woorden na. Ondanks wat Twitter boy geluiden etc. nogmaals NOT FOR SALE. Goed gedaan Ajax en TH. Nu nog volhouden tot 1 sep graag. Ik geloof erin

  1. JohnDoe77

   Inderdaad Eug! Dat is het enige nieuws dat bekend gemaakt is en de rest is alleemaal geruchten! Maar “fans” hier hebben ook na bericht vijf over een mogelijk bod op Sanchez weer een gelegenheid om geheel zonder enige kennis Overmars af te zeiken terwijl die man -als onderdeel van het TH- prima werk heeft geleverd! Maar blijkbaar zijn er hier een paar die de mogelijkheden van Ajax aan het vergelijken zijn met die van de top in Engeland, Spanje, Italië en Duitsland. Dat is gewoon niet te vergelijken, maar dat dringt niet echt door!

   Duimen dat Sanchez blijft. Misschien verkopen voor een bedrag boven de € 40mln met de afspraak dat hij nog een jaar hier speelt? Dat zou top zijn! En meteen doorschakelen naar die andere Colombiaan! De toekomst van Nederlandse ploegen… succes met de onderhandelingen TH; super dat jullie zo vlot handelen en hem een verbeterd contract hebben geboden. Zelfs het salarisplafond mag er even vanaf; klasse!

   1. FrankiC

    Goeie post John!! Tussen hoop en vrees. Misschien kunnen we een Belg in de deal betrekken?

     1. Emilio4Ajax

      Toch is het ook de markt die de prijs bepaald…tis wat een “gek” dr voor wil betalen…🌧🍻😎

   2. Indojood

    De transfer van Ziyech kwam tot stand door druk van de publieke opinie, niet door de genialiteit van Ajax. Bewijs dat een kritische benadering altijd goed is, en dat daarbij soms wat onzin mee komt, prima. Het geluid om sterkhouders te proberen te behouden is niet van vandaag of van Dennis.

    1. EugAjax

     Indojood met Ziyech heb je deels gelijk. Ik ben ook van overtuigd dat het toen echt een dilemma voor de heren was omdat het Nouri zijn ontwikkeling in de weg zou staan. Ik geloof oprechtvdat dat een serieuze overweging was destijds. Verder sterkhouders willen houden is inderdaad niet echt iets nieuws of geniaals. Wat wel controversieel is keihard nee blijven zeggen nu ze financieel onafhankelijk zijn en het dus verantwoord is en dat laatste hebben ze nou net wel zelf afgedwongen in al die jaren dankzij het nieuwe beleid na 2010! Nog nooit heeft een NL club achteloos nee gezegd tegen bod van 40mln! Dat is toch een beetje gek doen en dat is wat Dennis bedoelde.

     1. Indojood

      Dat is prima en wij als supporters dragen daar aan bij door kritisch te blijven. Je snapt nu wel een beetje hoe ik erin sta hè. 😎

     2. EugAjax

      Indojood ik geef toe ik heb even moeten wennen aan je 😄maar het klopt dat ik steeds beter begrijp hoe je erin staat. Vroeger zei mijn ouwe al dat ik te naief oordeelde over Ajax en dat is ook zo. Hou ze maar scherp. Ik denk oprecht dat de heren die er nu zitten in deze moeilijke voetbalmarkt het erg goed doen. Maar uiteindelijke doel is die cup met grote oren en dus moet het kritische oog blijven. Jij bent vaak kritisch maar wel onderbouwd. Ik ben het zeker niet altijd eens, maar ik beschouw jouw iig niet in de groep roeptoeters. Nee jij wil Ajax en NL voetbal echt beter maken. Dat geloof ik zeker. En liefst via de leer van Johan. Sorry nee dat moet😄

     3. De Nees

      Ok Eug, paar versnellingen terug man. Indo lijkt bijna een pauw met al die veren, volgens mij verschuift ie nu 12 keer van zijn stoel van ongemakkelijkheid. 😋 Geeft aan dat het meer aan jouw lag dan aan Indo zelf doordat je te veel in een ander spectrum zat en nu beetje hard moet terug hollen om weer in de juiste visie te komen. @Indo ik gun iedereen alle goeds wat hem toekomt daar niet van maar Eug is beetje op de euforische toer laatste dagen. 😄

     4. Indojood

      Geen probleem, Nees. Vind het wel leuk dat iemand er moeite voor doet om mijn standpunt te begrijpen, na zoveel discussies.

      Nee dan dit. Ik kreeg gisteren een opmerking naar mijn hoofd dat ik niet meer over Johan’s plan moet praten want Johan is al dood, Jonk komt niet meer terug en ik ben de enige die er maar erover doorgaat.

      Ik heb op dat moment er niet echt op gereageerd anders dan dat ik me niets ervan aantrek en ik blijf doorgaan omdat ik de persoon in kwestie altijd heb gerespecteerd om zijn mening en betrokkenheid. Ik heb het vandaag het nog maar een paar keer teruggelezen om er zeker van te zijn dat dit echt is gezegd.

      De persoon in kwestie is erg begaan om zijn reputatie maar die is wat betreft nul vanaf vandaag.

     5. Widi

      Chique via de band Indojood. Ik heb jou in elk rechtstreeks gezegd wat ik van een bepaald onderwerp vind. En jammer dat je de nuance er uit haalt. Enfin, iedereen kan lezen wat ik geschreven heb.

     6. Ajax1958

      @Indojood, gewoon volhouden. Er lopen hier een paar wetbeterige wijsneuzen in het rond die denken dat ze de boel in pacht hebben. Las vandaag ook iets van zo’n ventje, die had het over de “fans”. Dat moest dan het gepeupel voorstellen, want dit mannetje ( en samen met hem ) hebben een behoorlijke pet van zichzelf op.

     7. EugAjax

      Hahaha De Nees, rustig maar. Als ik hierboven teruglees dan lees ik nog genoeg meningsverschillen tussen Indojood en mezelf. Dus nee ik kom niet terug op mijn visie over hoe Ajax en TH de boel runnen. Ik vind wel dat Indojood zeer begaan is met de club en geen roeptoeter is.. en ja misschien iets te enthasusiast nu duidelijk gemaakt hahaha. Indojood is de eurforische toer al gewend van me hij noemt me weleens Van Eugelen niet voor niks 😂. Dus we gaan het ongetwijfeld nog steeds oneens zijn, ik heb wel meer begrip gekregen waar hij vandaan komt. En hopelijk was het niet te ongemakkelijk voor hem haha.

     8. EugAjax

      Weet ik De Nees geen probleem ik moest er wel om lachen vandaar de paar “haha” in tekst 😄👍

    1. JohnDoe77

     Voor jou “emiritus hoogleraar” JohnDoe hadden we in de vorige post over Sanchez afgesproken toch meissie? Omdat jij de meest basis dingen van het transferbeleid van Nederlandse clubs niet kunt begrijpen? Er zijn er genoeg die dat wel begrijpen, dus lees netjes mee en probeer er wat van te leren! Je hoeft niet altijd een reactie te plaatsen hoor; doe gewoon lekker je nageltjes tijdens het lezen! 😘 Je komt toch niet echt uit 1952 hé?!? Dan is alle hoop op ontwikkeling wel weg!

   3. EugAjax

    Klopt John er gaat veel los op Overmars gebaseerd op een twitter boy etc hahaha. Maar goed, ik geef toe in verleden zie Milik is het weleens zo gelopen en veel zijn zo begaan met Ajax dat ze weer dezelfde vrees hebben maar nu is dat echt ongegrond.

   1. Indojood

    Nogal geobsedeerd, Litmanen?

    Mijn reacties staan er al en je bent het niet eens met EugAjax want volgens jou moeten we Sanchez verkopen om het verlies van mislopen CL goed te maken want zijn opvolger staat al klaar.

  2. KBouter

   VI is tegenwoordig net zo onbetrouwbaar als twitterboy. Ik heb de vi jaren geleden opgezegd en na mij velen anderen want het is op sterven na dood.

  3. De Nees

   @Indo…We mogen God op onze blote knieën danken dat Johan voor zijn heengaan nog een plan heeft achtergelaten aan zijn grootse liefde Ajax. Ook als er in de toekomst periodes zijn dat een management dit niet altijd even juist opvolgt dan kan er altijd door stromingen binnen Ajax op dit plan worden gewezen. Je moet je eens voorstellen als zo’n plan er niet was, Ajax was dan overgeleverd aan de waan van een management en kon er door niemand naar een handvest gewezen worden, wat een gemis heb je dan. Aanleiding dat ik benoem is wat ik al enige maanden her en der lees over Barcelona, het geeft je te denken hoe de ontwikkeling gaat uitpakken aangezien Johan bij beide clubs natuurlijk een visie uitdroeg. Volg nu wat er zich ontwikkeld bij Barcelona, schijnt dat er amper jeugd doorstroomt en steeds meer een koopclub aan het worden is. Wie let daar op het Cruijff geluid nu hij er niet meer is? Zijn geest waart er nog rond maar wat over pakweg 10 jaar? Is er dan nog iets over van Cruijff’s gedachtegoed bij Barca? Hopelijk blijft dit bespaard voor Ajax vanwege Johan’s laatste inspanningen. Hopelijk de sceptici naarmate de jaren verstrijken meer beseffen wat Cruijff voor Ajax heeft achtergelaten, een fundament en een handvat! De invulling op details zal altijd discussies opleveren, voor de een is de uitvoering niet zuiver genoeg, voor de ander is de interpretatie veel ruimer, maar als Ajax in hoofdlijnen zijn plan uitvoert dan doet het al heel veel goed.

 4. Iamsterdam2015

  Wil je enigzins kans maken is het inderdaad een goeie keuze van ajax om door het salarisplafond te gaan al moet je daar ook weer grenzen aan stellen. Hou hem nog een jaar en dan voor 55 mil weg doen. Met deze vorm en groei gaat hij dat volgend jaar zeker opbrengen.

 5. Valentino

  Beste nieuwe net op de radio. Ajax heeft bod geweigerd en Sanchez zelf een nieuw en verbeterd contract aangeboden. Lekker bezig Marc.

   1. JohnDoe77

    Wat een dom gelul; waarom heeft hij te laat geanticipeerd?! En waarom snap je niet dat transfers en contracten niet door alleen Marc gedaan worden maar door het TH? Het is hier geen Real Madrid of ManCity dat je maar gewoon alles kunt weigeren en betalen…

    1. Ajax1958

     Zeg wijsneus, ik geef hier mijn mening als ik dat wil en dan bepaal jij of dat dom gelul is. ? Zal hetje 1 x vertellen: Dit hoort nl bij het spel. Ze hadden Sanchez meteen voor het eind van het seizoen een verbeterd contract aan moeten bieden. Nu is lijden in last, heel mooie aanbieding van Spurs tja ennu? Hij is niet meer te houden, doordat MO een bedrag heeft genoemd (40 milj), dom dom dom. Nu gaan ze hem een zg topaanbieding doen. Kunnen ze zich straks achter verschuilen als je het een beetje door wil dringen in je bovenkamer.

     1. Sjakie1952

      Ja Ajax 1958, JohnDoe is het wijsneusje hier, gesteund door zijn vriend Widi. Als je een andere mening hebt, word je neergesabeld. Ze snappen nog niet zo goed wat de bedoeling is van een forum: verschillende meningen

     2. JohnDoe77

      Hahaha! 😆 Wijsneus ook echt! Zo briljant wijs is het niet hoor, maar zegt veel over het niveau van de lezer zullen we maar zeggen! Ik heb nergens gezegd dat het dom gelul is, ik probeer uit te leggen dat iedereen Marc Overmars aan het afbranden is terwijl hij a: niet alleen die beslissingen neemt en b: Sanchez nog altijd Ajacied is. Je kunt wel overal over lopen zeuren, maar het contract van Sanchez is een jaar oud en zat al bij het salarisplafond. Dan hoeven ze verder niet te “anticiperen”; er was een paar maanden terug weinig loos. Zo’n aanbieding boven dat salarisplafond is niet in een uurtje gepiept en is een noodstap om te voorkomen dat Sanchez door het mega verschil in salaris zelf weg wil. Dan is er geen houden meer aan. Maar dat is blijkbaar te lastig om te begrijpen en dan wordt je al snel “professor” of “wijsneus” genoemd. Forum is ook om te leren! Al vrees ik dat het voor sommige ijdele hoop is! 🙈

    2. Indojood

     Hij had na de finale in Stockholm ook een verbeterd contract kunnen krijgen met de boodschap dat hij van vitaal belang voor de nabije toekomst van Ajax. Dan geef je een goed signaal af naar Sanchez, selectie en supporters. Het is dan aan de speler of deze wil blijven maar dan kan je jezelf als club geen verwijt maken. Ajax komt wat mij betreft te vaak te laat in actie. Het verhaal van salarisplafond verhogen en sterkhouders belonen is hier en ook op andere sites vaak genoeg aangehaald door kritische supporters.

     Het sterke van Overmars is dat hij op zijn minst toegeeft fouten te maken. Zo zei hij dat ze PB opzadelden met de fouten van het TH, n.a.v. de verkeerde inschatting van Ziyech. Daar hoor je de bewonderaars van Overmars nooit over, die zeggen doodleuk dat de aankoop.van Ziyech een briljante zet is geweest. Zo ook dit verhaal hier, ik ben ontzettend blij met de stellingname van Ajax maar dit soort beleidsbeslissingen moet je gewoon eerder aftikken. Je weet dat je voorrondes moet spelen en het seizoen dus vroeg begint. Pas je beleid er dan ook op aan.

     Het is maar een mening, hè.

     1. De Nees

      Jawel, maar in dit geval met het salaris begrijp ik ‘t wel. D’r is pas een contract getekend en we zijn net een jaar verder met Sanchez. Op voorhand een verhoging geven geeft je een instrument minder wanneer een club langskomt. Nu met de interesse bied je dit aan, dan geef je op het key moment je blijk van waardering aan aan de speler. Net dat verschil kan helpen om hem te overtuigen.

     2. JohnDoe77

      Indo; je hebt helemaal gelijk en we denken er hetzelfde over. Ik kan alleen niet goed inschatten hoeveel vergaderingen er bij een club als Ajax aan voorafgaan om een dergelijk aanbod -die niet past in de afgesproken bandbreedtes- erdoor te krijgen. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen!

    3. De Nees

     Ajax1958 en Sjakie: in een eerdere post is hier uiteengezet hoe TH constructie werkt en wat de rol van Overmars is. Als je dat een beetje kan begrijpen dan zal je wsl iets minder op Overmars zeiken. Daarbij d’r zit een grote kloof tussen eigen meningen en slap lullen, slappe lullen verschuilen zich maar wat graag achter eigen meningen.

 6. rickert

  Als dit bericht op waarheid berust is, dan ben ik toch wel trots op Ajax. Er wordt eindelijk eens hard gespeeld!

 7. AFCA my World

  Zo jongens we gaan richting de 100 miljoen, geweldig toch ! Al is 45 meer realistisch ! We houden hem gewoon ! ⚽️

 8. paullus

  de man staat tot 2021 onder contract dus wat willen die engelsen of spanjaarden nu
  en sanchez trouwens ook de man heeft toch met zijn volle verstand getekend dus tjuuuuuus
  en anders de hoofdprijs 75 mil of zo

 9. Pandjang

  Laat de grote clubs maar lekker betalen,wij zijn een klein land met goede voetballers en in hey buitenland komen ze makelijk aan onze spelers voor weinig geld. Nou nu niet meer betalen zullen ze.

 10. Iedereen heeft een mening

  Het zal mij niet verbazen als hij tussen de €50 en €60 miljoen gaat opbrengen. En dat zijn bedragen die je als club niet kan/moet weigeren. Of een iets lager bedrag en bedingen dat hij nog 1 jaar bij Ajax blijft.

  1. Indojood

   Waarom niet weigeren? We hebben geld zat en met hem erbij maken we meer kans op prijzen. Anders blijf je maar aanmodderen terwijl de bankrekening groeit, en waarvoor eigenlijk?

   1. Iedereen heeft een mening

    Indojood, omdat je ook te maken hebt met de speler zelf. Als deze aangeeft dat hij weg wil dan ontkom je er haast niet aan om uiteindelijk akkoord te gaan met een transfer. Anders heb je een ontevrede/ongelukkige speler en je gaat hem ook niet een jaar op de bank zetten (Boilesen). Voor Ajax (ons) heel vervelend maar dat is tegen woordig wel de realiteit.

    1. Indojood

     Snap ik maar je zei hier dat je als club niet kan weigeren zonder daarbij de situatie van de speler te noemen. Natuurlijk, als hij wil gaan ben je kansloos.

 11. Charka53

  Goed zo Marc vast houden en inderdaad dat salaris plafond omhoog zodat de huidige spelers ook niet vlug de neiging krijgen om weg te gaan.

 12. Toppertje

  Ik hoop het ook Indo. Geld genoeg en een titel is belangrijker. Ik hoop alleen dat Sanchez ook wilt blijven want anders wordt het moeilijk met de clubs die genoemd worden. In die zin is het wel een goede stap om een flinke contractverbetering te doen. Dat maakt een arbitrage zaak een stuk moeilijker voor Sanchez. Vraag me alleen af of Ajax niet eerder deze verbetering had kunnen aanbieden. Was dan misschien wat makkelijker geweest om Sanchez te behouden.

  1. Indojood

   Ja, dit soort zaken eerder afhandelen is beter. Dan geef je een juist signaal af naar anderen en achterban. Als een speler zelf weg wilt dan is er geen houden aan maar dan kan je jezelf als club niets verwijten.

   Laat ik nu vooral zeggen dat Ajax hier het enige juiste doet.

 13. Iamsterdam2015

  Leuk als ze een bod aanbieden maar we weten allemaal dat een engelse of spaanse club ( en niet eens de grote namen) dot weglachen en het makkelijk verdubbelen. Als je ziet wat een speler bij Watford alleen al krijgt daar kan een ajax, psv of feyenoord niet eens aan tippen. Dus het staat leuk in de krant ( als het al waar is) maar ik persoonlijk hecht er geen waarde aan.

 14. Jimmy1971

  Goed bezig bij Ajax !!
  Transfersommen zijn looptijd en salaris gebonden , hoe langer de looptijd en hoe hoger het salaris , des te hoger de transfersom !!
  Dus voor deze spelers gewoon wat meer salaris , de supporters en Nouri verdienen dit jaar de schaal !!!

 15. Brokamp

  Marc doet het zo slecht nog niet al hoor ik hier wel eens andere geluiden. OK en als hij dan gaat dan alleen voor de hoofdprijs die door dit statement fors hoger zal uitvallen. Ook de bonussen kunnen nu hoger worden. En als ze niet willen betalen blijft hij nog mooi minimaal een jaarbij ons. Door hem een hoger salaris aan te bieden is de drang om weg te gaan ook minder. Bij contractverlenging de zaakwaarnemer ook niet vergeten en dan is iedereen tevreden.

 16. a.p.

  wat mij betreft heel graag blijven, maar met een boze /gefustreerde speler schieten we ook niets op.

 17. JohnDoe77

  Marc doet het prima; de duurste verdedigers ter wereld (precies 2) hebben dit jaar € 56mln opgeleverd en dat zijn gasten die een paar jaar premier leauge op hun cv hebben staan en door ManCity (één van de rijkste clubs op aarde). Dat onrealistische gedoe over dat Ajax nu € 60mln moet vragen… kansloos! Ajax doet het maximale door goed te communiceren over de prijs, hem een nieuw contract aan te bieden met hoger salaris. Dan is het afwachten wat hij zelf ook wil!

  1. Indojood

   Misschien hebben ze bij Ajax eens een keer goed geluisterd en gelezen naar onze kritieken.

   1. EugAjax

    Heb je toch nog gezag Indojood 😂😂😂😂? Serieus ik weet wel zeker dat Ajax zijn publieke opinie van zijn supporters goed volgt. Het is hun markt en drijfveer om ons te vermaken. Dus ja ik denk dat als contructief dingen bediscussieerd worden en goede argumenten zal het zeker in hoofden van ee heren gaan meespelen. Indien niet is men onproffesioneel bezig volgens mij.

    1. Indojood

     Zo is dat, Eug. Maar het is geen gezag, het is de mening van een eenvoudige, kritische en betrokken supporter die enorm veel houd van deze club. Ajax is ontzettend belangrijk in mijn leven. Niet voor niets ben ik vaak te vinden hier en probeer ik naar alle thuiswedstrijden te gaan. Vorig seizoen heb ik alleen thuis tegen PAOK en PEC Zwolle gemist. Toen heb ik mijn kaartjes aan mijn zwager en nichtje gegeven omdat ik het buitenland zat. Mijn vrouw heeft wel eens ooit gezegd dat ik soms meer van Ajax houd dan van haar. Als antwoord gaf ik: “Ajax? Ik houd meer van Feyenoord dan van jou!” 😁

     1. EugAjax

      Indojood daarom stond er na zinnetje over ‘gezag’ 😂😂😂😂 haha. Was even grappige verwijzing. En ja dat je betrokken bent dat spat er vanaf. Echt waar. Ik kan me de opmerking van je vrouw levendig voorstellen haha. Ze zal wel raar hebben staan kijken maar hey ook zij weet dat Johan daar ook gespeeld heeft hahaha. Mooi man. Ikzelf heb jaren in stadion gezeten maar nu even niet helaas. Nu af en toe pik ik leuke dingen eruit. Ik ga bijv nar de return in Trondheim. Ik ben toch al in Noorwegen, het is alleen nog steeds 10 uur rijden hahaha ben ik achter gekomen haha.

 18. FrankiC

  Ah, jij miste de bronvermelding in onze nieuwsflits. Zo las ik het in eerste instantie niet.

  1. EugAjax

   Beste Sjakie klopt en Sanchez of welke sterhouder na transfer Klaassen zijn ook nog niet weg dus waar hebben we het met zijn allen over 😂😂😂😂heerlijk toch. Groot deel heeft vertrouwen in Overmars cs dat ze woord houden en ander groot deel gelooft er geen snars van. Het lijkt wel voetbal. Er kan namelijk van alles gebeuren heden ten dagen. Maar ik geloof heilig dat Ajax poot stijf houd!

   1. Widi

    Eug, Sjakie is een 010 trol die natuurlijk hoopt dat Sanchez vertrekt. Sanchez zit trouwens niet bij de selectie vanavond

    1. EugAjax

     Widi ik las het inderdaad net van Sanchez, ja dan ga ik toch ongelijk krijgen. De heren voetballers tekenen met volle verstand langjarige contracten maar willen bij minst geringste blijkbaar meteen weg. Doet me nu al denken aan situatie Van Dijk bij Southampton. We gaan het zien, maar dit is helaas geen goed teken. Ben ik toch naief gebleken? 😡

     1. Widi

      Naief? Zou kunnen. Dan ben ik het ook. We hoopten gewoon dat hij zou blijven. En hij is nog niet weg. Het wordt tijd dat het wordt verboden om Sjeiks, Russen, Chinezen etc eigenaar van voetbalclubs te laten zijn. Want die zorgen dat clubs bedragen neertellen die ze eigenlijk niet hebben. Daar is alle ellende mee begonnen. Maar nu ben ik weer naief.

     2. EugAjax

      Naief is voor ons dan misschien beetje verlangen terug naar goeie ouwe tijd zonder die grappenmakers met hun dollar zakken. Hopelijk een mooi antwoord van rest van elftal straks👍

 19. Yindi

  Lees net op teletext dat Ajax ( lees Overmars) het bod van Tottenhum op Sanchez heeft afgewezen. Met daarbij de opmerking dat hij niet te koop is!!!!!!!!!!!

 20. Geroldkohlen

  heb al gelezen dat ajax spurs afgewezen heeft.en hij niet te koop is! hopelijk is dat waar!

 21. JohnDoe77

  Dat heb ik ook gelezen; ze doen dus het maximale (al is het wellicht wat laat). Maar groot geld is soms niet te stoppen dus duimen dat hij in een constructie nog een jaar kan blijven bijvoorbeeld! Eerst vanavond maar eens winnen! Goed begin is belangrijk voor het vertrouwen!!

 22. Linda.ajax

  Sanchez moet blijven. Lijkt me dat je kampioen wil worden en prijzen wilt pakken, dan moet je niet een van je beste spelers laten gaan. Ook niet voor 80 miljoen. Leuk, veel geld voor de club, maar dan geen prijs.

  1. Jari_94-95

   Helaas is lijkt het erop dat hij weggaat. Maar wat is geld. volgens mij heeft Ajax geld genoeg en had je hem beter nog een jaar kunnen houden. Wat een zonde zeg! ☹☹

  2. De Nees

   Eens Linda. Of Ajax nu 40 of 60 mln vangt, ik zit daar niet handenwrijvend op te wachten. Belangrijker is om je sterke spelers te behouden met alles wat je ter beschikking staat.

 23. fjonkman

  Ik denk dat we allemaal wel heel graag willen dat Sanchez blijft, maar het feit dat hij in overleg met Ajax besloten heeft vanavond niet te spelen, zegt al dat hij zijn zinnen al heeft gezet op een vertrek. Dus je kan hem wel aan zijn contract gaan houden, maar wat gebeurt er met zo’n speler zijn motivatie als ie niet mag vertrekken? Plus voor zulke bedragen kun je toch geen nee blijven zeggen. Ik vind het wel jammer dat spelers nu blijkbaar al na 1 seizoen bij Ajax al weggeplukt worden. Trieste gang van zaken… op deze manier zullen we inderdaad nooit ons kunnen meten met de top van Europa of daarnaar toe door kunnen stoten.. de grote firesale bij Ajax lijkt begonnen…

 24. Forever nr14

  Oke vaak Netto Overmars afgevallen hier, maar dit is wel echt TOP!!! Laat die rijke stinkerts maar tegen elkaar opbieden, maar hopen dat ie blijft hoor, anders weer opnieuw beginnen!

 25. Iamsterdam2015

  Tja. Dan is hij weg en is het een kwestie van tijd…..jammer maar we moeten door!

 26. afcadeluxe

  lees net dat sanchez niet speelt omdat hij met zn hoofd in london zit,het moet gvd niet erger worden🤔

 27. JohnDoe77

  Dat gebeurt wel vaker. Denk dat je momenteel een top elftal kunt opstellen met spelers die met hun hoofd er niet bij zijn ivm een mogelijke transfer. Als hij dan toch gaat, hoop ik dat Barca zich er nog mee gaat bemoeien en het TH snel twee vervangers haalt!

 28. Wembley71

  Sanchez zit niet bij de selectie van vanavond, m.a.w. die is dus weg………mag hoprn dat ze er dan maar 40+ uit hebben gepeurd. Maar ook dat zal wel niet. Leuk seizoen wordt het weer!

 29. skel

  Tuurlijk ook verkopen en dan nog blijven zeggen dat je landskampioen wilt worden. Vanavond eerste verlies en iedereen is weer wakker….lekker veel geld op de bank maar sportief zero

 30. BobbyHaarms

  Voor iemand die tot voor kort absoluut niet te koop is zijn ze bij Ajax ineens wel heel snel van mening veranderd 🤔

  1. KBouter

   Bobby..wat ik hoorde is dat Sanchez op de wedstrijd dag met de Spurs wou praten. Geen focus op Ajax méér en hij wil weg.

   Moet Ajax hem dan aan zijn contract houden en gewoon nog 4 jaar op de tribune zetten?

   1. BobbyHaarms

    Nee dat is zinloos. Maar het gevoel van machteloosheid is groot. Het is bijna “jammer” dat sommige spelers bij Ajax zo duidelijk beter zijn dan de rest. Dan zijn ze meestal snel weg ook 😣

 31. a.p.

  ja ja geen Sanchez je ziet het 2-1 Nu maar snel beslissen een ongemotiveerde speler heb je ook niets aan. Ik zal het wel jammer vinden als hij weggaat.

Reageren is niet mogelijk.