Komst Richarlison na het weekend verwacht

Ajax lijkt nog even geduld te moeten hebben om de Braziliaanse aanvaller Richarlison te presenteren als nieuwe aankoop. Het Braziliaanse Globo Esporte weet te melden dat Fluminense aankomende zondag nog wil beschikken over Richarlison in de speelronde van de Braziliaanse competitie. Tevens laat men weten dat de aanvaller niet twaalf maar rond de vijftien miljoen euro moet opbrengen.

Globo Esporte schrijft dat Fluminense over vijftig procent van de transferrechten van Richarlison beschikt en dat het hier gaat om een totale uitgave van 15 miljoen euro. Ajax lijkt volgens het Braziliaanse medium dus meer te betalen voor Richarlison. De trainer van de club, Abel Braga, is niet blij met het naderende vertrek van zijn speler. ‘Als er iets gebeurt, zal ik hem vragen om zondag te spelen. Dat kan ik niet opgeven. Ik ga met hem praten, want zondag hebben we hem gewoonweg heel erg hard nodig. We hebben het over een agressieve, felle, maar vooral heel erg goede speler, die zo lang mogelijk het shirt van Fluminense moet dragen’, aldus Braga.

Bron: Globo Esporte

Zie ook eerdere berichten:
21-07-2017:  
Ajax verwacht vandaag komst Richarlison af te ronden
20-07-2017:
 ‘Ook AC Milan en Man United azen op Richarlison’; Wie is deze speler eigenlijk?
20-07-2017: Telegraaf: ‘Overmars in vergevorderd stadium met transfer Richarlison’
31-01-2017: ‘Fluminense weigert Ajax-bod van negen miljoen op Braziliaanse spits Richarlison’

Related posts

34 Comments

 1. stylo1984

  Nou toch nog ergens wat positief nieuws, lijkt me leuke speler als ie wat meer oog heeft voor zen teamgenoten en aan zijn afwerken werkt

  1. koote207

   Laten we er maar vanuit gaan dat de scouts hun werk goed hebben gedaan mannen.

 2. De seijs

  Nou gaat lekker, zou hij echt komen? Hoop het wel . Kom Marc uitgeven dat geld.

 3. Emilio4Ajax

  Jammer dat ie niet eerder komt. Was het niet zo dat hij die iets goeds wil hebben of op iets goeds wacht rekening moet houden dat het wat langer duurt… Als ie maar mee kan doen met de return tegen Nice… En dan okk nog ff Zeca meenemen voor de verdediging…⚽️☀️??

 4. Joep

  Het zou mooi zijn als dit zo snel mogelijk geregeld is. Dan hebben we voorin meer concurrentie. Nu nog een linksback.

  1. vak411

   Dat concludeer jij na een paar maandjes ajax? Terwijl hij nu pas een voorbereiding meemaakt? Geef die gozer de kans en de tijd man.. straks gaan we spelers al afkraken voordat ze ooit een minuut gespeeld hebben. Je doet je naam eer aan.. pfffft

   1. Indojood

    Overmars zei dat Ajax teveel betaald heeft voor Neres, dus zo gek is die opmerking niet.

   2. EugAjax

    Vak 411, volgens mij heb je gelijk. Het is wel zo dat Overmars zelf heeft aangegeven dat Ajax beseft dat ze teveel hebben betaald tov Ajax normaal zou uitgeven aan dergelijke jongens. Neemt niet weg dat hij gehaald is voor de toekomst. Hij kreeg min 6 maanden de tijd om aan omgeving en ajax speelstijl te wennen om daarna met Kluivert te strijden voor vrijgekomen plek van Traore. Neres heeft mij ook nog niet echt overtuigd echter ik zie het nog wel in hem zitten. Heel af en toe zag ik de klasse die er straks wekelijks uit moet komen

  2. Iedereen heeft een mening

   Marc Overdwars, achteraf is een koe in zijn kont kijken. Kan mij nu even 2 spelers bedenken die achteraf veels te duur waren (Sulemani en Zivkovic). Het blijft een inschatting van de potentie en ontwikkeling van de spelers en dat blijft toch altijd lastig.

   1. HURBIE

    Het belangrijkste is dat de spelers de knop kunnen omzetten
    En voor een overwinning gaan als eer voor Appie

 5. ritchy

  Als hij maar niet geblesseerd raakt dan mag er wel één miljoentje of 3 vanaf ✡✡✡

  1. fjonkman

   Met dit soort jongens uit Brazilië heb je geloof ik nooit voor 100% de transferrechten in handen. Zolang Ajax maar over een aantal jaartjes hem voor het veelvoud kan verkopen, kan ik er wel mee leven…

 6. Ajax is Ajax niet meer en de supporters dansen op het graf van Johan. Ajax: R.I.P.

  Wederom een miljoenengok, wederom geen speler van eigen bodem. Wederom een jonkie zonder ervaring. Wederom een speler waarbij eerst sprake is van een taal barriere. Wederom een speler die eerst moet wennen aan alles en iedereen en niet eigen ervaring kan inbrengen. Jammer dat onze JC niet aan een wederopstanding kan doen. Het moeras blijkt steeds dieper te zijn.

  1. JohnDoe77

   Jeetje wat een negativiteit zeg! Heb je ook zo lopen piepen toen ze Sanchez haalde van niet eigen bodem?! Alleen je naam al; Ajax is Ajax niet meer… je leeft in het verleden, zoek anders lekker een club op die je wel zint. Spaart ons een hoop negatieve reacties en heb jij waarschijlijk weer lol!

   1. Ajax is Ajax niet meer en de supporters dansen op het graf van Johan. Ajax: R.I.P.

    Goh, ik dacht dat mensen supporter waren van Ajax.

  1. dickst14

   Dat is helaas elk jaar hetzelfde. Terwijl we wisten welke spelers weg zouden gaan. Als Sanchez of de Ligt geblesseerd raakt hebben we een mega probleem.

   1. KBouter

    Ik mis de link dar Richardison misschien te laat komt en blessures van Ligt of Sanches?

    Richarlison speelt ook CV?

 7. Wembley71

  Zoals ik eergister zei; die gozer komt niet AC Milan en Sampdoria hebben veel fout geld om dit jochie te verleiden, ter elfder ure. Let maar op! Het bericht was toch; voor het weekend moet het rond zijn en nu na het weekend?? ……….Mooaaaww….geloof er geen fuck van!

 8. AFCA my World

  Eerst zien dan pas geloven,en als je er toch bent neem Zeca gewoon ook mee,zijn we bijna klaar ! ⚽️

  1. Mijn Club

   Ik weet niet of die deal al beklonken is AJAXPERS. Maar het lijkt er wel op ja. :((

Comments are closed.