There are no ads, please add some


‘Ajax legt Van Rhijn voor drie jaar vast’

Trainer Marcel Keizer liet na de uitschakeling in de voorronde van de Champions League weten dat zijn elftal wel behoefte heeft aan versterking in de verdediging en volgens Voetbalprimeur  komt daar vandaag al verandering in en komt Ricardo van Rhijn terug naar Ajax. De rechtsback werd vorig seizoen verkocht aan Club Brugge maar kon niet imponeren in België waardoor hij zelf aanstuurde op een vertrek. Ajax betaalt ongeveer hetzelfde bedrag als de club vorig jaar ontving uit België. Club Brugge maakte toen 1,8 miljoen euro over naar Amsterdam. Als alles volgens plan verloopt zet Van Rhijn vandaag zijn handtekening onder een driejarig contract in de Johan Cruijff Arena.


Gerelateerde posts

167 reacties

  1. dickst14

   Een duivels dilemma voor Litmanen. Wie is de beste reserve van Rhijn je ouwe oogappel of Veltman je nieuwe oogappel??

   1. Litmanen

    Simpel Dickst. Ik zal je zieke geest helpen, want je moet ook dit seizoen weer een oaar Ajacieden wekelijks afzeiken:
    VRhijn, Veltman, Viergever, Sinkgraven/Dijks.

    Eindelijk weer een ervaren centrum……

    Nou Dickst, ga los man!

     1. De seijs

      Hahaha juist wie kaatst kan de bal verwachten! Mooi gesproken litmanen. Dickst 14 wilden als 1e reageren zie gelijk zijn 2e bericht hij bleef daar heel lang voor op😂😂 en ja om dan zo iets neer te zetten dan zet je je zelf wel voor lul😂 . Nou Dickie het is je gelukt hoor. En bij mij geld ook wie kaatst kan de bal verwachten 👍👍👍👍die Dickie 😂😂😂

     2. dickst14

      Wat is er in godsnaam in jou jeugd gebeurt De Seijs? Heeft een klein meisje je knikkers afgepakt en je in elkaar geslagen? Ben je geweigert bij de padvinderij? Er is in ieder geval een hoop goed misgegaan.

     3. De seijs

      Dit zijn jou worden Dickie. Die je ook naar mij stuurde. Kinderachtig hè. Om zoals jij melden altijd als eerste te reageren voor duimpjes. Nou jij wil perse als eerste reageren daarom blijf jij maar heel laat op om maar als eerste te zijn. En dan ook gelijk gaan zuigen hier. Dacht dat kinderachtige gedoe nu toch eens over zou zijn! Wordt toch eens wijs hier. Niemand wil dit gelul hier. En jij gaat weer beginnen, denk daar eens aan, zuiger!!!

    1. dickst14

     Litmanen, allereerst heb je het over een zieke geest. Jammer dat je grof en slecht opgevoedt bent. Ik ben Ajax supporter en vind dat de beste moet spelen. Als een speler het nivo niet aan kan of lang slecht speelt dan dient hij gewisselt te worden. Jij bent altijd idolaat geweest van Rhijn en Veltman en al speelden ze nog zo slecht. Voor jou waren zr de beste van het veld. Jammer dat je de naam Litmanen blijft misbruiken. Je had jezelf beter Calimero kunnen noemen, past beter bij je.

     1. Litmanen

      Dickst, je hebt je graag in het spoor van AB constant laatdunkend over mij uitgelaten en dat doe je weer. Ik ben namelijk niet idolaat van Veltman of van Rhijn. Ik vind dat elke eerste elftal speler van Ajax zijn basisplaats verdiend heeft door prestaties. Die zijn van een dergelijk niveau dat de trainer die met ze werkt daarin vertrouwen heeft.
      Nu weet ik dat er in Nederland 16 miljoen betere trainers zijn dan Bosz en Keizer, maar deze twee werkten en werken met een selectie. Zij maken op basis daarvan keuzes. En ik blijf zeggen, dat ondanks ikzelf ook soms twijfel of de beste speelt, zij er de meeste kijk op hebben.

      Voor jou is het jammer dat je niet meer achter vriendje AB kan aanhollen om mij belachelijk te maken, maar ik ben er van overtuigd dat hij op welke wijze dan ook weder zal keren.

  2. TikkieTakkie

   Dickst14, waarom zou he Dijks over Veltman kiezen! Veltman is toch echt wel beter hoor!

     1. BobbyHaarms

      Nee in dat opzicht geef ik Hurbie zeker gelijk De Nees, sorry.

      Hoe kan je in godsnaam naar je supporters verkopen dat je de rechtsback van het Nederlands elftal voor een fooitje verkoopt en dan nota bene Van Rhijn die niet beter werd (eerder slechter) terug te halen?? Ok, Tete is nu een gepasseerd station. Maar door Van Rhijn terug te halen verzwakt je elftal juist ipv dat het sterker wordt….gewoon puur wanbeleid dit!

     2. De Nees

      Ik had Tete ook liever gehad Bobby, maar hij wilde niet verlengen, wie of wat schuld heeft verandert niks meer, feit is hij zit nu bij Lyon. Lees alleen al 18x per dag de roep naar Tete, dat gestampvoet telkens alsof van een kleuter snoepje is afgepakt…lets move on.

    1. De Nees

     Snap v Rijn move ook helemaal niet. Wilde juist Zeefuik zien ontwikkelen, want hij lijkt me een goeie, juiste fysiek en fel. Maakt nog wat foutjes maar dat is logisch, daarom is het ook spannend zijn ontwikkeling te zien. Of v Rijn wordt de back-up van Zeefuik, dan kan ik er mee leven.

     1. BobbyHaarms

      Ja idd mee eens, slecht signaal naar je jeugd dit. Maar zou Van Rhijn echt zo gek zijn om derde viool bij Ajax te gaan spelen, of krijgen we alsnog een vertrek van Veltman uit de hoge hoed getoverd? Ik sta nergens meer van te kijken..

     2. De Nees

      Het is nog ff gissen. Mss had v Rijn geen uitzichten meer bij Brugge. Of veltman/ sanchez gaat weg, waardoor vRijn basis staat. Of hij is dan toch als back up van Zeefuik. Veel redenen, wij gissen nog maar we zullen het weten deze maand.

 1. Basisspeler

  Gevalletje Dijks, maar dan anders? Volgend jaar Tete maar terug halen? Kishna als versterking op de vleugels? TH weet het ècht niet meer

 2. Basisspeler

  Gevalletje Dijks, maar dan anders? Volgend jaar Tete maar terug halen? Kishna als versterking op de vleugels? Of misschien toch maar weer Babel? TH weet het ècht niet meer.
  @Widi: wat vind je van deze naam?

  1. Widi

   Onbegrijpelijk. In mijn ogen hebben we geen rechtsback nodig tenzij Veltman alsnog vertrekt. We hebben een linkspoot nodig. En van Rhijn voldeed de laatste twee jaar niet. Bovendien: niet goed genoeg voor Club Brugge is zeker niet goed genoeg voor Ajax. Moet dit nog zien gebeuren.

   1. Widi

    Ik heb er even over nagedacht. Ik denk dat Veltman toch niet gaat bijtekenen. Of met hem is de afspraak gemaakt dat hij weg mocht als de CL niet bereikt werd. En anders begrijp ik het niet. Dan kun je Zeefuik dus ook weggooien.

    1. Mijn Club

     Heeft ie al gedaan WIDI. Die vlieger gaat niet op. Van Rhijn wordt de backup voor Veltman. Wel een verrassende en vreemde keuze, vind ik. Maar beter een ex Ajacied die het spel en de spelers al kent, dan iemand anders uit de eredivisie.

     1. Widi

      Als stand in heb ik vertrouwen in Zeefuik. Misschien wordt die nu verkocht en komt hij volgend jaar dan terug.

     2. Toppertje

      Zei van de week al dat het transferbeleid onnavolgbaar en oppertunistich is. Dat spelers die niet goed genoeg waren worden nu weer teruggehaald worden past hier precies in. Ben het met je eens Widi dat een RB helemaal niet nodig is. Zeefuik moet prima als stand in kunnen functioren.

     3. Mijn Club

      In heb niet zoveel vertrouwen in Zeefuik. Maakte bij jong Ajax met regelmaat domme overtredingen en fouten. Denk niet dat hij van het niveau Tete of van Rhijn is. Maar misschien komt dat nog bij hem??

     4. Prinsengracht

      Domme overtredingen ben ik met je eens. Fouten niet eigenlijk. Best een goede felle snelle back. Zeker goed genoeg als reserve. En kan echt nog beter worden als er goed met hem wordt gewerkt. Met Reiziger en Bogarde moet dat kunnen. Van Rhijn is niet nodig. Tenzij Veltman vertrekt.

     5. Basisspeler

      Zeefuik is veel beter dan v Rhijn durf ik te zeggen. Veel feller, wil zijn tegenstander opvreten. Zet daar dat ballerina-loopje van v Rhijn tegenover met die glazige blik in zijn ogen.

     6. BobbyHaarms

      Dit is gewoon een heel slecht signaal naar je eigen jeugd Widi! Begrijp hier werkelijk helemaal niks van..

     7. De Nees

      Zeefuik maakt fouten, dat mag daarom is ie ook nog in opleiding MijnClub. Zie de nut van v Rijn halen niet, TENZIJ toch een vertrek van Sanchez wordt verwacht. Veltman gaat dan terug naar CV en is er weer dubbele bezetting op RB.

   2. sjakie1952

    We hebben een compleet nieuwe verdediging nodig, Widi. Dat moet jij toch ook zien?

    1. Widi

     Ik zou best 2 verdedigers erbij willen die voor iedereen duidelijk te zien beter zijn dan wat we hebben Sjakie. Maar ik zou niet weten welke van zulke verdedigers naar Ajax willen komen. De verdedigers die sommigen hier noemen brengen ons niet verder of zijn onhaalbaar. Denk je echt dat Overmars niet wil scoren? Dat Sar graag verliest?

 3. DanielenRico

  Lekker makkelijk Marc Netto, eerst nog interrese hebben in die Zuid-Amerikaanse vleugelverdedigers en dan uiteindelijk besluiten om Dijks en Van Rhijn terug te halen. Trek is godver je geld uit aan man.

   1. DanielenRico

    Aan bijvoorbeeld aan die Zuid-Amerikaanse vleugelvededigers waar wij o zo geintresseerd in waren. Maar nee Marc kiest gewoon voor Dijks en Van Rhijn, lekker goedkoop, en ik zie het zo gebeuren dat hij in de laatste paar dagen van transferperiode paniekaankopen gaat doen

 4. Gido

  Opvallend. Kan Ricardo het opbrengen te knokken voor een plek? Zal het moeilijk krijgen Veltman uit de basis te spelen

 5. Rinus

  Hoeveel op de bank inmiddels? 150mlj? Beschamend wat er uitgegeven wordt voor op het veld, hunter gratis, keepers 0.7 en nu 1.8 voor Ricardo, 2,5mlj….Ajax ga je schamen

  1. JohnDoe77

   Gaat het je om het bedrag of om de speler? Dolberg heeft 2 ton gekost, Sanchez 5 mln en Neres 12/15 mln. Mag jij er 1 kiezen die gratis weg mag….

   1. Bakkie

    Ik kan me wel vinden in het standpunt van Rinus! Je kan het niet maken naar je achterban om zo gierig te zijn. En je kan mij niet vertellen dat er op deze hele aardkloot geen fatsoenlijke verdediger te vinden is voor onder de 20 miljoen.

  1. JohnDoe77

   Van Dattem; hadden ze Tete dan in de kelder van de ArenA vast moeten binden? Hij was teleurgesteld in zijn rol tijdens vorige seizoenen, kreeg geen garanties op een basisplaats en bedacht zichzelf dat knokken geen zin had. Kan ik mij wel voorstellen, het TH ziet dingen in Veltman die wij minder zien en geven hem altijd een basisplaats. Het is dus WEL logisch dat Tete (en Riedewald idem dito) weg is, die wilde niet meer!

  2. Litmanen

   Nou voor de allerlaatste keer: TETE WILDE NIET BIJTEKEKEN EN GRATIS DE TENT UITLOPEN. VANDAAR VERKOCHT.

   1. Litmanen

    EN VOOR DE ZEKERHEID: HIJ WILDE AL NIET BIJTEKENEN TOEN HIJ NOG IN DE BASIS STOND.

    Jezus, er wonen er hier een paar in een grot zonder moderne media.

     1. VanDattem

      Tete wilde blijven weet ik uit zeer(!!) betrouwbare bron…Hij moest weg van Sar en Netto. Toen Lyon kwam heeft hij weer aangegeven dat hij liever bleef om te strijden voor zijn plek, maar kreeg te horen dat zijn (mogelijke) verkoop al in de begroting was opgenomen en ze niet wilden dat hij bleef.

     2. Litmanen

      VanDattem, graag je bron noemen. Wat ik vertel kon je gewoon in de kranten en internet lezen. Jouw zeeeeeeer betrouwbare bron is………..
      Je duimpje?

     1. VanDattem

      Volgens mij doet het er niet veel toe of/dat ik mijn bron noem, anders dan dat hij zeer vetrouwbaar is en dicht bij de speler staat. Je hoeft mij niet te geloven Litmanen. Net als iedereen hier probeer ik kennis en info te delen. Doe daar mee wat je wil. Als je mij/mijn mening wil bagetaliseren door er een metafoor van een grot bij te halen of wat je zelf in de krant hebt gelezen is dat prima. Je kan mijn input ook gewoon afwegen, serieus nemen en je beseffen dat het erg jammer is als het waar is.

     2. Litmanen

      Tete heeft meerdere malen in interviews en in gesprekken met Overmars zelf of via zijn zaakwaarnemer laten weten dat hij weg wilde. Dat is al begonnen onder De Boer.
      Jouw lulverhaal is daarom alleen al ongeloofwaardig.
      Tete zelf heeft volgens jouw dus glashard gelogen in interviews voor tv en kranten?
      Wat zegt jouw bron daarover? Is Tete gemarteld om deze verklaring af te leggen?

     3. VanDattem

      Ja tuurlijk Litmanen…want spelers zijn eerlijker tegen de pers dan tegen hun eigen vrienden/familie. We hebben ook ‘nog nooit’ meegemaakt dat een speler/trainer tegen de pers zegt niet weg te gaan, en nog geen week later pleitte is #Bosz – Het feit dat je met krachttermen moet smijten en mijn input een ‘Lulverhaal’ moeten noemen zegt al genoeg. Tenzij jij persoonlijk bij het gesprek tussen Overmars en Tete hebt gezeten, én daar bewijs van hebt. Want alleen dan telt jouw (lul)verhaal toch? Ouwe zeperd.

  3. De Nees

   weer zo’n huilbaby die om Tete roept. Lees je eerst in voordat je wat neer kwakt. @redactie: IQTest invoeren voor je hier aanmeldt?

 6. Iamsterdam2015

  Schiet mij maar lek. Als jullie het snappen leg het mij dan maar onder het genot van en krat bier (want voor minder ga ik het toch nooit snappen) uit!!!! Soms…. echt soms denk ik wel eens zitten er een stelletje prutsers daar boven in die bestuurskamer. Paniek aankoop eerste klas. Wie is de volgende??? serero ( niets ten nadele van hem de topper) El Ghazi????? Of wacht……sigthorson?!?! Ik ga slapen, trek het ff niet.

  1. Rinus

   Mooie reactie….al zet Heineken de eerste thuiswedstrijd de tap gratis open (goed idee trouwens al zeg ik het zelf….)…..54032 (want capaciteit is 54033 en jij bent diegene aan wie wij het moeten uitleggen) dronken Ajacieden zullen je het niet kunnen vertellen

  2. JohnDoe77

   Wat is er te snappen? Het TH kan voor € 1,5 mln een speler halen waar ze ervaring mee hebben en het in zien zitten. Prima move! En als andere oud Ajacieden iets toe kunnen voegen, waarom niet? Snapte je Huntelaar ook pas na een krat bier? Dan wordt het na het seizoen een paar maandjes AA voor je! 🍻

   1. Bakkie

    Prima move? Echt, JohnDoe?
    Van Rhijn was niet goed genoeg, wordt verkocht, nu hebben we verterking nodig op de backpositie en kom je uit bij Van Rhijn, die niet goed genoeg is, maar waarschijnlijk wel jaarlijks 7/8 ton gaat verdienen. Nu hebben we twee matige rechtsbacks. Snap je het nog?

   2. Iamsterdam2015

    JohnDoe77 huntelaar is eeeh zeg maar even een andere situtie. Die ging toen de tijd noet weg omdat hij niet aan spelen toe kwam…. van Rhijn wel. Misschien toch maar een biertje kerel???

  3. JohnDoe77

   En is het oké als we je lek schieten voor jij dat kratje bier naar binnen werkt? Geeft minder troep en hebben wij ook nog wat!

 7. JohnDoe77

  Hahaha! Ik moest gewoon echt even opzoeken waar die ook alweer gebleven was! Prima, kan hij zijn belofte van beste RB van Nederland invullen. Zal hij vast handiger doen als Veltman, die natuurlijk centraal hoort te staan. Ben benieuwd of hij dan nog veel speelt. Anders meteen Donny maar aanvoerder maken!

 8. f-side64

  hebben de heren van het technische hart ergens op de tocht gezeten dit moet echt 1 black out zijn anders zijn die heertjes rijp voor een gesloten afdeling van welk ziekenhuis dan ook.

 9. Indojood

  Niets ten nadele van Ricardo want het is een sympathieke gozer maar hij is niet goed genoeg voor Club Brugge. Natuurlijk zullen er nu figuren zijn die dit wanbeleid gaan goed praten.

  1. dickst14

   Je bedoelt Litmanen toch zeker niet. Die zou dat nooit maar dan ook nooit doen, want die snapt het spelletje als geen ander.

   1. Basisspeler

    Uitte mijn twijfels over het functioneren van Overmars. Wanneer wordt hij geëvalueerd?

  1. De Nees

   Eug je wilt wsl opwijzen dat Marc wel degelijk in TH zit? Dat weet ik, daarom zeg ik ook dat hij niet alleen bepaalt, maar leek me logisch dat meesten weten dat hij in TH zit. Mss ten onrechte. Maar krijg het idee dat een aantal hier denken dat Marc op zijn eentje handelt wie wel/niet komt of wordt verkocht. Elk TH lid heeft een afzonderlijke verantwoordelijkheid, maar TH besluit wel gezamelijk over belangrijke zaken. Ik weet dat vd Sar in TH zit maar niet als lid maar als voorzitter, wat je niet vaak ziet maar als het werkt dan werkt het. Wat TH besluit voert Marc uit vwb spelerszaken. Dus als er krtiek is op niet halen, te laat handelen, verkopen van spelers etc. dan niet alleen Marc voor ogen hebben maar ook Said Uoaali, Bergkamp en Keizer. Alhoewel van Keizer weet ik niet zeker dus corrigeer me anders, Bosz zat er ook in vandaar.

 10. Brokamp

  We vallen wel in herhaling nu. v.d. Wiel kwam op de bank want van RIjn zat er achter, van Rijn kwam op de bank want Tete zat er achter en Tete kwam opde bank want Veltman moest daar staan. 1 maal het fout zien begrijp ik nog maar dit zijn er 4 stuks die kennenlijk niet goed genoeg zijn. Allemaal voor een habbekrats vertrokken maar wel allemaal basis geweest in het Nederlands elftal. Dus toch goed neem ik aan anders speel je daar niet. De 3 backs zijn die vertrokken waren zijn hier ooi de dupe van geworden. Slecht beleid TH. Julie hebben een fantstische carriere gehad als voetballers maar zakelijk heben julie de ballen verstand er van. Dat Overmars goed kan verkopen valt ook nog wel mee want ik had dat bedrag ook wel bij elkaar gefietst. Maar aankopen is wat wat anders. Dan moet je echt verstand van voetbal hebben om op het juiste moment de juiste speler aan te trekken. Je eigen jeugd voor een prikkie de deur uit doen schandalig zoals jullie met mensen om gaan.. Op links hetzelfde verhaal met Dijks. Van Basten was een topper maar geen goeie trainer, die heeft het op een gegeven moment zelf in gezien en zijn ego aan de kant gezet en gestopt. Respect hiervoor, WIE VOLGT !!! Overigens welkom terug Ricardo.

 11. Jari10

  Van Rhijn is voor de breedtje aangetrokken. En in die zin een prima speler. Veltman kan ook prima in waarschijnlijk beter in het centrum terecht. In die zin een logische move. Ze zoeken echt een nieuwe rechtsback voor de basis. Maar laten we hopen dat Ricardo zijn oude niveau haalt.

 12. Charka53

  Dat we geen CL hebben gehaald heeft meerdere oorzaken waar onder het vreselijke wat Appie is overkomen maar dat het aankoopbeleid er ook moet onder lijden gaat mij wel erg ver. Als dit zo verder gaat zie ik het somber in het komende seizoen .

 13. hubert

  negatieve azijnzeikers heb het al eerder gezegd ee zijn nog niet eens aan de competitie begonnen en iedereen word weer afgezeikt ga zo verder geweldige ajax supporters

 14. ajaxpers

  Het was de fout van Bosz om Veltman voor de rb te verkiezen boven Tete terwijl heel NL dat in zag en daardoor is uiteindelijk Tete vertrokken. Veltman is centraal beter en met Van Rijn op rechts is het nog afwachten.

 15. De seijs

  Ik ga ervan uit dat onze trainer Keizer, van Rhijn wel ziet zitten. Anders had hij er wel voor gaan liggen. Hij kan immers de jeugd goed! Dus wie er niet mee eens is, heeft dan ook geen vertrouwen in onze trainer!

 16. Indojood

  Straks staan Van Rhijn en Dijks op back en Veltman in het centrum. Misschien is Denswil een optie als Sanchez onverhoopt weg gaat. Zijn we weer terug bij af.

 17. KBouter

  Man man wat een bericht..Het Internet Mag van mij wel weer uit!!!

  Onvoorstelbaar….wat in godsnaam moeten wij met een speler…ook al is hij er voor de breedte, what the fuck moeten wij met v Rhijn die het niveau niét eens aan kan.

  Met dit soort gasten gaan we niet hogerop en worden we niet beter.

  Ik weet dat het lastig is om ervaring naar de Nederlandse competitie te halen maar v Rhijn heeft het helemaal niet, ondanks dat het een aardige jongen is.

  Zal Keizer voor Rhijn- Veltman-Sanches-Viergever gaan kiezen?

  1. Prinsengracht

   Als Ricardo maar aan alle jongere spelers vertelt dat het nergens beter is dan bij Ajax, is het toch geen onaardige aankoop

 18. dennis78

  misschien kunnen we van der wiel terughalen. dan is de rechterkant extra sterk. jammer dat ze sneijder niet willen aantrekken deze kan perfect op de plek van schone. het beste zou zijn een linksbenige speler erbij.

  1. Mijn Club

   Ander speltype? Veel Ajacieden gaan de bietenbrug op, als ze zijn verkocht. Slechts de groten houden zich elders staande. En niet iedereen is Vertongen, Suarez, Seedorf of Ibra. Kan er ook aan liggen dat hij zich daar gewoon niet thuisvoelt en bijv bij een club in Londen wel. Alhoewel Brugge een leuke stad is 😉

 19. Marc Overdwars

  Van Rhijn werd verkocht, weer terug gekocht, volgend seizoen verhuurd, daarna weer verkocht en uiteindelijk weer terug gehuurd.
  (En dan mag hij bij Dijks op de kamer slapen)

 20. Mijn Club

  Ben sowieso al blij dat er überhaupt iemand is bijgekomen. Denk dat Denswil de volgende wordt.

 21. EugAjax

  Bericht komt van voetbalprimeur….ik neem meestal pas dit soort berichten serieus als dit van Telegraaf komt of van VI. En dan alleen als het niet onder geruchten valt. Maar als dit waar is dan vind ik dit een slechte beslissing van ajax want die positie is al dubbel en goed bezet. Of speelt er inderdaad toch nog een vertrek van Veltman? We gaan het zien. Voorlopig nog steeds dezelfde selectie als paar dagen geleden. Nu even een bericht over een LCV of een LV en ik ben tevreden met deze selectie

  1. Prinsengracht

   Ik vrees dat dan binnenkort de Telegraaf jouw enige bron is. VI staat op omvallen.

   1. EugAjax

    Kan ik mee leven Prinsengracht. Want Telegraaf is sinds revolutie de beste bron binnen Ajax.

  2. Basisspeler

   Denk eens aan vertrek Sanchez. Wat ik al zei. Onze verdediging bestaat uit 4CV. Veltman/Viergever in het centrum, v Rhijn/Zeefuik op rechts. Sinkgraven/Dijks op links

   1. Indojood

    Pfff, dan mogen we wel heel hard werken aan Cruijff’s credo dat je meer goals moet maken dan je tegenstander.

    1. Basisspeler

     Probeer enorm mijn best te doen om me in te leven in de gedachtenkronkels van het TH.

     1. EugAjax

      Basisspeler dat zijn geen gedachtenkronkels jij kan ze alleen niet volgen. Jij zou het anders doen. Maar gelukkig hebben we echte voetbalmensen aan het roer😄👍

 22. Kingkong

  Dit bewijst het zwalkende beleid van overmars , met alle respect maar van Rhijn is geen internationale versterking!

 23. Ajax belg

  dit slaat echt alles,heeft v Rhijn echt. ezig gezien vorig jaar. ik wel ,2vrije trappen in de kruising. dat is echt alles,komgewoon niet mee met een slechte belgische “topclub”,

 24. Ajax belg

  hie zakt mijn broek van af,(dat is echt geen zicht) dus volgens th V Rhijn in basis en De Ligt terug naar jong Ajax ,of Lamprou inhet centrum, is dit ons bestuur die ons naar de top moeten (lijden..) leiden

 25. Ajax belg

  nog een tip voor Marc. ollivier de schacht, heeft pakken ervaring,kan geen poot voetballen,kost niet veel want gokt op eigen wedstrijden. Groetjes uit Belgie

 26. Jimmy1971

  Van Rhijn is echt niet zo slecht als iedereen hier roept , hoop alleen niet dat dit met Sanchez te maken heeft ( Sanchez weg , Veltman centraal ) ..

  1. Basisspeler

   Nou Jimmy. Dat is het enige dat ik ook kan verzinnen. Sanchez wordt alsnog verkocht aan Real voor 40M. Dan Viergever en Veltman in het centrum. Rechts v Rhijn met als backup Zeefuik en links Sinkgraven/Dijks

   1. Jimmy1971

    Tja , hoop het niet Basisspeler !
    Maar dat is de enige logica die ik kan bedenken ..

 27. Ajax belg

  nu we toch ex Ajacieden aan het terug halen zijn , thomas Vermalen zoekt ook nog een club. Is een leiders figuur die we best kunnen gebruiken,kent de club en de stad,is geliefd bij de fans. Marc weer een tip uit Belgie

  1. Widi

   Die schijnt te gaan rolstoelbasketballen. Maar bedankt voor de tip hoor. Heb je er nog meer?

    1. Widi

     Was alleen maar een grap omdat steeds een speler wordt aangedragen die 95% van de wedstrijden geblesseerd is.

 28. AFCA my World

  Nou geweldig,niet geslaagd in Belgie dan maar terug naar Ajax met hangende pootjes! Grote mond afgeleerd ? ⚽️

 29. TikkieTakkie

  V Rhijn, tja?! Wel een verdediger maar voor mij niet de verdediger die Ajax echt zocht, maar als hij gewoon weer goed voetbal laat zien heb ik over een paar wedstrijden weer een andere mening! Er is versterking en daar ben ik blij om!

 30. afcadeluxe

  net op vi gelezen dat het niet klopt dat van rhijn terugkomt….volgende naam graag,wanneer word die transferperiode eens gekort??

  1. Indojood

   Ja gappie, het is nu augustus, de paniek breekt uit, we worden tot 1 september gebombardeerd met allerlei namen en we gaan er als gekken op reageren. Echt, hoe kan je volhouden dat we goed beleid voeren?

   1. Widi

    Begrijp ik dat het ook de schuld van Overmars is dat journalisten/zaakwaarnemers/opruiers namen noemen? Zelfs als Ajax al 3 toppers had gecontracteerd, zou dat gewoon doorgaan. Daar is geen beleid tegen te voeren. En zoals ik vanmorgen al ergens schreef; tegen het grote geld is voor Ajax ook geen beleid te voeren. Volgens mij zou jij een topic over de toiletjuffrouw van vak 120 nog aangrijpen om kritiek te geven op Overmars c.s.

    1. Indojood

     In zekere zin wel want als hij het op orde had gehad dan zou er geen munitie zijn om te schieten.

     Slecht beleid!

    2. sjakie1952

     Nu we het daar over hebben: kunnen we misschien de toiletdame van Nice overnemen. Die lijkt me een versterking

 31. knudde32

  verheug me nu alweer op het mannetje laten lopen en continu aan de verkeerde kant dekkende van rhijn

 32. Slingertje.

  Wat een waardeloos beleid is dit zeg.
  Zo kom je van de regen in de drup.
  Misschien kunnen ze Ruud Krol en Velibor Vasovic ook terughalen.

 33. Widi

  Bij Ajax weet niemand iets van Van Rhijn. Een verzinsel dus. Maar een deel van ons heeft zich lekker kunnen afreageren.

  1. EugAjax

   Eens Widi men gaat hier al los op een verhaal van voetbalprimeur………..ach beter oordelen als het of in Telegraaf staat of beter op Ajax app dan is het echt

 34. fjonkman

  Heb nog nergens een bevestiging gezien dat Van Rhijn echt terugkomt. Broodje Aap dus maar??

Reageren is niet mogelijk.