There are no ads, please add some


Ajax na uitschakeling naar vierde voorronde EL, vrijdag 13.00 uur loting

Ajax schuift na de uitschakeling in de derde voorronde van de Champions League door naar de play-offs van de voorronde van de Europa League. Aanstaande vrijdag om 13.00 uur zal de loting verricht worden voor de Europa League. De duels staan op het programma voor donderdag 17 en donderdag 24 augustus.

De mogelijke tegenstanders zullen donderdagavond bekend worden als de duels in de derde voorronde van de Europa League op het programma staan. Ajax krijgt bij de loting in ieder geval wel de geplaatste status.


Gerelateerde posts

43 reacties

 1. Melvis

  Na de nederlaag van gisteren koppies weer omhoog en knokken om weer een succes te maken op de europa league💪🏻….hopelijk een mooie tegenstander!

  1. vak411

   Nog één dag balen n toch trots zijn en dan de koppies weer omhoog. Dit jaar in ieder geval kampioen worden. We zijn nu veel verder dan toen vorig seizoen begon. Zin in!

 2. Charka53

  Ben benieuwd wat we tegen komen en of de jongens de uitschakeling te boven zijn gekomen.

 3. Indojood

  Even over nagedacht en als het aan mij ligt laten we de EL voor wat het is en richten we ons volledig op het binnenhalen van kampioenschap #34. Heb net weer filmpje van Appie gezien. Die stilte die in het stadion kwam toen het filmpje begon, vergeet ik echt nooit meer…….

  1. EugAjax

   Eens Indojood, de titel moet het echte doel zijn nu. Al het andere moet er maar voor wijken!

  2. Charlie2011

   Nee wij ajax moeten punten pakken voor NL als we kampioen worden moeten we sowieso voorronde spelen. Niemand anders gaat weer punten pakken

 4. fjonkman

  Het zal me echt een leuter zijn wie we treffen in de EL nu, als we de groepsfase maar bereiken! En dan zien we dan wel weer wat er dan komt..

   1. Basisspeler

    Je verlaagt de standaard waarop Ajax moet acteren. Jij niet alleen hoor. We vinden al dat we niet meer thuis horen in de CL. EL moeten we maar laten voor wat het is. Nog even en we zijn al blij met een top drie notering in de eredivisie.

    1. HURBIE

     Idd dat bedoel ik toch te triest voor woorden dat het eens zo grote en gevreesde AJAX niet verder komt als EL

     1. Widi

      Er zijn al bijna net zoveel heel erg rijke kerels/landen die jaarlijks een veelvoud van de begroting van Ajax in een club stoppen. (Abramovich/Quatar). Daarnaast zijn de tv gelden in zeker 5 competities veel en veel hoger dan bij ons. Daardoor ontvangt de nummer 20 van Engeland alleen uit tv gelden meer dan onze begroting. Ieder jaar weer. Tot slot komt een aantal clubs, vooral de Engelse en Spaanse topclubs veel op tv in Azie, waardoor er enorme bedragen aan merchandising (vooral shirts) wordt verdiend. Daarom kan Ajax niet structureel succesvol zijn in de CL of zelfs de EL. Kan geen beleid tegenop.

     2. Mijn Club

      WIDI, dat is helaas zo ja. Feit is ook dat NL veel te klein is om een belangrijke financiële CL merchandising/advertisement rol te kunnen spelen.

 5. AFCA my World

  Zullen we het maar gewoon afwachten ? We krijgen toch weer een moeilijke tegenstander,zoals altijd ! ⚽️

   1. Basisspeler

    Zwaktebod EugAjax. Je verkneukelen om een mede eredivisieploeg in Europa, terwijl we zelf net zijn uitgeschakeld.

 6. Marc Overdwars

  Na de finale van vorig jaar heb ik iets zo van: Champions League of niks. Heerljjk richten op 34ste kampioenschap.

  1. TikkieTakkie

   Dus Marc, jij stond nu dus liever richtend op het kanpioenschap en verder niets? Ik heb dan toch liever net als vorig jaar! Richtend op het kampioenschap en finale EU😉 maar dan niet mis grijpen in allebei de compitities!

 7. Gert Ajax

  Tuurlijk is de 34 e titel het allerbelangrijkst.
  Maar toch droom ik ook van nieuw suc6 in de europa leauge.

  1. Marc Overdwars

   Ja natuurlijk dat zou erg leuk zijn weer zo een succes, maar je had totaal geen prijs.
   Nu met deze uitgedunde selectie heb ik geen vertrouwen in én én.
   Ajax is echt aan zijn stand verplicht nu echt weer eens kampioen te worden.

 8. TikkieTakkie

  Hoop eigenlijk op de tegenstander van PSV als het kan😉 kunnen we die eindhovenaren ff laten zien hoe het wel moet tegen dat clubje!

 9. Jimmy1971

  Toch jammer van Pisvee , we hebben de punten zo hard nodig en het geeft ze een voordeel in de competitie ..

   1. afcadeluxe

    nee,en het kost ze 1zak vol centen want ze hadden begroot tot winterstop europees te spelen….

 10. Kingkong

  Iedereen lacht hier psv uit maar ik had liever dat ze europees moesten spelen dat kan ze punten in de competitie kosten nu hebben ze teveel rust tegen over ons

  1. Litmanen

   Ik vermoed dat de carrière van Cocu wel eens een gekke wending kan krijgen als ze niet direct veel punten pakken.
   Waren vorig jaar al ontevreden.

   1. Widi

    Ik snap dat we de punten nodig hebben. En het is ook beter voor ons als 040 doordeweeks ook moet spelen en reizen. Toch kon ik een glimlach niet onderdrukken. En jij bepaalt niet of ik daar recht op heb.

Reageren is niet mogelijk.