There are no ads, please add some


‘Monaco richt pijlen op Dolberg als vervanger Mbappé’

AS Monaco wil volgens diverse Franse media snel de beschikking hebben over een vervanger van Kylian Mbappé die naar alle waarschijnlijkheid verkast naar Paris Saint Germain. Naar verluidt is de keuze gevallen op Kasper Dolberg die volgens Marc Overmars niet te koop is, maar aangezien Monaco een slordige 160 miljoen vangt voor Mbappé lijkt men aan elke vraagprijs van Ajax te willen voldoen. Hiermee zou Dolberg de tweede Ajacied zijn die het transferrecord van Arek Milik gaat verbreken want naast de Deen staat ook Davinson Sanchez volop in de schijnwerpers en zou Tottenham Hotspur geen moeite hebben met de vraagprijs van rond de 40 miljoen. (zie eerder bericht). Het medium Mercato 365 meldt dat er al contacten liggen tussen het management van Kasper Dolberg en de technische leiding van AS Monaco.

Bron: Twitter

 


Gerelateerde posts

148 reacties

  1. koote207

   De leegverkoop is begonnen, hoe harder je roept hij is niet te koop “en er dan vervolgens wel een prijs bij noemt” hoe meer clubs er komen kijken, maar goed tegen deze bedragen zijn we helaas niet opgewassen…

  2. Ajax1958

   Ik zeg prijzen verdubbelen zo vlak voor het verstrijken van de markt. Als we hierdoor weer het kampioenschap mislopen, kost dat ook weer minimaal 20 milj€. Ajax moet meegaan met de waan van de dag.

   1. koote207

    Zo is het Ajax1958 gewoon vasthouden aan de aller hoogste prijs en er elke dag een miljoen bovenop gooien👍

   2. hansjmn

    Eens schroef de prijzen elke week met 10 mio op. Maar eigenlijk moet je ze niet verkopen na zo’n korte periode in het team

   1. HURBIE

    Wij als supporters worden alleen maar achterlijk gehouden (logisch)
    Het komend seizoen zullen we het weten

     1. Litmanen

      Waarop Dolberg zelf reageerde en zei nog niet klaar te zijn voor een vertrek bij Ajax.
      Ik weet ook wel dat geld een hoop vergoed, maar een jaar daar op de bank als het niet meteen gaat lopen en je carriere is naar de kloten.
      Als die jongen wijs is – en ik denk dat hij dat is- dan laat hij al die mooie contracten minimaal een jaar wachten. Bij Ajax verdient hij komend seizoen ook al 1,2 miljoen. Ook niet niks voor zo’n jong knaapje die vorig seizoen echt nog niet stabiel was.

      We gaan het zien, Ajax komt altijd weer met een aantrekkelijk elftal.

  1. Bakkie

   Ben ik met je eens, het bleek uiteindelijk om 2,5 miljoen te gaan… en een doorverkoopclausule van 10%. Overmars mag best een beetje meegaan in deze gestoorde markt.
   Wat betreft Dolberg, het zijn maar roddels.

 1. Teuntje

  En nou eens kijken hoe stanvastig meneer Overmars is nu de miljoenen beginnen te rollen voor de Ajax spelers….

  1. Ondermars

   Stanvastig, standvastig, wat maakt het uit. Overmars is het allebei niet. Een geldwolf is het wel dus ik zie er nog een paar vertrekken

   1. JohnDoe77

    Ondermars; wordt lekker fan van de Kakkies! Wellicht heb je daar minder ongefundeerd te zeiken!

    1. Marc Overdwars

     9 likes voor een zeer felle reactie op iemand die zeurt over Overmars?
     Doen er heel veel hier zeiken op Overmars. Vind ik zelf niet terecht. Alleen dat hij te laat anticipeerde op het al vroeg aangekondigde vertrek van Tete. En het Dijks verhaal is ook ietwat apart.
     Maar laten we proberen elkaars mening te accepteren hier en niet te reageren door af te branden maar door een tegen-argument te geven. Minder zeiken in het algemeen mag natuurlijk altijd want er wordt al genoeg gezeikt in ons korte kostbare leven.
     (Zo de dominee sprak, en nu zeg ik eens ja tegen de dominee)

     1. koote207

      Marc overdwars, dan moet je even goed opletten want john reageert namelijk op de daar bovenstaande reactie, dus hij is juist tegen de felle reactie op overmars, scherp blijven ouwe😉

     2. Marc Overdwars

      Dat zeg ik, iedereen zeikt wel eens. Ook op Overmars. Maar om dan iemand dan meteen weg te jagen vind jammer en niet nodig.

     3. Widi

      Sorry. Moet ik niet doen. Maar het is onterecht dat een aantal hier zo lullig over Overmars doet. Ik kan ze ook niet meer uit elkaar houden. Elk uur komen er nieuwe (nep) forumleden bij met namen die lijken op of zelfs hetzelfde zijn als die van bestaande forumleden.

     4. Litmanen

      Eens Widi, ik reageer niet meer op die nepfiguren. Weet bijna zeker dat AB hier rond hangt.
      Alleen de mensen die hun eigen nickname gebruiken neem ik serieus.

     5. JohnDoe777

      Is ook terecht dat er over Overmars gezeikt wordt. Widi wordt er alleen erg zenuwachtig van

     6. Widi

      KBouter, dit is John niet. Gewoon een lul die zijn nick misbruikt. Je ziet het aan de kleur.

     7. Widi

      Ik moest even twee keer kijken voor ik je aanwijzing zag. Ik weet overigens niet of dat zo is. Volgens mij was hij daar zelf slachtoffer van toen het begon. Ik vind dat de redactie moet zorgen dat een nickname maar 1 keer gebruikt kan worden.

     8. De seijs

      Dat zou de redactie zeker moeten doen. Maar hij vond het maar wat mooi! En heel veel gasten hier hadden daar last van. Ik vind dat je het zelf gewoon niet kan maken, als je serieus genomen wil worden.

     9. Widi

      Inmiddels hebben ze mijn nick ook gekaapt. Misschien toch maar overstappen naar AS. Daar kan dat niet.

     10. JohnDoe77

      Klopt mannen, ik ben JohnDoe77, deze heeft een 7 extra. Verder kun je mij herkennen aan foutloos Nederlands; deze is wat minder handig met taal…. die ene cel heeft hij denk ik dan nodig om te tikken! 😜

     11. JohnDoe77

      Marc, die “Ondermars” heeft alleen maar negatieve bijdrages. Zijn naam is wellicht een hint over hoe hij denkt over Overmars. Prima dat je het af en toe niet eens bent met het beleid van de club, maar als er dan niets goeds is, waarom ben je er dan? Er is vast een club met beleid dat hem wel zint, hoeft hijet steeds zo negatief te zijn toch? Zelfde als die “AB Johan,blablabla Jonk”; ook altijd ontevreden over Ajax… zonde, leven is veel te kort voor al dat negatieve gedoe!

  2. De Nees

   Technisch Hart lijkt voor de beeldspraak mss heel groots met overvloed aan kennis e.d maar het bestaat eigenlijk ook maar uit Ouaali, Bergkamp en Overmars. Sar is geen lid maar voorzitter. Ouaali gaat over de bevindingen van de jeugelftallen, Overmars deelt de informatie die scouts verzamelen, Bergkamp gaat over de ontwikkeling en doorstroming. Kan er naast zitten maar voor mijn gevoel brengt Bergkamp daarmee ook wel een zwaarder gewicht mee in de beslissingen. Overmars is het uithangbord bij aan-verkoop en daardoor duidelijk de kop van jut, maar als er kritiek is (en soms terecht zoals dat late anticiperen) dan is het niet meer dan eerlijk om Ouaali en Bergkamp ook voor ogen te houden. Gaat mij niet om Overmars te verdedigen maar wel alle besluitnemers voor ogen houden. D’r vliegen hier soms wel erg harde woorden richting Overmars terwijl het om gezamenlijke besluiten gaat.

   1. Litmanen

    Ik vraag me af wat Overmars verkeerd doet. Nog niks verkocht en geen rare aankopen.
    Snap er niks van. Ga maar zeiken als Dolberg cs verkocht worden en niet nu.

 2. Basisspeler

  Ga ervan uit dat Marc ook tegen andere clubs zegt:”er worden geen spelers meer verkocht”

   1. KBouter

    Ik ook niet, Marc heeft ook gezegd dat wanneer het echte grote geld komt, het lastig is om spelers te houden.

    Maar bedragen van 40-50-60 mio, móet Ajax daar nee tegen zeggen?

     1. KBouter

      Het is meer…als het echte grote geld komt, dan komt dat van een grote club en dan word het lastig om bv Sanchez hier te houden als Sanchez dan zelf ook naar dié grote club wil. Dat gaat dan lastig worden.

     2. Indojood

      Als Sanchez zelf wil is er inderdaad geen houden aan. Maar als Ajax zijnde moeten we gewoon nee zeggen. Als je als club nu al gaat meebewegen richting de uitgang dan is dat een verkeerd signaal naar iedereen in de selectie. Je moet als club uitspreken dat je spelers wilt behouden omdat je prijzen wilt winnen met aantrekkelijk aanvallend voetbal.

     3. Ajax1958

      Laten we eens iets nuttigs doen met het geld uit verkoop. Volgens mij staan er zo’n beetje 18.330.000 aandelen uit, waarvan 30% verhandelbaar is, dat zijn er dus ong 5.500.000 ( de rest is in bezit van de club ) 5.500.000 x 10,65 ( huidige beurskoers) = ong 58.500.000. Ik zou zeggen koop dat op en we kunnen van die kutbeurs af en weer een vereniging zijn. Weet iemand of ik goed heb zitten rekenen, of zie ik wat over het hoofd?

     4. Iedereen heeft een mening

      Ajax1958, weet niet of alles klopt 😄😄 maar ik kan mij goed vinden in je reactie 👍

     5. Widi

      Een vereniging ben je niet door van de beurs af te zijn. En een vereniging kun je ook zijn als je beursgenoteerd bent. De leden maken de vereniging. Als ik zie hoe verdeeld we op dit forum al zijn, zal het terugkopen van de aandelen geen echte vereniging van ons maken.

     6. KBouter

      Dat klopt, als je al 140 mio op de bank hebt, is het makkelijker om een speler te houden dan wanneer je maar 5 mio op de bank hebt.

      Daarbij gaat Ajax toch geen grote investering doen met die 40 mio..ze gaan er waarschijnlijk op zitten! Dus zeg maar een keer nee en laat lekker de spelers in eigen stadion.

   2. Iedereen heeft een mening

    Frankic, er zal geen 1 club zijn die niet zegt dat er spelers verkocht worden. Grotendeels zal dat de prijs opdrijven, want als er absurde bedragen betaald worden gaat elke club door de knietjes. Ook Real Madrid/Barcelona etc.

    1. HURBIE

     Maar helaas gaat het Nederlands voetbal steeds meer in een neerwaartse spiraal
     Kijk maar naar het Nederlands Elftal 39 ste op de wereld ranglijst te TRIEST voor woorden

     1. De seijs

      Goeie en wijze uitspraak weer hier hurbie. Echt als jij hier niet zou zijn zou het stukken minder zijn🙄

   3. Basisspeler

    Je weet mijn mening over Overmars. Dat geldt dus ook voor wat hij in de pers verkondigd.

  1. FrankiC

   Inderdaad vervangbaar. Ajax is beter met een lopende spits zoals Traoré afgelopen jaar.
   Jammer dat Marc Richarlison liet lopen. Had noet gehoeven, zo van de zijlijn bekeken.

   1. KBouter

    Niet mee eens, Ajax móet niets ten kostte van alles maar kopen.

    Je hebt zelfs geroepen dat Ajax de dure Sneijder moest kopen en dat Ajax dat de voorronde tegen Nice gewonnen zou hebben. Terwijl Sneijder helemaal niet kon spelen omdat hij niet fit is.

    Dus Ajax móet zich helemaal niet gek laten maken, niet door die malafide Brazilianen die steeds meer vragen en ook niét door supporters die van alles roepen.

    1. FrankiC

     Ik wist niet dat Sneijder niet fit was. Directe inzetbaarheid was belangrijk en ik stond/sta 100% achter een fitte Sneijder. Daar moet je de beurs voor trekken.
     Anderen wisten blijkbaar ook niet dat Sneijder niet fit was, anders hadden zij dat mij wel voor de voeten geworpen (en terecht).

     Verder weet niemand van ons met wie en hoe er onderhandeld wordt en of het malafide is. Het blijft giswerk!

     1. Widi

      In alle eerlijkheid Frankic…..ook nadat bekend was dat Sneijder niet fit was hebben jij en anderen nog beweerd dat hij ons aan poulefase CL had geholpen.

     2. De Nees

      Maar de Sneijder fans riepen niet om hem een week voor Nice maar weken eerder, was hij dan gehaald dan was ie wel tijdig fit geweest.

   2. Indojood

    Lopende spits? Ajax moet een afmaker hebben die bediend moet worden, zowel Dolberg als KJH zijn dat. Kieft zei het laatst treffend, Dolberg laat zich teveel zakken.

   3. KBouter

    Dat ” lopende” spits gelul is begonnen omdat Traore en Younes verdorie geen fatsoenlijke bal voor de goal kregen. Daar miste vooral Younes de klasse voor het afgelopen seizoen.

    Het is al eeuwen lang…en het moet gewoon blijven dat er een balvaste en kopsterke spits zoals
    Dolberg in de spits staat, die gevoed worden door goede voorzetten vanaf de zijkanten!

    Lopende spits…pfff we spelen géén 4-4-2

  2. Reservewissel

   Helemaal mee eens. Met Hunter achter de hand en Sierhuis op t tweede plan is Dolberg prima te vervangen. Gewoon maximaal cashen. Sanchez is een totaal ander verhaal. Daar kunnen we dit seizoen echt nog niet zonder.

 3. JohnDoe77

  Zowel Dolberg als Sanchez staan op de lijst met grootste talenten van Europa. Omdat ze in Nederland spelen en net doorgebroken zijn, is de prijs nog relatief te overzien. Het is voor Ajax nooit te zeggen dat iets niet te koop is; de intentie om niet te verkopen is duidelijk. Maar alles heeft een prijs, vooral als middenmoot in Europa! Helaas de realiteit van het grote geld!

  1. koote207

   Ben ik wel met je eens Johndoe, maar stonden WIJ niet in de uefacup finale…? Hebbben wij dan geen recht om gewoon ook eens €65.000.000 te vragen.?! Het is onderhand eens een keer goed👊🏻

   1. JohnDoe77

    Eens en dat mogen we ook wel vragen. Alleen voor een verdediger is dat een astronomisch bedrag! Er zijn er maar een paar die voor boven de € 50mln zijn verkocht en die speelde al allemaal in een topcompetitie. Zou een hele prestatie zijn voor een Nederlandse speler. Dan verpletter je alle Nederlandse transfer records, maar er gebeuren vreemde dingen, niets is uit te sluiten natuurlijk.

    1. koote207

     Klopt maar ik denk dat Sanches 1 van de beste verdedigers kan worden/is en dat hij bij elke topclub moeiteloos meekan, hij is toch beter dan umtiti van Barca of Verane van Real of noem maar op, denk echt dat we goud in handen hebben met die jongen en die moeten we niet maar weer laten gaan voor een “schijt” prijsje….dan maar niet en dan staan ze volgend jaar allemaal in de rij voor hem.

   2. JohnDoe777

    Dat recht heb je altijd maar of ze het betalen is een tweede. Ze gaan echt geen 65 miljoen geven hoor, dat is ook weer overdreven

    1. koote207

     Waarom vragen ze bij alle andere clubs dan wel die prijzen WIJ ZIJN AJAX!! Kom op he laten we niet de calimero uithangen moet je kijken wat een enorme club we zijn en wat we gepresteerd hebben, en dan moeten we spelers maar laten gaan voor een relatief mindere prijs, nee hoor we moeten de rug eens recht houden en of ze vetalen de hoofdprijs ( want dan kan je ze niet houden) of ze blijven maar, we willen toch verder nou dan is dat de manier, Liverpool veegt gewoon €100.000.000 van tafel die willen het team behouden😅 nu wij nog

     1. JohnDoe77

      Hahaha, daar heb jij dan weer een punt! Ik zie de selectie liever compleet blijven, zie ze graag spelen in het JC stadion! Maar de macht van het grote geld… als de club zijn poot stijf houdt, dan moet de speler ook nog dat 5 voudige salaris gaan weigeren! Duimen mannen, op een zo sterk mogeljjk Ajax! 👊🏼

   3. dickst14

    Als die spits van Monaco 160 miljoen waard is en Dolberg kan hem vervangen dan zou zijn prijs ook in die richting moeten liggen. Zoniet, dan kan hij hem ook niet vervangen.

  2. Johan14

   Precies JohnDoe, sommigen beseffen nog niet dat alles om geld draait. Als een grote club hem wil dan is hij weg, desnoods voor de bank

 4. afcadeluxe

  nou marc vraag gewoon 180miljoen,is dat gezeik afgelopen en mocht iemand dat bedrag toch betalen mag hij ook weg😁

 5. Marc Overdwars

  Dolberg gaat niet weg want hij wil helemaal niet weg. Is ook het slimst en Dokberg is slim.
  Hij heeft een geweldige mentor als Huntelaar naast hem en die meerwaarde ziet Dolberg ook.

  1. FrankiC

   Je haalt ‘slim’ en ‘goed voor Ajax’ door elkaar.

   Je praat voor je eigen parochie en daar is niets mis mee, maar misschien is het voor die jongen wel beter om CL te spelen ipv tegen Excelsior, of om met meer weerstand te spelen, om op hoger niveau te trainen. Misschien geeft het zijn moraal (en leercurve) wel een boost als hij voor 5 mlj per jaar in de zon voetbalt en niet voor 1 mlj per jaar in de natte sneeuw.
   Misschien is die slimste optie van jou niet altijd de waarheid.

   1. KBouter

    FranCi…en toch heeft hij gelijk in wat hij zegt, het zijn Dolbergs eigen woorden dat hij zei dat hij niet weg was.

    1. TikkieTakkie

     Iemand kan wel zeggen dat hij niet weg wil, maar als ze eenmaal over salaris gaan praten dan kan het toch snel gaan😬

    2. FrankiC

     Ik reageerde niet op wat Dolberg zei of gaat doen, maar op wat @Overdwars vindt dat het slimste is voor Dolberg.

     Iedereen hier vindt het namelijk het slimste voor spelers om uit ZAmerika of Alkmaar of waar vandaan dan ook naar Ajax te komen, én als spelers hier is het het allerslimste om hier te blijven ipv voor 5x zoveel geld ergens op hoger niveau in de zon te gaan ballen. Dat was even de discussie…

     1. KBouter

      Klopt…komen we weer bij Dolberg uit want daar ging het om en die heeft zelf gezegd dat hij nog een jaar wil leren bij Ajax ipv voetballen in de zon.

 6. JBajax

  Geloof helemaal niks van deze berichtgeving. We worden allemaal gek gemaakt en teveel mensen happen hierop! Ik geloof namelijk dat niemand meer weggaat dit seizoen!

 7. TikkieTakkie

  Keizer wou graag Dolberg behouden, maar van mij mag hij gaan voor 40 mil. Huntelaar en Sierhuis hebben we nog. We kunnen van die 40 mil erg veel goede versterkingen halen! Maar weet niet of het zo verstandig is voor Dolberg zelf als hij zou vertrekken op deze leeftijd!

 8. Iedereen heeft een mening

  Een bedrag tussen de €40 en €50 miljoen zou mooi zijn. Huntelaar is er en dan kan Sierhuis doorschuiven. De harde realiteit is dat het geld regeert en dat zit dus bij de kapitaalkrachtige clubs. Daarna weer op zoek naar kleine briljantjes. Dat is het lot van de meeste clubs, dus ook van Ajax.

 9. Iedereen heeft een mening

  Misschien kan Ajax een deel van de eventuele miljoenen besteden met het aanleggen van echte voetbalvelden in de eredivisie i.p.v. Al die k….kunstgrasvelden 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  1. KBouter

   Wat heeft iedereen toch met Huntelaar? Wat heeft hij de laatste jaren gescoord dan?

   Dan gaat echt mijn voorkeur uit naar Dolberg, weliswaar nog vroeg in zijn carriere…maar het beloofd veel beter.

   1. Iedereen heeft een mening

    Kbouter, mijn boorkeur ligt ook bij Dolberg maar als de hoofdprijs betaald wordt dan heb je nog altijd Huntelaar. Voor de nederlandse competitie is hij (denk ik) zeer waardevol en in de EL kan hij ook zijn doelpuntjes pakken. Het is namelijk niet zo dat Huntelaar er helemaal niets meer van kan.

    1. Indojood

     Huntelaar heeft, behoudens 2012, nooit meer dan 20 doelpunten gemaakt bij Schalke. Laatste jaar vaak geblesseerd en hij wordt overmorgen 34 jaar. Ik vind het niet indrukwekkend. Dolberg is een groot talent die alleen maar beter wordt.

    2. KBouter

     Ow…je denkt het, dacht hier iemand ook niet dat we met Sneijder nu al CL voetbal hadden?

   2. Johan14

    Dat is waar Kbouter maar het ziet ernaar uit dat de Hunter komend seizoen in de spits staat en geen Dolberg

 10. Indojood

  Velen vinden hier dat we moeten verkopen en dan herinvesteren, daarmee de identiteit van deze club bij het grof vuil zettend.

  Natuurlijk, wat maakt het uit, joh, straks met 11 gekochte buitenlanders. Om van te kotsen.

  1. Ajax1958

   @ Indojood. We moeten terug naar wat Johan zei en dat is maximaal 3 buitenlanders opstellen.

   1. FrankiC

    Uitstekend idee. Wat mij betreft mag Van Basten hiermee aan de slag bij de UEFA. Ook meteen voorstellen de transferterijn te verleggen naar 15 juli!

    1. Widi

     Zou mooi zijn als de FA dat invoert na de voltooing van Brexit. Binnen de EU kan het gewoon niet door de geldende regels met betrekking tot vrij verkeer van personen om te werken. Maar als Engeland het doet, zijn we van de grootste plaag verlost.

 11. Indojood

  Ik wil gewoon Dolberg, Sanchez en de rest graag in het Ajax-shirt zien spelen dit seizoen. Daar moet alles aan gedaan worden, boeit me niet of dat realistisch of niet. Dus Overmars, niet verkopen!

  1. Widi

   Ik hoop niet dat ik de indruk wek dat ik iets anders wil. Want ik wil ook dat iedereen blijft. Geld hebben we al. Maar ik hou mijn hart vast.

   1. Indojood

    Er lopen sowieso teveel gekochte spelers bij Ajax. Meuk zoals Younes en Sinkgraven moeten we vanaf.

     1. Indojood

      Als ze fit zijn, ja. Sinkie is veel te licht gebouwd. Knieband verrekt en ligt er gewoon al vier maanden uit. Hij heeft een prima techniek maar brengt de bal vaak naar Younes. Verder is hij bij balverlies en de snelle omschakeling een zwakke schakel.

     2. Indojood

      Ik heb trouwens andere Sinkgraven fanboys er al eens op gewezen dat Sinkgraven van zichzelf vindt dat hij te vaak geblesseerd is. Er is een video van op de TG site. Op transfermarkt punt nl kan je opzoeken hoe vaak hij geblesseerd is geweest afgelopen seizoen. Hij is nog niet eens een half seizoen fit geweest.

     3. Indojood

      En Younes, geen woorden meer voor zo slecht. Een van de domste spelers die ik ooit heb gezien.

 12. Kingkong

  Als je echt ambities hebt om kampioen te worden en in europa wil over winteren is er niemand meer te koop onder de 100mln

  1. Kingkong

   Kan overmars wel wat aandoen in de eerste plaats geen bedragen noemen want dat suggereerd al dat ze te koop zijn ten tweede als je dan toch bedragen moet noemen deze zo hoog noemen dat ze twee keer nadenkenvoor dat ze komen
   Ten derde levert dat dan zo veel op dat je zelf goed de boer op kan.

 13. Yannick.ajax

  Dolberg moet gewoon blijven hij is een talent en moet dus op de bank gaan zitten bij monaco

 14. Janneman16

  laten ze bij de UEFA en FIFA eens andere regels voor de transfermarkt opstellen wie weet dat ze iets vinden waardoor deze bedragen niet meer kunnen. misschien toch weer 5 à 6 personen verplicht in het laten zetten die uit het land van de club van herkomst zijn. misschien ook de zaakwaarnemers een limiet per transactie laten stellen bijv.

 15. mr lays

  Ik zeg verkopen die hap!!
  Met al dat geld allemaal hyper moderne schermpjes in de stoelen van het jc stadion bouwen.. kunnen we intussen naar andere wedstrijden gaan kijken.. pfffffff

 16. Widi

  Langzamerhand begin ik te twijfelen aan de doortastendheid van Marc Overmars. Er moet nu snel duidelijkheid komen want dit weekend begint alles al

  1. KBouter

   Er is toch nog niemand verkocht?

   Dat met Barac had ook Overmars niet verwacht en zó snel schakelen lukt ook niet.

    1. JohnDoe77

     Klopt AB en blijkbaar ook een gele kleur voor mijn naam! Laat de kleuter lekker gaan! Meestal herken je het ook wel door de vele schrijffouten en het ontbreken van leestekens! 🙈

 17. Melvis

  Ben ook benieuwd of er een goede schaduwlijst is en of ons Overmars in staat is om nu wel eens snel te handelen mocht er idd een absurd bedrag voor Sanchez of Dolberg worden betaald

 18. Melvis

  Hoe moeilijk is het nou om de transferregels wat eenvoudiger te maken? Korter transferwindow dat eindigt voor start competitie, en transfer- en salarissen met plafonds beperken…..pfff in plaats van allemaal leuke innovatieve spelregelwijzigingen…

  1. Prinsengracht

   Het heeft met belangen te maken. De clubs die het meeste geld te besteden hebben, beginnen vaak net iets later aan de competitie. Ze spelen ook nergens voorronden voor. Als Nederlandse clubs er enigszins iets aan willen doen, moeten ze bij de KNVB pleiten voor een iets latere start van de competitie. Daarmee is het probleem van de voorronden nog niet opgelost.

Reageren is niet mogelijk.