‘Ajax haakt definitief af voor El Haddadi na horen vraagprijs van dertig miljoen’

Voor wie nog een sprankje hoop had: Ajax lijkt de komst van Munir El Haddadi definitief te kunnen vergeten. Mundo Deportivo bevestigt dat directeur spelerszaken Marc Overmars heeft geïnformeerd bij Barcelona naar de buitenspeler, maar dat de aanvaller niet haalbaar blijkt. El Haddadi zelf stond al niet te trappelen voor een overgang naar Ajax maar nu bij het horen van de vraagprijs van dertig miljoen euro haakte niet alleen Ajax af, ook OSC Lille, AS Roma, Napoli en Real Sociedad willen niet zo ver gaan.

Het Duitse Bayer Leverkusen is nu in gesprek met de Catalaanse clubleiding om de buitenspeler in te lijven. Volgens Mundo Deportivo is de Duitse club nu de grootste kanshebber op de komst van de aanvaller. Eerder werd nog gesproken over een vraagprijs van twintig miljoen euro. Ajax zou naar verluidt veertien miljoen euro hebben geboden, maar dat was niet genoeg. Nu blijkt waarom.

Munir keerde deze zomer terug bij Barcelona na een verhuurperiode bij Valencia. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft hij te horen gekregen dat hij op zoek mag naar een nieuwe club. Diverse clubs stonden in de rij, maar nu Barcelona rond de dertig miljoen euro vraagt vinden de meeste clubs dat veel te ver gaan.

Zie ook eerdere berichten uit de El Haddadi-soap:
16-07-2017: Spaanse media bevestigen nogmaals: ‘El Haddadi wil niet naar Ajax’
15-07-2017: Marokkaanse media: ‘Ajax wil 14 miljoen op tafel leggen voor El Haddadi’
11-07-2017: ‘Ajax vangt bot bij Barcelona-speler El Haddadi’
02-07-2017: El Haddadi wijst Zenit af en geeft Ajax hoop
08-06-2017: ‘Ajax laat opnieuw oog vallen op Barcelona-aanvaller El Haddadi’
16-06-2015: ‘El Haddadi mogelijk toch nog op huurbasis naar Ajax’
08-06-2015: Barcelona wijst naast Ajax ook Sevilla en Celta de deur inzake El Haddadi
07-06-2015: Telegraaf: ‘El Haddadi komt niet naar Ajax’
06-06-2015: Elf Voetbal: ‘Ajax en Barcelona akkoord over verhuur Munir El Haddadi’
28-11-2014: ‘Nieuwe Messi’ Munir El Haddadi opnieuw in verband gebracht met Ajax, maar opnieuw ‘Nee’

Related posts

56 Comments

  1. HURBIE

   MENEER wil niet bij AJAX spelen
   Wat verbeeld die gozer zich eigenlijk wel
   Omhooggevallen LUL

   1. FrankiC

    Nou, nou, nou, wat nou omhooggevallen? El Haddadi, die ik goed vind, heeft geen trek om in de natte sneeuw tegen Venlo en Zwolle te spelen. Snap ik. Daarbij bepaalt hij zijn vraagprijs niet. In tegendeel: daar baalt hij van.

  2. Toppertje

   Ik zou zeggen dat als Barcelona zich meldt voor Sanchez wij ook aan hen een speciaal “vrienden”tarief hanteren. Vanaf 80 miljoen of zo.

   1. Charka53

    Gelijk heb je Toppertje , wat een arrogantie van dat ventje en wat denken ze bij Barcelona wel dat ze overal zich in de schulden willen steken voor een speler er zou toch maar eens een stop op moeten komen op die achterlijke hoge bedragen.

   2. vak411

    Top antwoord Herbie en toppertje… niets aan toe te voegen.. sanchez mag straks idd voor een vriendenprijsje (50 miljoen) naar Barca

 1. De seijs

  Bij Barcelona zijn ze ook al gek geworden. 30 miljoen voor hun minste speler. Wat een kneuzen daar.

  1. rickert

   Hier geef ik je helemaal gelijk in. Sommige clubs zijn zelfs nog bereid zo ver te gaan voor een speler die duidelijk geen wereldtop is. maar een afvaller van de wereldtop. hooguit 7 a 8 miljoen zou ik deze speler geven na wat hij liet zien bij zijn laatste werkgever. Onze jongens verdienen die 30 miljoen wel. ik zie liever Kluivert dan El Haddidi.

   1. Litmanen

    Ach, wij vragen en krijgen 4 en 9 miljoen voor twee wisselspelers uit de eredivisie. Haddadi speelt in Spanje wel op het hoogste niveau. Daar zit wel een verschil.
    Als Ajax een extreem bedrag vraagt voor Dolberg of Sanchez vinden we het prachtig.

 2. Thomas

  Deze speler heeft nog steeds de potentie om een topper te worden maar hij heeft bij barcelona geen kans als je concurrenten met de naam Messi Suarez Neymar JR voor je hebt maar 30 miljoen is heel erg overdreven voor hem. Bij de juiste club kan hij nog erg groot worden.

  1. rickert

   Hij heeft een kans gekregen als Traore bij Valencia afgelopen seizoen.
   33 wedstrijden, 6 goals. geen spetterende voetballer. echt niet. In Spanje is 6 goals als ’topper’ niet veel waard. Veel monsteruitslagen daar omdat de graafschap daar ook mee lijkt te doen.

 3. JohnDoe77

  Gelukkig! Teveel gedoe om die gozer en hij had zelf toch al laten weten niet naar Ajax te willen? Lekker ergens op de bank zitten dus!

 4. david1984

  gewoon lekker daar laten staan op het vliegveld ze zijn bij Ajax toch niet van plan om zo’n bedrag uit te geven voor zo’n malloot die je zijn pijpen moet gaan dansen lekker daar laten dus er lopen zoveel beter rond en die kosten ook nog veel minder ook dan zo’n opgefokt standje lekker daar laten dus

  1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

   Op mijn toetsenbord zit ook , en . ??

   1. Litmanen

    Daar had ik laatst een opmerking overgemaakt na een bericht van jou. Hou eens op mensen te bekritiseren als je zelf ook niet volmaakt bent.

    1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

     1-nee ik stop er niet mee. 2-leer verschil te zien tussen serieus en niet serieus. 3-ik ben wel volmaakt, jij niet.

   2. Hoeda Fak Ajoe

    Toch wel triest dat je alleen bij artikeltjes over Appie normaal kan reageren, AB. Kennelijk snap je nog niet helemaal waar dat over gaat, namelijk over respect voor elkaar. Niet alleen in Appie’s artikelen, niet alleen in de 34e minuut … altijd!

     1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

      Voor idioten en racisten heb ik geen respect. Nooit. Helder?

     2. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

      Verrgelijking trekken met artikelen van Appie is overigens bizar. Jammer dat je dat doet.

     3. Hoeda Fak Ajoe

      Is david1984 dan een idioot of een racist? Respectloos om iedereen die een taalfout maakt af te zeiken omdat je het zelf allemaal zo goed weet? En dan zelf ook niet weten of je een d of t moet schrijven. En je dan verschuilen achter je afkeer van racisme of afzetten tegen andersdenkenden (de idioten in jouw woordenboek). En dan schijnheilig een actie willen starten om ’34’ op het shirt te krijgen. Bah! Om te kotsen.

     4. Hoeda Fak Ajoe

      Maar ach, AB, je gaat het pas zien als je het door hebt. En dat is beslist nog niet het geval.

     5. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

      Schijnheilig? Actie starten? Ik start helemaal geen actie, ik ga gewoon een verzoek indienen bij Ajax. Gewoon namens mijzelf als supporter. Wie david1984 is weet ik niet. Als jij de racisten van het forum niet kent moet je wat beter opletten. Ook vwb de idioten. M.b.t. de taalfouten. Volgens doen meer mensen dat af en toe en altijd met een kwinkslag. Maar joh, als je gaat kotsen …… denk om je schoenen en denk aan de windrichting. Enne …… sorry maar ik het het door, nu jij nog. Vergeet je Ipad niet mee te nemen tijdens de wedstrijd naar het toilet als je moet. Gegroet.

     6. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

      Waarom lees je het dan en reageer je dan? Het is nietszeggend. ?

     7. Hoeda Fak Ajoe

      Omdat je het eerst moet lezen voor je vast kan stellen dat het niks is. Dat lijkt me toch logisch. Maar ja je moet het wel eerst zien voor je het door hebt.

  1. TikkieTakkie

   Okal gaat zijn club failliet, ze kunnen aan heb aardig wat verdienen, dus word hij te duur voor Ajax en waarom zou je een aanvaller willen kopen als je er al geneog hebt, hij is zelf een spits terwijl we hier al Dolberg, Hunterlaar en Sierhuis hebben! Geen Spits of ubberhaupt een aanvaller kopen, gewoon de markt op voor een extra verdediger

 5. BeukerAjax

  30 miljoen voor een speler die constant verhuurd wordt en niet wordt opgenomen in het eerste elftal van Barca.. het zal vast de warmte zijn daar int mooie Spanje… de kokosnoten worden rijp en zullen vast op hin hoofd gevallen zijn!!

  Daarnaast vind hij zichzelf te goed voor Ajax… dan is hij Ajax niet waardig en is dit nieuws verspilling van energie!

 6. TikkieTakkie

  Leek mij ook wel logisch:
  1. 30 miljoen is veel te veel
  2. Hij wou zelf niet voor Ajax spelen
  3. Waarom zou je een voorhoede speler halen als je er geen nodig hebt, eerst maar eens een goede verdediger erbij!

  1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

   Voor het waarom moet je Marc even bellen.

 7. TikkieTakkie

  Als hij zich te goed voelt voor Ajax moet je hem ook meteen laten zitten daar op de bank in Barcalona, hoe goed hij ook is, ik hoef zo’n arrogant ventje niet.

 8. Yindi

  Discussie gesloten gelukkig, niet meer over hebben. Is Ajax onwaardig!!!
  Maar weet een van jullie hoe dat zit met Deca? Dat zou veel interessanter zijn, of ???????

 9. Dagrump

  Hij wilde zelf niet bij de mooiste club van Nederland spelen. Snap niet waarom onze Marc er zo lang achteraan blijft gaan. Als ie zich zelf te goed voelt voor Ajax blijf dan maar lekker weg !!

 10. Slingertje.

  Zo goed is hij nou ook weer niet.
  Als Barca voor Sanchez komt lekker 50 miljoen vragen.

 11. AjaciedTotDeDood

  Dit misselijkmakend ventje is Ajax onwaardig, meneer wil niet voor Ajax spelen? Prima, lekker daar laten. Persoonlijk zie ik liever iemand als Kluivert, laten we nu eens ophouden over aanvallers aangezien we Richarlison al in beeld hebben. Maar Marc, het belangrijkste is: HAAL NOU EENS EEN GOEDE VERDEDIGER!

 12. -buitenkantje rechts-

  Hahaha! 30 miljoen voor een tribuneklant.. je moet maar durven.
  Trouwens zin in vanavond. Eindelijk weer over voetbal praten ipv bijzaken en geruchten.

 13. Jimmy1971

  Dat ze hem toch nog probeerde , lijkt erop dat Richarlson dan toch niet gaat lukken ..

 14. Iedereen heeft een mening

  Waar maken wij ons druk om? Hij wilde al niet naar Ajax en dat Barcelona €30 miljoen vraagt, al vragen ze €222 miljoen laat Barcelona dat lekker doen. Niet druk over maken en zijn altijd nog spelers die WEL bij Ajax willen spelen. Aan een aantal forumleden wil ik toch nog even attenderen op het artikel van Nico Dijkshoorn (ben geen fan van hem) dat vorige week in de VI stond. De strekking van het artikel ging over “RESPECT” voor elkaar.

Comments are closed.