‘Onderhandelingen gestaakt: Richarlison definitief niet naar Ajax’

Ajax is er ondanks een mondeling akkoord met de speler zelf er niet in geslaagd het Braziliaanse supertalent Richarlison vast te leggen. De onderhandelingen tussen Ajax en Fluminense zijn volgens De Telegraaf definitief geklapt. Richarlison, die dolgraag naar Ajax wilde, zou zich inmiddels bij de situatie hebben neergelegd. De aanvaller zal nu naar een club in de Premier League vertrekken. Volgens Engelse media zou het gaan om Watford.

Anderhalve week geleden leek de transfer nog slechts een kwestie van tijd, maar de tussenkomst van tal van Europese topclubs bemoeilijkte de deal voor Ajax. Uiteindelijk werd maandag van beide kanten besloten een streep onder de moeizame gesprekken te zetten.

Zie ook eerdere berichten:
30-07-2017: ‘Nog geen nieuw bod Ajax op Richarlison’
25-07-2017: Fluminense wil vijftien miljoen plus bonussen voor Richarlison
24-07-2017:
Richarlison nog gewoon in actie voor Fluminense
23-07-2017:
Ajax gaat nog steeds uit van komst Richarlison
23-07-2017: 
‘Chelsea gooit roet in het eten en wil Richarlison naar Londen halen’
22-07-2017:
Komst Richarlison na het weekend verwacht
21-07-2017:  
Ajax verwacht vandaag komst Richarlison af te ronden
20-07-2017:
 ‘Ook AC Milan en Man United azen op Richarlison’; Wie is deze speler eigenlijk?
20-07-2017: Telegraaf: ‘Overmars in vergevorderd stadium met transfer Richarlison’
31-01-2017: ‘Fluminense weigert Ajax-bod van negen miljoen op Braziliaanse spits Richarlison’

Related posts

113 Comments

  1. KBouter

   Ja…en goed nieuws voor ons, zoals ik al eerder zei…Marc last zich niet piepelen.

   1. Litmanen

    Eens, laat hem lekker in Engeland spelen. Vraag me af hoe ze dat gaan doen, want hij krijgt daar geen werkvergunning.
    De truckendoos zal wel opengetrokken worden.

    1. Prinsengracht

     Sjakie, als jij nou gewoon in je groene eend stapt om de Flodders te gaan helpen, dan regelt Overmars de transfers wel.

    1. vak411

     Dat wacht ik af… als er een club komt die lachend 4 miljoen neerlegt dan dan snap ik dat men verder zoekt. We wachten af!

    2. Prinsengracht

     Als het je niet bevalt…..clubs genoeg in België hoor. Zoek er 1 uit waar ze lekker veel kopen.

 1. woody79

  supertalent. premier league. dan ben je dus verplicht om bij watford op de bank te zitten. ga je goed jongen. misschien kunnen we je een jaartje huren

 2. De Nees

  Doeg. Kan er geen traan om laten. Maar hoop toch wel dat Marc een plan B in zijn la heeft liggen want ajb niet nog een heel seizoen met Younes, daar ben ik nu wel klaar mee. Younes verkopen en Cassiera als back-up van de nieuwe aankoop.

  1. Bakkie

   Heb Younes altijd verdedigd hier, maar ben het inmiddels wel met je eens, de Nees. Op een of andere manier brengt ie het gewoon niet.

   1. FrankiC

    Younes heeft bij mij nog het voordeel van de twijfel. Hij was erg matig woensdag, maar nog altijd minder slecht dan Dolberg en Kluivert tegen Nice.

   2. De Nees

    Jawel FC, maar een heel seizoen was het zo matig, mss laatste maand iets beter, maar een seizoen duurt niet 1 maand he. Tegen Nice strandde weer veel bij hem, ik zie het helaas niet meer verbeteren. Dolberg kan best beter idd, maar toch zolang hij geen aanvoer krijgt komt het beste niet naar boven. Pas als hij opgelegde kansen verprutst wordt het een ander verhaal.

    1. Basisspeler

     Gelul over die aanvoer van Dolberg. Als je steeds in de dekking loopt krijg je idd geen bal. Veel te passief. Zou wel eens willen zien hoeveel km hij in een wedstrijd loopt. Ben je met 5/6 km wel klaar denk ik. Klaas Jan erin!

     1. frenkynairo

      tuurlijk is het geen gelul over de aanvoer. hoeveel voorzetten van de zijkant komen er nou in een wedstrijd. je zag het ook heel duidelijk bij milik. toen hij net bij napoli kwam scoorde hij veel meer dan bij ons dankzij goede voorzetten. zoals toen hij bij Ajax speelde die 0 1 tegen psv na 1 min.

     2. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

      Gaat niet om het aantal km. Als je oplet staat Dolberg heel vaak goed in positie als Younes de bal krijgt. I.p.v. Sneller afspelen na hooguit een actie wil Younes draaien, kappen, passeren etc en dan is Dolberg uit positie. Younes maakt
      E tegen Nice geen gebruik van zijn dubbele dekking. Een ander staat dan nl. vrij. Zelfs in de dekking, maar wel scherp voorin, is Dolberg met zijn techniek levens gevaarlijk. Maar ja, als hij de bal niet krijgt of te laat ……. dan is het jammer.

     3. De Nees

      Kijk je een wedstrijd met je ogen dicht Basisspeler? ? Al een heel seizoen aan de gang met de aanvoer en dan moet het je nog worden uitgelegd. Kom op man, beetje niveau van je.

  2. Litmanen

   Als Younes in de eerste wedstrijden een paar goals maakt en drie assists, dan hoor je niemand meer.
   Het is allemaal zo betrekkelijk. We hebben Neres die aan beide kanten kan spelen en Kluivert, hoewel die mijn voorkeur nog niet heeft.
   Younes en Neres spelen in hun taak, Kluivert niet.

   1. Toppertje

    Ik denk dat ze alle drie te licht zijn voor een seizoen. Bij Younes heb ik zelf twijfels of hij echt beter kan. Had daarom graag een versterking gezien.

     1. Toppertje

      Klopt, ik ook. Denk alleen dat het bij iedere tegenstander nu ook wel bekend is. Hij is te beperkt gebleken om anders te spelen. Misschien dat ik het mis heb. Laat me graag verrassen als op de transfermarkt door de gekte niets mogelijk is.

 3. Indojood

  Mooi dat dit niet doorgaat. Overmars was ook compleet ongeloofwaardig geweest als ie toch gehapt had.

 4. EugAjax

  Verstandige keuze van Ajax om zich niet gek te laten maken. Op naar plan B, huidige selectie in tact houden met beetje aanvulling in de verdediging !

   1. sjakie1952

    Hopelijk ook met een rechter. Met een been is het lastig voetballen Prinsengracht. Moet jij toch weten als voetbalkenner

 5. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

  Plan B is voor van de winter. Nu hebben we hooguit kans op een Westermannetje e.d. of op een lachgas. Ga maar lekker ff op vakantie Marc, kan je ook niemand van de huidige selectie meer verkopen. Oh ja, wel eerst Viergever verlengen natuurlijk.

 6. Brokamp

  Ik heb er wel vertrouwen in dat Cassierra dit seizoen stappen gaat maken. Geef hem de tijd om te groeien, kwaliteit heeft hij zeker. Niet iedereen staat er vanaf dag 1. ?⚽️?⚽️?

  1. De Nees

   Cassiera wil ik ook nog niet opgeven Brokamp en heb eigenlijk liever geen aankoop, zeker geen dure. Maar een goede aanvoer is rete belangrijk maar ben toch bang dat Cerny nog niet zover is en Cassiera moet nog een paar stappen zetten, kan ie aan werken als back –up tot ie volgend jaar klaar is voor de job.

   1. dickst14

    Cerny is het afgelopen jaar lang geblesseerd geweest. Hopelijk haakt hij aan en zet hij de volgende stap. Groot talent nog steeds. We kunnen niet allemaal op ons 18e basisspeler zijn.

    1. De Nees

     Eens Cerny nog kansen geven, heeft schijnbaar meer tijd nodig. Mss verhuur ook goed dit seizoen.

 7. Wembley71

  Jezus, dat roep ik nu al dagen/weken…. En nu is opeens Watford in the picture. Mocht dit echt een talent zijn dan hadden the big boys toch allang toegehapt…..niet dus……en nu Watford??? Kennelijk moeten wij tegenwoordig wedijveren met Watford….WTF!!!!

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   We hadden toch bijna voor 12 miljoen een eerste divisie speler te pakken.

  2. Toppertje

   Financieel inderdaad. Watford ontvangt al meer uit tv gelden dan de volledige omzet van Ajax. Probleem met Brazilianen is dat ze eigendom zijn van investeerders. En investeerders gaat het alleen maar om de hoogte van het bedrag en niet om wat de speler wil.

   1. Wembley71

    Ja hehe dat snap ik ook wel! Het gaat er om dat we dus geen enkele financiele positie innemen op de Europeese markt. finale, prachtige historie ten spijt! Cluppies als Watford, (Wie?) en ander grut overklassen ons financiel lachend. We kunnen wel lopen janken dat Marcje z’n best niet doet maar als andere kleine kutcluppies veel meer geld hebben (om wat voor reden dan ook) houdt echt wel op en dat gat wordt steeds groter. Daar valt niet tegenop te te scouten en/of op te leiden……dat is kennelijk ons lot… Maar toch blijf houden van mijn cluppie zoals de mensen in de provincie ook houden van, noem maar wat, RKC,Volendam of Fortuna

    1. Toppertje

     Daar lijkt het inderdaad op. Overigens wordt in de media een prijs van 12,5 miljoen gemeld. Dit was volgens mij ook het bedrag dat Ajax had geboden. Dus waar in dit geval het probleem nou zit. Heel teleurstellend allemaal. Huntelaar, Lamprou, van Leer en spelers voor O19. Tja…..

  3. Prinsengracht

   Ook Watford heeft dit seizoen meer dan 100 miljoen televisiegeld ontvangen. Plus 6 miljoen uit 010.

  4. Valentino

   Watford heeft wel even een beter budget en doet niet moeilijk over een salaris van een paar miljoen. Leve de Premier Leaugeu ?

 8. JC4ever

  Het grote geld regeert weer. Bij Ajax had hij iig CL gespeeld. Europees spelen kan hij wel vergeten bij watford. Jammer, omdat hij zelf schijnbaar graag wilde.

 9. sjakie1952

  Het grote geld regeert inderdaad. Wanneer laat Marc de centjes eens rollen? Met geld op de bank worden we geen kampioen. Geld moet op het veld staan

  1. De Nees

   Oeh voorzichtig Sjakie…’Geld moet op het veld staan’ dat zei van Basten ook en toen kwam ie met Sulimani aanzetten voor 17 mln!

    1. Indojood

     Oei voorzichtig Sjakie… Ik heb hier ook wel een kritiek gegeven op Van Basten hier. De felle reacties waren niet van de lucht. Bij onze supporters mogen alle oud-spelers, behalve Cruijff en Jonk, op tafel schijten

     1. EugAjax

      Heren Sjakie en Indojood, kritiek op van Basten mag natuurlijk. Volgens mij is hij zelf zijn eigen grootste criticaster. Zie persconferentie waar hij zichzelf afmaakt als hij zichzelf beoordeelt als trainer. Maar persoonlijk heb ik idd grote moeite met benaming Pannenkoek! Dat is zelfs heel schandalig voor de een na grootste Ajacied uit de historie! Ja Indojood om dan Jonk in dezelfde zin te noemen. Echt die mag nog geeneens de veters strikken van Marco. Niet als trainer, want dat heeft Jonk nog nooit gedaan of aangedurfd, maar al helemaal niet als speler en al helemaal niet als Ajacied. De man heeft nota bene bijna net zo lang voor PSV gespeeld…….dan is het als laatste ng de vraag of Basten wel zo slecht was als trainer. Zie Ned Elftal. Prachtige EK en WK wedstrijden gezien. Puur genieten! Maar goed hij vond zichzelf te slecht hiervoor en ik geloof dat hij nu helemaal op zijn plek zit. Marco forever!!!

     2. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Zo sollicitatie nummer 324 is weer de deur uit. Inmiddels ken ik nu twee pannenkoeken: Van Basten (de grootste tot nu toe) en Eug ( nu nog maat flensje maar hij is groeiende). Verder heeft Jonk zo ongeveer 10x zoveel trainers verstand dan onze van Basten. Goh, ene Cruijff heeft ooit eens voor Feijenoord gespeeld, is dus ook helemaal geen Ajacied. Schandalig gewoon. Kortom Eug, het beste is: terug naar het platteland, terug naar de boerderij. Jij bent en blijft gewoon een enorme ……. LUL.

     3. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Oh ja, de plek waar hij nu zit ……. hij is gewoon een golddigger.

     4. EugAjax

      AB uit reacties van anderen begreep ik al dat je je wilde lees asociale haren nog niet verloren had. En het komt weer eens eruit bij je. Je bent weer stemming aan maken. Ik rectificeer je even hoewel het totaal niet nodig is gezien de vele vrienden die je hebt hier. Jonk heeft 10keer zoveel trainersverstand? Ik hoop het voor hem. Voorlopig heeft hij nog geen eens een elftal gedaan of aangedurfd. Hij heeft bij Ajax zich onderscheiden in de jeugdopleiding en verder niet. Dus nogal een opmerking van je nergens op gebaseerd. Maar om mijn opmerking over Jonk nu aan te grijpen om conclusies op mijn naam over Cruijff aan te halen gaat veel te ver. Maar wel in lijn met de persoon die je bent. Van Basten noemde ik de een na grootste Ajacied aller tijden, en ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat Johan de grootste is. Dat is in ieder geval mijn mening, ik geef toe zijn move naar Feyenoord daar heb ik het heel moeilijk mee gehad en nogmaals niet voor niets is 8-2 tegen Feyenoord met Cruijff mijn mooiste Ajax wedstrijd ooit! Neemt niet weg dat hij de grootste Ajacied aller tijden is voor mij. Je mag mij een “LUL” vinden maar je moet eens ophouden conclusies voor anderen te trekken. Van Basten een golddigger noemen is lachwekkend, de man is altijd al bezig geweest met op wat voor een manier voetbal nog aantrekkelijker gemaakt kan worden. Dat is nu precies waar hij misschien wat invloed op kan uitoefenen. Ik ben zeker niet altijd eens met zijn proefbalonnen maar pannenkoek en gold digger. Ach je blijft zielig mannetje. En stemmingmaken is nog steeds je beroep hier ?some things never change

     5. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Beste Eug je bent hypocriet zoals altijd. Jij sabelt Jonk neer en zet hem neer als een nitwit en dan kom je bij mij over fatsoen? Flikker op man, verzuip in de giertank, liefst vandaag nog. Dit zijn mijn conclusies, zoals altijd het mijn conclusies zijn zaadzak, mislukte kloothommel.

     6. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Van Basten is gewoon een pluche mannetje, niet meer en niet minder. Een smakeloze pannenkoek.

     7. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Sollicitatie bij Ajax achterlijk keukenkastje.

  2. Prinsengracht

   Ga nou gewoon zelf naar de Hema inkopen doen. En stop met zeuren om dure aankopen. Koop anders wat tuinkabouters en zet die op je grasveld. Dan staat jouw geld op het veld. Met geld van Ajax moet jij je niet bemoeien. En nu op naar Zonnedaal. Hup je groene eend in. Rijden maar!

   1. sjakie1952

    Ik spreek je wel weer als we met een incomplete selectie achter 010 geëindigd zijn zoals ook afgelopen seizoen

  3. De Nees

   v Basten heeft wel degelijk pannekoek eigenschappen Eug. Voor mij viel ie van zijn sokkel in 2008 toen hij Cruijff dwarsboomde en later in 2015 met die vernietigende column aan Cruijff over de revolutie, nog achterwege gelaten de kleine steekjes tussendoor. Zijn tegenargumenten waren beide keren zwak voor een ‘groot voetbaldenker’, niveau van de gemiddelde voetbalkenner en dan geef je je zelf te kennen. Als vriend van Cruijff niet de meest trouwe persoon en ook geen managers type, daarvoor mist hij inlevingsgevoel. Voetbal tactisch is hij niet voldoende uit de verf gekomen, mooie WK en EK’s ja, maar wel weer zo dom, zoals vaker met Oranje, om al je kruit te verschieten in de voorrondes terwijl iedereen weet dat een toernooi pas daarna begint. Naief en eigenwijs. Als voetballer groots, maar een tacticus was het niet op het veld en als mens en coach zie ik hem niet meer dan gemiddeld. De persoonlijkheid die hij zich aan meet is niet af te zien in zijn presence en zeker niet in zijn resultaten. Jammer dat hij zich geforceerd wilde wagen aan de grootsheid en kennis van Cruijff. Zijn voetbalkwaliteiten van toen horen geen eeuwig krediet te geven na zijn carriere, zo werkt dat niet.

   1. KBouter

    Jammer eigenlijk dat hij zich toen zo verlaagd heeft om Cruijff zo te laten zakken.

    v Basten had eigenlijk net als Cruijff eeuwige roem moeten hebben bij Ajax.

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Wat ik jammer vind is dat iemand die zijn nek uitsteekt voor Ajax en het Nederlands Elftal genadeloos neergesabelt wordt. OK, het is geen toptrainer en daar is hij het zelf nog het meest mee eens. Was het ook niet eens met Cruijff en dat schijnt ook een doodzonde te zijn. Maar Jonk heeft op dat gebied helemaal niets gepresteerd. Sterker nog, hij loopt als een blinde achter de ideeen van Cruijff aan en als het er op aankomt dan duikt hij weg en wil geen verantwoordelijkheid nemen. Onbegrijpelijk dat hij zo de hemel ingeprezen wordt.
     Schandalig ook hoe AB hier op dit forum te keer gaat; maar goed dat is toch tegen dovemansoren gezegd. Zelfs al heb je dezelfde visie, dan zou je hem alleen daarvoor in de stront moeten laten zakken.

     1. JohnDoe77

      Helemaal gelijk Hoeda! AB gedraagt zich overal op het forum als een dwaas. Niet nodig, helpt de sfeer ook niet. En dat eeuwige gezanik over Jonk, Cruyff en Van Basten… alle drie Ajacieden, alledrie top gedaan voor wat ze konde. Cruyff toen 1 van de beste voetballers ter wereld, Van Baste één van de topspitsen van Nederland ooit en Vonk een nuttige aangever voor de diamant Bergkamp. Verder weten wij dat Jonk de Cruyff visie verspreidde bij de jeugdopleiding van Ajax, maar heeft hij nooit als trainer zich laten zien op het hoogste niveau. En toen gaf hij het vechten op en liep hij weg; de anonimiteit in…. past hem wel. Grijze muis!

     2. EugAjax

      Eens Hoeda en John. AB zegt dat ik Jonk neersabel maar volgens mij geef ik aan dat hij onderscheidend werk heeft gedaan bij de opleiding en ja als voetballer lust voor oog als inderdaad nuttige aangever. Mooiste herinnering voor mij uitgoal Torino wat een schot!! Ik vergeleek hem alleen met in mijn ogen de twee grootste Ajax iconen Cruijff en van Basten. Daar kan hij niet in schaduw staan, hoewel hij dat met uitdragen Cruijff visie nu wel beetje doet?. Laatste is relativerend grapje. Wat betreft Basten aan adres Cruijff voor Nees en Kbouter. Ja het klopt dat hij twee keer voorstel Cruijff afwees. Eerst in 2008 want toen ging Johan te snel met zijn reorganisatie. Hij wilde eerst (bijna)iedereen ontslaan op jeugdopleiding en dan van grond af op bouwen. Daar wilde Marco niet aan. De tweede keer wilde hij geen Algemeen Directeur worden omdat Johan hem een commissie wilde aankoppelen voor het begeleiden van hem. Dat wilde Marco niet. Die twee keer zie ik als zakelijk verschil van inzicht en dan moet je idd niet gaan samenwerken. Johan probeert een verklaring in zijn boek hierover te geven, en doet dat op geheel eigen wijze. Kan zelfs wat inzitten, alleen Marco kan aangeven of dat zo is. Mbt zijn column. Eens dat had Marco absoluut niet moeten doen. Grote fout, maar daarom valt hij wat mij betreft niet meteen van zijn sokkel. Zeker niet!

  4. De Nees

   MvB werd gewoon aangesteld als coach hoor, zie niet zo snel waarin hij zijn nek uitstak. Bij MvB vind ik dat beetje veel koketteert op zijn voetbalverleden en daarom voor zichzelf een air creeerd van grote voetbalwijsheid. Personen met elkaar vergelijken snijdt hier ook geen hout want dan haal je zaken erbij die niet te vergelijken zijn. Je kan ook zeggen dat Jonk niet optimaal de kansen heeft gehad om zijn visie te tonen waar MvB dat wel heeft gehad. Jonk is in mijn ogen ook zeker geen slaafse Cruijff volger. Met Cruijff ben ik ook nooit oneens geweest over alles wat hij zei over voetbal, zijn uitleg klonk zo logisch, met Jonk zijn er veel supporters die volledig in die visie meegaan.

   1. Basisspeler

    Mensen die v Basten bekritiseren hebben net zoveel voetbalverstand als eerder genoemde tuinkabouters. Bek vol van respect behalve voor de bijna allergrootste. Die durven we hier gniffelend pannenkoek te noemen. Wat een klasbak ben je dan! Bah! Misselijk makende schepsels.

 10. Jimmy1971

  Blijft triest dat Ajax het aflegt tegen een Watford ..
  Het geld verkloot echt het voetbal !

  1. sjakie1952

   Volgens mij Is het geld er wel maar wil men het niet uitgeven. En dan vis je dus altijd achter het net

    1. KBouter

     En gewoon je gezonde verstand gebruiken, je kunt je geld maar 1 keer uitgeven en concurreren met de grote competities red je toch niet als het om uitgaven gaan.

 11. AjaxBelg

  als je na een europese finale geen top versterking kan binnen halen , dan houd het op denk Ik ! wat en waar zit ons scouting apparaat, loop eens de Belgische competitie binnen ,je zal nog aardig jullie oogjes opentrekken van bruikbaar talent

  1. Prinsengracht

   Nou…..waarom noem jij er niet een paar. Ik heb al zeker een jaar geen Belgische wedstrijd meer gezien.

 12. afcadeluxe

  goh nou is het ineens een supertalent,dat zal wel van zn zaakwaarnemer af komen,die denkt ook wat ze meer voor hem betalen hoe sneller ik binnen ben,en lekkere carriere om te beginnen bij fc elton john…

 13. afcadeluxe

  maar watford moest handelen nadat ze hun dwergluis aan 010 verkocht hebben..

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Zlatan en balletelli. Geinig koppel.

    1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

     Oh ik dacht Balhoeteltie

     1. JohnDoe77

      Valt mij tegen omdat jij altijd zo strak bent in de spelling en je “vrienden” op het forum er graag op wijst…

     2. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

      Ja, jij ziet het verschil niet tussen taalfouten, spelen met namen en vertikkingen. Daar is vast een cursus voor hoor. Denk wel bij het LOI of zo, gewoon ff op google kijken. Succes.

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Eens. ?

 14. Janneman16

  wattford…… naar verluid voor 12,5 mln ….. uhhh hadden wij dat niet kunnen doen dan? zou het daarop geklapt zijn?

  1. sjakie1952

   Marc houdt liever de hand op de knip en is geen knip voor zijn neus waard

  2. Valentino

   Tegen het salaris is niet op te boksen. Die gaat in Engeland gewoon 2x zoveel verdienen als het al niet meer is.

 15. Basisspeler

  Leuk die commentaren. “Nu overschakelen naar plan B Marc!” Alsof er een plan B is. Die is er niet. Er is überhaupt geen plan naar mijn mening. Men werpt wat lijntjes uit en kijkt of er gebeten wordt. Enige visjes die bijten zijn pubertjes die nog te jong zijn om een contract te tekenen.
  Schandalig gewoon. Ieder jaar roepen dat in juni get elftal moet staan en telkens weer (geen) last minute transfers. Zijn er hier ook nog nitwitten die dat gaan lopen verdedigen.

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Ik zou een paar namen kunnen noemen ??

 16. JohnDoe77

  Watford?! Hahahahaha! Als hij daar naartoe gaat is hij ook niet echt bezig met serieus voetbal!

 17. TikkieTakkie

  Hadden we echt niet verwacht?? anders hadden ze toch wel een nieuw bod gedaan, iedereen zag dit wel aankomen, hoop ik. Op zoek naar een andere vleugelaanvaller dan!

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Doodzwijgen?

 18. fjonkman

  12,5 miljoen… maar ja…wel in Engeland voetballlen.. veel plezier met het kick and rush voetbal daar.. is nog minder dan wat Ajax zou betalen geloof ik. Maar ja… Premier League/Championship of Eredivisie… de keuze was blijkbaar makkelijk… hahahaha

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Vergeet een klein vrijwel onbelangrijk onderdeel niet: salaris.

  2. JohnDoe77

   Blijkt meer dan 12,5; 15,5mln en 10% van de volgende transfer. Dat zit dus ver boven de 12 die wij wilde doen. Knap dat Marc zich aan zijn plan gehouden heeft. Nu snel een verdediger!!

 19. Marc Overdwars

  Wat? Ford?! Oh dacht de zoon van Richarli wel meer dan een Ford waard was.

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Die is wel heel erg hoor. Toch drie keer lezen ??

Comments are closed.