There are no ads, please add some


Ajax vermoedelijk tegen Nice met zelfde opstelling als tijdens uitduel

Zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad verwachten dat Marcel Keizer vanavond met dezelfde elf zal gaan starten als in het uitduel vorige week tegen Olympique Nice. Voorin lijkt Justin Kluivert wederom de voorkeur te krijgen boven David Neres. Keizer vindt bovendien dat Neres op het vlak van meeverdedigen nog meer moet leren. Lasse Schöne zag hoe Frenkie de Jong hem uitstekend verving in de tweede helft, maar de ervaren Deen lijkt nog niet te hoeven vrezen voor zijn basisplaats.

Als Ajax woensdagavond van Nice wint evenaart het een zegereeks uit de succesvolle periode in de jaren negentig. Ajax heeft al zeven Europese thuiswedstrijden op rij gewonnen. In de periode van 1994 tot 1996 won het elftal onder Louis van gaal acht Europese duels op rij.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever; Van de Beek, Schöne, Ziyech; Kluivert, Dolberg, Younes

 

 


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. KBouter

  Jammer, had graag Neres eens vanaf het begin gezien. Kluivert is wel leuk en aardig, maar probeer hem eens linksbuiten.

  1. FrankiC

   De wijziging Neres voor Kluivert had ik eerlijk gezegd verwacht. Zegt oets over de stsndvastigheid van Keizer. Prima, dan weten we dat iemand ook een mindere wedstrijd mag spelen zonder dat de coach in paniek raakt.

   1. Bakkie

    Klopt. Maar als Younes en Kluivert allebei zo weinig blijven brengen, zijn ze snel aan de beurt hoop ik

   2. De Nees

    Jawel maar je hebt standvastigheid gebaseerd op juiste redenen en je hebt eigenwijsheid wat vaak uitmondt op verkeerde redenen. Ik hoop dat het bij Keizer niet ontwikkeld naar eigenwijsheid.

   1. Bakkie

    Klopt. Tegen snelle en sterke verdedigers legt Kluivert het (nog) af. Maar in de Eredivisie mag hij van mij alles spelen.

  1. dickst14

   We spelen nu thuis, ik denk dat dat een groot verschil maakt voor de hele ploeg en zeker bij Kluivert. Doet hij het weer niet goed dan hebben we Neres. Ik vond Younes nou ook niet echt uitblinken.

 2. Reservewissel

  Logisch, ik had ook een betere indruk van Neres en de Jong, maar opportunistisch wisselen hebben we niks aan.

 3. Indojood

  Prachtig hoe tijdens een periode van verdriet clubliefde en voetbal ons weer kracht geeft. We gaan Appie een grootse eer geven en er alles aan doen om de volgende ronde te halen. Ik hoop en verwacht een sfeer zoals thuis tegen Lyon.

  1. dickst14

   Ja dat verdiend hij een grootse ode. Ik moet zeggen dat de wedstrijd van verleden week me niet veel deed. Vanavond doet me al wat meer. Denk meerdere malen per dag aan Nouri. Blijft in en in triest.

    1. dickst14

     Ja het voetbal in de 2e helft was niet slecht. Heb ook vertrouwen in de trainer, hij kent De Jong, Eiting etc. als geen ander. Van Traore zijn we verlost en ik denk dat Younes dit jaar wat minder dan 30 wedstrijden krediet heeft.

 4. Marc Overdwars

  Hebben jullie ook soms dat je de tekst lastig te lezen is. Als je naar beneden scrolled dat de eerste 2 letters blijven staan van de gehele tekst. Heel apart en heel irritant. Een mooie Nouri herdenking en een mooie overwinning maken alles uiteraard meer dan goed!

 5. Mijn Club

  SJAKIE: waarom altijd zo negatief mbt Veltman. Wie is er beter, volgens jou?! Ik vond Tete alleen in het begin beter, maar later niet meer. Bovendien is hij weg, dus supporteren voor onze aanvoerder voortaan, ipv hem kleineren. Dat verdient hij absoluut niet.

  1. sjakie1952

   Mijn Club, als ik iemand slecht vind dan mag ik dat zeggen. Als jij het er niet mee eens bent, oke dat mag. (Maar ik heb er natuurlijk wel wat meer verstand van)

 6. witbrood

  Wissel die Sjeune nou zo snel mogelijk voordat er meer schade komt, de eerste goal liep Sjeune het gat ook al niet dicht. Sjeune is history.

Reageren is niet mogelijk.