There are no ads, please add some


´Ajax en Osijek akkoord over transfer Barac´

Ajax en NK Osijek hebben een akkoord bereikt over de transfer van Mateo Barac, zo weet Sportske Novostie te melden. De Kroatische verdediger wordt maandag in Amsterdam verwacht en en met de transfer is een bedrag van 1,5 miljoen euro gemoeid. Barac werd onlangs bekeken in de Europa League-wedstrijden van NK Osijek tegen PSV, dat tweemaal met 1-0 werd verslagen. De Kroaat is een linker centrumverdediger van 1 meter 93, die ook als linksback kan spelen. Trainer Marcel Keizer liet afgelopen week al weten dat hij verdedigend wel wat versterking kan gebruiken en dat lijkt met Barac nu ook werkelijk te gebeuren.

Bron: Sportske Novosti


Gerelateerde posts

185 reacties

 1. stylo1984

  Mooi een verdediger erbij, wel jammer dat het weer zo goedkoop moet… had wel een goeie verdediger mogen ophalen voor rond de 10mil

   1. PvL020

    Ja snap ik ook niet… maar vele supporters hier denken dat iedere topspeler naar Ajax wil. Want we hebben een top competitie

    1. Gido

     Ik doelde met name op het opmerking over het bedrag. Alsof Ajax 10 miljoen moet uitgeven voordat supporters tevreden zijn. Viergever staat ook niet op het lijstje van de Europese top, maar is gewoon een hele bruikbare speler gebleken voor Ajax. Dat kan ook prima voor deze jongen gelden. Milik en Younes werden ook voor weinig opgepikt door Marc.

     1. Widi

      Ik begreep je meteen en gaf je een duim. En nu vul je het aan met goede argumenten. Weer een duim.

    2. Pantelic

     Ik begreep dat hij linkscentraal of linksback kan spelen? misschien nog iemand voor de rechterkant erbij?

  1. KBouter

   Dus hoe duurder hoe beter?

   Of kwestie van op tijd het talent in een voetballer zien voordat hij ook zo duur word?

  2. antonajax

   Ben je Sulejmani vergeten ofzo? Prijs zegt niks. Ik denk dat het een zeer goede aankoop is. Mooie lengte en sterk in het duel. Welkom zou ik zeggen!

   1. Rojari_litmanen

    Antonajax westermann is ook groot en sterk in de duels dus dat zegt helemaal niets

    1. Basisspeler

     Vd Hoorn! Maskte er 2 topics terug nog een geintje over. Zit namelijk op de bank bij Swansea.
     Op dat niveau zitten we dus niet te wachten.

     1. FrankiC

      Ik las jouw reactie. Het was eerder vanwege de lengte en de daaraan gekoppelde motoriek dat ik aan Van der Hoorn moest denken. Los van het niveau dus, waarover ik überhaupt nog geen uitspraak durf te doen…

  3. Remco425

   Inderdaad jammer dat het zo goedkoop moet. Waarom heeft Ajax geen 10M gegeven voor die jongen? Stelletje krenten…

 2. Basisspeler

  We gaan het zien en meemaken. Eerst even officieel bevestigd krijgen.
  Komt hij nu voor CV of linksback?

  1. Bakkie

   Waarschijnlijk CV. Wat ik wel jammer vind, ik had liever een links/rechts back gezien. Dan kun je Viergever naar het centrum halen.

 3. Markzagt

  Ik hoop dat hij er is voor cv ik vind de ligt niet scherp genoeg. Dus hopen dat dit de nieuwe sanchez is

  1. KBouter

   De nieuwe Sanches zal hij niet worden

   Ik las dat hij 23 jaar en en dan was hij wel eerder ontdekt door een grotere club.

   1. stylo1984

    Hebben jullie ooit eerder van die gaat gehoord dan? Gaat er meer om gewoon een keer een goeie aankoop ipv spelers voor 30/40 mil te verkopen en dan als zoethoudertje maar een speler van 1,5 mil te hapen

    1. Remco425

     Had je ooit eerder van Litmanen gehoord dan voordat hij kwam? Of Finidi? Kostten die miljoenen? Kwamen die bij (sub)topclubs vandaan?

     1. Basisspeler

      Zo’n lijstje kan je ook maken van alle mislukkingen. Die is een stuk langer. Enige hoop die ik heb is dat de scouting haar werk uitstekend gedaan heeft. Enige waar ik tot nu toe van uit kan gaan.

     2. Pantelic

      We krijgen wel meer lengte in de verdediging. Dat geeft misschien meer rust. ipv de ballen via de as van het veld uitverdedigen, waar meestal een tegenstander staat te wachten, zoals het nu gaat.

     3. stylo1984

      Met alle respect maar een verdediger van 1,5 miljoen?
      Zouden we zoiets echt niet zelf in huis hebben?
      Wat kan je verwachten voor die prijs?
      Lijkt me niet echt een kwaliteits injectie.

     4. Remco425

      Wat ik er mee willen zeggen is dat het niks hoeft te zeggen of we hem kennen of niet en dat we gewoon moeten afwachten hoe hij het gaat. Een mening geven op basis van niets heeft weinig zin. Dat is zeiken om het zeiken.

 4. Valentino

  In Eindhoven beven ze in ieder geval al. Zou een mooie mijlpaal voor hem kunnen worden, in 1 seizoen 4 keer van PSV winnen.
  Ben in ieder geval erg benieuwd. In ieder geval weer een extra optie op 2 plekken achterin.

 5. pacotaco

  ik vind het helemaal prima. beetje lengte en fysiek mag ook wel eens. prima stand in voor cv en lb posities hopelijk.

 6. Widi

  Heeft iemand goed naar de wedstrijden van PSV tegen de Kroaten gekeken? Ik niet. Wel jammer nu, want ik ben benieuwd naar deze speler. Hoop dat hij naast sterk en hard ook nog de bal naar een medespeler kan spelen.

  1. KBouter

   Widi…23 jaar en nog spelend bij Osijek. Ik ga er maar vanuit dat het aanvulling is voor de selectie.

   Maar ook ik laat me verrassen, ik heb die wedstrijd niet gezien.

 7. EugAjax

  Nou ik ben benieuwd. Ik ken de speler niet. Wat me wel beetje sceptisch maakt. Hij is 23 jaar en voetbalt voor Osijek, nummer 3 van kroatie en slechts 1.5 mln. Dus of vele clubs hebben zitten slapen of hij is een laatbloeier die nu aan begin van mooie carriere staat. Ik hoop van harte het laatste. Zo selectie is dan wel rond en kunnen we eindelijk echt beginnen

   1. EugAjax

    En beter dan de aanvallers van PSV haha Ajaxslied. Ik ben het ook eens met Joodst. We geven deze jongen gewoon een kans. Ik laat me graag positief verrassen

  1. dickst14

   Misschien hebben ze hem alleen gekocht op basis van de wedstrijden tegen PSV. Ajax speelt niet op de counter maar met veel ruimte in de rug. Dus ben benieuwd. Kan alleen maar meevallen.

     1. KBouter

      Weet in niet Dick, misschien nog niet overtuigd genoeg, of Osijek had hem nog nodig in de voorronde EL?

     2. Widi

      Pisvee moest eerst uitgeschakeld worden. Overigens lijkt het kaartenhuis daar helemaal in te storten. Ze hadden de EL echt nodig. Ze hebben niets meer om aan de gemeente te verkopen. Nu moeten ze Pröpper voor een appel en een ei verkopen. We moeten een goed seizoen draaien en kampioen worden. Dan zien we die boeren voorlopig niet terug.

     3. De seijs

      Appel en een ei? Schijnt +/- 15 miljoen te zijn. Vind ik nog wel wat. Maar ja het zijn hun zorgen. Toch wel triest dat ze niet mee doen Europees.

     4. Widi

      Ik las 3,9 miljoen. Terwijl ze vorig seizoen nog 14 konden krijgen van Zenith. Heb ik het verkeerd gelezen of jij?

     5. Widi

      Ik zie nu ook overal 15 miljoen staan. Vreemd. Maar dat is inderdaad een mooi bedrag. Dan zijn ze uit de zorgen en kunnen ook nog wat halen. Reden te meer voor ons om te zorgen dat ze de komende jaren geen euro meer verdienen aan de CL.

     6. De Nees

      Mooi laat Pis maar afglijen naar middenmoot en daar voorlopig niet uit terugklimmen. Laat de strijd maar geen tussen Ajax en 010

     7. Basisspeler

      Concentreer je eerst maar eens op Ajax. Ladtig zat. Eerste prijs is al vergeven. Zoveel hebben wij dus niet te lachen.

     8. sjakie1952

      Klopt Kabouter. Alleen concentreren op onszelf en niet op 010. Voorlopig spelen zij wel CL en wij niet

 8. Joodst

  Dat is het probleem bij de meeste dat ze sceptisch zijn. Geef die jongen gewoon een kans. Pas als hij er niks van kan mag er gezeken worden ipv andersom. Hij is lang heeft europese ervaring en is international, en o ja boven de 20😉

  1. Basisspeler

   Klopt wat je zegt. Ben het er niet mee eens dat je zo’n jongen een kans moet geven. Als je iemand haalt moet je er van overtuigd zijn dat hij een toegevoegde waarde heeft.

     1. Basisspeler

      Beleid is dat je alleen haalt ala de betreffende speler exceptionele kwaliteiten heeft of een direct tiegevoegde waarde. Daar moet je dus van overtuigd zijn! Dat het in de praktijk dan s een keer kan tegenvallen kan gebeuren. Maar halen om hem een kans te geven vind ik niks en is ook geen beleid.

     2. KBouter

      zIe haalt niet iemand om hem een kans te geven….je haalt iemand waarvan je denkt…in dit geval Barac, dat hij de mogelijkheden heeft om te slagen bij Ajax.

      En dan verdiend jij gewoon een kans, misschien ook wel twee of drie.

      Maar lukraak iemand halen om hem tevreden is geen beleid, dat kun je wel doen via een stageplaats.

     3. Kevke87

      ja natuurlijk verdiend iedereen een kans. want zodra ze scoren of de bal van de lijn halen zijn zij de eerste die staan te juichen

     4. Basisspeler

      Aan het begin vh seizoen ga je inventariseren. Welke spelers gaan waarschijnlijk vertrekken, welke spelers voldoen niet. Daarna ga je kijken naar opvulling. Eerst uit eigen jeugd, daarna extern. Kwaliteit is de leidraad. Als je besluit iemand aan te trekken is er dus onvoldoende kwaliteit in de jeugd of hij heeft exceptionele kwaliteiten. In ieder geval moet je overtuigd zijn van een toegevoegde waarde van het team. Tegen die meetlat gehouden kan je je vraagtekens zetten bij een aantal aankopen afgelopen jaren die wel miljoenen hebben gekost. Je oraat dus over veel geld. Een kans geven wordt zo een dure hobby en is niet te verantwoorden. En nogmaals tegen het beleid dat geformuleerd is.

     5. Widi

      Een paar forumleden kunnen beter AFC Efteling gaan supporteren. Daar zijn zat sprookjes. En ze komen nog uit ook. Ajax en de leiding van Ajax moeten het doen in de echte wereld. Daar bestaan sprookjes niet.

     6. Basisspeler

      Je mag gerust namen noemen lafbek. De realiteit bepaal jij zeker voor dit forum. Wordt steeds moeilijker je kudde bij elkaar te houden hè.
      De realiteit is dat er zeker 10 reële namen eirden genoemd bv voor de linksback positie, maar dat er een overjarige CV uit Osijek van 1,5 M wordt asngetrokken. Dat een reële versterking op het middenveld (Sneijder) nu tekent bij Nice met nog een optie voor een jaar. Terwijl hier sprookjes werden verteld over tekenen voor 4 mnd voor 4M.. DAT zijn sprookjes.

      Weet nog een leuk baantje voor je als je de beveiliging zat bent..

      Bij de ingang van de Efteling met je mond op gaan staan en zeggen “Papier hier”

      DAT is realiteit

     7. Pantelic

      Dus jij beweert dat AJAX en Utrecht dezelfde sprookjes vertellen? Onze geweldige clubliefhebbende middenvelder gaat maar voor één ding en dat is geld. Ik hoop dat ie heel gelukkig wordt in Nice.

     8. Basisspeler

      Ik beweer dat Utrecht onvoldoende geld heeft en Ajax geen actie heeft ondernomen.

  1. De Nees

   We hebben voetballende MV’s. Al heb je er 100 van, dat verandert niks, we hebben ook tenminste 1 verdedigende MV nodig, zelfs Schone is te voetballend. Zo jammer dat het niet Nigel de Jong is geworden, heeft TH het nog geprobeerd of wilde hij zelf niet? We weten het niet maar zo’n type heb je daar nodig.

   1. De Nees

    Dat zou wel een stunt zijn ja. In zijn vitesse tijd vond ik ‘m al een goeie optie voor Ajax. Verwacht niet dat PisV hem naar de concurrent laat gaan, maar aan de andere kant zij zitten financieel ook niet ruim dus het is een poging waard.

 9. Charka53

  Mooi een flinke jongen er bij achterin ik hoop dat hij zich snel aanpast want we zullen hem vaak nodig hebben.

 10. Marc Overdwars

  Een nieuwe Ajacied die nu al gewend is van Psveestapel te winnen!
  Welkom Barac!

 11. Basisspeler

  Tweede reactie: ken hem verder ook niet. Fysiek sterk en groot. Qua postuur een echte CV. Maar wij willen graag voetballende verdedigers. Een CV moet dus ook kunnen inspelen, passen en in kunnen schuiven zoals Vertonghen dat zo goed deed. Anders wellicht gevalletje Dijks. Groot sterk en onbeholpen.
  Ga er voorlopig maar vanuit dat andere clubs hebben zitten slapen, de scouting uitstekend werk heeft gedaan en hij een laatbloeier is (zie reactie Eug)

   1. koote207

    Zou mooi zijn en anders maar niet, een keer een bql weg koppen of wegroeien is ook wel eens lekker, maak me alleen zorgen om z’n snelheid…

 12. Jimmy1971

  Het is ook een bikkelharde verdediger , ik hou daar wel van !
  Laat ze vanaf het middenveld maar creatief gaan doen !
  Met 11 alleen creatievelingen win je ook niets ..

    1. Basisspeler

     Ee moeten toch echt eens van die calimero houding af Dickst. We zeggen van onszelf dat we de beste zijn, maar leggen de lat ondertussen steeds lager. Op deze manier wordt het een “self fulfilling prophecy” en laat je Ajax afglijden. Ik blijf me daar tegen verzetten

     1. Basisspeler

      Volgens mij zeg ik dat ook. Ga ervan uit dat scouts uitstekend werk hebben gedaan.

 13. dennis78

  leeftijd zegt niet altijd wat. er zijn genoeg spelers die op latere leeftijd beter worden. hij komt naar de mooiste club van de wereld en krijgt hier de kans zich verder te ontwikkelen. straks is hij een grote fysiek sterke verdediger en verdient ajax er miljoenen aan. zo niet dan heeft ajax een goede deal gedaan door er 1,5 miljoen voor te betalen. hoe dan ook. het is een mooie deal voor een mooie prijs. als hij straks een paar wedstrijden heeft gespeeld zien we zelf wat voor speler dit is…..

  1. Basisspeler

   Het een kans geven vind ik niks. Principe moet altijd zijn dat een aankoop toegevoegde waarde heeft. Ik ga ervan uit nu dat scouting uitstekend werk heeft gedaan en hij dus van toegevoegde waarde is. Breedteaankopen vind ik zonde vh geld. Geef dan de jeugd een kans. Dan liever meer geld uitgeven voor iemand waarvan je wel zeker weet dat hij van toegevoegde waarde is.
   Geen Westermannetjes meer!

   1. dennis78

    dat snap ik ook. ik ga er ook vanuit dat de aankopen gedaan worden voor de basis. maar welke speler heb je nu achter de ligt? viergever? wie speelt op linksback…dijks vind ik een goede keus. maar straks komt sinkgraven weer terug. dan blijft de spoeling dunnetjes. ik denk dat dit een goede keus is.. hij is nog jong en heeft zijn lengte mee.

 14. Indojood

  Lees bij TG dat ie al maanden op de radar staat. Wanneer halen ze hem nu pas? Koop zo’n jongen dan in juni dan kan ie meteen mee in de voorbereiding.

  1. Basisspeler

   Overbodige vraag Indojood. Jij weet ook dat ze bij Ajax niet over éen nacht ijs gaan. Zorgvuldigheid troef.

  2. dickst14

   Triest maar het is elk jaar hetzelfde. De selectie niet compleet terwijl ze weten wat er op het spel staat/stond.

   1. Indojood

    Afkopen dan. Waarschijnlijk is wat duurder maar dan heb je hem meteen erbij. Met dit soort bedragen is dat aanvaardbaar.

  3. De Nees

   Ja de beweegredenen weerspreekt zich weer aardig. Maar je hoort rond mei/juni altijd dat ze het volste vertrouwen hebben in de huidige selectie en daarmee verdergaan. Kijken wel beetje rond maar het blijft halfbakken handelen, want wie gaat er weg, wie blijft? Voorzichtig wordt er mss in juni nog een aankoopje gedaan. Dan beginnen de voorkwalificaties, het gaat mis en plots komen ze in actie. Neem verdorie risico’s, geheel normaal dit zijn bedrijfsrisico’s, koop wie je nodig hebt in juni, niet haalbaar dan direct naar optie B, wat te veel is in de verkoop mss tegen lager bedrag maar waarde is toch zeker geen zero. Heb het idee dat ze vol willen gaan voor de maximale opbrengst, minste kosten en minste risico en daarom zo wijverig anticiperen ieder jaar.

 15. Geroldkohlen

  we zullen zien of het wat is. Met 23 jaar en dan nog bij een club als osijek zitten, geeft bedenkingen maar misschien is het een laatbloeier. voordeel van de twijfel , iig weer een verdediger erbij en dat is hard nodig.

 16. Gert Ajax

  Groningen heeft ook achter hem aangezeten vorig jaar maar boden te weinig.
  Kan alleen maar meevallen met zijn grote lengte fysieke kracht en goedkope aankoopbedrag.
  Heb er een goed gevoel bij.
  Kan alleen maar meevallen.

 17. Widi

  Het een kans geven betekent ook: hem niet nu al afbranden op grind van allerhande vooroordelen zoals de prijs, zijn leeftijd, zijn vorige club etc.

 18. Jeroen68

  Gerucht : Volgens The Independent is Liverpool in gesprek met Ajax over een transfer van Ziyech … Ziyech zou ze opvolger moeten worden van Coutinho.

 19. Jeroen68

  Gerucht : Volgens The Independent is Liverpool in gesprek met Ajax over een transfer van Ziyech … Ziyech zou de opvolger moeten worden van Coutinho.

 20. Joodst

  Jij hoeft er van te voren ook niet van overtuigd te zijn, gelukkig niet! Of heb jij hem vaak zien spelen? De beste stuurlui staan aan wal!

 21. JohnDoe77

  Top! Eindelijk een grote verdediger die begin 20 is. Er valt natuurlijk overal wel wat op aan te merken, maar laten we eerst eens een paar Ajax potjes van hem zien en dan oordelen. Failliet gaan we er in ieder geval niet door.

  1. De Nees

   Ja precies dat typische gezeik komt meteen naar voren, kunnen ze achteraf zeggen ja zie je wel ik zei nog…. Ook volgens beleid lijkt me want er is geen doorstroom uit de jeugd op LV. Breedte aankopen doen is niet volgens beleid als het jeugd in de weg loopt, dat is hier niet het geval.

    1. Indojood

     Dat klopt Widi, want het kan altijd beter, zeker Meneertje Overmars mag wel eens daadkrachtiger optreden.

   1. Indojood

    Dat werkt beide kanten op, De Nees. Als Overmars volgende week Jordi Alba presenteert als nieuwe linksback kunnen jullie ook zeggen: Zie je wel, ik zei nog…

    1. De Nees

     Da’s ook waar indo. Maar kwam me iets te veel oordelen voorbij zonder dat iemand hem heeft zien spelen. Ik ook niet daarom wacht ik liever even af.

 22. PvL020

  Of topic; kijken kluivert en youness naar het NL elftal. Van de sande en martens alle ballen tot de achterlijn en voorgeven!! Zo moet het!!

  1. Widi

   Martens is rechtsbenig. Staat op links. Ik zie die voorzetten niet hoor. Van de Sande is een ander verhaal…..

    1. Widi

     Ik wou dat Ajax ook nog zoveel ruimte kreeg. En zoveel tijd. Het is niet te vergelijken. Maar goed gedaan en leuk dat ze gewonnen hebben.

 23. Indojood

  Sneijder heeft bij Nice voor één seizoen getekend, niet voor vier maanden. Gemiste kans.

  1. Basisspeler

   Zeker een gemiste kans. Onvoorstelbaar dit. Heeft Ajax überhaupt wel een poging ondernomen??

  2. De Nees

   Ha ja bij de eerste interesse van Nice verwachtte ik al die gaat daar tekenen. Riviera man! Wat wil Yolante nog meer, daar flaneert ze liever rond dan in de PC Hooft! Maar gun het sneijdertje wel, hij heeft ons veel mooie oranje momenten geleverd alleen daarom al.

  3. Remco425

   Blijkt eens te meer dat Sneijder zn voorkeur duidelijk niet bij Ajax lag. Bij ons wilde hij maar voor 4maanden tekenen om vervolgens naar de US te kunnen. Bij Nice wil hij ineens wel voor 1 jaar tekenen met zelfs nog een optie voor nog een jaar…

   1. Indojood

    Als er al een dergelijk statement was vanuit het kamp Sneijder, dan heeft dat Nice i.i.g. er niet van weerhouden om ervoor te gaan, en met succes.

  4. KBouter

   Ligt eraan Indo, als het voor een redelijk salaris is wel, maar ook Sneijder en Yolanthe denken liever aan geld en aan de Cote D’zur dan aan een jaartje bij je liefde voetballen tegen een redelijk salaris.

   En je weet hoe Cruijff er in stond…echte talenten en gasten die meteen meerwaarde hebben mogen méér kosten dan bv het salaris plafond.

   Maar 400% meer is wel een beetje overdreven.

   Daarbij had Cruijff toch al wat tegen een salaris plafond, hij had liever een vast salaris (relatief laag) maar aangevuld met goede bonussen.

   Dus mocht Ajax de lijn Cruijff aanhouden wat salaris betreft, is het geen gemiste kans, maar filosofie-)

   1. Indojood

    Lees jij graag de Privé over Yolanthe? Nice is gewoon gaan praten en wat blijkt, Sneijder tekent voor een jaar met een optie voor een jaar erbij. Ik heb geen enkele bevestiging gezien van dat verhaal over die 4 maanden en dan de US.

    1. Basisspeler

     Exact. Sommigen geloven liever de sprookjes uit het grote voorleesboek van ome Widi.

     1. KBouter

      Dat voorleesboek van Ome Widi is een vrij betrouwbaar en realistisch boek. Niets mis mee.

   1. Indojood

    Een transfer kan altijd daarop afketsen maar iedereen ging ervan uit dat Sneijder 4 maanden emplooij zocht ter overbrugging voor een vertrek naar Amerika. Misschien had Ajax dat toch even moeten controleren want blijkbaar wordt de soep niet zo heet gegeten. Nice is voor haar kans gegaan, Ajax niet.

     1. Basisspeler

      Misschien ook wel. Feit is dat Sneijder dus wel degelijk voor een jaar wilde tekenen. Geen 4 mnd!

     2. KBouter

      Maar dan heeft zijn management ook gefaald, want toen zag je overal alleen maar berichten over 4 maand overbruggen ivm USA.

      Denk eerder dat hij nu voor een jaar gekozen heeft op het laatste moment om nog voor Oranje in aanmerking te komen. Advocaat wil alleen voetballers die spelen op het hoogste niveau.

     3. Basisspeler

      Tuurlijk.. maar wat Indojood ook zegt. Nice is kennelijk gewoon gaan praten. Zagen een kans en hebben die gepakt. Waar was Overmars?

    1. Widi

     Indojood, wie zegt dat Ajax dat niet gecontroleerd heeft. Ik denk dat Sneijder sowieso veel te veel wil verdienen voor Ajax begrippen. Ik gun hem een paar mooie jaren in Nice. Het is een heerlijke streek. Ik zou er ook wel twee jaar willen werken. Ik vind het niet erg dat Wesley niet naar Ajax komt. Op gevoel.

   2. De Nees

    Ajax leek me niet echt overtuigend om Sneijder te halen. Gezien doorstromingsbeleid kan ik me voorstellen als hij geen Huntelaar rol ambieerde. Indien waar van dat 4 mnd contract dan is dat ook typisch hollandse polder model geneuzel, van alles een beetje: beetje salaris inleveren, na 4 mnd weer vol cashen bij een big spender club en ook nog in beeld blijven bij oranje. Sneijder is geen gewone kwaliteit, dan zijn er andere regels, speeltijd beloven, salaris 1 mln plus tekengeld – geen afkoop dus daar bespaar je al. Als je echt wilt moet je er echt voor gaan. En anders gaan ze lekker naar de Riviera.

   3. afcadeluxe

    hij was ook niet eerste keuze van nice,die wilden 1jongen uit het midden oosten(speler van het jaar)maar die verdiende p/jaar al meer dan 5miljoen in die zandbak,toen ze er niet uitkwamen is nice overgestapt op sneijder,en nice betaalt denk ik toch beter dan ajax

 24. Basisspeler

  Derde reactie: We hebben dus straks 5 CV als achterhoede!
  Waar we afgelopen seizoen nog spraken over aanvallende backs die assists moesten geven. Tete die alleen kon verdedigen. Veltman met zijn crosspass. Sinkgraven die zo goed kon inschuiven en het middenveld kon ondersteunen.

  Wat doen we?

  We halen als versterking Dijks op links en een CV van Osijek en zijn blij als hij bikkelhard is en de bal kan wegroeien.

  Wasrom praten we niet meer over opbouwende kwsliteiten? Waarom wordt er niet afgevraagd of hij kan inspelen, passen en inschuiven op het middenveld?

  Zijn we door de transferdroogte blij met iedere druppel water?

   1. KBouter

    Zucht…de meest constante speler van vorig seizoen. Wat een succes supporter ben je.

 25. Melvis

  Even gezocht op youtube op zijn naam…..slidings maken kan hij wel, vraag is of hij ook voldoende kan voetballen😉

Reageren is niet mogelijk.