Update situatie Abdelhak Nouri

De familie van Abdelhak Nouri heeft Ajax laten weten dat Abdelhak de intensive care van het AMC heeft verlaten. Hij wordt momenteel verzorgd op een afdeling die in ziekenhuistermen ‘medium care’ heet. Tevens wordt Abdelhak al enige tijd niet meer medisch in slaap gehouden en heeft hij een volledig zelfstandige ademhaling. 

Verder is zijn situatie onveranderd ten opzichte van de vorige update, dus stabiel maar met ernstige en blijvende hersenschade. De familie Nouri bedankt nogmaals iedereen die op enigerlei wijze betrokkenheid heeft getoond en steun heeft gegeven en vraagt tot slot aan een ieder om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak.

Bron: Ajax.nl

Related posts

31 Comments

 1. JohnDoe77

  Maakt alles wel erg relatief zo… kleine dappere man die strijd voor kwaliteit van zijn leven terwijl wij ons alweer drukmaken over de selectie, transfers, speelwijze, etc. Zo moet het ook gaan en iedereen moet door, maar als je zo even kijkt op de app voor nieuws en leest dit…. brrrrr

  1. Ajax1958

   Het hele leven is relatief, maar we gedragen ons daar niet naar, totdat we weer even met de neuzen op de feiten worden gedrukt. Heeft iedereen wel in zijn familie of vriendengroep.

  2. Iamsterdam2015

   Klopt JohnDoe77, waar maken wij ons in godsnaam druk om. Maar wat je zegt je blijft het toch doen en inderdaad we moeten door. Al is het alleen maar om aan te tonen dat iedereen die ihem en Ajax alle succes wensen wil wensen!!!!!! Tja en een transfer van 15 mil kan mij dan nu weer weinig schelen…..

 2. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

  Denk dat het ook belangrijk is geen onnodige druk op de selectie te leggen. Ze zullen dagelijks aan Nouri denken. Het is niet goed als er dan van onze kant gezegd wordt: wedstrijd winnen voor Nouri, kampioenschap halen voor Nouri etc. Ik denk dat die gasten zich sowieso wel 100% zullen inzetten en zaken willen bewerkstelligen. We hopen allemaal op een klein wondertje dat Nouri nog iets mag meemaken van het leven. Zo lang de familie deze hoop heeft moeten ze daarin gesteund worden. Sterkte allemaal.

  1. Iedereen heeft een mening

   AB, denk je nu echt dat de selectie zich druk maakt om datgene wat hier op het forum wordt gezegd? Ik denk dat je een ieder van ons teveel eer geeft. Ze zijn prof voetballers en weten donders goed wat er op het spel staat. Even wat anders: In de VI van afgelopen week stond een artikel van Nico Dijkshoorn over Robbie de Wit en Nouri (ik ben geen fan van hem), maar iedere supporter zou dit artikel moeten lezen.

   1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

    Je snapt de essentie niet maar dat geeft niet. Geen topic voor een discussie, ik kom er elders misschien nog wel op terrug.

 3. vak411

  Zag gister een samenvatting van Ajax-feyenooit afgelopen jaar.. appie viel in.. doet pijn.. ik wil het niet zien… stay strong appie…

  1. Mijn Club

   VAK411: dat doet echt pijn ja. Ik speel zelfs FIFA niet meer vanwege Appie.

 4. AFCA my World

  Ik zou de familie wel graag verder willen steunen ,maar worden smeekbeden nog verhoord ??? Ben bang van niet ! ⚽️

  1. AFCA my World

   Zal wel bagger over mij heen krijgen,maar het is helaas de realiteit ! ⚽️

   1. AB: "Je gaat het pas zien als je het door hebt"

    Als de familie er blij mee is en er rust bij vindt heeft het al zin. Het is een steun betuiging.

Comments are closed.