Programma Open Dag 2017 krijgt soberder karakter

Ajax heeft besloten om het programma van de Open Dag 2017 op vrijdag 4 augustus aan te passen. De Open Dag is altijd een feestelijke opening van het nieuwe voetbalseizoen, maar vanwege de situatie van Abdelhak Nouri vindt Ajax een soberder karakter momenteel passender.

Ajax heeft besloten het programma nu anders in te vullen, in afgeslankte vorm, zo meldt de club op de officiële website. Er zal om 13.00 uur een openbare training van de selectie in de Amsterdam ArenA zijn, gevolgd door de afscheidswedstrijd van Daphne Koster en Anouk Hoogendijk. Beide iconen uit het Nederlandse vrouwenvoetbal namen afgelopen seizoen met de landstitel afscheid bij de Ajax Vrouwen en worden bedankt voor bewezen diensten.

De Open Dag wordt afgesloten met een handtekeningsessie van de selectie. Niet iedereen zal een handtekening kunnen scoren, dus houd daar rekening mee. De ArenA gaat om 12.00 uur open voor publiek. Om 16.00 uur eindigt het programma.

Related posts

9 Comments

 1. Charka53

  Begrijpelijk , maar wat vinden Appie zijn ouders daarvan zouden zij het niet anders willen.

 2. Sjoerd2609

  Dan maar dit jaar overslagen.. geen opendag.. begrijpt heel goed dat er speler niet willen handtekening…

 3. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

  Dubbel gevoel bij. Aan de ene kant hoeft de dag niet meer van mij aan de andere kant is doorgaan met gepaste aandacht ook goed. Vaak is de dag toch ook voor de kleinere supporters onder ons. Daarvoor is het denk ik goed dat hij wel doorgaat. Moeilijk hoor.

 4. Mooi

  Ik vind maar dat is mijn mening het leven gaat door,vergeten doen we het toch niet?

  1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

   Dat klopt Mooi maar het is allemaal nog erg vers en het was erg heftig. Hetvis toch anders dan wanneer het op zijn vakantie gebeurd zou zijn. Ieereen heeft het zien gebeuren, spelers stonden er naast. Toch even wat anders.

 5. JohnDoe77

  Helaas voor de kleintjes die op zo’n dag komen. Die begrijpen daar natuurlijk niet veel van. Maar wel begrijpelijk dat er rekening wordt gehouden met de omstandigheden.

 6. Brokamp

  Dit zal nog heel lang gaan duren want Appie ligt in het ziekenhuis en is in leven en niemand kan voorspellen hoe dit verder gaat. Bij een overlijden volgt er een afsluiting en kan er langzaam aan een verwerking worden begonnen om het een plekje te geven. Daarom is dit ook super erg voor zijn familie, vrienden en iedereen die hem dierbaar is. Hoe moet je hier mee verder. Echt heel moeilijk, nu is het seizoen begonnen en hij zal er niet meer bij zijn. Dubbel moeilijk moeilijk voor zijn naasten. Heel veel sterkte.

 7. Litmanen

  Jammer dat onder deze omstandigheden Daphne en Anouk afscheid moeten nemen. Hebben eigenlijk wel iets feestelijks verdiend.
  Ondanks dat ze zelf alle begrip zullen hebben.

Comments are closed.