There are no ads, please add some


Fotoverslag Open Dag

Vandaag vond de jaarlijkse Open Dag plaats bij Ajax en zoals aangekondigd had deze dag een sober karakter gezien de situatie rondom Abdelhak Nouri. Onze fotograaf Jacques was aanwezig en schoot enkele fraaie plaatjes in de Johan Cruijff Arena waar de selectie een trainingspartij liet zien en daarna was er het afscheid van Anouk Hoogendijk en Daphne Koster.

App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

12 reacties

  1. vak411

   Mooie dag met mn kleine jongen gehad… mooi afscheid van Daphne en Anouk…

   appie’s afwezigheid blijft keihard doordreunen…. je voelt het in alles wat blijdschap moet zijn Zit nu verdriet.

 1. Indojood

  Heb het op Fox bekeken. Leuk afscheid voor Daphne en Anouk. Overmars was ook in beeld en hij was niet aan het bellen…. 🤔

 2. AFCA my World

  Op verzoek van mijn dochter geweest,zij wilde het afscheid van de kanjers Daphne en Anouk zien ! ⚽️

 3. Charka53

  Op mijn vakantie adres zitten kijken het was zo te zien een gezellig gebeuren waar we mee door moeten gaan tijdens het seizoen ondanks tegenslagen horen we ook op deze plek plezier te maken.

 4. HanisAjax

  Ondanks de situatie van Appie was het toch een topdag. Mijn kleine man heeft zijn ogen uitgekeken en was zo trots om in de arena te zijn met als hoogtepunten handtekeningen op zijn shirt van Onana Ziyech Cassierra en van Leer. Bedankt Ajax voor het toch door laten gaan. Blijheid en trotse kinderen is ook heel wat waard. Vanmorgen zei mijn zoontje nog huilend mama ik heb Appie wel gemisr hoor maar met zijn naam op mijn rug kon ik gisteren ook heel blij zijn en was het de mooiste dag van de vakantie.

 5. HanisAjax

  Ging wat mis. Jammer dat er geen foto bij kon. Dat stralende koppie… onbetaalbaar

Reageren is niet mogelijk.