‘Nog geen nieuw bod Ajax op Richarlison’

De transfer leek vorige week bijna beklonken maar nadat Fluminese liet weten niet 12 maar 15 miljoen plus bonussen te willen ontvangen bleef het stil rond de mogelijke komst van de Braziliaan Richarlison.

Volgens journalist Paulo Freitas is er de afgelopen week geen nieuw bod van Ajax binnengekomen bij Fluminese, zo meldt Freitas via Twitter. De journalist heeft er nog alle hoop in dat er toch nog een bod komt van Ajax al denkt hij dat hoe langer het stil blijft hoe kleiner de kans wordt dat er daadwerkelijk nog een transfer naar Amsterdam gaat komen.

Zie ook eerdere berichten:
25-07-2017: Fluminense wil vijftien miljoen plus bonussen voor Richarlison
24-07-2017:
Richarlison nog gewoon in actie voor Fluminense
23-07-2017:
Ajax gaat nog steeds uit van komst Richarlison
23-07-2017: 
‘Chelsea gooit roet in het eten en wil Richarlison naar Londen halen’
22-07-2017:
Komst Richarlison na het weekend verwacht
21-07-2017:  
Ajax verwacht vandaag komst Richarlison af te ronden
20-07-2017:
 ‘Ook AC Milan en Man United azen op Richarlison’; Wie is deze speler eigenlijk?
20-07-2017: Telegraaf: ‘Overmars in vergevorderd stadium met transfer Richarlison’
31-01-2017: ‘Fluminense weigert Ajax-bod van negen miljoen op Braziliaanse spits Richarlison’

Related posts

132 Comments

  1. De seijs

   Ajax moet gewoon zorgen dat hij zo snel mogelijk komt. Inderdaad ze wachten te lang Koote207

  2. KBouter

   Hoezo afwachten dan…of vind jij dat wel verantwoord om zó maar ff 20 Mio voor hem neer te leggen en dan ook nog geen 100% eigenaar te zijn?

   1. Geroldkohlen

    tja ligt eraan hoe je het bekijkt misschien is het een schot in de roos, en is hij over 2 jaar 40 a 50 mil waard. de grote clubs in Europa doen niets anders, daarom draaien ze ook in de top van europa mee! en voor ajax is dit inderdaad nu veel geld, maar als ik naar onze vleugels kijk is het maar dunnetjes bezet. vooral als we in Europa mee willen doen.

    1. KBouter

     Dan had Chelsea hem wel binnengehaald als hij misschien ineens 40 mio waard is. Ze hadden toch ook vermeende interesse?

     1. stylo1984

      Inderdaad ik vind et ook te veel geld voor hem, ook nog bonussen eisen etc

     2. De seijs

      Schijnt dat hij nog niet in Engeland mag spelen vandaar dat hij daar waarschijnlijk nog niet naar toe gaat.

     3. De seijs

      Ja en daarna hoor je er niks meer van bij Chelsea. Dus daar zal hij wel niet naar toe willen.

     4. Geroldkohlen

      zijn er wel meer die intresse in hem hebben. maar los van of richarlison komt of niet, vind ik dat we wel dunnetjes bezet zijn op de vleugels. zowel voorin als achterin.

     5. Litmanen

      Ik vind het wel tof dat Overmars niet in die bluf trapt. Ze schermden met Chelsea.
      Die hebben dus geen belangstelling blijkbaar.

     6. Geroldkohlen

      weet niet of dit bluf is of wat dan ook .ik las dat er wel meer kapers op de kust waren dan chelsea. we zullen het zien.

     7. Prinsengracht

      Er kunnen er twee worden opgesteld. We hebben er veel meer dan twee. Dus hoezo dunnetjes? 1. Younes. 2. Kluivert. 3. Neres. 4. Cerny. 5. Dekker. 6. Cassierra. En dan zit Che er ook nog achter. Heb jij 7 auto’s? Of 7 fietsen? Benieuwd of je ook zo makkelijk uitgeeft als je zelf moet betalen.

     8. Geroldkohlen

      oja prinsengracht je kan natuurlijk de gehele jeugd en jong er ook nog bij halen, als je het zo bekijkt. maar niet allemaal kunnen het internationaal aan . je zag ook dat Justin het nog moeilijk heeft Europees gezien .en dat is niet erg. maar dan moet je er wel een paar hebben die het wel aan kunnen. ik zie graag nog een goede buitenspeler komen, richarlison is een optie maar ja de prijs he. ook ik vind het veel en wat is de doelstelling aankomend seizoen? willen we cl spelen en op alle fronten mee draaien ,dan denk ik wel dat er nog wel wat bij moet komen.

     9. Prinsengracht

      Als ze niet spelen of alleen in jong Ajax, worden ze zeker niet beter. Waarom gun je ze geen speeltijd. Ik ken de meeste al best lang. Ik vind het leuker om ze te zien spelen dan een vreemde Braziliaan. We hebben Neres ook al. Prima dat die er is. Maar we hoeven niet door te slaan.

     10. Geroldkohlen

      maar zijn ze er ook klaar voor? en het maakt niet uit of het een braziliaan is. het gaat erom dat veel van de jongens die jij noemde, waarschijnlijk er nog niet klaar voor zijn. dus dan moet je het halen, vooral als je op alle fronten mee wilt doen. en dan maakt het niet uit of het een braziliaan, Bulgaar of Chinees is het moet een directe versterking zijn. dat is richarlison wel, maar ik twijfel of ajax dat bedrag gaat betalen, alhoewel ze hadden ook 15 mil op el haddadi geboden.

     11. Basisspeler

      Exact Gerold. Het gaat er niet om wie jij graag op het veld ziet. Het gaat om kwaliteit op het veld. Met pubertjes redden we het niet.

     12. paullus

      zeker dunnetjes Prinsengracht als je die duitse kabouter en Kluivert zag zwemmen woensdag geeft dat geen goed gevoel

     13. Remco425

      Ach vorig seizoen vond iedereen Kluivert geweldig, en nu na 1 wedstrijdje schrijf je hem al weer af?

     14. Geroldkohlen

      ohnee absoluut niet remco! maar je ziet dat het nu nog een te grote stap voor Justin is. daar moet je eerlijk in zijn. afgelopen seizoen had Justin het in Europese wedstrijden ook moeilijk, maar ik weet zeker dat het goed komt hij is ook nog jong. daarom hebben we wel versterking nodig. en ik zie Justin liever op de linker vleugel, maar hij kan ook gewoon niet een heel seizoen spelen mag je ook niet verwachten. hij moet nog rijpen.

     15. Remco425

      Omdat Justin deze wedstrijd niet lekker speelde. Zoals bijna alle spelers niet lekker speelden tegen Nice. Moeten we er dan nóg maar 10 kopen? En daarbij, de vervanger voor Justin hebben we al in huis en hebben we ook al 12M voor betaald. En viel daarnaast óók nog eens goed in…

     16. Prinsengracht

      Kluivert wordt alleen maar beter van veel spelen. En Younes was vorig seizoen belangrijk in Europa. We klagen hier terecht wel eens over gebrek aan clubliefde bij spelers. Maar omgekeerd geven velen van ons de eigen spelers geen krediet. Velen zijn vooral bezig met transfers en geld uitgeven. Lijken geen band met spelers te hebben. Mijn ervaring is dat als je de spelers al in de jeugd gaat bekijken en je pakt af en toe eens een training mee, je wel een band met de spelers hebt. Ajax is nog steeds een vereniging. Ondanks de beurs. Helaas is de verpersoonlijking van dat feit nu heel erg ziek.

     17. Geroldkohlen

      met bepaalde punten ben ik het 100% met je eens prinsengracht. maar als ze er nog niet klaar voor zijn ,moet we ze dan maar allemaal in het diepe gooien en kijken of ze kunnen zwemmen? of laten we ze rijp worden in de schaduw van spelers die er wel klaar voor zijn? ook ik kom wel eens kijken op de toekomst, en zie ik geweldige talenten beter en beter worden. Maar dat alleen red je het niet. younes heeft een haat liefde relatie met supporters ,hij is belangrijk geweest maar ook heel veel kansen en mogelijkheden om zeep geholpen. justin zoveel mogelijk laten rijpen in de competitie ,om later sterker te worden op internationaal niveau nu nog te licht. ik ben fan van Justin begrijp mij goed maar soms moet je ook jonge jongens beschermen tegen hun zelf. kijk naar dolberg kwam vorig seizoen erg hard binnen, en raakt vervolgens geblesseerd. en is nog niet helemaal de oude.

     18. Basisspeler

      Alweer eens G. Ajax1 is geen speeltuin. We gooien er wat jeugd in en zien wel of ze leuk spelen. Er moeten kerels staan! Jonkies mogen af en toe invallen om te laten zien hoever ze zijn. Bij Ajax houden we gelouterde spelers aan de kant, omdat ze anders jeugd in de weg staan. Omgekeerde wereld! Of je vroeger hun luier nog verschoond hebt is totaal irrelevant.

    2. Janneman16

     hetzelfde als bij sulejmani zeker….. mooi laten gaan. 12 of anders niet.

    3. Remco425

     Misschien wel, misschien niet. Als je als club 300M omzet kan je zo’n risico nemen, Ajax niet.

   2. koote207

    Dan moeten ze stoppen met ondergalen en verder gaan naar de ander, je moet wat, hetzelfde geld natuurlijk voor de verdedigers, je kan niet afwachten rot het laatste moment er zullen er echt nog wel meer vertrekken dat zag je vorig jaar aan Milik

   1. antonajax

    Contract voor 5 jaar. Ben benieuwd. Hopelijk geen Cassiera verhaal. Die heeft het nog niet kunnen waarmaken

   2. Geroldkohlen

    nou heb je dus verkeerd gedacht antona,net gelezen dat richarlison getekend heeft in Engeland!

    1. antonajax

     Daar krijgt hij volgens mij niet eens een werkvergunning. We zullen zien..

 1. TikkieTakkie

  Dan zal die waarschijnlijk ook niet meer komen, anders hadden ze wel al een nieuw bod gedaan of hem al gecontracteerd.

 2. Toppertje

  Denk dat Ajax zich niet in de maling laat nemen met de vermeende interesse van Milan en Chelsea. Brazilianen dachten waarschijnlijk dat Ajax wel zou meegaan met de “geruchten” en een hoger bod doen.

  1. Toppertje

   Een journalist uit Brazilie die hoop heeft dat Ajax een hoger bod doet en aangeeft dat de kans anders kleiner wordt. Geeft aan dat er een spel met Ajax gespeeld wordt.

   1. EugAjax

    Eens Toppertje dat is wel heel vreemd. Zolang de selectie in tact blijft geen verhoogd bod plaatsen vind ik. Graag of niet zou ik zeggen.

    1. Toppertje

     Ik zie hem graag komen maar uitgespeeld worden heb ik een hekel aan. Inderdaad graag of niet.

  2. Prinsengracht

   Precies Toppertje. Ze konden zaken doen. Toen wilden ze nog meer. Nu krijgen ze niks van Ajax. Jammer dan. Word bovendien nog steeds erg moe van al die supporters die andermans geld met makken tegelijk willen uitgeven. En ook van de supporters die het dien voorkomen dat Overmars al sinds IND mei op vakantie is of anderszins niets uitvoert. Die hebben geen idee wat er gaande is.

     1. dickst14

      Nee. het is lekker belangrijk dat wij namelijk niets doen. om dit berichtje voor jou ook begrijpelijk te maken.

     2. Prinsengracht

      Haps is niet goed genoeg. Wel voor Rotterdam misschien. Maar niet voor Amsterdam. Die discussie is hier al lang gevoerd. Sinkgraven zal weer fit worden. Dijks blijft kennelijk nog even. Dus er komt geen aankoop. Ik denk zelfs dat als er niemand vertrekt, er ook niemand meer komt. Best fijn om niet weer met een half nieuw elftal te moeten beginnen.

 3. Joep

  Pff deze speler gaat niet komen. Nu overgaan naar plan B. Oa een verdiger halen

 4. JBajax

  Van mij mag hij lekker in brazilie blijven! Younes, neres, kluivert, cerny (eventueel cassiera op rechts) is voor mij prima

  1. stylo1984

   Idd vind het versterken op links back en rechtsback belangrijker dan een zoveelste aanvaller erbij 😉

   1. Prinsengracht

    Een rechtsback is al helemaal niet nodig. Veltman speelt sowieso. Wat we ook van hem vinden. En Zeefuik is een prima stand in. Waarom willen velen zoveel geld van Ajax uitgeven. Waardeer onze eigen spelers. En sta achter ze.

 5. Ajaxfoort

  Ik zou zeggen: lekker laten gaan! Eerst 12 miljoen vragen en als het dan bijna rond is de prijs plotseling verhogen. Het is geen marktplaats natuurlijk ?

 6. dickst14

  Haps speelde goed bij 010 gisteren. Had bij Ajax kunnen spelen. Tot nu toe zijn we Tete Riedewald en Klaassen kwijt en hebben we nog steeds geen verdediger gehaald. We zullen eerst weer uitgeschakeld moeten worden voordat Overmars in actie komt.

 7. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

  Wie heeft van jullie heeft van deze jongen meerdere wedstrijden gezien?

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

   Het is wel een “killer” in de aanval. In 40 wedstrijden heeft hij wel 8 keer gescoord. Super.

   1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

    En nee, het een assist geven is ook niet zijn handelsmerk.

     1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

      Je kent de uitspraak dus niet?

     2. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

      Even voor jou en mogelijk anderen: allemaal uitspraken van Johan vandaar de ” “

     3. Prinsengracht

      Ten eerste ben jij JC niet. En ten tweede is dit een van zijn uitspraken waar ik me ongemakkelijk bij voel. Het werd ook door mij geaccepteerd omdat het JC was. Maar het is gewoon iets wat je niet over jezelf moet zeggen. Als van Gaal zulke dingen zegt, maken we hem terecht af.

     4. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Ik zie de humor van de uitspraak en het geeft inderdaad een stuk van het karakter van Johan weer. Het was een eigewijze en beste arrogante Amsterdammer. Ik zou hier graag weer een elftal van willen zien met deze houding bij Ajax. De gouden generatie kon er vrijwel allemaal wat van en dat heeft ze geen windeieren gelegd.

     5. De seijs

      Juist het is gewoon een triest figuur die in het dagelijks leven geen aandacht krijgt. En dan tegen iedereen aan schoppen hier , voor een beetje aandacht.

     6. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Ga jij nu maar verder met likes verzamelen en laat grote mensen met rust de Seijs. De kinderboerderij gaat straks weer open.

     7. De seijs

      Grote mensen praten met verstand! Er is er een hier die met iedereen ruzie zoekt omdat hij op zijn werk (de kinderopvang ) teveel aan zijn hoofd heeft ,en ja dan kan je een burn-out krijgen en dan gebruik je de mensen hier voor zijn eigen gerief. Triest. En dat verkracht telkens onze grote held zijn naam! triest

     8. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Echt waar? Zou verboden moeten worden. Schandalig is het. Ik zou die vent opzoeken en hem eens flink de waarheid zeggen. Dan ook nog werken bij de kinderopvang, moet niet gekker worden. Maar goed dat ik niet weet wie het is anders zou ik hem in de haven flikkeren. Schande!

     9. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Meteen? Goh, ik zie bijna een uur er tussen en nu ….. 2,5 uur. Bij jou slechts 15 minuten. Dus …….

 8. Bigboss

  Weer wachten tot finacieel de grote clubs het weer kopen en er weer een goede speler verkloot wordt door hem te kopen en op de bank te zetten of ……..

 9. sjakie1952

  Marc gaat weer fijn afwachten tot we overal voor uitgeschakeld zijn. En dan komt hij met een aankoop. Weer zo’n ster als Cassiera

 10. sjakie1952

  Overmars had Die Haps moeten halen. Dat is een beest in de verdediging. Precies wat we nodig hebben. Maar alweer te laat

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

   Gaan we nu spelers noemen die al niet meer haalbaar zijn? We kunnen van Persie nog proberen. Zijn we Feijenoord te slim af.

   1. sjakie1952

    Persie zou een topaankoop zijn. Maar als Ajax zijnde ga je geen Feyenoordspits kopen

    1. TikkieTakkie

     Voetbal is voetbal, maakt uiteindelijk niet uit voor welke club hij uitkomt. Hij moet het dan gewoon goed doen. Vermeer ging toch ook van Ajax naar Feyenoord? Moet gewoon kunnen.

     1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

      Leuk dat serieuze ?

    2. Remco425

     Zou topaankoop zijn als je kampioen buitenspel wil worden ja. Laat me niet lachen. Bij Fener vinden ze hem al niet eens goed genoeg meer…

    3. Prinsengracht

     Ga er nog serieus op in ook…… Duidelijk dat je het niet begrijpt. Sjakie….rij je soms in een groene 2CV?

  2. Prinsengracht

   Velen hier hebben Kluivert alweer afgeschreven. Het was vorig jaar Kluivert die precies liet zien waarom Haps tekort komt. Wat mij betreft doet Justin dat dit seizoen weer twee keer.

 11. JohnDoe77

  Tsja als echt al die grote teams achter hem aan zouden zitten (wat ik gezien zijn leeftijd niet verwacht) hadden zij die € 3mln extra allang betaald. Geduld dus!

 12. TikkieTakkie

  Ze moeten niet zo lang wachten met al die aankopen, als je iemand echt wil dan moet je er meteen voor gaan. Dus dan maar een andere aanvaller meteen kopen dan Richarlison. Ook snel op zoek voor nig een verdediger! Beetje actie graag van Marc, wil graag Europa in en de competitie met wat extra aankopen!

  1. sjakie1952

   Mee eens, alles gaat veel te traag. Ben bang dat we weer achter het net vissen

  2. Prinsengracht

   Kopen om het kopen. Ga dan lekker naar de Hema en geef je eigen geld uit.

   1. TikkieTakkie

    Prinsengracht?! Ik bedoel met dat ze wat extra aankopen: koop een verdediger en een aanvaller, want die hebben we nodig. Als ze geld wouden uitgeven hadden ze wel een nieuw bod gedaan.

    1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

     Waarvoor nog een aanvaller TikkieTakkie?

 13. Basisspeler

  Gewoon niet doen. 15M + bonussen. Gebaseerd waarop? Een appje van vd Vaart? Overijverige scout? Zou Overmars 3 wedstrijden van hem bekeken hebben? Lijkt soms zooo amateutistich

 14. Charlie2011

  Die jongen lekker skippen. Las laatst dat er door een braziliaanse voetbalkenner meer verwacht word van neres dan deze richarlisoninho

  1. dickst14

   Dat heb ik ook gelezen. En ook dat Overmars vond dat hij te veel voor Neres had betaald. wat ik overigens niet zo’n slimme communicatie vond.

 15. Iedereen heeft een mening

  Niet doen, lekker laten lopen. Ik denk dat Ajax moet kijken naar spelers van maximaal €15 miljoen all-in. Voor je het weet zit je rond de €25 – €30 miljoen. Europese successen zullen toch incidenteel zijn en met 1 “topspeler” maak je europees het verschil niet.

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

   Zelfs onder de 10 blijven. Kijk eens naar Sinkgraven, 7 miljoen en ???

   1. Remco425

    Ligt eraan voor welke speler AB. 7M voor Sinkgraven was teveel, de 12M voor Ziyech niet.

    1. Iedereen heeft een mening

     Remco425, de €16 miljoen voor Sulemani was weg gegooid geld

     1. Remco425

      Daarom zei ik ook, ligt eraan voor welke speler IHEM. Maar dan nog, toendertijd wilde zo’n beetje alle Ajax fans dat Ajax Sulejmani kocht voor die 16M.

    2. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

     Ziyech heeft veel in zijn mars maar eerlijk gezegd is het er bij Ajax nog nsiet echt uitgekomen. Te incidenteel. Ik had meer van hem verwacht.

     1. Remco425

      Iedere speler van buiten heeft tijd nodig zich aan te passen aan Ajax. Ziyech was de 2e helft van het seizoen ook al een stuk beter dan tijdens de 1e helft.

 16. AFCA my World

  Er gaat hopelijk geen nieuw bod komen,als je akkoord gaat verhogen ze de prijs gewoon weer,nu is het gewoon Take it or Leave it, waarschijnlijk komt ie nooit ! ⚽️

 17. fjonkman

  Die braziliaanse jongen heeft nog maar weinig gepresteerd.. die is echt nog geen 15 miljoen + bonussen waard. Ik zeg niet doen! Hier wordt een smerig spelletje gespeeld en ik denk dat Marc hier niet in mee zal gaan.. Het bid wat er ligt is prima.. take it or leave it..

 18. sjakie1952

  Neres Cassiera Richarlison allemaal uit Verweggistan. Maar brengen ze ons iets verder. Kijk eens naar Nederlandse jongens met meerwaarde: luckassen Haps etc die lopen nu bij de concurrent

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen"

   Dus daar moeten we niet meer naar kijken.

   1. sjakie1952

    Je moet er wel wat van leren. Niet blijven wachten maar op tijd toeslaan. Nu vis je achter het net

    1. dickst14

     Ze leren het nooit. dat is nu wel duidelijk. En als dalijk de exceptionele lichting de Jong vd Beek De Ligt Kluivert verkocht is vallen we weer ver terug.

     1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

      Dat los je niet op met aankopen maar met een goede jeugdopleiding.

   2. Prinsengracht

    Precies. Daar hoeven we niet naar te kijken. En Haps was al te licht bevonden. Luckassen staat niet eens in het centrum bij Pisvee waar twee clowns wel in het centrum staan. We hebben gewoon goede spelers. Een paar minder dan vorig seizoen. Maar toen was er ook steeds gedonder doordat er altijd een paar niet konden spelen.

 19. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

  Zo beter PG?

 20. Wembley71

  Kom op zeg, 15 milj. plus een bonussen? Dan verdampt je eigen winstmarge! Nogmaals in een eerder stadium heb ik, en roep het nog maar eens, geroepen die gozer komt niet! Zeker niet met met het zooitje waar je zaken mee moet doen. Laat lekker ballen in Rio waarschijnlijk hapt de rest Europa ook niet……….Balluh!!!

 21. Wenen 1995

  AB, echt een super tekst van onze Johan. Gaaf dat je hem gebruikt. Mijn complimenten!

 22. Wenen 1995

  Overigs vind ik 15 miljoen te veel. Ajax moet alle aandelen terugkopen en daarna de Johan Cruijff Arena. Lekker de eigen jeugd inzetten, dat is altijd al onze kracht geweest!!!

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Beter zo.

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Vanaf nu ?

 23. Brokamp

  15 Mio betalen plus b.v.3 aan bonussen vinden we allemaal teveel. Nou die bonussen betaal je pas als blijkt dat hij goed presteerd. Nee Tete weg doen voor een habbekrats, had toch minimaal 9 moeten
  opbrengen net als Riedewald. 5 n

 24. Brokamp

  15 Mio betalen plus b.v.3 aan bonussen vinden we allemaal teveel. Nou die bonussen betaal je pas als blijkt dat hij goed presteerd. Nee Tete weg doen voor een habbekrats, had toch minimaal 9 moeten
  opbrengen net als Riedewald. 5 betalen voor Sanchez en dan nu rustig 40 durven na een jaar dat vinden we wel normaal. Gewoon die 15 betalen maar dan wel 5 jaar contract en 100 procent in eigendom. Snel anders is het te laat.

  1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

   Het is over. Voorbij.

   1. Prinsengracht

    Zal blij zijn als het september is. Al die zenuwenlijers hier die maar met miljoenen willen strooien….

    1. AB: "Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite mij te vergissen" (Cruijff)

     En als de aankoop tegenvalt dan schreeuwen ze van de daken dat het allemaal te duur was.

     1. sjakie1952

      Als je goed scout is het risico dat de aankoop tegenvalt niet groot. Maar goed scouten en accuraat toeslaan is kennelijk teveel gevraagd bij ons

Comments are closed.