There are no ads, please add some


Swart: ‘Suarez gaat zijn loopbaan bij Ajax afsluiten’

Sjaak Swart is ervan overtuigd dat Luis Suarez ooit weer bij Ajax gaat voetballen. Mister Ajax bestempeld de Uruguayaan als een topgozer en wil vandaag nog wel de telefoon pakken om het hem vragen, zo laat Swart weten tegenover Helden Magazine.

‘Luis is een topgozer en hij had het hier zo naar z’n zin. Ook alle medespelers waren gek op hem en ik heb het idee dat hij zijn carrière bij Ajax gaat afsluiten. Hij doet er in het veld alles aan  om te winnen maar buiten het veld is hij de liefste die er is. Natuurlijk kon dat bijten niet wat hij ooit heeft gedaan maar ik kan het mij wel voorstellen. Het zijn bloedzuigers die constant tegen je aan lopen te zeiken en wie weet wat ze tegen hem hebben gezegd. Het mag niet, maar ik kan me zo voorstellen dat je dan even wat doet. Ik ga Luis bellen en het hem vragen’.

Bron: Helden Magazine


Gerelateerde posts

87 reacties

 1. koote207

  Hij heeft het wel vaker geroepen, ik hoop dat je gelijk hebt Sjaak, bel hem maar even😉

  1. Geroldkohlen

   bel hakim ook maar even, die heeft groen licht gekregen voor onderhandelingen met AS Roma heb ik net gelezen!!! zei Marc niet dat hij 1 van de spelers was ,die niet verkocht mochten worden??? bij deze heb ik wat tekst gekopieerd: Volgens het medium Calciomercatostaat AS Roma momenteel in nauw contact met de zaakwaarnemer van de Marokkaan. De Romeinen zouden Ziyech en zijn entourage in de afgelopen dagen benaderd hebben en hebben naar verluidt een positief antwoord gekregen. Nu moet Roma nog een concreet bod neerleggen bij directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax: volgens de laatste berichten zinspeelt de ploeg op een openingsbod van 25 miljoen euro.

   1. KBouter

    Tja..als ze 35 mio voor Ziyech willen betalen gaat het heel lastig worden om hem te houden. Vooral ook als Ziyech graag zelf ook wil.

   2. Basisspeler

    Had je anders verwacht Gerold? Eerst maar zien natuurlijk. Naast Ziyech zal denk ik Sanchez(zie aankoop Barac) en ook Dolberg nog vertrekken.
    Wel voorzichtig zijn met geruchten.

    1. Litmanen

     Ik geloof het hele verhaal niet. Overmars zou op de dag dat hij roept dat er niemand verkocht wordt van die vier toestemming hebben gegeven voor onderhandelingen?
     Op zijn minst vreemd toch?

     1. Geroldkohlen

      is het ook zeker litmanen. ik hoop ook echt dat het niet klopt. maar gebeurt het wel dan is Marc ongeloofwaardig!

   3. EugAjax

    Sorry Gerold noem mij naief maar hier geloof ik niks van. Marc gaat niet roepen not for sale en dan dag erna of mss op zelfde dag tegen Roma zegt kom maar onderhandelen. Als het wel zo is dan heeft Marc en TH voorlopig bij mij ook even afgedaan. En dat wil wat zeggen hoor 😄

    1. Geroldkohlen

     geen idee eug maar ik vind het wel zorgwekkend als dit gebeurt dan kan je Marc toch echt niet meer serieus nemen! ik hoop dat dit niet waar is.

    2. De Nees

     Hm…ik krijg vaak dubbele gevoelens bij berichten van TD’s dat niemand weg mag, maar als er een onhoudbaar bod komt dan…..Mss speelt er al iets en zijn dergelijke berichten een soort van voorbereiding voor de buitenwacht?

    3. Litmanen

     Vreemd dat geen enkele krant of site het bericht overneemt. Ik geloof het niet.
     En verder, ik denk dat opa Swart zo langzamerhand tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden.

  1. TikkieTakkie

   Is het gebruikelijk dat je altijd je eerste reactie kopieerd en er dan nog een zin aan plakt en dan opnieuw plaatst?😂😉

 2. Ajax1958

  Ondanks dat hij rare dingen heeft gedaan is het wel een winnaar, dus welkom zou ik zeggen.

 3. TikkieTakkie

  Erg mooi nieuws om te horen, ik zou hem er ook erg graag weer hij hebben! Maar dit is nieuws wat pas waarheid word over een paar jaar! We hebben toch echt op dit moment een aanvaller nodig.

  1. Bakkie

   Hij heeft bij Barca nog een contract tot 2021, dus eerder zal hij niet komen. Ik heb er wel vertrouwen in dat Luis op zijn 34ste nog van waarde kan zijn voor ons. Zijn instelling en slimmigheid zijn geweldig en hij is zelden geblesseerd.

    1. dickst14

     Volgens Swart heeft hij tegen Donny gezegd, die hem bij het NL zag ,dat hij graag terug zou gaan naar Ajax.

 4. Overdwars

  Op zich prima optie in de punt, heb je geen buitenspelers meer nodig ook. Hij haalt zelf die bal wel op.

 5. BobbyHaarms

  Zou fantastisch zijn, Sjaak bellen die gast!

  Eerst 1 of 2 jaar KJH en daarna Suarez terug…zou toch geweldig zijn?!

   1. BobbyHaarms

    Durf te dromen, toch KBouter? Zou een geweldige aanvulling qua routine en kwaliteit zijn op al die jeugd die volgens plan Cruijff het eerste gaan halen…😉

 6. Remco425

  Luis is zeker een winnaar, maar gek genoeg zijn we met hem nooit kampioen geworden en vanaf het moment dat hij vertrokken was werden we het 4x op rij.

  1. AjaxKat

   Klopt niet helemaal. Hij speelde in de eerste van die 4 kampioenschappen een half seizoen mee voordat hij verkocht werd aan Liverpool. Aardig wat goals kwamen toen van hem af. Hij werd letterlijk kampioen met Ajax in de kleedkamer van Liverpool. Daar werd hij zelfs nog gefeliciteerd door Kuit, las ik later in een interview. Hij vond het zelf heel zuur dat hij dat toen niet in Amsterdam kon vieren met zijn oude ploeg en trainer FdB.
   En dat hij daarvoor geen kampioen werd met Ajax kwam denk ik meer door de trainers, Jol en Van Basten.
   KJH is nooit kampioen met Ajax geworden.

   1. dickst14

    Inderdaad AjaxKat, dat lag volgens mij ook aan de trainers. vBasten gewoon een zwakke coach en bij Jol werden alle ballen naar voren gepeerd. Bij de Boer kwam het combinatie voetbal terug, ook al werd dat op het eind wel erg ver doorgevoerd.

    1. KBouter

     De Boer werd een paar keer kampioen terwijl Ajax in de winterstop met 13 punten achterstand. Ligt meer aan de concurrentie dan aan de Boer dat ze alsnog kampioen werden.

   2. Remco425

    Toen Luis wegging, stond Ajax nog 4e. Na zijn vertrek zijn we geklommen naar de 1e plek.

   1. Remco425

    Ik denk dat er destijds weldegelijk verband was. Niet dat Suarez niet genoeg presteerde, integendeel. Maar ik denk dat het spel destijds teveel van hem afhankelijk was. Dat zal bij een terugkeer, met een selectie als deze, niet het geval zijn.

 7. Basisspeler

  Uit de Telegraaf:”Utrecht hoopte te stunten, Ajax leek vanaf het eerste moment al geen interesse te hebben door de aanwezigheid van voldoende middenvelders”

  Wat ik al zei. Ajax heeft nooit een poging ondernomen. Verhaal over 4 mnd voor 4 M waren dus…. idd..
  Sprookjes.

    1. JohnDoe77

     Hahahaha… mafketel! Je noemt geen naam maar je zult het vast in het stuk over Suarez opeens over Sneider gaan hebben… Volgens mij heeft Ajax vanaf minuut 1 gecommuniceerd dat ze geen zin hadden in Sneider voor een (half) jaar omdat ze met KJ al de ervaring voor de ploeg geregeld hadden. Kwestie van lezen en… reageren in het goede onderwerp van een weekje of twee terug zeg ik! Wil je nog iets hier kwijt over de verloren finale tegen ManUtd of het feit dat Jol komt en zijn broer meeneemt? Of dat ze een nieuw veelbelovend talent uit Finland hebben overgenomen met de naam Jari? Kijk maar, reageren wij daar dan weer inhoudelijk op… 😁

     1. Basisspeler

      Stond vandaag in de Telegraaf John. Weerlegt wat reacties die hier op het forum werden geplaatst. Er is dus gewoon geen actie ondernomen.

     2. JohnDoe77

      Je zit in het verkeerde onderwerp… misschien even focussen of je nog wat mensen de les wilt lezen over Suarez. Ook irritant, maar tenminste in het goede forum!

     3. Basisspeler

      Kijk je ook even boven aan het topic. Gaat over Ziyech. Reageer daar ook even pp dezelfde manier op.

 8. Basisspeler

  Swart had in datzelfde interview wel een goede suggestie:
  Haal Fosuh-Mensah terug naar Ajax. Komt niet aan spelen toe bij MU en schijnt graag terug te willen.

  1. Basisspeler

   Nu eerst een seizoen verhuurd aan CP, misschien daarna. Lijntjes maar warm houden. Voordeel dat FdB daar nu zit.

 9. BeukerAjax

  Ik hoor Sjakie al zeggen: “Ik hoop dat Barca degradeerd, dan komt Die topgozha terug”
  Loll

 10. JohnDoe77

  Als Sjakie toch nog belminuten heeft, kan hij Zlatan niet even bellen? Is direct beschikbaar! 🙈 Die trapt er in Nederland meteen 50 in in het seizoen, hahaha

 11. Jimmy1971

  Prachtig toch , onze Sjaak !!
  We moeten blij zijn dat zulke echte Ajacieden nog bij ons rond lopen , ik hou van Sjaak !!

 12. Gert Ajax

  Iedere ajacied houdt van sjaak.
  En ik denk dat suarez ook terugkomt ooit.
  Ik hoop het sowiezo👍

    1. witbrood

     sjakie als ze jou in 1952 hebben uitgepoept, moet je je ogen uit je kop schamen hoe kinderlijk je bent. of je hebt een verstandelijke beperking, dat kan natuurlijk ook.

     1. Peter en zijn Rockets

      Het is een trol. Nu vergelijkt hij zich nog met Ajax icoon Swart ook. Volgens mij slaapt hij in een 010 pyama

 13. AFCA my World

  Alsheimer slaat toe,sjakie ik had je hoog zitten maar dit gaat dus echt niet gebeuren ! ⚽️

 14. Brokamp

  AS RomaVerkoopt1 speler naar Barca en onvangt hiervoor 100 miljoen. Dan gaan ze bij ons shoppen b.v. Zyech voor 25 miljoen . Is die speler dan 4x zogoed. Nee natuurlijk niet, wij zijn hardstikke gek als wij onze spelers laten gaan voor 25 miljoen. Lekker makkelijk onze beste speler en dan nog 75 over houden. Wij moeten ook veel hoger in de boom gaan zitten. Zyech heeft vorig jaar bij zijn volle verstand een 5 jarig contract getekend. Hoezo niet te houden.

Reageren is niet mogelijk.