Walian op proef bij Bolton Wanderers

Ezra Walian is momenteel op proef bij Bolton Wanderers, zo melden media in Indonesië. Het contract van de 19-jarige aanvaller bij Ajax liep deze zomer af. Voor Walian was er te weinig zicht op doorgroeimogelijkheden. Bij de Engelse club hoopt hij nu een contract af te dwingen.

Bron: SB Nation

Related posts

29 Comments

 1. HURBIE

  Maar wel Braziliaan halen voor veel geld
  Waarom worden er dan spelers opgeleid?

  1. FrankiC

   Een tikkeltje kort door de bocht HURBIE. Wat dacht je ervan dat die Braziaal beter is?

   1. HURBIE

    Eerst zien Franki
    Blijft toch afwachten
    Neres werd ook zo opgehemeld maar nog weinig van te zien

    1. FrankiC

     Weet ik HURBIE, maar toch is de kans groter dat in deze jongens een kanjer schuilt. En je kunt beter de selectie van bovenaf aanvullen dan van onderaf. Wel blijkt regelmatig dat ze langer tijd nodig hebben dan wij voor ogen hebben. Dat krijg je met jonge gastjes die amper aan het buitenland gesnoven hebben

 2. Jimmy1971

  Ik denk dat Ajax ook liever had dat Walian de nieuwe Neymar was , Hurbie !
  Helaas redt slechts een klein deel van alle talenten het echt !

 3. KBouter

  En wij als supporters willen graag eigen jeugdspeler zien, maar als ze te kort komen moeten ze weg, kunnen ze nog mooi bij een andere ( buitenlandse) subclub spelen.

  1. KBouter

   CV met opleiding Ajax achter je naam, heeft wel een streepje voor overal, behalve bij Mourinho

  1. Litmanen

   Jammer dat er weer geen AB in je nickname zit, maar ondanks je verzet moet je toch toegeven dat door de jaren heen maar een klein deel van onze jeugd het eerste haalt?
   En zelfs dan, kijk naar die jonge gasten die elders hun heil zochten omdat ze na een paar wedstrijden in het eerste meteen dachten dat ze wereldsterren waren en nu allemaal bij B-clubs in het buitenland spelen.

   Dus als het niet aan een tekort van talent ligt, dan is de mentaliteit niet ok.

   1. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

    Dus er moet hard worden gewerkt aan onze eigen opleiding. Er moeten dus gekwalificeerde mensen komen die ervoor zorgen dat de jeugd blijft. Er moet dus een beleid komen die de eigen jeugd niet afschrikt met allemaal bizarre buitenlandse aankopen. Kortom, Ajax is een beetje dom geweest om o.a. Wim Jonk de laan uit te sturen. Als de jeugd ziet dat ze ook echt kans maken wordt het percentage weglopers vanzelf ook minder. Op dit moment, met dit beleid zou mijn advies ook aan de jeugd zijn: vertrek z.s.m. Ajax verkloot het momenteel helemaal zelf.

 4. De seijs

  Hadden onze jonge gasten maar meer kracht en mentaliteit dan zouden ze het wel halen. Maar ze zijn niet goed genoeg ,dus dan maar afscheid nemen en zorgen dat je ergens anders onderdak krijgt.

  1. Emilio4Ajax

   De jeugd van tegenwoordig…alles op een zilveren bedienblad…☀️??

   1. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

    Bedienblad? ? Er zijn/waren voldoende jonge gasten met en kwaliteit en mentaliteit. Zij zien echter ook de aankoopdrift van Ajax. Dat straalt geen vertrouwen uit. Nouri heeft afgelopen seizoen ook veel te weinig speelminuten gemaakt. De meeste minuten heeft hij langs de zijlijn met inlopen gehad. Dit terwijl er spelers in het veld stonden die rijp waren voor wissel of starten op de bank. Dat zet de jonkies ook aan het denken. Het is leuk om later naar het buitenland te gaan om geld te verdienen en in een mooie competitie spelen maar dan wil je wel aan spelen toekomen in de Nederlandse competitie. Velen wisten dat die minuten heel spaarzaam zouden zijn op korte of middellange termijn. Als ik de actiea nu zie van Ajax geef ik ze groot gelijk dat ze de centen de eerate plaats zetten en de speeltijd de tweede plaats. Ij Ajax hebben ze in verhouding weinig centen en ook geen speeltijd. Keus wordt dan simpel.

    1. Emilio4Ajax

     Hoe zeg je dat dan…. Ze willen toch alles geserveerd hebben op een zilveren blad…☀️??

     1. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Het juiste spreekwoord kan ik ff niet vinden maar het is sowieso dienblad en geen bedienblad ?

     2. AB: Ajax wordt een koopclub a la Chelsea etc etc. Steeds verder weg van het Ajax van Johan. Wie gaat Ajax redden.

      ?

 5. a.p.

  De Zuid Amerikanen zijn toch veel beter,??? kosten niet veel, jammer …en br.br.br

 6. kanu

  ook nieuwe links back. DIjKS niet normaal dit. en riedewald en tete laten lopen. wat is dit voor gedoe

Comments are closed.