There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Nice: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt woensdagavond om 20:45 uur de return in de derde voorronde van de Champions League tegen OGC Nice. Na het gelijkspel (1-1) in Nice heeft Ajax goede kansen om door te dringen tot de play-offs van het miljoenenbal. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.Gerelateerde posts

30 reacties

 1. Charka53

  Het zal weer een spannend avondje worden en hopen dat de jongens positieve energie krijgen uit het voor programma ik ben positief gestem voor een goede afloop

  1. Bakkie

   Dat hoop ik ook Charka. En ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe sfeer die de rode stoeltjes zullen geven. Kom je toch anders binnen denk ik

  2. vak411

   Prachtig doek voor Nouri met nummer 34 aan de arena. Van boven naar beneden.. heel gaaf

 2. Mijn Club

  Hopelijk geen tegentreffers en aub geen billenknijpen weer op het eind. Slecht voor mijn hart !
  Voor het geval iemand het bovenstaande als een inkoppertje beschouwd: ja, ik ga op tijd naar het toilet 😉

    1. De seijs

     Ja maar dickst14 moest zo gauw reageren dat hij dat er vergat bij te zetten vandaar mij ???? 😉

     1. Remco425

      Lijkt mij best duidelijk. Nu thuis dus doelt hij met die 3 wedstrijden ook op thuis. Want die 3 clubs speelden we thuis helemaal zoek.

     2. De seijs

      Duidelijk Remco👍👍. Maar ik reageerde net zo, zoals hij op mij reageren. Vandaar , en ja heel kinderachtig 😉

 3. Melvis

  Moet lukken, heb er wel vertrouwen in💪🏻….zolang er maar geen slordigheidjes in de verdediging in sluipen….

 4. paulvos

  Zat trouwens goed met mijn prognose vorige week 1_1, denk er hard over na om mee te doen met de Toto, je weet maar nooit.🤔🤔🤔

  1. Marc Overdwars

   Paul! Paul! Wat zeg je nu? Ook 3-1?
   Dan loten we wie de kleurenkopie krijgt.
   (Ik zeg steen ✊️)

 5. Brokamp

  Hopelijk scoren we binnen het kwartier 1-0. En dan niet gaan verdedigen maar heel vroeg druk blijven zetten, dan spelen we ze helemaal suf. We zijn aan Nouri en zijn familie verplicht om er een mooie avond vante maken. Appie zou niets liever willen.

 6. Basisspeler

  Schat de kans 50-50 op dior gaan. Nice gaat ook nu kansen krijgen. Iets nauwkeuriger in de afwerking en we krijgen het erg moeilijk. Voorhoede zal niet 1 maar 3 tandjes bij moeten zetten in vergelijking met vorige wedstrijd.

 7. JohnDoe77

  Ik ben vroeg binnen, wil niets missen van het eerbetoon aan Nouri! Daarna in stijl de wedstrijd spelen winnen boys!

   1. Ajax1958

    Vraagje: Ik zie op fb Nike caps met Nouri34 voor €24,95 voorbij komen. Is dat een officieel iets, of zijn dat sjacheraars die een slaatje uit deze klote situatie proberen te slaan?

Reageren is niet mogelijk.