There are no ads, please add some


The Sun: ‘Tottenham wil 39 miljoen op tafel leggen voor Sanchez’

Tijdens de lopende transferperiode blijft het onrustig en moet Ajax rekening houden met een eventueel vertrek van dragende spelers. Zo weet The Sun te melden dat Tottenham Hotspur ver wil gaan om Davinson Sanchez te verleiden tot een transfer naar Engeland. Volgens het medium zou Tottenham maar liefst 39 miljoen willen overmaken naar Ajax om Sanchez in te lijven. Eerder liet directeur spelersbeleid Marc Overmars nog weten dat Sanchez minimaal 40 miljoen euro moet kosten maar al met al zal het dus nog een hele klus worden om de huidige selectie intact te houden. Sanchez kwam in 2016 voor vijf miljoen over van Atletico Nacional en heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2021.

Bron: The Sun


Gerelateerde posts

152 reacties

  1. Marc Overdwars

   Ik snap heel goed dat men veel geld over heeft voor deze (nu al) fantastische verdediger. Hij gaat alleen maar duurder worden denken de clubs. Stom dat Overmars destijds een bedrag heeft genoemt waarvoor hij weg mag. En dan ook ‘maar’ 40 miljoen. Als het bericht uit The Sun echt klopt dan zijn die Tottenhamleijers wel aan het kutten met hun miljoentje minder bieden dan die 40.
   Na het noemen van het bedrag door Marc ben ik ook heel vang dat we hem kwijt Zijn.

   1. BobbyHaarms

    En dat terwijl er eerst minstens 50 miljoen werd gezegd door het TH. Nu kun je erop wachten dat ie weggaat als er 40+ op tafel komt..wat een geblunder..

    1. Litmanen

     Bobby, ik denk dat het niet gaat gebeuren. Overmars kan vragen wat hij wil. Die opnerking van destijds wordt zo van tafel geveegd en heeft geen enkele juridische waarde.

     Zoals zogenaamd al aan Ziyech werd getrokken ( gemeld door 1 Italiaanse journalist) wordt nu The Sun serieus genomen. Dat krantje is van het niveau Powned Nieuws. Geen niveau dus.

     1. BobbyHaarms

      Waar rook is daar is meestal vuur Litmanen, en helemaal bij een club als Ajax als het om uitgaande transfers gaat. Ikzelf denk dat als een club daadwerkelijk zulke bedragen kan ophoesten er zeker gepraat gaat worden en er termen komen als “Deze kans willen we hem niet ontnemen” Voor zoveel geld doet men bij Ajax alles en wordt dit bijna belangrijker geacht dan de sportieve prestaties.

     2. Geroldkohlen

      tja en dan een paar dagen geleden nog zeggen dat ze niet voor sale zijn. lekker geloofwaardig als dit gebeurd

     3. koote207

      Geloofwaardig of niet….het is mooi klote als het zo is, ik snap ook wel dat hier niets tegen opgewassen is, volgende is Dolberg let maar op

     4. Ajax1958

      Ik zeg: prijzen verdubbelen zo vlak voor de sluitingsdatum. We kunnen hierdoor het kampioenschap verspelen, dus weer geen CL. Kosten minimaal 20 milj€. Ajax moet meegaan met de waan van de dag

     5. EugAjax

      Eens Litmanen. Er zijn twee bronnen of eigenlijk 1 die je echt serieus kan nemen. Telegraaf zeker en VI. bij ieder andere bron doorbladeren. Komt bij dat Marc duidelijk was laatst. NOT FOR SALE.

     1. Charka53

      Dat weet ik niet Litmanen maar als er van deze geruchten de wereld in gesmeten worden is er wat van waar dus zullen we er rekening mee moeten houden dat het bieden is begonnen en dat Marc een keer voor een bedrag door de knieen gaat.

     2. koote207

      Meestal klopt het zo simpel
      Is het of ze nu goede journalisten hebben of niet ze zullen hier daar wel de juiste bronnen hebben.

 1. Iamsterdam2015

  Sanchez, ziyech en dolberg. Alle 3 weg voor eind aug. 90 miljoen rijker maar een vernageld seizoen………

  1. Iedereen heeft een mening

   Pandjang, slimmert wat heeft Overmars hiermee te maken? Moet hij over elk bericht/gerucht verantwoording afleggen????????

  2. Remco425

   Pandjang, als ik het goed begrijp vind je Overmars een lul omdat Spurs interesse in Sanchez hebben. Klinkt inderdaad erg logisch…

 2. Pandjang

  Eerst zeggen dat Sanchez,Dolberg en Ziyech niet tekoop zijn wn nu zeggen dat Sanchez minimaal 40 mil moet opleveren.

  1. KBouter

   Zucht….wat kan in godsnaam Overmars eraan doen …als het waar is…dat ze 39 mio bieden.

  2. frenkynairo

   het was andersom. Hij zei eerst dat sanchez minimaal 40mil moest opleveren en daarna pas dat ze niet te koop waren. Maar ik zeg als tottingham hem wil. ruil hem dan maar voor vertonghen. die wou toch terugkomen.

   1. De Nees

    Als ik het een club gun dan is het Spurs wel. En ja Vertongen daarvoor terug zou een droomdeal zijn.

    1. Indojood

     Eens, Nees, onze joodse broeders in Londen. Die Russiche jood Abramovich heeft de verkeerde club opgekocht destijds.

 3. Pandjang

  Op maamdag 7 augustus zei Overmars dat Lees terug allemaal je mowt hem niet geloven met zn praatjes hij is een Geldwolf

  1. JohnDoe77

   Jij volgt het nieuws dus echt niet. Als je bijdehand wilt doen, zorg dat je geïnformeerd bent. Om je onwetendheid wat te verkleinen; een paar weken terug werd Overmars gevraagd naar minimale transfersommen voor Sanchez/Dolberg in een interview. Hij reageerde dat dit niet aan de orde is, maar je minimaal dan aan 40 & 25mln moet denken. Begin deze maand heeft hij gezegd dat in principe niemand meer weg mag en benadrukte hij Onana, Sanchez, Ziyech en Dolberg (de as van het elftal). Hij kan er weinig aan doen dat clubs toch een poging wagen deze maand (als dit al waar is). En alles heeft zijn prijs. Voor een verdediger is € 40mln een fors bedrag, noem mij er eens drie die voor meer verkocht zijn, waaronder één uit de Nederlandse competitie van begin 20.

   Kortom; Overmars afzeiken omdat je niet weet wat er speelt. Er is er dus maar één wiens praatjes we niet moeten geloven hier!

  2. Iedereen heeft een mening

   Pandjang, neymar was ook niet te koop en zie wat er gebeurt. Elke speler is te koop voor het juiste/absurde bedrag

 4. De Nees

  Geen enkele club kan een speler tegenhouden als hij zich financieel en/of sportief kan verbeteren, dat verlies je altijd voor een rechtbank. Begrijp dat voordat je Overmars voor rotte vis uitmaakt.

  1. FrankiC

   Is dat wel zo? Dus als een speler zich flink kan verbeteren dan zou hij vertrek altijd kunnen afdwingen? Lijkt me afhankelijk van wat Ajax en Sanchez met elkaar zijn overeengekomen.

   1. De Nees

    Voorzover ik weet wel op die 2 gronden. Zo kwam Suarez naar Ajax na een rechtzaak met Groningen.

    1. JohnDoe77

     Klopt Nees, gaat vaak wel zo en via een rechter. Maar dat moet de speler dan zelf initieren.

     1. FrankiC

      Erg interessant en helaas ontbreekt me nu de tijd om er in te duiken. Rode draad blijft: wat is er overeengekomen? Het haat om 2 professionele partijen en dan zijn afspraken doorgaans heilig.

      Ontbindingsverzoek loopt iig via de Arbitragecommissie van de KNVB (of FIFA) en niet via de civiele rechter. Elke BVO is dit verplicht op te nemen in de arbeidsovereenkomst. Bij de kantonrechter zou er ook een dringende reden moeten zijn en die ontbreekt normaliter. Recht tot ontbinding kan niet contractueel worden uitgesloten maar de arbiter hoeft een ontbinding niet toe te wijzen. Het is eenvoudiger als men een gelimiteerde transfersom afgesproken heeft. Dan staat de koopprijs vast waarvoor een speler weg mag. Worden vaak tussentijds opgeschroeft met als tegenprestatie een salarisverhoging. Ik betwijfel of de dit de genoemde bedragen (40 mlj) voor Sanchez ook zijn. Zo ja, dan kun je hem niet tegenhouden

     2. Widi

      Het is simpel Frankic: als een werknemer echt weg wil, is het haast ondoenlijk die te houden. De basis voor samenwerking is weg. En positieverbetering speelt wel degelijk een rol.

     3. FrankiC

      De arbitragecommissie in de zaak Suarez, én ook in andere zaken, oordeelde toch anders. Dat clubs er later uitkomen (verhoogd bod, eieren voor hun geld) is een andrr verhaal.

    2. FrankiC

     Nee hoor, De Nees.
     Het was precies andersom: Het was Suarez in 2007 juist NIET gelukt om via een arbitragezaak een transfer naar Ajax af te dwingen en FC Groningen werd in het gelijk gesteld door de arbitragecommissie van de KNVB. Zij hoefden Suarez niet voor het geboden bedrag te verkopen!

     In de argumentatie om de ontbinding te weigeren, ging de arbiter weliswaar gedeeltelijk mee in de sportieve en financiële positieverbetering van Suárez bij een eventuele overgang naar Ajax, maar de aangedragen redenen niet zwaar genoeg bevonden. De arbitragecommissie vond het belangrijk dat Suárez toen (net als Sanchez nú) een jonge speler is, die pas één jaar in Groningen voetbalde. Daarna heeft Ajax gewoon het bedrag verdubbeld.

    3. De Nees

     Je hebt gelijk Frankie. Ik heb het ook net ook opgezocht, in geval Suarez was financieel/ sportief niet doorslaggevend omdat het binnenlands betrof en de verschillen niet groot genoeg waren. Ik had voor ogen een rechtszaak en daarna Suarez toch naar Ajax, vandaar. Maar bij het lezen verbaasde me wel dat zelfs sportieve verbetering zelden opgaat als het gaat tussen de grote buitenlandse competities en NL eredivisie, dat wordt nagenoeg gelijkgesteld bij de arbitragecommissie. Maar financieel maakt de speler wel grote kans, bijv 5 keer meer verdienen elders maakt wel verschil en dan is de kans wel groot op ontbinding. Vaak wordt het ook op verstoorde werkverhouding gegooid, waarbij speler niet komt opdagen en ruzie maakt met de club, of ze arbitrair daarmee winnen is een tweede maar clubs gaan dan toch onderhandelen en dan gaat de speler meestal toch.

   2. Iedereen heeft een mening

    Frankic, zie Van Dijk bij Southampton. Contract voor 6 jaar getekend en ligt nu dwars.

     1. Iedereen heeft een mening

      Zit nu niet meer bij de selectie, waarde van de speler daalt en de club zal uiteindelijk “zwichten” en hem alsnog verkopen. Genoeg voorbeelden uit het verleden (broertjes De Boer, Cruijff alledrie naar Barcelona en zo zijn er nog veel meer)

 5. JohnDoe77

  Sanchez is het waard maar weet ook dat als hij Ajax een dienst wil bewijzen, hij nog een jaar laat zien hoe goed hij is! Tenslotte hebben wij hem het Europese podium gegeven met de finale van de Europacup!

 6. JohnDoe77

  Sanchez is het waard maar weet ook dat als hij Ajax een dienst wil bewijzen, hij nog een jaar laat zien hoe goed hij is! Tenslotte hebben wij hem het Europese podium gegeven met de finale van de Europacup! Maar naast deze hoopvolle gedachte; voor een verdediger uit de Nederlandse competitie is het wel een topprijs, al denk ik dat 10 meer nog wel te doen is. Maar goed; pas in 2018!

  1. KBouter

   Sanchez heeft meen ik een 5 jarig contract getekend en heeft nog ff te gaan, dus Ajax hoeft nog helemaal niets. Het word pas gevaarlijk voor Ajax wanneer Sanchez zijn laatste jaar ingaat en nog niet verlengd heeft.

  1. JohnDoe77

   Volgens mij missen jullie wat realiteitszin. Hoeveel verdedigers worden er verkocht boven de € 40mln? En dan om er minimaal € 60mln voor denken te krijgen voor een verdediger die in Nederland (eb de Europacup) een jaar goed gespeeld heeft? Beetje blijven nadenken hé! Was hij zo goed en stond hij op het middenveld of in de voorste linie, kan dat wellicht net…

    1. JohnDoe77

     Ik gedraag mij helemaal niet stoer; noem jij eens drie verdedigers die € 50mln en meer als transfersom kennen en eentje die uit de Nederlandse competitie een dergelijke prijs gevangen heeft. Je mist wat realiteitszin, of je gaat ons verrassen met een lijsje dure verdedigers!

    2. Widi

     Johan14, John bepaalt de prijzen niet, maar hij heeft er wel een realistische kijk op. Dat kan van een aantal hier niet worden gezegd. Ik heb jou ook nog niet oo veel zinnigs kunnen betrappen.

     1. Remco425

      Het gaat er niet om dat we een realistische prijs willen, het gaat er om dat we hem niet kwijt willen. Met het geld winnen we geen prijzen, toch ons doel als voetbalclub zijnde.

     2. Widi

      Ik heb het niet over een realistische prijs. Ik stel dat de realiteit is dat er een pyramide van clubs is. De clubs bovenin kunnen kopen wie ze willen en hebben alleen concurrentie van een paar andere clubs. Hoe lager je als club zit, hoe groter de kans dat je spelers zomaar weg worden gekocht. Ajax zit ergens in het midden en is ten opzichte van veel clubs kansloos. Dat is de realiteit. Daarom vertrekken spelers. Niet omdat Overmars zijn werk niet goed doet. Die doet het prima.

     3. Hoeda Fak Ajoe

      Precies Remco! Dat is natuurlijk waar velen van ons tegen ageren; Ajax is meer een bedrijf geworden dat goed moet presteren om zo veel mogelijk geld te genereren. Wat wij (de voetballiefhebbers en supporters) willen is dat het geld op het veld moet staan. En staat er voldoende op het veld dan moet je dat laten staan en niet verkopen. Ook al is 40 miljoen een schitterend bedrag, ik zie liever Sanchez op het veld staan. Dus wat mij betreft doet Marc de deur op slot.

     4. Johan 14

      Oh ik wist niet dat John en Widi vriendjes zijn. Stonden jullie vorige week ook samen op een bootje?

     5. Hoeda Fak Ajoe

      Man man man Johan, wat een bedenkelijk niveau. Als je het inhoudelijk niet kan volgen, hou dan gewoon je mond. En nee, ik stond niet met John en Widi op een bootje …. pfffff

     6. KBouter

      Nee, dat bepaald Widi niet. Maar mensen met een verstandig verstand kent wel de realiteit.

     7. Wipi

      Het lijkt wel of Widi en John hier de baas zijn van het forum. Ze katten iedereen af die een afwijkende mening heeft. Maar de bedoeling van een forum is juist dat er verschillende meningen geuit worden.

 7. Slingertje.

  Het gaan nog 3 hele zware weken worden om de boel bijmekaar te houden voor Ajax want er wordt ook getrokken aan Kluivert,Dolberg en Ziyech.
  Dus Overmars wordt eens wat actiever bij het aantrekken van spelers.

 8. dickst14

  Spelers verkopen kan iedereen. Tete verkopen voor 4 miljoen kan niet iedereen. Altijd te laat zijn kan ook niet iedereen, daar moet je echt Overmars voor heten. Zo stom zijn om prijzen te noemen voor spelers die niet te koop zijn, ook daar moet je Overmars voor heten. Wat mij betreft exit.

   1. Indojood

    Nee, dat heeft FdB gedaan door kampioen te worden en de CL te halen. Het is wel ten koste van de spelvreugde. En klappers zoals Milik, daar heeft Overmars niets voor hoeven te doen.

    1. JBajax

     Wat een onzin zeg! Volgens mij is heel ajax daar verantwoordelijk voor en niet alleen Frank de Boer! Ik ben iig tevreden over Overmars! Tuurlijk mag hij soms eerder ingrijpen maar we moeten ook niet vergeten dat niet iedereen in de eredivisie wilt spelen voor een minimaal salaris (max 1.5 miljoen per jaar inclusief bonussen) waar je in het buitenland al makkelijk het dubbele kunt verdienen! Realistisch blijven!

    1. Litmanen

     Dickst je zit er echt naast. Ajax kan geen spelers van twintig miljoen kopen, want die moet je ook een salaris betalen wat daar bij hoort. Dus Overmars moet via zijn scouts zich de pleuris zoeken naar die groeibriljantjes zoals Dolberg en Sanchez.
     Dan grijp je ook vaak mis, want tegen de Uniteds en Chelsea’s van deze wereld kunnen we niet opboksen.

     Wat andere coubs hiet weghalen kun je ook niets aan doen, als je maar zorgt dat je krijgt wat de speler voor jou waard is.

     Tete en Riedewald waren reservespelers in de Micky Mouse competitie. Als je daar dan vijf en negen miljoen voor vangt, dan doe je het uitstekend.

     1. KBouter

      Daarbij kun je niet stellen dat Overmars een slechte zakenman is, in tegendeel…Overmars is juist een uitstekend zakenman. Kijk eens wat hij privé allemaal opgebouwd heeft.

 9. stylo1984

  Net een bericht dat die barac niet doorgaat en dan direct bericht over sanchez die misschien weg gaat, nou marc laat maar zien dat je man van je woord bent

 10. JBajax

  Als dit bod 1 is dan ben ik benieuwd wat ajax gaat doen…… laat hem nog 1 jaar blijven overmars!!!!

 11. Brokamp

  Je moet niet alles geloven wat in de krant staat. Als je nu nog nieuwe spelers in moet passen in je as ben je minimaal 4a6 weken kwijt. De competitie begint nu al. Het is eigenlijk te schandalig voor woorden dat dit kan tot 31 augustus. Deze termijn mmoet veel korter tot 1 augustus. Complete competitie vervalsing. Zelf deden we dat vorig jaar ook met Zyech na een slechte start nog snel wat bijkopen. Zou niet mogelijk moeten zijn.

 12. De seijs

  Als ajax (Overmars) er +/- 45 miljoen plus 10% doorverkoop percentage uit kan halen, ja , dan zou hij wel gek wezen om het niet te doen. Hoe jammer dan ook.

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Dan hoop ik dat Overmars gek is! Om het geld hoeft / moet hij het niet doen; ik zie liever Sanchez voetballen dan de wetenschap dat de er 40 miljoen extra op de bank staat. Die komen er echt wel, volgend jaar zomer of nog later.

 13. Brokamp

  De hele markt is verrot. 5 mio vorig jaar betalen en nu 40 terug krijgen voor Sanchez. Dit gaat alleen maar verder. Durf te wedden dat hij mits hij zich door ontwikkeld over een jaar 75 waard is. Het staat in geen enkele verhouding meer tot de maatschappij. Ook die salarissen belachelijk en als je ziet wat ze soms presteren daarvoor. Een op hol geslagen wereld in vergelijking met het dagelijks leven waar iedereen hard moet werken voor zijn centjes. Maar ja we vinden het allemaal een mooi spelletje, OOK IK ga gewoon elke week naar het stadion en zit weer voor de buis te genieten. Maar ik ben benieuwd hoe lang nog want ergens zal de bom een keer gaan barsten.

  1. JohnDoe77

   Bij Ajax gaat hij NOOIT over een jaar 75mln waard zijn, dit is een matige competitie. En al helemaal voor een verdediger!

 14. Brokamp

  Ja de Seijs ik ben het met je eens dat hij dan weg is maar ik probeerde hem nog een jaartje te houden.

 15. ajaxpers

  Voetbal is buisness en Ajax is absoluut een handelshuis en de supporters die nog niet wakker zijn en heel romantisch doen over hun club zijn nog in slaap. 39 mln is helaas een bedrag waar Ajax geen nee tegen gaat zeggen en bedrijfsmatig gezien heel begrijpelijk maar qua voetbal erg pijnlijk.

  1. Widi

   We mogen helaas blij zijn met ieder jaar dat een echt goede speler bij ons wil blijven. Zulke spelers kunnen overal een veelvoud verdienen van wat ze bij ons verdienen.

 16. Melvis

  Bij dit soort spelletjes speelt de mentaliteit en het iq van de speler in kwestie volgens mij ook een belangrijke rol….ik denk dat Sanchez stevig genoeg in zijn schoenen staat om te beseffen dat minimaal nog één jaar ajax het beste is voor zijn ontwikkeling en dat het grote geld daarna vanzelf komt.

  1. Johan 14

   Als Ajax en Sánchez een slecht seizoen draaien is hij veel minder waard. Daarom zal hij nu wel ( besmette) eieren voor zijn geld kiezen

   1. Iedereen heeft een mening

    Johan 14, als Sanchez een waanzinnig WK draait dan is hij opeens weer veel meer waard. Tja, dat is dus koffiedik kijken.

  2. Indojood

   Weet niet of dat met IQ te maken heeft. Sanchez is international, heeft de CL gewonnen en heeft in Europese finale gestaan, plus hij heeft de overstap naar Europees voetbal moeiteloos gemaakt. Kortom, een CV waar je nu al u tegen zegt.

   Ik besef wel dat dit allemaal niet was gebeurd zonder de rugdekking van Veltman….

 17. Geroldkohlen

  schijnt dat de spurs vandaag al in Amsterdam zijn! maar ook Monaco is weer bezig staat op soccernews : In principe is de Deen van Ajax niet te koop, maar aangezien Monaco ongeveer 160 miljoen euro verdient aan de verkoop van Mbappé is er toch veel mogelijk. Eerder repten de media al over een transferbedrag van ongeveer 40 miljoen euro en dat zou genoeg moeten zijn om Dolberg los te weken bij Ajax: hij zou het transferrecord van Arek Milik in ieder geval verbreken.

  Verschillende Franse bronnen stellen dat er haast geboden is bij de transfer van Dolberg naar Monaco. De Ligue 1 is immers al weer begonnen en de regerend kampioen van Frankrijk kan het niet maken om Mbappé te verhandelen en vervolgens gas terug te nemen.

  en Justin is ook nu genoemd maar niet concreet kortom dit worden spannende weken: Fiorentina is na het vertrek van vleugelspits Federico Bernardeschi naar Juventus voor 40 miljoen euro nog altijd op zoek naar een nieuwe flankspeler. Eerder werd de ploeg uit de kunststad van Italië nog in verband gebracht met Sam Larsson van sc Heerenveen, maar het lijkt erop dat vooral Celta de Vigo aandringt voor de international van het nationale elftal van Zweden.

  Nu zouden de beleidsbepalers van Fiorentina het dus maar proberen bij Kluivert, alhoewel het niet helemaal bekend is hoe serieus dit precies is.

  1. Widi

   Justin gaat in elk geval niet weg nu. Die blijft hoe dan ook, want die wil nog niet weg. Daar hoeft niemand zich dus zorgen om te maken.

  2. Jimmy1971

   Als de Spurs vandaag in Amsterdam zijn zou ik als ik Marc was gelijk ook wat mannen van Barcelona en andere geinteresseerde clubs uitnodigen !!
   Dan kunnen ze tegen elkaar op gaan bieden zodat we meer financiele middelen hebben om er echte , direkte versterkingen voor terug te halen !!
   Hoop net als iedereen dat hij echter nog een jaartje blijft ..

 18. Iedereen heeft een mening

  Tja, de transferperiode loopt nog zo’n 3 weken en elke dag zal een ajacied aan een transfer gelinkt worden (Sanchez, Dolberg, Ziyech, De Ligt en Veltman). Misschien is eind van de transferperiode de kas gevuld met zo’n €200 – €250 miljoen of……….alle spelers zijn gebleven.

 19. Iedereen heeft een mening

  Als Tottenham rond de €45 miljoen + eventuele bonussen betaald is Sanchez weg. Die jongen kan misschien 5 of 6 keer het jaarsalaris van ajax verdienen. Hebben wij in ieder geval 1 jaar van hem mogen genieten. Hetzelfde zal gelden voor Dolbert of Ziyech etc.

  1. Jimmy1971

   Toch zou ik een transfer van Ziyech niet begrijpen , iedereen ziet zijn potentie , maar het komt er nog steeds niet volledig uit ..

   1. Iedereen heeft een mening

    Klopt, maar het is wel een van de spelers die iets “extra’s” hebben. Zelf denk ik ook niet dat hij weggaat maar je weet het nooit in deze hectische transferperiode

 20. AjaciedTotDeDood

  Dat krijg je als er zulke toppers in je team zitten, je kan dit niet verkomen. Iedereen weet dat die Engelse clubs zwemmen in het geld, bij een bedrag van 45 miljoe zal hij gaan en daarbij komt ooknog dat hij 5 of 6 keer gaat verdienen wat hij nu verdient. Triest dit

 21. Janneman16

  niet verkopen. laten we eerst maar eens presteren. volgend jaar kan hij weg en is dan nog meer waard.

 22. Johan

  Als Sanchez en Dolberg idd worden verkocht dan kan het bestuur alleen nog maar geloofwaardig zijn naar de supporters om hun geld voor de seizoenkaarten terug te storten. Dan kunnen ze iig een keer aangeven dat ze de supporters serieus nemen.
  Allemaal diep triest, het geld belangrijker dan de prestaties. Gewoon niks meer verkopen en kampioen worden!

 23. TikkieTakkie

  Niet slim dat hij zei dat Sanchez weg mag voor 40 mil. Nu komen juist de clubs die het daarvoor over hebben en dan staat hij met de bek vol tanden omdat hij Sanchez niet weg wil hebben. Zeg maar de volgende keer dat hij gewoon niet te koop is en dan kijk je wel met wat er op je af komt!

 24. Bert62

  Men moet zich gewoon harder opstellen bij Ajax. Een speler pas verkopen als zijn lopende contract is afgelopen of anders er minimaal 100 miljoen voor vragen.

 25. Johan14

  Precies Bert. Ze hadden ook PB aan zijn contract moeten houden. Dan was de drempel om weg te gaan groter geweest voor veel spelers. Eigenlijk heeft PB de leegloop ingezet

 26. EugAjax

  Buiten de geruchten om ‘vermaak’ ik me ook met alle nieuwe dubbelgangers, het lijkt wel of iemand hier een forum test aan het doen is…………😂😂😂😂succes iig Widi en John. Heel kortstondig heb ik het ook een keer gehad……hahahaha. Triest

 27. JohnDoe77

  Hi Eug! Ik ga mij niet druk maken om een paar kleuters hier op het forum hoor! Als zij het leuk vinden om zich druk te maken over wie meer weet als een ander of wie de baas is van het forum enwaar vriendjes zijn, prima! Lekker doen zeg ik, alleen denk ik dat ze dan beter op het Viva forum kunnen gaan kleppen, met alle andere vrouwtjes! 😁

  Mijn punt is niet dat ik de prijzen bepaal of weet wat waar is, ik volg gewoon Ajax. Een tijdje terug isOvermars tijdens een interview gevraagd naar prijzen voor spelers en heeft hij wat “minimum” prijzen genoemd. Paar dagen terug vroegen ze hem om de transferplannen voor deze maand en specifiek naar de toppers Onana, Sanchez, Ziyech en Dolberg en riep hij dat ze niet te koop zijn dit jaar. Prima lijkt mij. Hij kan er verder weinig aan doen dat er geruchten zijn en misschien biedingen komen. En verder; om maar te roepen dat een Sanchez minimaal € 60 mln waard is… beetje de realiteit voorbij denk ik, er zijn maar een pasr verdedigers ooit voor boven de € 50mln verkocht, laat staan 60. En die speelde niet in onze Mickey Mouse competitie hoor! Dat alles staat los van dat ik liever ook een zo sterk mogelijk Ajax wil! Maar het is bijna hetzelfde als inbreken; willen ze bij je naar binnen komen ze er echt wel in. Dat is hier ook; als er een halve gare Rus of Chinees een belachelijk bedrag betaald voor een speler, kan het bestuur omwille van de continuiteit van Ajax niet weigeren… duimen dat dit geruchten blijven en de meisjes hier nog lang en gelukkig kunnen kibbelen! 😁

  1. EugAjax

   Hi John. Goed en reeel verhaal. Het is wat mij betreft duidelijk dat je Ajax op de voet volgt. En meningen altijd keurig verwoord. Dat nick gebeuren gaat wel weer over als iedereen net zo luchtig kan reageren als jij doet dan is er niks aan. Meer dan 50 en of 60 mln is inderdaad realiteit voorbij als dat neer gelegd gaat worden, maar zoals jezelf ook al aangaf de voetbalwereld is al een tijd uit einge realisme 😄. Er gebeuren heel onrealisctische dingen. We gaan het zien. Ook wel weer mooi om te volgen

 28. Sem_020_ajax

  Ja hij mag weg ajax kan hele goeie spelers er mee halen maar dan moet overmars het oook wel doen grt van de sar

Reageren is niet mogelijk.