There are no ads, please add some


‘Ajax bij Osijek – PSV op tribune voor Barac’

Een delegatie van Ajax zat donderdagavond op de tribune bij NK Osijek – PSV, zo meldt De Telegraaf. Speciale aandacht ging uit naar de Mateo Barac. De Kroatische verdediger kan zowel in het centrum als op de linksbackpositie uit de voeten. De delegatie zag Osijek met 1-0 winnen en waardoor PSV werd uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League.


Gerelateerde posts

42 reacties

 1. Charka53

  Geen idee wie het is of wat hij kan maar als beter is dan wat er is gewoon halen , het water staat tot aan de lippen 😀

    1. Charka53

     Je heb gelijk HURBIE eerst iedereen lekker maken met een ster uit Verweggistan en nu v.Rijn halen en één uit het oosten voor een prikje.

   1. Indojood

    Volgens wat pisvlekken die ik ken bestaat het elftal van Osijek uit postbodes, loodgieters en bouwvakkers.

     1. Yindi

      Nee, is idd zo gek nog niet. Misschien heeft Marc een sanitair probleem en kan die loodgieter hem helpen.

     2. De Nees

      Paar uitsmijters achterin kunnen we wel gebruiken, met 1 taak het veld in: bal afpakken en inleveren bij MV.

 2. Basisspeler

  Hahaha! Goede grap! En Widi, wat vind je van deze naam als versterking voor onze defensie?

 3. Ajaciedje14

  Gwn halen hij gaat toch niet meer dan 3 miljoen kosten want ik las ergens dat de bergroting van die club de vergeklijken viel met die als clubs van excelsior!

 4. Basisspeler

  We leggen de lat zo laag dat hij bijna de bodem raakt. Het is bijna komisch als het niet in triest was.

   1. Basisspeler

    Als bv een Vertonghen en/of Sneijder en/of Anita was gehaald. Zijn even een paar namen die me zo binnen schieten. Als Younes voor 15M verkocht zou zijn. Spelers als Cerny en Muric meer kans kregen. Dolberg rustiger gebracht zou worden onder de hoede van KJH. Als Viergever allang zijn contract verlengd zou hebben. Veltman geen aanvoerder was geworden, maar een transfer had gemaakt. Dijks niet terug was gehaald als LB. Dat bv een Haps, Willems of Kongolo was aangetrokken. Heb je nog even?

    1. Litmanen

     Als jij Basisspeler nou eens heel goed gaat nadenken en ons daarna vertelt welke spelers van Europese subtopklasse bij Ajax willen spelen voor maximaal 1,3 miljoen per jaar.

     Dus nu graag die lange, lange lijst. Dan kan Marc aan het werk. Dankzij jouw briljante ideeen………

     1. Basisspeler

      Als joj nou eens permanent van dit podium verdwijnt en de naam Limanen niet permanent door het slijk haalt.
      One-issue-man Is dat iets voor je?

     2. Widi

      Hij heeft wel gelijk. Je hebt gewoon geen realistische kijk op de dingen. Je hoopt/verwacht dingen die niet kunnen. Dan raak je vanzelf gefrustreerd.

     3. Basisspeler

      Hij heeft helemaal niet gelijk. De zaken die ik noem zijn heel reëel en te realiseren. Bovendien houd ik Overmars gewoon aan zijn beloften. Maar vaak genoeg tegen jezelf zeggen dat het niet kan en geen zin heeft en niet realistisch is. Daar help je je club verder mee.
      TH maar eens grondig verversen. Nee, idd dat is niet realistisch. Die beoordelen immers zichzelf.

     4. Widi

      Jij zou een olifant in de porseleinkast zijn. En heel erg in de maling genomen worden. Je hebt geen idee waar je je mee bemoeit. Er zijn een kleine 10 clubs die al hun spelers kunnen behouden. En die kunnen kopen wie ze willen, tenzij ze concurrentie van elkaar hebben. Alle andere clubs moeten hopen dat kapitaalkrachtigere clubs hun spelers met rust laten. Ajax ook. Zelfs Barcelona is er nu niet in geslaagd om Neymar vast te houden. Iedere speler waar Ajax op loert, staat ook in de belangstelling van clubs die de transfersom lachend neertellen, terwijl ze ook 2,3,4,5 keer zoveel salaris kunnen betalen. Ook nog netto vaak. Zolang jij dat niet inziet, ben je niet realistisch. Je kent kennelijk ook de organisatiestructuur van Ajax niet. Eigenlijk roep je maar wat. Hoe ben je zo gefrustreerd geraakt?

     5. Basisspeler

      Het gewoonlijke calimero commentaar van je Widi. Sinds wanneer geloof jij niet meer in Ajax?

     6. Widi

      Jammer dat je het zo ziet. Wij hebben gemeen dat we het beste voor Ajax willen. Over de manier waarop denken we anders. Laten we het daar maar op houden. Fijn weekend.

     7. Remco425

      Willems en Kongolo zijn niet realistisch. Afgezien van de vraag of ze wel een versterking zouden zijn, zouden zij alleen vertrekken naar een club in het buitenland. Naar een grotere competitie en waar ze meer betaald krijgen. Waarom zouden zij vanuit hun oogpunt gezien vanuit feyenoord en pisvee naar Ajax vertrekken? Dus nee Basisspeler, niet realistisch.

   2. De Nees

    Jouw genoemde namen Basis valt tegen in te brengen waarom iets niet kon of situatie anders ligt. Maar je strekking is waar: zitten al in aug en onder aan de streep is de conclusie, er is niet goed gehandeld. Dat weten ze intern maar al te goed als je ziet dat Keizer nu een handvol versterkingen wil. Dat maakt het nog zuurder.

 5. Ajaciedje14

  Ik kan me erg frustreren aan alle mensen die hier weer gaan zitten haten. Niemand weet of hij goed is. Al was het een speler uit Colombia die even veel had gepresteerd en volgens de scouts goed was had iedereen hier gejuichd terwijl je dan misschien wel het zelfd krijgt voor veel meer geld. Iedereen hier vraagt toch om een linkspoot? Hier heb je een fysieke linkspoot die op LB en CV uit de voeten kan!

  1. Remco425

   Klopt, Richarlison kende niemand en deze kent ook niemand. Toch hebben ze over beide uitgesproken, maar zeer uiteenlopende meningen…

 6. stylo1984

  Psv heeft iig wel van ze verloren zonder uberhaupt te scoren dus zo gek doet die verdediging het schijnbaar niet

 7. Jimmy1971

  Tuurlijk hoop je op andere namen maar het zegt allemaal niet zo veel.
  We hebben grotere namen gehaald die niets toevoegden ( luque , sulimani , Atouba , Sonk , el Ham doei ) en onbekenden gehaald ( trabelski , litmanen , Poulsen ) die het top hebben gedaan ..
  Weet alleen van de speler dat hij groot en bikkelhard is , wat als verdediger wel handig is ..

 8. AFCA my World

  Laten we maar loten tegen ze,dan weten we het gelijk,maar het zal wel weer een zware club worden ! ⚽️

 9. Yindi

  Ajax (lees Overmars) is wellicht een beetje de weg kwijt. Kan toch niet anders man. Lekker voor Keizer dit allemaal. Denk dat Tete (als hij dit leest) zich de stuipen lacht. Niet normaal. Goede backs liggen niet voor het oprapen, dat snap ik nog wel maar dit is een klucht aan het worden. Ajax onwaardig gepruts!!!

 10. Iedereen heeft een mening

  Nooit van gehoord maar dat zegt misschien meer over mij dan over Barac!

Reageren is niet mogelijk.