There are no ads, please add some


Officieel: Lamprou voor één seizoen Ajacied

Hij stond vanmorgen al op het trainingsveld bij Ajax maar nu is het ook officieel: Ajax heeft overeenstemming bereikt met Kostas Lamprou over de directe overgang van de transfervrije doelman naar Amsterdam. Lamprou tekende een contract met een looptijd van één seizoen, tot en met 30 juni 2018, zo meldt de club via de officiële website.

De 25-jarige Griekse doelman was van 2008 tot 2015 in dienst van Feyenoord. In die periode werd hij verhuurd aan Excelsior (2010) en Willem II (2015). De afgelopen twee seizoenen stond Lamprou onder contract bij Willem II. Als junior speelde hij in het seizoen 2005-2006 in de jeugdopleiding van Ajax.


Gerelateerde posts

46 reacties

 1. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

  Volgende topic is: lamprou heeft toilet in de Arena gevonden.

  1. Litmanen

   Je bent zo leuk AB. Dit was je derde “grap” over zijn lengte.
   Bijna even groot als de gevierde Vermeer. Want die had volgens jou moeten blijven.
   En dan hebben we het nog niet gehad over jou geliefde Sneijder, de man die elke ochtend wakker wordt op navelhoogte van Yolanthe.

   Goedkoop he?
   Maar ja, als er iemand goed is in het afbranden van Ajacieden, dan is het AB.

   1. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

    Leuk he, ik heb er nog 6 maar die bewaar ik voor later. Mijn geliefde Sneijder? Vertel wanneer heb ik daar een grap over gemaakt. Vermeer? Vertel welk commentaar heb ik gehad. Je zegt een hoop, nu de bewijsjes ajb.

 2. TikkieTakkie

  Nou nou… je ziet nu wel ineens aan alle topics waar ze meebezig zijn. Lamprou, Lamprou en nog eens Lamprou. En wat hebben we nodig? Geen Lamprou! Verdediger en een vleugelaanvaller erbij graag Ajax! Aan een nieuwe derde keeper hebben we niets! Misschien leuk voor jong maar daar ga ik niet voor naar Amsterdam. Ik wil het eerste in top vorm zien!

 3. TikkieTakkie

  Zondag 30 Juli: Ajax strikt doelman Lamprou voor één seizoen?! Dus dit was toen al zeker? Of het was toen nep nieuws. Hier hebben we wat aan🙄😞

  1. Widi

   Middenvelder toch? Die hebben we wel. Ik pieker me suf over een linksbenige verdediger van 27/28 jaar die zowel linksback als in het centrum kan spelen. Kan er geen bedenken die goed genoeg is en in de eredivisie wil spelen. Denk dat Overmars hetzelfde probleem heeft.

   1. Basisspeler

    Ik denk dat Overmars al twee seizoenen belooft de selectie op orde te hebben voordat de voorbeteiding begint. Geklooi van Ajax van de eerste orde! Haps had hij moeten halen bv Of desnoods Willems. Kongolo zou een optie zijn geweest? Namen genoeg. Ga nou niet zeggen dat Ajax geen fatsoenlijke back kan asntrekken. Gewoon visieloos spelersbeleid. Dit zag je al 2 jaar aan komen. Nee, neem Dijks lekker terug.

    1. Widi

     Kongolo 15 miljoen. Haps ongeschikt voor Ajax. Willems een idioot. Jij weet het dus ook niet. Je begint je zin met: ik denk. Je denkt niet. Je vindt. Ik vind iets anders. Behalve over Dijks. Daar zijn we het eens.

     1. Basisspeler

      We vinden allemaal iets op dit forum. Jij vindt dat Ajax geen back kan vinden en kwalificeert de namen die ik noem sl ongeschikt, idioot of te duur. Is dat vinden of denken?

     2. Widi

      Ik vind dat niet. Ik heb er begrip voor. Want ik kan er ook geen bedenken. En wat ik zei over die spelers, dat vind ik. Te duur. Ongeschikt. En een mafkees. Trusten.

     3. Basisspeler

      Jouw begtip gaat ver. Een club als Ajax kan in twee seizoenen geen geschikte back aantrekken. Hou toch op!

 4. JohnDoe77

  Van harte en voor beide partijen prima! Voor Ajax ervaring op de bank en iemand die zijn plaats kent, voor Lamprou een mooie naam op zijn CV voor een volgende stap!

 5. Charka53

  We zijn weer goed bezig mannen een week geleden liep iedereen te janken om het vreselijke gebeuren rond Appie en iedereen was menselijk bezig en gaan we weer spelers de grond in boren 👏

  1. Indojood

   Overigens, de impact op de groep was voor iedereen een vraag dus in zoverre was vorige week in Nice nog een moment van terughoudendheid en morgen ook nog wel. Maar we moeten nu niet heel hypocriet alles met de mantel der liefde bedekken.

   1. Widi

    Kieft zei het op tv heel goed vind ik. Hij zei dat ze allemaal jong zijn. En dat je als je 30 bent ook nog jong bent. Ik vind het erg knap hoe ze het in Nice gedaan hebben. Nice was gelukkig ook minder dan ik had verwacht. Begrip hebben voor de situatie van onze spelers en accepteren dat het daardoor mis kan gaan, vind ik niet hypocriet. Maar goed……ik heb mijn eerste grap ten koste van Dijks ook al weer gemaakt.

    1. Indojood

     Je hebt gelijk, Widi. Ik was ook terughoudend t.a.v. de wedstrijd tegen Nice. Lees de reacties in het artikel over De Ligt maar eens terug. En in de rust moest het halve elftal gewisseld worden.

  2. EugAjax

   Eens wacht maar tot we onverhoopt er morgen uitliggen….dan gaan ze allemaal weer helemaal los. Meest wsl is dan TH en Overmars hebben selectie weer niet op tijd op orde……helaas maar de oplettende supporter weet dat Neres al gehaald is voor Traore, Beek is er al uit de jeugd voor Klaassen en Huntelaar lag al vroegtijdig vast voor een dubbele bezetting op spits positie. LCV of LB (liefst die op beide posities kan). Maar verder is Ajax helemaal klaar. Met gros dit elftal waren we paar maanden geleden nog een Europese finalist.
   Maar wees gerust morgen is het nog geen tijd voor de kritische commentaren. We gaan gewoon door😄👍

   1. Indojood

    Ajax was al een jaar bezig met Neres toen ze hem kochten. Opvolger van El Ghazi. Traoré is gehaald omdat Milik werd verkocht.

    1. EugAjax

     Ok dan is Huntelaar gekomen voor Traore ook prima. Wat jij wilt. Feit is selectie is ruim op tijd op orde.

     1. EugAjax

      Ah dank je, maar Indojood is even spijkers op laag water aan het zoeken. Traore gehaadl voor Milik in theorie helemaal waar, helaas in praktijk vnl rechtsbuiten hoor. Maar ging mij erom dat Ajax zijn selectie ruim van te voren rond heeft, misschien dus die LB LCV erbij.

     2. Basisspeler

      Snap niet dat je kan zeggen dat de selectie op orde is. Achterin op alle posities priblemen of gen back-up. Middenveld is klaar. Voorin moet je rekening houden met vertrek Dolberg en Younes. Daarnaast zie ik geen echte kwaliteitsimpulsen tot nu toe. Dijks als linksback, terwijl je Riedewald en Tete bij het grof vuil zet. Totaal visieloos. We kopen Neres voor 12M en verkopen El Ghazi die minimaal gelijkwaardig is. Welke visie zit daar achter?

     3. EugAjax

      Basisspeler, achterhoede moet er nog een linker CV of LV bij liefst die beide kan spelen wat mij betreft. Verder achterhpede:
      Veltman/Zeefuik. Sanchez/De Ligt. Viergever. Sinkgraven/Dijks
      Daar zitten 6 verdedigers bij die in laatste twee seizoenen weinig goals tegen kregen. Ik heb ze even allemaal op hun meest logische positie gezet. Tete en Riedewald ben ik ook niet blij mee, maar ze wilden volgens mij zelf en ik vind ze niet beter dan bovengenoemde eerste keuzes. El Ghazi ben ik niet van overtuigd, ik weet het niet zeker maar volgens mij valt hij bij Lille ook al tegen. Neres is een betere voetballer daar ben ik van overtuigd. Nu transfer Richarlison afgeketst is zal Ajax Younes niet laten gaan denk ik. Mocht Dolberg vertrekken, ik denk het niet maar met die gekke Franse markt weet je het nooit nu., dan hebben we al Huntelaar en wsl is Sierhuis dan een goede backup? Inderdaad ik maak me minder zorgen dan dat jij doet.

   2. Widi

    Ik ben dit met je eens. Alleen die linksbenige verdediger hebben ze nog niet gevonden. Maar daar is natuurlijk ook echt wel naar gezocht.

 6. stylo1984

  Nieuwe transernieuws isndat monaco 45 mil wil neerleggen voor dolberg omdat mbappe weggaat voor rond 180/200 miljoen

 7. Melvis

  Lamprou lijkt wel een beetje een mini van Leer….hebben we 2 van die hipsters met baardje in verschillende maten onder de lat staan😂

 8. Marc Overdwars

  Een ex Feyenoorder en ook nog eens een lamp!
  Echt te klein voor ons aller Ajax.

 9. Moosie

  Bla Bla Bla het is gewoon een hele slechte keeper die W2 heel veel punten heeft gekost dus ik snap er geen klote van wat die gast bij Ajax doet voor een paar ton per jaar.
  Heb niks met afbranden te maken maar met feiten.

Reageren is niet mogelijk.