Ajax gaat nog steeds uit van komst Richarlison

Ajax gaat er nog altijd vanuit dat de transfer van Richarlison toch op korte termijn wordt beklonken, zo meldt Voetbal International vanochtend. Vannacht doken opeens berichten op waarin de twintigjarige Braziliaan nadrukkelijk gelinkt werd aan Chelsea en Manchester United. Afgelopen vrijdagavond dacht Ajax de Braziliaanse aanvaller op zeer korte termijn te presenteren. De onderhandelingen met zowel Richarlison als zijn club Fluminense, waar hij nog een contract tot medio 2020 heeft, bevonden zich in een afrondende fase. Het is echter nog altijd wachten op de verlossende handtekening.

In de tussentijd wordt in de buitenlandse media druk gespeculeerd over een transfer van Richarlison naar de Premier League. Niet alleen Chelsea, maar ook Manchester United zou met de komst van de veelzijdige aanvaller een slag willen slaan. Vanuit Italië worden Internazionale, AC Milan en AS Roma gelinkt aan het talent. Voor Richarlison ligt bij Ajax een vijfjarig contract klaar. Ajax bereikte met Fluminense al overeenstemming over een transfersom van naar verluidt ruim twaalf miljoen euro. Abel Braga, trainer van de Braziliaanse club, wil de aanvaller overigens vandaag gewoon nog gebruiken in het competitieduel met Corinthians.

Zie ook eerdere berichten:
23-07-2017: 
‘Chelsea gooit roet in het eten en wil Richarlison naar Londen halen’
22-07-2017:
Komst Richarlison na het weekend verwacht
21-07-2017:  
Ajax verwacht vandaag komst Richarlison af te ronden
20-07-2017:
 ‘Ook AC Milan en Man United azen op Richarlison’; Wie is deze speler eigenlijk?
20-07-2017: Telegraaf: ‘Overmars in vergevorderd stadium met transfer Richarlison’
31-01-2017: ‘Fluminense weigert Ajax-bod van negen miljoen op Braziliaanse spits Richarlison’

Related posts

81 Comments

 1. KBouter

  Als MU en Chelsea hem ook willen, zal hij echt wel wat kunnen.

  Als hij verstandig is kiest hij voor Ajax waar hij aan spelen toe komt, in Engeland zal hij nog geen werkvergunning krijgen en zal hij uitgeleend moeten worden.

  Ajax is een mooie springplank.

  1. Geroldkohlen

   klopt kbouter! en volgens mij moet je ook al een aantal interlands in de hoofdmacht gespeeld hebben, wil je in aanmerking komen voor de werkvergunning.

     1. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Kijk eens niet naar die winst, kijk eens naar de logica. Kutvoetbal is tegenwoordig alleen maar geld geld geld. Ik wil gewoon een leuke pot voetbal zien met Amsterdams lef en branie. Chelsea en Man.U. Kopen niet perse vanwege talent maar gewoon voor het geval hij misschien mogelijk leuk kan voetballen.

     2. KBouter

      Klopt..willen we allemaal zien, maar als de branie en talent ff niet aanwezig is, kun je schreeuwen wat je wilt,en denken van dan Europees maar niet mee, maar je moet realistisch blijven en denken…volgende lichting doen we meen.

     3. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      En dan niet in de tussentijd miljoenen uitgeven aan mogelijk leuke spelers. Als je bij de opleiding niet hebt opgelet ga je maar op de blaren zitten. Ik heb geen zin een Zuid Amerikaans team aan te moeten moedigen.

  2. Prinsengracht

   De president van Fluminense heeft tijdens de wedstrijd tegen Corinthians op tv gezegd dat ze deze speler waarschijnlijk kwijtraken aan Ajax

 2. Joep

  Ik ben benieuwd of dit goed gaat komen, voor zijn ontwikkeling zou het beter zijn om naar onze club te komen

    1. KBouter

     Indo..vriend, wat is er met je..ik merk de laatste tijd dat je schopt tegen alles en nog wat, je reageert op mensen waarvan ik het niet van je gewend bent. Er zijn hier een hoop mensen die het goed met je voor hebben, maar daar heb je zo te zien maling aan. Zo ken ik je niet en misschien komt het door het gedoe met Appie, maar Indo..Don’t shit on your friends.

 3. Wembley71

  Hee Smaus, mocht die gozer toch komen (wat ik niet denk) en er twintig in schopt zal ik je helpen herinneren aan je uitspraak. En wie zegt mij dat Younes blijft,volgens vele mocht die vorig seizoen al met pek en veren het stadion verlaten……..Het is nog geen 31-08! Dus dat overbodig…..we zullen zien

    1. De Nees

     Dan ook geen reacties uitlokken Wembley…beetje niveau houden allen wil dit geen debielen forum worden.

     1. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Volgens mij zitten er al geruime tijd een paar debielen op dit forum en nee, ik reken mijzelf daar niet onder.

     2. Prinsengracht

      In elk geval zijn er op dit forum een paar mensen die enorm strak in de leer zijn. Alles moet volgens een ooit opgesteld plan en van dat plan mag absoluut niet worden afgeweken. En dat mag natuurlijk. Maar er zijn ook mensen die wat flexibeler zijn. En dat mag ook.

     3. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Ik ben fan van Ajax, niet van een of andere Italiaanse club of Nederlandse club die alleen maar aan verdedigen denkt. Ik ben fan van Ajax vanwege bluf en branie, vanwege de filosofie van eigen spelers opleiden. Ik ben geen fan van een koopclub. Het gaat niet om strak in de leer zijn maar om nog steeds opgaande logica hoe het kan en in mijn ogen ook moet. Daar doet de huidige tijd niets aan af. Extra heel groot bijkomend voordeel van het “strak in de leer” zijn is het voordeel voor het gehele Nederlandse voetbal. Als je het Ajax voetbal waar mensen van houden en waarom mensen fan van Ajax zijngeworden wilt terughalen zal je het plan moeten uitvoeren. Minimaal voor 80-90%. Overige percentage is voor logische aanpassingen. Wil je flexibeler zijn dan vrlaat je het gedachtengoed waar Ajax voor staat. Mag hoor, maar dan is het mijn club niet meer. Als Ajax bijvoorbeeld gekocht wordt door bijvoorbeeld een Chinees o.i.d. dan ben ik per direct supporter af.

     4. Prinsengracht

      Ik geloof best dat jij en Indojood en misschien ook Widi en nog anderen ook zouden accepteren dat Ajax door dat beleid een paar keer derde of vierde zou worden. Maar het bestuur van Ajax heeft te maken met alle supporters. Velen zouden het niet pikken. Om nog te zwijgen over de media. JC kon dat allemaal managen. Daarom was hij JC. En ook hij week heus af. Maar hij kon het zo vertellen dat je toch weer ging geloven dat het bij het plan hoorde. Plan Cruijff zonder Cruijff is gewoon erg moeilijk. Ik denk echt dat het bestuur het probeert. En ik begrijp ook heel goed waarom jij en Indojood het veel te weinig vinden.

     5. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Ik vind het opvallend dat vooral na het overlijden van Johan vrijwel alles wat met het plan te maken heeft gewoon overboord wordt gegooid. Bosz heeft het spel idee op zich voor een groot deel terug gebracht maar ik denk dat hij een te grote aanhanger is van Johan en dat zijn vetrek Ajax goed uit is gekomen en is uitgespeeld. Keizer is kneedbaarder. Kijk ook naar de invulling van allerlei posities. Niet de kennis en kunde is per dfinitie doorslaggevend maar het feit dat je uit het tijdperk of daar in de buurt van Overmars etc komt. Men gunt elkaar baantjes. Het is onmogelijk dat al deze mensen de juiste kennis en kunde op hun plek hebben. Ik geloof ook dat steeds meer supporters het mindercerg vinden, vnl omdat ze van een latere generatie zijn. Maar dat maakt het niet minder triest.

     6. Prinsengracht

      Jij kan met dit soort bijdragen wel solliciteren bij de roddelbladen. Inhoudelijk ook onjuist. Bosz wou gewoon naar Dortmund. Ajax wou niet van hem af. En Keizer is niet zo kneedbaar als jij nu veronderstelt. Je doet hem tekort. Let maar op. Je hebt gelijk dat het plan JC niet meer (helemaal) gevolgd wordt. Ook al zegt men van wel. De enige vraag is wanneer mensen zich daar bij neer gaan leggen.

     7. Indojood

      Natuurlijk ben ik een devote aanhanger van Johan. Zolang Ajax beweert zijn plan uit te voeren zal ik daar altijd kritisch op letten. Ik voel dat ook als een verplichting.

     8. Wembley71

      Dit verontrust me nog het meest smausie, dat idote devote gedoe. Iedereen die tegen mij is moet worden geelimineerd. Grafbekken houden,tyfussmoel dicht en wat is de volge stap …..? Weet je ik blijf kritisch op, sorry dat ik het zeg, idioten als jij! En houd zeker mijn ” tyfusbek’ niet broeder!

     9. Indojood

      Geëlimineerd? Toe maar, stevige teksten. Nu even serieus, waarom vond jij mijn opmerking over mijn hoop dat deze transfer niet doorgaat zo pijnlijk dat je je genoodzaakt voelde krachttermen te gaan gebruiken?

     10. Indojood

      Iedereen die tegen mij is hoeft niet weg. Ik roep nooit naar mensen dat ze hier weg moeten gaan plus ik heb prima inhoudelijke discussies met bv. Remco425, BR, EugAjax, KBouter om maar een paar te noemen. Weet heus wel dat je het niet altijd eens bent met elkaar. Ik zie gewoon dat de visie van Johan aan het verdwijnen is en ik vind daar wat van. En ja, dat is redelijk fundamentalistisch als het om de visie van Johan gaat. En ik ga ook geen duimbreed toegeven hierop.

      Waar komt dat broeder vandaan? Op dit forum heb ik één broeder en dat is afcadeluxe. Brur of kang of bang of Mas is voor Indo’s onder elkaar zoals brur Walian.

     11. Prinsengracht

      Begrijp niet zo goed waarom je Wembley aanpakt. Indojood heeft ook vaak prikkelende reacties. En vandaag is juist hij degene die een keer moeite heeft met incasseren. Hij stapt een keer af van zijn adagium dat iedereen alles moet kunnen zeggen hier. Zal wel een reden voor zijn.

     12. Indojood

      Adagium? Nou, nou, sjiek hoor. ?

      Ik kan zeker incasseren, daar weten anderen over mee te praten. Ik ben hier echter nooit iemand beginnen gaan uitschelden na een inhoudelijke verschil van mening zoals deze pipo nu doet, daar was altijd een aanleiding voor. Verder doe ik niet aan de dood of ongeneeslijke ziektes wensen. Voor de rest mogen de handschoenen uit.

      Begrijp niet waarom ie opeens met schelden, ik zei niks vreemd als ik vind dat dit een overbodige aankoop is. Ik heb zijn partner toch niet beledigd of zo.

     13. Prinsengracht

      Volgens mij begon hij met “lul niet”. Dat stelt niets voor. Zoiets heeft jou niet eerder zover gekregen dat je reageerde zoals je nu reageerde. Mag je natuurlijk zelf weten. Ik heb alleen op iemand gereageerd die hem er op aanviel. Later viel je over het woord smaus. Ik weet niet wat het voor jou betekent. Voor mij is het een scheldnaam voor politieagenten. Mijn conclusie was gewoon dat je je dag niet had. Of misschien wel je hele maand niet. En daar is minstens 1 goede reden voor.

     14. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

      Is een “scheldwoord” voor Jood

     15. Wembley71

      Nee houd je “grafbek en/of tyfusbek” dat is idd niveau Nees! Sorry, mea culpa ik zal me in het vervolg aan jou/jullie normen en alles wat kenners als Smaus en Seijs roepen hier op de site roepen ( ze hebben al zoveel icoontjes) voor waar aannemen en zeker niet tegenspreken. Maar ik zeg “dikke vinger” vriend!

     16. De Nees

      De eerste aanzet kwam van jouw Wembley daarom reageerde ik op je, neemt niet weg dat Indo als een malle reageerde. Ik zei daarna ook ‘allen’ om even normaal te doen. PG heeft gelijk dat Indo als een hypocriet reageert, als je uitdeelt moet je ook man zijn om te incasseren.

     17. Indojood

      Ik incasseer genoeg hier, De Nees. Mijn moeder moest ooit kanker krijgen van iemand hier en op mijn afkomst is het ook makkelijk scoren. Prima, ik ben van mijn eigen stijl bewust.

     18. Moosie

      Het is Smous niet smaus dus je bent ook nog eens een heel dom anti-semietje.
      Maar lekker doorgaan zo.
      En Indo who the fuck schreef dat over je moeder dan?
      Dat heb ik gemist heb het fucking druk de laatste tijd.

     1. Moosie

      Gappie als mensen over je afkomst beginnen of een ons allen bekende ziekte weet je het niveau toch laat ze kolere krijen.

     2. De Nees

      Uitdelen en incasseren in mijn opinie ook alleen voor simpele verwensingen Indo. Maar racisisme, ziektes of moeders bij betrekken zoals laatst hier, dat is een smerige ondergrens die we niet moeten tolereren.

   1. De Nees

    Lekkere stemming he Paul op z’n zonnige zondag, ? nou ja zon hier in amsterdam.

    1. Wembley71

     Hee Nees de stemming hier in A’dam is opperbest; een stadsgenoot van mij wint op de Chanselise! Gefeliciteerd gappie!

    2. De Nees

     Ja mooi toch Wembley. Eindelijk een hollander die wint op de champelizee en dan ook nog een mokummer ?

  1. Prinsengracht

   Als hij niet komt dan zal dat zijn omdat hij of zijn begeleiders kiezen voor geld. Chelsea zal hem immers meteen weer verhuren. Als hij daar voor kiest, mogen wij blij zijn dat hij niet komt. Verder heb ik er gemengde gevoelens bij. Ik kan niet inschatten of hij nu veel beter is dan Kluivert en Neres. Dat zou immers wel moeten. Als dat zo is, is het de moeite waard. Hij is dan een echte versterking en zal toch maar twee jaar blijven. Aan de andere kant benieuwd wat talenten als Kluivert, Cerny, Dekker en Nunnely op dit moment denken.

  2. vak411

   Wembley, wtf.. weet je wel wat smaus betekent? Kappen met die taal.. respect onderling graag. Ik ben het vaak niet eens met anderen maar blijf wel respectvol. Dat verwacht ik van anderen ook.

   1. vak411

    Daar komt bij dat ik werkelijk niet begrijp dat mensen zo op elkaar regageren terwijl Appie ligt te knokken. Volgens mij zijn we allemaal voor Ajax en ga je met respect met elkaar om. Ik ben het vaak ook niet eens met bijvoorbeeld Indo, remco425 en Seis en Litmanen. Maar dat mag toch? We denken allemaal anders.. heb respect voor elkaar mannen.. als het zo moet ben ik weg hier.

    1. EugAjax

     Mooie oproep voor meer respect naar elkaar vak411! Ik sluit me er volledig bij aan. Er worden hier behoorlijk heftige dingen geroepen van tijd tot tijd. En dan allemaal Ajacieden onder elkaar. Ik had app even weggelegd vanwege die heftigheid. Maar door verschrikkelijke gebeurtenis Nouri werd ik er weer naar toe gedreven. Laten we hopen dat je oproep helpt, hoewel we allebei het antwoord wsl al weten…..

     1. vak411

      Klopt eug. Wij zitten vaak ook niet op een lijn maar voor mij ben jij een echte ajaxman.. dus hebben we respect voor elkaar. Mensen, laten we dat echt proberen..

     2. EugAjax

      Precies ajax411, met je oproep laat je ook zien dat Ajax en alle Ajacieden je aan het hart gaat ondanks alle meningsverschillen. Mannen join vak411 en discussieer op scherpst van snede maar niet door de ondergrens! Dus met respect!

 4. Jimmy1971

  Marc moet gewoon zijn zoontje na de wedstrijd een handtekening laten vragen met stiekem het contract in zijn handen ..

 5. Jimmy1971

  Marc moet gewoon zijn zoontje na de wedstrijd een handtekening laten vragen met stiekem het contract in zijn handen ..?

 6. Brokamp

  Waarom zo veel publiciteit als iets nog niet rond is dat begrijp ik niet. Laat zo weinig mogelijk zelf van je horen, dat kan toch als er getekend is.

 7. Charlie2011

  Rare is het lijkt altijd zo stroef te lopen als ajax een speler wilt halen. Pis en zelf fc roachie halen sneller hun spelers binnen.

  1. Bakkie

   Zou dat niet liggen aan het feit dat wij elke dag deze site checken en dat we dus elk artikeltje over deze speler te zien krijgen?

 8. JohnDoe77

  Spannend!! Altijd goed dat er nu al zoveel interesse is. Laten we maar hopen dat hij wil!

 9. AFCA my World

  Dat klote geld ook altijd,tegen de rijke clubs heb je nooit een kans,waarschijnlijk kiest hij voor andere (grotere) club ! ⚽️

 10. misslucky

  Wat een geld. Ik vind dat eerst de andere aankopen van vorig jaar zich maar eens bewijzen. Ik ben toch voor eigen jeugd en dan de salarissen maar wat omhoog. We kopen nu zoveel buitenlanders en die worden alleen maar ontevreden. De eigen jeugd heeft de toekomst!!

 11. -buitenkantje rechts-

  Smaus➡️Schmaus➡️Mausche➡️Mosêh➡️Mozes➡️Jood

    1. Moosie

     Ja WTF What the Fries BR laat mij erbuiten 🙂
     En Indo heb gelijk we worden steeds meer een koopclub niks met Johan te maken nog een Sinkgraafje

 12. TikkieTakkie

  Veel belangstelling voor dit gastje, dan zal hij wel kunnen voetballen. Maar ben alsnog bamg dat het zomaar net zo’n fout word als bij Neres, veel kosten en weinig presteren

 13. Remco072

  Als Chelsea Richarlison zou kopen valt ie alsnog in de Eredivisie te bewonderen bij Vitesse!!

  1. Ajax1=60% eigen opleiding+aanvallend spektakel+Amsterdamse bluf=resultaat

   Was Bosz nog maar bij Ajax, hadden we alsong en kans gehad ?

Comments are closed.