There are no ads, please add some


Ajax legt Orejuela voor vijf jaar vast

Luis Mateo Orejuela heeft vrijdagmiddag een vijfjarig contract ondertekend bij Ajax. De 21-jarige rechtsback komt over van Deportivo Cali en gaat bij Ajax het shirt met nummer 28 dragen. In totaal speelde de Zuid-Amerikaan bijna tachtig officiële wedstrijden in het shirt van Deportivo Cali, waarin hij viermaal scoorde. Met de transfer zou een bedrag van 3,6 miljoen euro zijn gemoeid. Vorig jaar deed Ajax ook al zaken met Deportivo Cali, toen voor de komst van Mateo Cassierra.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

21 reacties

  1. De seijs

   ??Want Cassiera krijgt geen kans?? Als hij beter is dan Dolberg dan staat hij in het eerste hoor. Maar dat is hij nog lang niet. Dus banken.

   1. Remco425

    De aanvoerder? Moet er wel heel veel gebeuren. Gewoon back-up voor Veltman. Ik weet niet of ik hier blij van word. Ik had liever Zeefuik als invaller gehad die onze manier van spelen beheerst. Zeker bij een back kan je het risico best nemen. Ik ben bang dat we met deze aankoop die niet met het Ajax spel is opgegroeid, weer een stapje verder van de ideeën van Cruijff af komen te staan. Ik zie liever een LB of CV komen. Daar hebben we momenteel geen back-up voor vanuit de jeugd.

 1. Jeroen68

  Het schijnt dat de Spurs rond zijn met Ajax over Sanchez voor het luttele bedrag van € 35 miljoen. Ik word gek van die geruchten.

 2. Sem_020_ajax

  Ik denk dat sanchez blijft nu hij weet dat er een broerder van anderen moeder er is bijgekomen

 3. Iamsterdam2015

  Niet alleen veltman heeft er een concurent bij. Ook viergever/ dijks en sinkgravrn want hij schijnt ook op links uit de voeten te kunnen. Ben benieuwd.

 4. Iamsterdam2015

  Off topic: op de site en diverse engelse media is de deal al beklonken tussen Ajax en Tottenham voor £35 mil.

  1. Melvis

   Ja geruchten worden nu wel erg hardnekkig, vrees het ergste…..en vooral het bedrag baart me zorgen, hij is toch wel meer waard?

 5. Brokamp

  Ik zou het ontzettend zonde vinden als hij nu al weggaat. Als ze 35 willen betalen kun je er ook meer uit halen. Waar zijn nu dan die andere zogenaamde clubs die hem allemaal willen hebben. Die zouden dan toch moeten strijden voor de hoogste bieder. Dus al die verhalen is allemaal gelul. Als ze erwel ouden zijn dan doe je hem toch niet aan de eerste bieder maar wacht je toch nog af. Ben benieuwd wat ze verder er nog bij bedongen hebben.

 6. De Nees

  Contracten zijn ook niet meer dan papieren tijgers. Zou het mislopen van de CL mee te maken hebben gehad? I.e.g. we zitten weer met de gebakken peren. Ik verwacht dat Veltman dan terug gaat naar CV en Orejuela als RB met Zeefuik als stand-in.

 7. JohnDoe77

  Prima aankoop lijkt mij! Hij speelt rechtsback met als tweede positie linksback. Goed voor Veltman om wat concurrentie te hebben lijkt mij, wordt een ieder sterker van! Welkom Orejuela!

 8. Charka53

  Mooi versterking achterin kan geen kwaad en dan kan Veltman een stapje naar binnen doen want sanchez zal wel vertrekken.

 9. EugAjax

  Welkom Orejuela. Persoonlijk leek mij combo Veltman/Zeefuik voldoende kwaliteit voor dubbele RB positie. Vanaf nu ben je Ajacied en we zullen je naar de vorm schreeuwen die nodig is om Veltman en Zeefuik naar hogere nivo te tillen😄. Succes bij onze mooie club !

 10. Jimmy1971

  Zal allemaal (helaas) met het aanstaande vertrek van Sanchez te maken hebben !
  Zonde , had Sanchez graag als mentor voor Orejuela en met onze schaal gezien ..

Reageren is niet mogelijk.