There are no ads, please add some


Jong Ajax wint oefenduel tegen Katwijk met 1-2

Jong Ajax heeft donderdagavond een vriendschappelijke wedstrijd met 1-2 gewonnen van de amateurs van vv Katwijk. Zian Flemming en Robert Muric brachten Ajax op een 0-2 voorsprong alvorens de thuisclub iets terugdeed.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren (46. Kieboom), Schouten, Matusiswa, Sidoel, Kemper, Bijleveld, D. de Wit, Boultam (46. Bakboord, 62. Lartey Sanniez), Nunnely (46. Muric), Flemming, Lang (46. M. de Wit)

Gerelateerde posts

13 reacties

 1. De seijs

  Hoop dat hier een verlosser tussen zit. Een echte verdediger die straks de boel kan sturen.

 2. Marc Overdwars

  Gaaf zeg! Winst tegen Katwijk. Was zeker wel winst na verlenging als ze pas om 23:17 klaar zijn.

  1. Fred

   Als jij artikelen sneller kunt plaatsen ben je van harte welkom in de redactie en anders ga lekker ergens anders lopen zeiken en rot op!

   1. Marc Overdwars

    Jeetje wat een onaardige agressieve reactie. Vroeg het me gewoon af. Dacht de wedstrijd begon om 20:45 zo raar is dat niet.
    En ik ben zeer voorstander van iig penalty’s na een oefenwedstrijd. Ze zeggen soms je kan penalty’s niet trainen omdat de druk er niet is. Bij een oefenwedstrijd in een vol stadion is nog ietwat van die druk. En ook nog leuk voor het publiek.

 3. Basisspeler

  Ooh Reactie van Bladeren gelezen op de komst van Lamprou? Klap in het gezicht vsn deze jongen uit eigen jeugd dat hij niet voor DERDE doelman in aanraking komt.
  Hoeda. Lees je ook even mee?

  1. Widi

   Dan moet van Bladeren laten zien dat hij beter is dan Lamprou. Niet met zijn mond. Met zijn handen en voeten. Want wie is van Bladeren al?

   1. Basisspeler

    We hebben het over doorstroming vd jeugd. Er werd hier gedaan alsof er niemand 3e doelman kon zijn. Dat het dus NOODZAAK was. Gelul dus. Er zouden alleen keepers beschikbaar zijn die nig op half veld spelen. En meer van die onzin. En wie is Lamprou dan?? Grabbelaar die W2 meer punten gekost heeft dan opgeleverd. Lekker bezig!

 4. AFCA my World

  Raar dat muric nog niet door gebroken is,misschien net niet goed genoeg ?of teveel concurrentie? ⚽️

  1. Basisspeler

   Muric is beter dan Younes. Maar ook Cerny en de nu bijna verkochte Menig bv is beter! TH is dolende. Maar ja.. wie doet er wat aan?

Reageren is niet mogelijk.